755
mai fiatalok...
  • mrzed001
    Én csak azon röhögök, amikor az ilyen szűzk.rva kispicsa rinyál, hogy nincsenek normális pasik, mert ő nem talál egyet sem. Ilyenkor mindig a röhögőgörcs kerülget, hiszen fel sem ismerne egy normális pasit, sőt tojna rá, mert nem elég laza a srác neki.
  • Rózsalány
    komolyan mondom: tanfolyamon kéne oktatni, hogy milyen a rendes pasi és hogy kell viselkedni, hogy szóba álljon a lánnyal. beépíteném a tananyagba
  • bld
    az a baj h a sok kis tapasztalatlan még így akar rendes pasit szerválni...
    csak ugye kb akkora a differencia mint a hentesbolt és a könyvtár között..:))))
  • Rózsalány
    szerintem meg akkor lesz vége, ha végre beindul az erényöv biznisz és minden szülő felcsatolja a kislányának :DDD
  • bld
    Amúgy komolyan addig lesz ez amíg vmelyiket el nem kapja egyrészeg kanos állat..(bár biztosra veszem h volt már erre példa de falun ilyesmi minenki leszarja...)
  • Rózsalány
    egy dolog a külcsín, az csak pénz kérdése, egy másik meg a belbecs: az ész. bár a pedofilok nem az észre mennek
  • bld
    a baj nem a rutin hiányával hanem azzal van h rosszul ítélik meg a vezetési képességeiket ha meg összetörik a kocsit apuci akkor is megcsináltatja
    annyi h egyel több bazz az a kanyar kicsit sok lett sztori a vége...
  • mrzed001
    Főleg jogsinál kellene emelni. 17,5 éves hülye picsák és f.szfejek kapnak jogsit, kocsit (telik rá apucinak), aztán csodálkoznak, hogy DJ-ből hazafelé árok, 4 halott. Megesik egyre gyakrabban.
  • mrzed001

Persze, egy IQ tesztre lehet készülni, bár nem egy egyszerű dolog (ha nincs, nem fog menni :))).
    Viszont egy EQ tesztet, ami többek között úgy kezdődik hogy egy pszihiáterrel el kell beszélgetnie, no azt már egy fokkal nehezebb "betanulni".
    Lehetne erre kitalálni módszereket (ha nem ez a szar tanár gárda lenne azt mondanám, hogy egy dolog lenne az ő értékelésük, így le se szarom, hogy mit gügyögnek -a legtöbben-)
  • bld
    az a baj h a teszteredményeket legtöbbször egyedül a teszt, elemzést kitaláló "tudós" tartja elfogadhatónka, hitelesnek
    a legnagyobb probléma, h a feladatok készségszinten tanulhatóak és ugye lesz olyan szakember aki vállalna felkészítést ilyen vizsgára...(jó pízir mindent)
    énis gondolkodtam iylesmin, de a mai társadalomban ez nem megvalósítható... a másik pedig az h ismersz-e olyan embert/embereket, akikre rábíznád egy ilyen teszt összeállítását.. ez nem olyan dolog mint egy nyelvvizsga, vagy egy érettségi de tény h a nevelési rendszerbé még ha nem is számonkérés formájában de oktatási szinten be lehetne vezetni vmi hasonlót.
  • BenceYCE
    A korhatár emeléssel én is teljesen egyetértek.
  • Botond #221
    én még 27évesen is igyekszek tini maradni :-) nem jó az élet árnyékos oldalával szembesülni.
  • mrzed001
    Akkor 14-16 évesen már komoly felnőttek voltak. Igazság szerint a 18 éves felnőttségi korhatárt úgy amcsi mintára lassan itt is 21-re kellene emelni (vagy IQ+EQ -tól függővé tenni), mert manapság a 18 évesek teljesen gyerekek, mintha ki se akarnának nőlni a tini korszakból
  • Botond #219
    Azért ez is túlzás,régebben 14-16évesen adták férjhez a lányokat.Mindet.Akkor mindenki nagyapja/dédnagyapja pedo?:-D
  • Prof William
    Hm.... a Battle Royale intézménye már nem is tűnik oylan rossznak... :)
  • magus
    hamar

egyszer belebotlanak valakibe aki nem toleralja ezt. lehet skinhead lehet naci (bar azoktol nagyot kap) vagy lehet valaki aki egyszeruen megunta oket.

nem sok 20 ev folotti ilyet latsz

szerencsere
  • Cat #216
    hát igen...
  • BADE
    Ahogy mostanában kinéznek a fiatal csajok,nem tudom megvetni a pedofilokat:D
  • Láma!
    nem növik ki. belölük lesznek a kurvák:D
  • Amse
    jesz, és ez a lényeg
  • Rózsalány
    ja, azt nem is bánom, hogy ez a trendy, de legalább a minusz 10 fokba öltözzön föl már föl rendesen. mondjuk a trendyről meg annyit, hogy az ápolt bőr mindig divat, meg az ápolt haj... nem értem, hogy ez mirét nem számít náluk??? nem akarom én őkt bántani, csak én is kíváncsi lennék, hogy ezt mikorra növik ki?!
  • Dying Soul
    Kis rbancok, de ne bántsd őket, hisz' ez a trendy most..
  • Rózsalány
    Nemtom, hogy volt e már szó róla..., de épp minap láttunk a barátnémmal pár kiscsajt - olyan 12- 13 évesek - pink csípőnaci, fölül meg egy haskivillantós fölső, nyitott kabáttal, ami szintén a köldékéig ért. Fel vagyok azon háborodva, hogy hagyja az anyja, hogy ilyenbe járjon a gyereke és akkor majd csodálkozik, ha kap egy jókis vesemedence/petefészek gyulladást és legjobb esetben nem lehet gyereke. De végüklis mindent a pasizásért!! Ja, és persze cigiztek, az arcuk meg tiszta pattanás volt...
  • mrzed001
    Jó ötlet :))
    Bevágni őket oda 4 hetes turnusokban (amitől talán észbekapnának), és még az intrézménynek is lenne egy kis extra bevétele :))

Hogy mennyire a vadkapitalizmussal durvult ez el, azt mutatja, hogy ősöreg sorozatokban is hasonlóan (farmokra, túlélőtáborokba) küldik debil/deviáns gyerekeiket a szülők
  • bld
    Akár.
    Egyébként sztem az is bőven elég lenne ha egy egy ilyen helyre eljutnának néha osztályokkal tanulmányi kirándulás címszó alatt, ill. komolyabban vennék az intézményeg az iskolai pszichológusokat, ill. azok hiányát
    nem feltétlenül látom ebben a probléma okát csupán remek tere úgymond a megelőzésnek
  • Police88
    H a gazdag szülök bevágják a nem elég figyelmet kapó lázadó gyerekeiket? :P
  • bld
    Ma voltam a fiatalkorúak javítóintézetében.. mit mondjak lehetne egy két lightosabbat is a kétségbeesett szülők miatt létesíteni a simán "csak" deviáns viselkedésű gyermekeik számára (persze az ő pénzükből finanszírozva)
  • Vlala #205
    és még hány ilyen divatkva van... be kell menni egy menő diszkóklubba, tele van u14-esekkel. Mert ők már nagyok. Nemrég egy focimeccsen (nem röhög!) beszélte ki két ilyesmi d.k. a volt pasijait... aztán az egyik megkérdezte, hogy nyolcadik után hová megy továbbtanulni a másik. Ezek már nem fiatalok, hanem kisfelnőttek.

(mondom én, a nagyöreg... :-):-):-):-) )
  • Dying Soul
    Épp ma állok a buszmegállóban a suli előtt, 5 méterre tőlem, egy kis nyolcadikos picsa, kezdedett el bagózni, tudjátok, nem rózsaszín, 'pink' színű táskában és magassarkúban, kis divatkva, a vicc az, hogy 2 napja jegesek az utak, és autók is kicsúztak már, halálos balesetek is voltak, de mint tudjuk a magassarkú egy igazi túlélőcipő.
  • Láma!
    még szép:D
    a véremben van, nem emlékszel?:DD
    mai fiatalok roxx:D
  • Botond #202
    képes voltál itt várni a tékre?:-D

és még a mai fiatalokat szapulják :-P
  • Láma!
    állat, sry:D
  • Láma!
    jah tényleg:D
    én agressziv áttal:DDD
  • Botond #199
    végülis sajnálni kell őket,mert ilyen agresszív állatok,mint te verni akarják őket
  • Láma!
    és jön a "depi" hogy hu de elegük van a világbol, meg midnen, és öt mindenkinek sajnálni kell, huuu de vágnám pofán mindet...
  • rorr
    Ebben Én is egyetértek!!!A mai fiataloknál mostanság az a menő ha minden este zöld van a szádban,ha meg nem hozza a postás akkor az egész napjuk sötét sivár és el van b***-va......
  • mrzed001
  • vg
    "A mai fiatal kategória elsősorban nem a korról szól. Az én időmben is voltak "mai fiatalok", csak sokkal kisebb számban :)
    Ki kell, hogy ábrándítsalak, a mai fiatal kategória nem arról szól, hogy néha iszol, hanem arról, hogy hülye picsa-e vagy ?
    Sajnálattal közlöm, hogy mivel vannak céljaid, nem vandálkodsz és még kultúrált is vagy, ezért nem tartozol a mai fiatal kategóriába :)))
    Sőt, ha nem vagy egy nagyarc a "világ középpontja" ember, akkor egyfajta gyűlöletet és megnemértést tapasztalhatsz együgyü mai fiatal barátaidtól
    :))"

OTT A PONT!!!!
  • mrzed001
    úgybizony :)))
  • immovable
    ehh úgy legyen