Mai fiatalok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán rájöttem, hogy semmi értelme és most már csak akkor szoktam inni, ha megkívánok egy kis Martinit vagy Aszút...szal ritka esetek egyike..
Canon 450 D
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
úgy bírom hogy csak így divatból rászoknak dolgokra, mert ha õ is akkor én is alapon.......mert jó azért nekem is van rossz szokásom, a kávé, de azt is hetente max 3-szor iszok és tényleg csak akkor amikor úgy érzem szükségem van rá........cigit is kipróbáltam, de nekem apám az eléggé komolyan cigizik, de nekem egyáltalán nem jön be az egész......és rászokni meg nem fogok csak azért mert most ez a "menõ"........
xD
Nem baj..használjuk ki, mert mindjátr eljön a 10 év😊))))
Rush!
aztán majd 10 év mulva is ezt mond, amikor nme lesz pénzed albérletre...
áhh, éjjük inkább az életünket..
irány a buli!!!
Rush!
Valami ilyesmi, amit én az elkorcsosulás alatt értek.
Agyatlan droid gyerekek száma nõ, ezek nem terveznek, nincs jövõképük, eszetlenül rajonganak semmi kis szarságokért, nem tanulnak, mert nem abból lehet megélni szerintük, csak a mának élnek, ezért nem is lesz igazi holnapjuk.
Nos, sajnos az én véleményem, hogy ezek a mai fiatalok (nagyrészt), ami elkeserítõ
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
hát ha már gyereke van akkor nem tom mikor kezdte......😄DD
xD
És mennyire felelõtlenek: idióta fikcsózás kori/kerékpár/moci/kocsi... esetleg és/vagy ezzel fû/drogok/cigi/alkohol/izomnövelõ ... ??
Mennyire gondolkodnak elõre, tervek a továbbtanulásra, szakmára, családra ... ?
xD
xD
Szóval én nemtom mi lesz a srácból,de nagyon úgy nézem,hogy nekem kell majd eltartanom,meg a 3tucat kölkét is,mert minden hétvégén másik csajba tolja az ipart.
Nem akarom teljesen kiteregetni a családi szennyest,és én is az égetnivaló kategóriás kiskölök voltam,de nekünk a legnagyobb "dobásunk" gimiben az volt,hogy ellógtunk német meg fizika doga elõl és a moziban megnéztük az oroszlánkirályt egymás után 3x. <#idiota>#idiota>
Mennyire komolyak, mennyire felnõttek, mennyire felelõsségteljesek ? (vagy csak pajzán gyerekek ?)
amugy meg azert ne keverjunk dolgokat, kokemenyen megy az altalnositas, nincs olyan szoros osszefugges ezzel az egesz drog temaval...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a címérõl rögtön nagyapám jutott eszembe.....:"Hát ezek a mai fiatalok......"
<#idiota>#idiota>
xD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Példakép: Kulcsár, Gyurcsány, Orbán, Gyõzike -csak dolgozni ne kelljen- (nekünk még Swarci, Bill Geci, Májköl Nájt, meg az A-csapat volt)
Zene: nyál a köbön -senki együtéses pöttöm fiúzenekarok, ami a fiúk részérõl enyhén homo benyomást kelt- (nekünk még Alice Cooper, Ossian, Meat Loaf volt)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Gimi 3. osztályba járok. Történelembõl többet tanultunk meg tanulunk az õskorról meg az egyetemes történelemrõl, mint kis (sajnos) hazánkról. Holott ha megmutatnák azt hogy mik történtek a múltban akkor lehet máshoz állna hozzá egy két gyerek. Sokan azt sem tudják mi volt pl. '56-ban...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Én is ezt szívtam rendesen, mert ott kellett hagynom az egyetemet pízt keresni.
A cégek általában 25-30 éves diplomást 10 éves szakirányú melóval a háta mögött keresnek (hja, aki nem idõutazó, az fel is kötheti magát :p)
A 2 évvel idõsebb haverom végig ketteselte a gimit, az érettségije is szar lett (3 kettes, 2 hármas) és õ most bennt van a fõsulin, nekem meg 2 hármasom, 2 négyesem, 1 ötösöm volt és nem vettek fel....nem vagyok elájulva az érettségimtõl, de jobb, mint az övé..
Canon 450 D
ha fûre, LSD-re vagy nemtom mi most a menõ, na akkor van gond!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Azt hiszen nem kell fûzzek semmit a történtekhez talán annyit, hogy a csaj matt részeg volt. A régi barát meg mit se tud a lánya életérõl.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Szóval szerintem impulzusok végeláthatatlan sora éri a gyereket amíg felnõ. Olvastam egy nagyon jó könyvet aminek elég sok valóságalapja van.
A címe: Hogyan NE neveljünk tökéletes gyereket?
Az író elég jól közelíti meg a kérdést, hiszen vallja, hogy 6-8 éves korára a gyerek szabad öntudattal rendelkezik. Már 1.-2.-ban megfigyelhetõ a "márkás cucc kell!" jelenség. 1-ik gyerek így, a másik meg úgy éli ezt meg. A szülõ dolga, hogy ráébressze csemetéjét, hogy azzal, hogy nike-t vesz fel nem menõ hanem kirakatbábú lesz. Egy 2 lábon járó hirdetõoszlop. Ez az egy dolog amiért talán szemet húnyok a kínai piacok és társai felett. A pórnép is tudja "márkás" cuccban járatni csemetéjét. De ha jobban megfigyeljük rájöhetünk a gyerek NEM ÚGY SZÜLETETT, hogy versengésre keljen a márkás rucikkal. Ezt a szülõtõl látta. Elõttem van a kép amin 2 sznob szülõ beszélget és dicsekedik egyik a másiknak, hogy pistike épp most szerezte meg a 258. 5 ösét. Meg hogy a vidéki rokonokkal épp görögországban van, stb.
Hogy is van az a vicc, hogy :
Mit mond a munkanélküli ELTE bölcsész a dolgozó ELTE bölcsésznek ?
- Két sajtburgert és egy sültkrumplit kérek
😊)
Canon 450 D
Ehelyett sz*pom a f*szt az eltén....marhaélvezetes...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Canon 450 D