755
mai fiatalok...
  • ÁjjLe BoBBi
    csütörtök, péntek, szombat este 143.5
    egy szlovák rádió, hatalmas mixek mennek
    bár lehet hogy tőlünk nyugatabbra/délebbre nem igazán tudják fogni ezt az adód :)
  • MerlinW
    netrádiózni kell. Naaagyon fincsi adók vannak. pár hónapja össze is gyüjtöttem párat: HSiRadioLib

Egy-kettő már nem aktuális, de azokat majd javítom/frissítem.
  • Blur
    hallgassatok radio cafet, az elég jó, néha Blurtől is adnak le számot:D
  • krisztike
    ismerős ... :(((
  • bld
    ja de az még a kisebbik baj, a nagyobbik az h csak néhány kommersz zene megy vagyis ugyanaz a 10egész nap........
  • Dying Soul
    Rádió száksz, ott csak a kommersz zenék mennek.
  • Brigicsaj
    én nem rádiót hallgatok..:D de német órán amikor a tantó bedugta a magnó akkor hirtelen meg szólalt a rádió tök hangosan és vagy negyed percbe beletelt amíg az ijedségbe ki tudta kapcsolni...:D eéősször mindenki nagy csönd, aztán meg jó hangos röhögés, de még a tanár is röhögött....:DDD aztán már csak az lett volna a nagy ha nyelv kazetta helyett vmi más féle kazi lett volna benne.....:DDD
  • Rózsalány
    az első számát ismerem csak, az teccett nekemis, de a többi... az néma csönd:DDD jóvan má öreg vagyok, de asszem hallgatok mingyá egy kis rádiót - föl kell zárkóznom:))
  • Brigicsaj
    Én igen... amikor olvastam akkor ment a klipje a tv-ben......
  • Rózsalány
    én meg szinte nem is tudom kiaz:DDD
  • Dying Soul
    Loálz, gondolom az új számára gerjednek..én a Stinges duettet szeretem tőle..
  • Brigicsaj
  • Rózsalány
    netuddmeg:DDD és az a legjobb, hogy : "a Krégdévidet mégeceeeeeeer!!!!":DDDD
  • Brigicsaj
    az a király....:DDD képzelem milyen hangjuk van....:DD gondolom jobban élvezed mint egy koncertet......
  • Brigicsaj
    én is látok suliba is meg pár helyen ilyen husikákat, akiknek csípőgatya meg topp számításba vehető fölsőkvannak......fújj de gusztustalan.......
  • Brigicsaj
    jah, képzeld állok a buszon, két (festett) szőke ribi ül mellettem és azoknak is ilyen csípőfarmer, meg ilyen kabát van rajtuk ami alól a hasa kiláccik azoknak is (természetesen, rózsaszín-fehérbe voltak...:D) na és azoknak is kördök piercing (vagy hogy a rákba kell írni...:D) méteres műkörmök....(mondjuk azok szerencsére egy színeűek voltak... rózsaszín.....:D:P)
    na de amilyen stílusba beszéltek, fúúú hát kegyetlen........azt hittem kiugrok a buszból......(és pedig minden reggel amikor megyek suliba rajta vannak, meg amikor jövök haza akkor is.....kivéve kedden és csütörtökön, mert akkor fél6-os busszal jövök.....)
  • Rózsalány
    :DD
    ez még hagyján , de amikor állnak az utcán bandában és a frissen - a szülők drága pénzén - letöltött csengőhangokat hallgatják 100x és éneklik. agyrém amikor ezt hallgatom a 2 panelház között visszhangozva
  • mrzed001
    Nyújtógyakorlat
  • Botond #334
    célbalövés?
  • mrzed001
    Gyakorlásnak egy olyan is jó, de isten mentse az embert komoly kapcsolattól egy ilyennel :))
  • krisztike
    sok hapsit is lekell néha szerelni ...
  • krisztike
    most a hülye picsákhoz akarsz köze lenni ...? :DDD vagy velem akarsz melózni ?:)
  • krisztike
    eladó vagyok és a boltra nekem kell figyelni...de nem plázában .:)
  • krisztike
    vááá ...dehogy ...(kiráz a hideg ):)
  • krisztike
    divatzsír ??? - én szültem és soha nem volt mert nem csak a Mc.-it ismertem ahol a barátokkal találkozni lehet ...és nem tartottam cikinek a mozgást ...
  • BenceYCE
    "kilóg az úszógumi" --> vááááhháááááááÁÁÁÁÁ

Én is csípom mikor kilóg a divatzsír.
  • Timbo
    Vagy manikűrösnél?
  • bld
    mit melózol? eladó vagy vmi plazmában?;)
  • Timbo
    Van felvételi lehetöség a meló helyeden?
  • FFX
  • krisztike
    Én láttam olyan kis ún. ribikezdeményt ,aki a minuszokban csípőfarmarben -term. kilóg az úszógumi - derékig érő flitteres váll-kivágott felső gumi karkotőkkel felszerelve,magassarkú csízma ,piercing az orrban ,száj alatt ,szemöldökben és köldökben a telcsije pedig a B.Spears számot játsza ,amikor csöng ...ja és alig tudja megfogni a telcsijét a műkörmei miatt ,amelyek mindegyik más más színűre van festve ...és amikor megkérdeztem ,hogy miért jó ez a válasza csak annyi volt "ez a design -os " ...:DDD
    (és naponta ilyen hülye picsákkal kell a melóm alatt találkoznom ... )
  • Brigicsaj
    ugyan.....egy ilyen sárga(nem vörös, nem szőke........sárga!!!) hajú picsára.........azé' hülye nem vagyok...:DDD (legalább is ennyire nem......:D)
  • Kolbasz
    Pont ezt akartam írni csak máshogy: savanyú a szőlő.
  • EvilDevil
    az az érzésem hogy te féltékeny vagy rá
  • Brigicsaj
    én ma sok kis kurvát láttam....:DDDD hihetetlen hogy mennyit....:DD hát összesen...húúú 10 minimum.....:DDD mindegyikkel együtt kellett lennem előkészítőn..... jah és persze az uccáról ne beszéljünk mert ott hogy mennyit láttam azt nem tom összeszámolni....:DDDD
    jujj, de van egy csajszi de az akkora egy trampli....:DD kimegy a táblához, de akkorákat trapol vagy mi az isten hogy leszakad az emelet...(pedig nem kövér, sőtt...) és közbe rázza magát....komolyan mint egy nem is tom micsoda....:D jujj meg ahogy beszél az a nyávogás, kurválkodás, fujj.......:P
  • Láma!
  • _Vegeta_
    En latok fosuln epp eleget, hazafele is amikor jonnek ki az ált. iskbol meg a közp. iskbol. :D
    Ribikezdemenyekbe csak azt nem szeretem h nem rajtam gyakorolnak. :D
  • Rózsalány
    ...aminek sáros az alja, meg rongyos, mert lelóg a földre?? de lányoknál is láttam már hasonlót
  • Botond #314
    szétesek annyira laza repper gansztacsávó vagyok kezdemények?:-D félrecsapott baseball sapka lánc 3anbeleférünkbőnaci?:-D
  • mrzed001
    No de vissza az eredeti témához :
    Ki látott ma olyan igazi első ránézésre "mai fiatal"-t ?

Nekem eddig kettő tuti, az egyik felállított zöld hajú bomberes punk, a másik miniszoknyás, topos, kurvásharisnyáshangosancsámcsogó kis ribikezdemény volt :)