A netre mennek a tévés reklámok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
adblockal kiszedek mindent amit lehet, de a mailban jövõ szemét ellen nincs védekezés, mert a saját barátaim küldik, hogy nééé vicces...
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Felõlem jöhetnek, én egy darab reklámot nem látok a neten. A tv-s reklámokat már észre se veszem, ezalatt megyek hozok valamit a konyhából, vagy leengedem a fáradt olajat. Teljesen immunis vagyok az ilyen marhaságok ellen.
Ennek van köze ahhoz, hogy aki többet internetezik az kevesebbet tv-zik? (Márminthogy nem az írott sajtóban megjelenõ reklámok ellenlábasának tekintik.)
Mondjuk ahogy nézem még leginkább az sg-s reklámok érnek el engem egyáltalán. Már csak azért is, mert ezeket a sima textes reklámokat nem szûrik ki a spamprogrik (szemben ugye a levélszeméttel és az izgõ-mozgó webes hirdetésekkel).
Mondjuk ahogy nézem még leginkább az sg-s reklámok érnek el engem egyáltalán. Már csak azért is, mert ezeket a sima textes reklámokat nem szûrik ki a spamprogrik (szemben ugye a levélszeméttel és az izgõ-mozgó webes hirdetésekkel).
Pedig mennyivel izgalmasabb lett volna 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"