315
Szentesi SG sek
-
Hát nem tom nem hiszem hogy a megfelelö társ lennék a tequila partyhoz :P (17 éves ) -
ebben igazad van! Az " IH DANCECLUB" télleg elég szar! amugy hova jársz suliba? -
gyere Szarvasra a Zebrába
iszunk tequilát... -
30fölött, de akkor tök mind1
régen együtt motoroztunk, csak neki eléfordultak ott az /ex/zsinagóga magasságában... -
hát, engem még nem igazán engednek el sajnos messzebbi helyekre, max az IHba, ha fél egyre itthon vagyok :-) de nembaj, idő mint a tenger, az IH-bulik meg olyan szarok, hogy arra nincs szó :S -
Hát ja hétvégén ki lehet égni nincs egy normális hely se buli szempontjából
és át kell járni a szomszédos településekre amik kisebbek de a nagy a pörgés pl. : mega(szegvár),nagyszénás(Park Disco) ilyesmi
-
Landor #29 Végülis nem szentesi, hanem Degyházi, de hogy mindig vizilabdázott, így állandóan Szentesen lógtunk. Van egy két emlékezetes hely számomra.. mozi, uszi női öltözője...
-
Szentes forevör, csak néha kicsit unalmas :-)) -
hogy hívják amugy a csajt(csaj ugye?
)
-
Nem, hány éves? -
Landor #25
akkor még csak Ő volt számomra
-
Gyömöszt ismered? -
Hát ja a vizilabdás csajok elég jók itt szentesen
-
North #22 Tényleg jó hely, bár az utóbbi években többet voltam Pesten, mint otthon.:( -
Landor #21 aham
-
BenceYCE #20 Javító -
Landor #19 9 hónapig jártam le pestről egy vizilabdázó lányhoz Szentesre minden(!) hétvégén!
Aztán meg rá pár évre ott voltam katona :) -
költözzetek le Szentesre :D meglátjátok milyen jó hely
-
Landor #17 Melyik században voltál? -
BenceYCE #16 Hivatásos vagy szerződéses katonák nincsenek itt? :)
Jó volna dumcsizni régi ismerősökkel... -
pont mos jöttem haza Szentesről jó hóesésben!
szarvasi vagyok különben, tehát szomszéd :)
meg ismerem a Mana-t, ha ez mond valakinek valamit. -
Árpád ! -
Végre még 1 szentesi!
-
Hát különbség nincs max annyi , hogy az utcán amikor még volt sorkatonaság rengeteg katonát lehetett látni akik épp kimenön voltak! -
Landor #11 Amióta nincs sorkatonaság, kissebb a pörgés a városban?
Szóval észrevehető a különbség? -
szerintem nem 2. :D -
North #9 Azért még van min dolgozniuk.
Örömmel közlöm, hogy nem Te vagy az egyetlen.:) -
köszi! szentes télleg szép hely + nem is lepusztult! Most néznéd meg az egész város szépül,épül ! -
BenceYCE #7 Emlékszem én is sorkatonai korszakomból arra a pékségre! :D
És a helyi csajok is szépek!
Csak pozitív élményeim vannak onnan. De a legromantikusabb rész tavasszal a folyó és a híd. Kisváros létére nekem nagyon megtetszett. Habár ha jól tudom a megye 2. legnagyobb városa (lakosság létszámát tekintve...)
Üdv nektek és sok sikert a topichoz!
-
Hát ja az a szentesi francia pékség! a buszmeg mellett ! naon finom ott minden -
MacrosTheBlack #5 Volt egy jó pékség valahol a sziti északi részén, nemtom megvan-e még, de b*szott jó kukoricás kenyeret csináltak. És napok múlva is lehetett enni, nem eresztett le 3 óra alatt, mint a pesti lufikenyerek. -
nem. van 1 haverom szentesi, minná invitálom sg-re:LOL -
de -
Ha a pékséget be meritek zárni a buszállomás mellett, akkor többet nem megyek Szentesre :) -
Sziasztok szentesi fórumozók! ugye nem én vaok az egyetlen szentesi ?