Buszok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
17-es szokott lenni mikor látom.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Liaz 6212(orosz gyártmány)
Rába futómûvek,Caterpillar (300 lóerõ) diesel motor,Voith automata váltó
Mi az a windows?
Mi az a windows?
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Ikarusz 55
Ikarusz 66

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Neoplan
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
#553 Ilyen buszok járkálnak mostanában az Etele téren, meg Érden, mióta a 4-es metró munkálatait elkezdték

Amit te mondasz, nem hinném hogy elterjedt...
thx
Na mindegy, a lényeg hogy ez a legek lege legfelsõbb fokán szerepel amit én mondok, szóval árban, kategóriában, felszereltség terén, színvonal terén stb stb.
Nehezen ha találsz olyan buszt ami ilyen, sõt még a fürdõkádjában is 3 tv legyen...
Mi az a windows?
Én szerintem meg igen mert ezzel szálítanak vagy 40embert(ha nem többet) amit Te mondasz az meg lakóbusz amiben max.6 ember utazik ráadásul abból nem látsz minden "utca sarkon".
Meg végig kéne olvasni rendesen! #534
Igaz az ára kb 1 milliárd ha jól emléxem, de eladó, szal ha 5-ös lottóm van, akkor asszem lesz mit vegyek:)
Nem újították õket, rongálódtak...
Mostmár egészségkárosítók is, néhányan kórházba kerültek, mert a busz megrázta õket, amikor szálltak fel.
Már sürgetik a BKV-t a jármûvek kivonására. Az IZU trolinak leáldozott. Kár értük.