Buszok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az tény,hogy nem a formatervezés csúccpontja de a célnak megfelel.

Magnumrolcsi

RaST
<#taps><#wilting>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Magnumrolcsi
Debrecenben van egy "új" busz aminek qva olyan a hangja mint egy kamionnak. :)
17-es szokott lenni mikor látom.

Ugye?! Én is érzem rajta az orosz eredetét.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

nem tetszik... igazán lehettek volna kreatívabbak a tervezõi

Liaz 6212(orosz gyártmány)
Rába futómûvek,Caterpillar (300 lóerõ) diesel motor,Voith automata váltó

Az biztos ha az ember buszon utazik,ami véletlenül még esetleg helyi járat is,az biztos hogy felejthetetlen élményekben lesz része.Utaztam már olyan buszon is amin elromlott a fütés,sajnos nem ugy hogy nem müködött hanem nem lehetett kikapcsolni.És a vicc az egészben az,hogy ez tavasszal volt,amikor már egyébként is jó idõ volt kint.

Az biztos ha az ember buszon utazik,ami véletlenül még esetleg helyi járat is,az biztos hogy felejthetetlen élményekben lesz része.Utaztam már olyan buszon is amin elromlott a fütés,sajnos nem ugy hogy nem müködött hanem nem lehetett kikapcsolni.És a vicc az egészben az,hogy ez tavasszal volt,amikor már egyébként is jó idõ volt kint.

Schwarz
na az meg a másik kedvencem, mikor egy deka ablakot nem lehet nyitni aszt mejd megfúlik az ember a buszon, du hazafele tömve van, bödös van ajjjjjj, nincs is annál jobb ;-)

Mi az a windows?

Hát igen kinek mire jut.Sajnos ez van.A legrosszabb amikor van normális légkondi,csak a soför vagy lustaságból,vagy üzemanyag sporolás miatt nem kapcsolja be,és nincs minden buszon elhuzható ablak,vagy kézzel nyitható tetõablak.

Schwarz
sok buszon ilyen izomerõvel oldalirányban mûködtetett, nyanyaallergiás klíma van ;-)

Mi az a windows?

Van rajtuk általában légkondi,ez csak pénztárca függõ.Általában van rajt felírat.Sajnos olyan képet nem tálaltam sajnos amin le lehet olvasni a feliratot.

Valaki help! Most kezdtem bele a C56-os Classic modellezésébe. A tetején légkondi van? Van rajta valami felirat? Esetleg nincs valakinek róla egy közeli képe?

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

majd küldj róla képet ha megvetted<#nyes>

Schwarz
veszek egy ilyet otthonra <#eplus2>

Mi az a windows?

A Ferihegyen nem ezt használják, mert ez asszem a 2000-2003-as széria, és a Ferihegyen még a régebbiek vannak, sõt mi több azokon ülés is van egy kettõ

Jó képek!

DEXTER92
Jó oldal!

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DEXTER92
Találtam még pár képet errõl a farmotorosról:

Ikarusz 55

Ikarusz 66

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DEXTER92
Én a helyükbe a legolcsóbb buszokat raknám be :o) pl. Ikarus 250

Nem tudom milyen típusú buszokat használnak Ferihegyen.Gondolom hasonlókat.

DEXTER92
Szépek! Ilyesmi reptéri buszok vannak ferihegyen is?

Ezek is még hozzá:

ilyensmi busszal mentem sítáborban, csak az nem emeletes volt, hanem szimplán volt benne kávé autómata, wc, kuka, stb, és a raktér miatt magasított volt, és emiatt 2 emelet magasnak tûnt benne az utazás:)

DEXTER92
Ez is ritka, vagy legalábbis én sûrûn látok csuklós panorámát, vagy emeletest

Neoplan

hát sajna egyikrõl sincs képem

akyyy
képet!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hasonlóval utaztam 2-szer. Iszonyat de kényelmes, csak az az érdekes benne, hogy kicsit ijesztõ a nagy csönd, nagyon halkak, néha sztem ki is száll még maga a busz soför is hogy megnézze hogy nem esett-e ki a motorja

#553 Ilyen buszok járkálnak mostanában az Etele téren, meg Érden, mióta a 4-es metró munkálatait elkezdték

DEXTER92

Amit te mondasz, nem hinném hogy elterjedt...

ngcsnet
csuklós ikarus (volán) busz képet keresek melyen a busz tökéletesen oldalról látható. <textúrának kéne>
thx

hát nem hiszem hogy 6 embert szállíthatna, amikor kb 20-30-an simán utaztak benne, mert persze volt utastér is egybe a vezetõfülkével, aminek a székeit el lehet fordítani, hogy konferencia termet lehessen belõle kialakítani...

Na mindegy, a lényeg hogy ez a legek lege legfelsõbb fokán szerepel amit én mondok, szóval árban, kategóriában, felszereltség terén, színvonal terén stb stb.
Nehezen ha találsz olyan buszt ami ilyen, sõt még a fürdõkádjában is 3 tv legyen...

Schwarz
volt egyszer a tvben vmi idióta film egy atomhajtású buszról, kib***ott nagy volt, csuklós persze asszem küklopsz volt a busz neve <#idiota>

Mi az a windows?

Magnumrolcsi
Bahh..
Én szerintem meg igen mert ezzel szálítanak vagy 40embert(ha nem többet) amit Te mondasz az meg lakóbusz amiben max.6 ember utazik ráadásul abból nem látsz minden "utca sarkon".

Meg végig kéne olvasni rendesen! #534

hát sztem nem ez a top, hanem amelyik volt a Discovery Channelen, hogy volt benne bárpult, nappali, konyha, fürdõszoba, hálószoba, és még csak nem is emeletes, nem is csukós, hanem néhány gomb nyomással az oldalai kinyílnak, hogy tágabb legyen, ráadásul a vízen is tud haladni.
Igaz az ára kb 1 milliárd ha jól emléxem, de eladó, szal ha 5-ös lottóm van, akkor asszem lesz mit vegyek:)

Magnumrolcsi
Ez elégé elterjedt.
2004-ben aszem az ÉV busza volt.

Hát nálunk már nem sokáig húzzák.
Nem újították õket, rongálódtak...

Mostmár egészségkárosítók is, néhányan kórházba kerültek, mert a busz megrázta õket, amikor szálltak fel.

Már sürgetik a BKV-t a jármûvek kivonására. Az IZU trolinak leáldozott. Kár értük.