Buszok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaST
Már van belõle veszprémben is ;]

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

B0B0
Azért megnézném egy ilyen ARC busz és egy új Volvo árát aztán megkérdezném, hogy miért is kellett aranyért svéd cuccot venni!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

akyyy
ejj minden nap 6:15kor indul be miskolcra a buszom, onnan meg még villamosoznom is kell😄😄😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

monnyuk a kis városoknak jobb buszok jutottok mint bp nek mert mi rögtön szét kajuk õket egy este alatt

V8
Minden nap ilyennel utazok...nekem nagyon bejön a kicsike😊

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

<#mf1><#mf1>

Magnumrolcsi
Szerintem illik ide, a Viccek topikból van!

"Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám: álmában, csendesen,
gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban, mint az utasai."

Tiszaújvárosban szerelték össze vmi üzemben "állítólag" de nem akarok én sem hülyeségetm ondani majd megkérdezek vkit ugyis van imserõsöm. AMugy nem tul jó mer ok hogy jól néz ki megm inden de buzikevés a hely...szvsz elbaszták a helykihasználást...
Ez jó oldal!

Nem kell leharapni a fejem, ha tök véletlenül elnyomok 1 gombot...😊

vizes
Egy kis nosztalgia ITT

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

geri15
CX, meg a DS jobb 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

roliairsuni
az egy zsíratomkirály autó, hol autó, bálna waze bálna (fõleg a komi alias break) <#eljen><#eplus2><#hawaii>
mármint az xm, yeah

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Én nem tudok olyan buszról,ami ugy meg lenne erõsítve,hogy egy törésteszten ne törjön apró darabokra.Ha rendesen meg lenne erõsítve jó párszor nehezebb lenne,pedig igy se könnyû,ami hátrány a mostani paicon.

geri15
olyan nincs, hogy Citroen XN, olyan van hogy XM.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

jól néz ki, hogy a hátsó kerekek mind levannak fedve, mint a régi Citroen XN-en.
#619 a fölsõ Setra, szóval az emeletest láttam pár teszten, pl törés teszten, és
nem volt valami bizalomkeltõ ami belõle megmaradt.
A fölsõ része majdnem teljesen leszakadt, és a hátsó része, szóval a motor meg teljesen belement az utastérbe. Amúgy meg jó busz

Magnumrolcsi
Németül van valami írva, de nem tudok csak kicsit 😊

Magnumrolcsi
<#felkialtas><#felkialtas>

Csinos buszok.Szerintem jó vásár volt.Nem tudod hol szerelték õket össze?

DJ Bee18
és drága 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Magnumrolcsi
Új buszok Miskolcon
Neoplan Centroliner N4522

info

csoda szép külsõ, belsõ és jó technika😊

DJ Bee18
<#eljen>

Magnumrolcsi
Jól néz ki így is, de dupla hátsó tengelyel jobb szvsz 😄

DJ Bee18
A 420 lóerõvel és 2000 Nm forgatónyomatékkal rendelkezõ Scania motor az ördög mûve. A gyorshajtás kísértése óriási. Még szerencse, hogy elektronikusan 100 km/h-ban határozták meg a maximális sebességet, mivel számításaink szerint a kipróbált híddal akár a 150-160 km/h is elérhetõ, mire a motorvezérlõ elektronika megfékezné a száguldást.

DJ Bee18
Ja áfa nélkül 87 millióba került 2004-ben <#wow1><#wow1><#wow1>😄DDD

DJ Bee18
ez nem semmi
2004-es év busza: Scania Irizar PB

Valoszinüleg keresztezték egymás utját.😄

Magnumrolcsi
Ha nem megy a buszozás utánna rak a traktornak egy normál pótot és szállítmányoz vele. 😄

Schwarz
középsõ nagyon vagány :-)

Mi az a windows?

érdekes egy trolli a 3. képen látható😊
De jól néz ki naon, csak ne lenne trolli, aztán vinném is a családot nyaralni😊

akyyy
azzal ott mi lett??

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nem gyenge a kicsike

a legjobb busz: Csepel Union

össz visz 18 darab van belõle , 10000ccm, Cumminse amerikai motor, és a hangja...yeah...na és a hagngja....úúúh...yeah...aki még nem hallotta az adjon meg mident érte, gyönyörû...yeah

és az a borjú, szelíd képe, és mikkor pihen és leül mint a régi citroenek, yeah imádom, na és a hangja....yeah, mikor a fékrásegítõt benyomják, vagy mikor gyorsul...oohhh

HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni

Köszi!
HPS-230:

A 866-ról nem találtam képet.de a 867-rõl igen.

Hello!
HPS-230-ról és IKP-866-ról ha van képeket tegyetek fel legyetek szívesek!

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

RaST
Ez a kép itt készült vp-ben.

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Én ezzel a busszal utazok sokat,szerintem jól néz ki+Volvo fõegységes.
Csak az a baj,hogy elég sûrûn lerobban,hol a váltó esik szét,hol a motor adja meg magát.Én ugy gondolom,hogy legyen bmelyik busz,motor gyártó,tud hibás szériát piacra dobni.

hát egy szóval sem mondtam hogy nem lényeges a mûszaki paraméter, de viszont gondolom egy külsõleg jól felszerelt busz, mûszakilag is jó... ...lgalább is nem láttam 1 olyan buszt sem, ami jól néz ki, és közben szarul menne vagy akármi

Szerintem a külsõ nem minden.Hiába néz ki jól ha müszakilag megbizhatatlan,természetesen a külsõ se elhanyagolható.De a busz vásárlásnál föleg Magyarországon nem a külsõ fontos,hanem az ár.

Hát de azért az utasok még is sokkal jobban szeretnek utazni egy külsõleg is megbízható autóbusszal

Az tény,hogy nem a formatervezés csúcspontja de a célnak megfelel.