Buszok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
"Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám: álmában, csendesen,
gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban, mint az utasai."
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
mármint az xm, yeah
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
#619 a fölsõ Setra, szóval az emeletest láttam pár teszten, pl törés teszten, és
nem volt valami bizalomkeltõ ami belõle megmaradt.
A fölsõ része majdnem teljesen leszakadt, és a hátsó része, szóval a motor meg teljesen belement az utastérbe. Amúgy meg jó busz
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
2004-es év busza: Scania Irizar PB

De jól néz ki naon, csak ne lenne trolli, aztán vinném is a családot nyaralni😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

össz visz 18 darab van belõle , 10000ccm, Cumminse amerikai motor, és a hangja...yeah...na és a hagngja....úúúh...yeah...aki még nem hallotta az adjon meg mident érte, gyönyörû...yeah
és az a borjú, szelíd képe, és mikkor pihen és leül mint a régi citroenek, yeah imádom, na és a hangja....yeah, mikor a fékrásegítõt benyomják, vagy mikor gyorsul...oohhh
HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni
A 866-ról nem találtam képet.de a 867-rõl igen.

HPS-230-ról és IKP-866-ról ha van képeket tegyetek fel legyetek szívesek!

Én ezzel a busszal utazok sokat,szerintem jól néz ki+Volvo fõegységes.
Csak az a baj,hogy elég sûrûn lerobban,hol a váltó esik szét,hol a motor adja meg magát.Én ugy gondolom,hogy legyen bmelyik busz,motor gyártó,tud hibás szériát piacra dobni.