Buszok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DEXTER92
Nálunk még javában járnak ilyenek.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DEXTER92

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Ja és a debrecenitõl azért nem vettek mert politikai és külsõ gazdasági érdekek ezt diktálják. Érdekes, hogy az Ikarust ugye az Irismus nevû fantomcég vette meg, tette tönkre. Ennek a cégnek ugye alapítótagja volt a Renault, Volvo, Mercedes meg miegymás (Iveco is asszem). Érdekes, hogy mióta tönkrement az Ikarus azóta volvót veszünk meg Renault szerkocsit meg Cliókat a központiaknak meg Kangookat. :) Holott autószerelõ ismerõsöm lebeszélt a renault-król mivel az alkatrészáraik vetexenek az Audival. Vajon kinek lehet ezen rohadtnagyot kaszálni a mi pénzünkön?!

De az össze sfrancia autó drága. 307sw-t vettünk és 83000 volt a bal visszapillantó komplett csere. Csoportvezetõm húga c4-et vett és csak a casco önrésze 230000 volt pedig csak nekicsorogtak hátulról, megnyomva a lökhárítót, leszakítva a spoilert. Szóval az egész több mint 1 misi lett volna casco nélkül.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

A szomorúra azt értettem, hogy drága pénzért megvették majd értékcsökkenten eladták egy ismerõs ismerõsének a gyorsan erre a célra megalapított cégnek majd ettõl a cégtõl visszalizingeli. Mi ez ha nem pénzmosás? A többi már egybõl a lízinget nyújtó céghez került.
De más: Megütötte a fülemet a jobbosok BKV reformja, miszerint csökkentenék az ellátószemélyzet létszámát. Támogatom...

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

I.C.ram
Akkor inkább úgy kérdezem, hogy az elterjedtebbek közül. MaN, Mercedes, Neoplan, stb...
Magnumrolcsi
Szerintem ez a Scania Irizar PB a luxusba a top.

I.C.ram
Megkérdezem a hozzáértõket, hogy Luxusbuszokban melyik a top márka? Vagy egy 10-es ranglista hogy alakulna?
DEXTER92
Egyszer, kétszer, háromszor.
Nagyon baba busz :o)

Hmm... ez se rossz:

Nem csodálom...

Nos, nekem egyik kedvenc jármûmárkám a Volvo.
De sajnálom a buszokat, nagyon nem magyar utakra teremtették õket, BKV-nak mégis Volvo-t kellett venni.

Szerintem olcsóbban megúszták volna, ha a Debreceni buszgyártól vesznek valamit.

A szomorú az, hogy azóta eladták az összes elsõ szériás volvót. :(
Sõt! A 2. és 3. szériát már meg se vették.

Mivel az akkori Ikarus tervezõk csoportja repülõgép tervezõ mérnõkökbõl és mérnõk hallgatókból állt, így nem is olyan nehéz elképzelni, hogy miért "kalandoztak" el ennyire :)

Magnumrolcsi
Jah sry!! Kevertem a metróval!!
Mindig mikor pesten jártam akkor minden percben láttam vagy 5 ilyen buszt.
Énis úgy emléxem, hogy direkt úgy vásárólták õket.

DEXTER92
Ez már tényleg sok <#wow2>

(a következõ képekbõl jöttem rá hogy mi a lényege)

Ez azért már valami

De bizony :D

Csakhát szeretném ha elmesélnéd nekem, hogy mitõl villamospótló egy busz...

Amúgy egy kósza céges állítás szerint metrópótlásra vették elõször az új volvókat. Tudod, a 2-es metró felújításának idejére. Mármint direkt így idõzítettek a vásárlással.

Magnumrolcsi
Nem mondod!! <#zavart2>

Voltak ezek már mindenfélék. Tudod lehet csereberélni a betûket amiket kiír. :)

Magnumrolcsi
Ezek nem villamos pótló buszok voltak?

Ez a kép valóban régen készült hiszen ennek csak a vezetõfülkéje klímás amirõl tudjuk, hogy az elsõ széria volt ilyen. Márpedig az nem most került a céghez. A második széria már "púpos". Vagyis utastér klímás. A 3. szériát pedig a féklámpákról lehet felismerni. Ezeknek fölül már csak egy középsõ ledsorja van.

Alig pár hónapja, hogy megszûnt.

Igen. Amikor az új Volvo-k bejöttek, még volt 7A járat. De már nincs.
Felesleges volt.

A 493-as kép bizonyára régebben készült.

RaST
Ez bizonyára pesten van .. 7A ;DD

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Nem egészen értelek. Akkor hogyan láthattál 7A buszt?

Schwarz
hát ezzel nemvagy egyedül, igaz nem lehet okom panszra, de mégis...

Mi az a windows?

Hát pestrõl... ...Mo fõvárosáról...

Nem módosult. Nincs Pesten 7a. Ezek szerint nem egyrõl beszéltünk. Mely városról beszéltél?

akyyy
én az ilyenekért örülök hogy most élek:D:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DEXTER92
Én az élet sok részén úgy érzem, jobb lenne ha hamarabb születtem volna.

DEXTER92
#509-510 <#szeret>

Akkor átadták. Ma reggel szólt kolega, hogy módosult a 78 as vonala. Holnap megyek oda. Sry, én tévedtem! ;)

hát ahhoz képest ma is láttam, nem is egyet:)

7A megszûnt, jó reggelt! :)

DEXTER92
<#finom><#finom><#finom><#finom><#finom>

DEXTER92

Itt felújítanak régi csodabogarakat

DEXTER92

Én egy ilyen 7-essel szívesebben utaznék:

ennek a másik járatával a 7-essel szoktam nap mint nap járni...:)

Régi idõk képei:

setra
busz 1915-bõl

Ujabb 50 db-ot vásárolt ebbõl atipusból a BKV.65 milla/db!

Hasonló képeket még tehetsz fel ha van.Nagyon jók!

Jajj, most annyira fáj a szívem, hogy 90-ben születtem:S
Pedig annyira gyönyörûek...

Haamtahk
Szép képek! Képeslapnak is jók volnának.

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin