Buszok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila56
Ikarus bemutató Tatán

Jujjj gyerekek :)
Ezt nézzétek meg,szép régi Ikarus buszok :)Némelyik felújitott változatban,némelyik hulladék állapotban de gurul :D

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
Hmmm nem az a nagy.....kb. oylan magas mint egy emeletes busz és Kb. hasonlit a Tavergo Mercire nem? :D

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

akyyy
dehogy arra, az is helyi járatokhoz készülnek szerintem ( vagyis nem készülnek de arra használhatják õket.)

MERCEDES O345G Conecto
Ilyenekre. De szerintem tettem már be képet is róla:)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Attila56
Volánbuszok
Ott alul van egy csuklós merci nem ara gondolsz? :D
Egyébként az Ikarus EAG94 teljes neve: Ikarus EAG94 E94 SCANIA
Meg szereztem egy vidót róla amikor a csúszos pályára készitik efl az EAG94-et és nagyon jól bírja a strapát.......nem borul fel,megsemmi,pedig az emeleteset tesztelik :)

Attila56
Jah és mellesleg az EAG94 nem teljesen távolsági busz....bár ideiglenesen arra is alkalmas.De olyan településekre megy vagy helységekre amik fejlettek,vagy van rá pénz igényelni..meg stb.....
Érd és Tárnok között kicsi a táv és egy nap még Neoplánt is látok,de gyakori az a kicsit régi.....és naponta 4-5-ször látom az EAG94-st :)

Attila56
BKV jól fizet? :D (csak úgy kérdezem,nem akarlak ezzel zavarni,meg stb....)
Mellesleg ara a Mercire gondolsz ami a volánnak van?Az a fapados,kényelmetlen. :)

akyyy
jah ez mind iylen távolsági busz meg stb...

nem igaszán szoktma ilyenen utazni mert amerre megyek oda nem iylen buszok mennek...

igy sztem érthetõ miért a kedvencem a merci:)

bár múltkor , vagy néhanéha van szerencsém spéci buszokat kipróbálni, nah azok kényelmesek tényleg...

Attila56
AEG94

Ráleltem erre a szép képre(EAG94-rõl) :)
Tetszik ez a kép.Ez az imádott buszom.Ennél kényelmesebb,és jobb busz nincs :)

Attila56
Csepeli Vendéglátó Ipari Szakközép és Szakiskola.A szakiskola részébe járok(Posztógyár utca)

akyyy
Melyik suliba?:D Van egycsepeli lány ismerõsöm, azé:D

Attila56
De csepelre járok suliba :)

Attila56
Nem.Tárnoki vok(Érd melett)
Csak jó lenne egy ismerõs busz vezetõvel menni csepelig :D

akyyy
miért Te csepeli vagy?:D amúgy az a kérdés amit írtál, engem is érdekelne-.-

Érden lakom. De pesti viszonylaton közlekedek. Csepelen nem járok. Csak 78 v 5 általában. Azt meg tudod merre jár.
78-as és a térkép hozzá
5-ös és a térkép hozzá

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Attila56
Jah értem.És Érdrõl mikor szoktál indulni vissza vagy valahova?Csepelre nem szoktkál menni? :D

Keleföldi AÜI - És mikor hova küldenek. 78, 5, meg a többi vonal.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Attila56
Bp-tõl honnan? :D
És Érdre?
Akor megyek én is......:D

:)
Nem
Én szoktam vezetni ezt a 10-06-os :D

Attila56
Nemtom.....leszidna? :D :D
Miért te Busz szervízbe dolgozol vagy mi? :D

Szerinted mit szólna a Kelenföldi garázs ha egy BPI-006 rendszámú 412-essel hazajönnék Érdre? :)

Nem egészen értettél... :) De sebaj :D
Akkor úgy kérdezem, mi a fontosabb, a biztonság vagy a menetidõ?
És ha a választ tudod akkor a következõ kérdésem, hogy szerinted akkor ki dönti el, hogy mennyi idõ alatt érünk oda? Szóval aki örökké tapossa az csak egyszerûen nem feltétlen választott jó pályát magának. :)

Attila56
Ezt nem értem :D

Én ugy gondolom,hogy várostól függetlenül,a helyi járat soförök nagyrésze nem néz se embert,se autót,se mást,leesika szeme elött a redõny,becsukja az ajtókat,aztán.....

Hogy kit érdekel?
Azt én se tudom,de nem véletlenül vannak ugy megállapitva a menetidõk ahogy vannak.Jó persze sokszor aránytalan az idõ elosztás a járatok egyes szakaszain,de az meg annak "hülyesége" aki a menetrendet szerkesztette.

10-06 = BPI-006 :D

Attila56
10:06-os? :D
Attól függ honnan.Mert én Érdrõl jöttem Tárnokra és EAG-al jöttem :D

Üdv!

Lehet kenni a buszoknak is rendesen, de tényleg vannak elég húzós/buta szituk, amit nem szabadna egyik vezetõnek sem elkövetni. Mondjuk ahogy egyik nap tolta a sofõr a Volvo-nak (bkv-s 7-esen), az tetszett, egy csomó autót lehagytunk :) , bár azt furcsálltam, hogy nem tiltott le az elektronika, meg úgylátszik a vezér nem félt a tachográftól sem...

Viszont pár éve volt egy olyan, amikor erõsen gondolkodtam, hogy leszállok a buszról, mert szeretnék egy darabban beérni a suliba. Szitu: reggeli csúcs, olyan 7óra környéke, szakadó hó (már legalább volt 10cm), tömegnyomor a buszon. Már a végállomásoról úgy indult, hogy pörögtek a kerekek és kicsit rally-s style-ban farolt a busz (egy nagy kör a végállomás, ahol bejönnek a buszok, ott is mennek ki, csak van benne egy 180° os visszafordító), aztán ahogy kiérünk az utcára, utána jön egy zebra kb. 100m múlva; a zebránál megáll elõttünk egy autó, átengedni egy gyalogost... Szerencsére nem jött szembe autó, a gyalogos meg az autó oldaláról indult el... Következõ malõrnek meg jött a körforgalom (ráadásul lejt elõtte az út), barátunk kicsit késõn fékezett, a járda segítségével vettük be a kanyart, pár centire elkerülve a villanyoszlopot. Utána már szerencsére többen rászóltak az emberünkre, és visszavett az állatkodásból. Mondjuk ilyen ember ne vezessen, aki kb. 80 utassal a fedélzeten ilyeneket csinál...

Sorry a hosszért, csak eszembe jutott ez a régi story. :)

Namajd egyszer én is a 10-06-ossal jövök haza Érdre :P

Attila56
Húúú ma hazafele Tárnokra egy laza de jól kinézõ EAG94-sel jöttem.A szék praktikusan megvolt oldva.Szõnyeg darabokból voolt kivágva.Mégis díszes volt.Olyan kényelmes volt és toltam is neki rendesen. :)

Az hogy a menetidõ szoros az kit érdekel?

Attila56
Az széééééééééép biztos belehajtott a trafikpakba

Pécsen megbünteték a helyi járat sofört,mert elkapták gyorshajtásért.Azt nem tudom mennyivel kapcsolták le,de elég rendesen megeresztette neki.Ja és nem volt üres a busz,az is egy régebbi Ikarus volt.
Egyszer osztálykiránduláson a sofõr kifektette egy Ikarus 250-es oráját.Az 120 km/h.
Nagyon nagy felelõség sofõrnek lenni,a mnetidõ pedig szorosak,sajnos elöfordulnak kisebb koccanások.Ilyenért nem rugnák ki sofört.

Attila56
Nálunk oylan volt hogy a legrégebbi Ikarust kivitte 100 km/h órára.Csak néztem..és oylan finomat fékezett......jófej az a sofõr,birom :D :D
Mindenkinek köszön ha felszál,ha leszál,meg megse kell mutatni a bérleted....... :D

akyyy
de múltkor olyat halottam, miskolcon, hogy hirtelen fékezés miatt 1 ember megsérült abuszon, de az is megállt az út közepén, rendõr, miegymás..

akyyy
én nemtudom mit csinált:D de elgé béna volt:D
én nem rugnám ki -.- legalább siet. és én is idõben beérek suliba.

de mostanság nagyon el vannak szálva a sofõrök, mindegiyk telefonál vezetés közbe, stb...:D

Attila56
mibõl hitték azt? :D :D
Sávot akart váltani..már ez is hülyeség,nem nézett a visszpillantóba vagy mi???Ilyen béna sofõröket kikell rugni :D

Az örvendetes hir,hogy nem volt sérült!
nem hoztál el a buszról egy darabot emlékbe?
Ha már egyszer törött.:)

akyyy
nem volt sérülés, szal... ha valaki megsérütl vo,na, lemarad a jeee

meg azon részen már elég kevesen szoktak abuszon lenni, szal jött a következõ menetrend szeritni, nem is tudom hogy honnan, megált, és felszált rá mindenki:D csomóan azt hitték elütöttek egy biciglist

Attila56
És ennek örülsz? :D
De legalább volánigazolást kaptál nem?(ha suliba mentél)

Akkor jól indult a reggeled!:)

akyyy

Nem voltam ott sajnos,igy nem tudhatom.:D

Attila56
Jah azért olyan jukasak mi? :D

Azok még össze szerelésre várhatnak!Gondolom én.

Hát ez nagyon régi felvétel:a legelsõ 200-asok a BKV-nál,ami nem most volt.

Attila56
Azok a buszok ott a háttérben...elég érdekesek :D

akyyy
miért feketefehér? kinézek látok szinesbe is párat:D

Hát NABI gyár élete igen csak tiszavirág életû lett!

BÚÉK

BÚÉK Neked is!