Felemás sikert hozott az ufóakta közzététele
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Látszik, nem ismeriktek a Védikus Irodalmat, mely pontosan beszámol arról, h milyen bolygókon milyen fajta lények laknak. Sõt létezik leírása annak is, hogyan lehet csillagközi ûrhajót építeni, csak senki sem érti a "szakkifejezéseket"
( pláne, h szanszkritul van, ahol a legtöbb szónak 10-15 féle jelentése is van.. )
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Aki hisz Istenbe az hogy mondhassa hogy nicsennek foldonkivuliek??? Isten is foldonkivuli( egy fejletteb leny) aki minket teremtett lasd Biblia "TEREMTO" , valoszinuleg keverte a sajat geneit a foldon talalhato elolenyeg genjeivel hogy letrehozzon egy uj fajt ami meg nalla is erosebb es akar tulelheti a vilagegyetem pusztulasat! VAGY azert hogy potolja a sajat genjeit mert valoszinuleg ezek mar nagyon regiek es nem art egy kis frissites:P Valoszinu hogy van tobb bolygo is ahol ezt csinalja ugy mint mi ahogy a feher egerekkel kiserletezunk az akvariumba! EZ lehet az igazsag !!!! egy KISERLET resze vagyunk( a feher eger se tudja hogy kiserleteznek vele) !
tovabba valoszinu hogy az Isten "Teremto" nevezzuk ahogy teccik valamit lat bennunk maskulonben mar reg elpusztitot volna minket, de valoszinu ez mar be is kovetkezett egyszer ( ERROL jut eszembe NOE barkaja az lehet valami olyasmi volt mint mikor mi kitorlunk egy programot vagy formataljuk a HDD-t 'are you sure you want to delete C ?' ) SZOVAL csak annyit hogy mi tudatlan emberek nem is tudjuk hogy egy kiserlet resze vagyunk es valoszinuleg jol teljesitunk mert maskulonben mar reg elpusztitottak volna bennunket! Jah es Isten biztos nem fogja egyhamar felfedni magat mert akkor a nem tudna kivalasztani a jo embereket a roszaktol( valoszinu hogy a jo emberek akik jol teljesitenek nem gonoszak stb azok a letezes egy magasabb sikjara kerulnek es azoknak az elet valoban csak a kezdet, )
jah es aki egyszer elolvassa a Bibliat az eszre veszi hogy azok a dolgok egyszeruen vannak leirva hogy a 1000evvel elotti emberek is megertsek a lenyeget( nem mondhatta Jezus azt hogy ujra fognak klonozni es 3 nap utan visszajovok, hanem azt mondt ahogy feltamadok)a Biblia a bizonyitek hogy leteznek foldonkivuli nagyon fejlett elolenyek!!!!!
EZT OLVASD EL MERT LEHET ERDEKESNEK FOGOD TALALNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(nem akartam hoszabban kifejezni magam mert mar almos vagyok de talan majd 1x):PPP
Igyál meg mégeggyel, és fogd rá a nyuszira!<#papakacsint>#papakacsint>
Hát nem tízmilliószor valószínûbb, hogy az a kis sejtmagszerûség elvan magának és "örül" hogy -sokmilliárd társaival ellenétben- õ olyan helyre került, ahol nem égett/fagyott szét a másodperc milliomodrésze alatt?
ugyanis egyes világrészeket dél-amerika pl. nagyon katolikus, közel-kelet nagyon mohamedán, stb., szal egy-egy az országhatárokon túl mutató emberi közösséget a vallás köt együvé és ezzel együtt határol el másoktól.
például az, hogy hol milyen vallás van jelenleg, az a történelembõl nagyon jól levezethetõ, hogy ott miért és miként alakult ki. ráadásul az egyes vallások sokszor egymásra építkeztek pl.: (kínai univerzális -> buddhista ->) zsidó -> katolikus -> mohamedán-protestáns-anglikán-evangélikus -> egy csomó kissebb felekezet, pl. az USÁban
de ezt így nem nagyon tanítják pl. általános iskolákban (heti két órában már nagyon komoly lépést lehetne tenni 8 év alatt egymás kultúrájának megismeréséhez), és ugyanígy azt se tanítják, hogy az egyes vallások milyen szokásokkal rendelkeznek, melyek milyen múltbéli okokon alapulnak, hova vezethetõek vissza, mik kötik össze õket és miért alakultak ki önálló vallássá.
általában véve ha az ember vallásos, akkor mondjuk a saját vallásával és annak ilyen-olyan történelmi hagyományaival, másokkal való harcaival, ezek okaival tisztában van és annyi. de minddel (legalább a világban megtalálható 5-20 legjelentõsebbekkel persze) egyáltalán nincsen. pedig pont a megismerés lehetne az a "fegyver" amivel pl. a fundamentalizmus ellen lehetne küzdeni szvsz., mármint ha mind2 (5...15...25, szal nagyobb vallásoknak-felekezeteknek megfelelõ szám) ismerné oda-vissza vica-versa egymást minnél mélyebben. mert ha ismerjük egymást akkor sokkal kevésbé lehet egymás ellen hangolni minket.
ja és az egész lényeg az lett volna, hogy ha mélyebben ismernék az emberek a vallások történeti okait, akkor a földönkívüli élet egyáltalán semmi törést nem okozna egy-egy ember vallásosságában szvsz., ugyanis szvsz. a vallás nincs igazán a helyén kezelve napjainkban ... csak egy példa: a világunk globalozálódik, a vallásaink pedig ma is lokálisak, nem csoda ha ebbõl aztán vannak ellentétek. és nem igen hallottam, hogy tennének e ez ellen (leszámítva, hogy öljük egymást mutotgatván, hogy "arab terrorista", "hitetlen", "zsidó", stb.)
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
ugyanígy a Föld a világegyetemben - mégha az ismert galaxisokra szûkítsük is le - nagyon kicsi pont, és a sok-sok galaxis mégtöbb bolygója közül ami "lottózott" az élettel egyszer épp az övét húzták ki. persze ez a Földrõl nézve csodás szerencse, ahogy a lottónyertes is annak élheti meg
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Szóval csak azt akarom mondani hogy lehet hogy pont forditva van a dolog mint ahogy azt az ufóhivõk gondolják.Nem azért nem ismerik be az ufókat mert tölük szerzett techonóligát használnak vagy kapcsolatba léptek velük hanem mert olyan saját technológiát fejlesztenek az amcsik amivel tudják õket érzékelni de nem vallhatják be mert akkor az érzékelõket is be kéne vallani és esetleg vmi konkurens ország rögtön ellopná az ötletet és mindjár felhasználná vmi atomfegyverében...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Vagy hogy ne menjünk ilyen messzire: meteoritokon igen messzire juthat az élet csirája, ha már egyszer valahol létrejött.
De a '84-es ruszki UFO már más tészta, arra nincs magyarázat.
Egyébként szerintem azért van az USA a figyelem középpontjában, mert ott minden esetbõl nagy szenzációt csinálnak, sok kamu is van épp emiatt, és még a kormány is igyekezett eltussolni az ügyet (de persze nem sikerült, sõt). Más országokban kevésbé megy szenzáció-számba, a titkolózás sincs: jópár esetet láttam, amikor már másnap tele volt vele a tévé - pár napig. Aztán ejtik a témát, mert pár napnál tovább nem érdekli az embereket, és annyi.
Olvasátok el Ezékiel próféta könyvének elejét ( Biblia)
Josef Blumrich ( remélem jól írtam a nevét) NASA repülõgéptervezõ mérnök egy röpképes gépet is tervezett a leírás alapján+ született egy szabadalom a kerékben-kerékkel kapcsolatban is.
De most ennek nem nézek utána.
Csak úgy gondolatébresztõként írtam.
Egyébbként az összeesküvés elmélet hívõknek azon kellene elgondolkozni, hogy vajon milyen tény gyógyíthatná ki õket véglegesen, mert azaz érzésem, hogy eleve nincs ilyen :) Mindenre szokott válasz lenni lásd, pl pszichoanalízis(ha elfogadom, hogy valami gyermekkori izé az oka akkor jó, ha meg azt mondom nálam nem volt ilyen, akkor elnyomom...) vagy holokauszt tagadók(ha azt mondom, hogy hát a tények nem erre utalnak akkor az a válasz hogy létezik egy világméretû összeesküvés ami mesterségesen átrendezi a helyszineket és befolyásolja az egész sajtó. Könnyen belátható egy ez mindere válasz...) stb. Szóval nem ártana kicsit óvatosabbnak lenni...
Nemtudom, en nem szeretnek/tudok allast foglalni. Erre valaszoltam:
"Már az õsemberek idejébõl marad néhány érdekes rajz, de linket nekérj mert azzal nem szolgálhatok. Egy mûvészettörténeti könyvben láttam régebben, de nem tudom a nevét a könyvnek. Nem tudom, hogy a könyvben a fotók menyire voltak reálisak."
Fogtam a googlet es rakerestem. A kepek eredetiseget nem tudom megallapitani. Nekem az tunt fel, lehet tevesen, hogy a kepek tobbsegen kulonboznek az "idegenek", tehat vagy tobb fele idegen van, vagy idovel valtoznak(esetleg tudjak az alakjukat valtoztatni :D). Ennel komolyabban eddig nem foglalkoztam ezzel a dologgal, en nem erzem fenyegetve magam.
Nem régiben láttam egy filmet egyik dokumentum csatornán, amiben egy szalag hitelességét vizsgálták. A szalagon szovjet tudosok boncoltak egy idegen lényt.
A belinkelt képek közül pedig szerintem jópár nevetséges.
Most egyrészt fel lehetne hozni Occam borotváját, ami ugyan közhely és szinte majdnem mindenre elsüthetõ, de ebben a kérdésben úgy gondolom mégiscsak van némi létjogosultság annak hogy felemlegessük. De tényleg, miért tételezzünk fel valamit, amire voltaképp semmi szükség?
Azok az elképzelések, hogy "hát azért nem veszik fel velünk kapcsolatot, mert még a saját bolygónkat és ökoszisztémánkat sem tanultuk meg tisztelni és becsülni" számomra, öhmm...hogy is fogalmazzam, eléggé megmosolyogtatóak. Valahogy ilyenkor mindig az az érzésem, hogy aki ilyesféle módokon érvel, az a) kicsit túladagolta már magát korunk divatos kábszereivel, vagyis a New-Age jellegû "agytágító" irodalommal. Vagy csak szimplán b) túl sok Final Fantasy-t nyomott már a Playstation-jén és nem tudta kellõ kritikai érzékkel fogadni a tálalt történeteket :)
Na oké, a viccet a félretéve, szerintem a földi élõvilág olyan szinten komplikált és bonyolult (és azon belül pedig az emberi intelligencia kialakulásának esélyei -pusztán statisztikai alapon szemlélve- önmagában is valami nagyon, de nagyon alacsony szám irányába tendálnak...), hogy kicsit sem lenne meglepõ, ha valaki egész életében csak azzal lenne elfoglalva, hogy ámuldozik és csodálkozik azon, hogy ez egyáltalán létrejöhetett. Hogy valami hasonló máshol megismétlõdjön? Szerintem ennek kb. annyi az esélye ennek, mint hogy egy ember egész életében lottózon és életének minden egyes hetében az õ nyerõszámait húznák ki...
különben meg semmi nem derült ki amit eddig ne tudtunk volna. az amcsik valamit el akarnak sumákolni, és lehet hogy pl.: a teflont egy idegen hajóról kaparták le és adták el a világnak..
\"The voices are back... Excellent.\"
Elõször is:
1,Minek szaladgálnak itt már több ezer éve felalá(nincs jobb dolguk... :))?
2,Minek rabolnak el embereket már több ezer év óta?(mert azt még megértem hogy elvisznek párat megvizsgálni, na de hogy ennyit meg ilyen régóta... akkor nem lehet vmi gyors a felfogóképességük)
3,Ha olyan fejlett a technológiájuk akkor ugyis tudnának minket vizsgálni hogy mi sosem vennénk õket észre. Mégis rengeteg ilyen állitólagos kép van ahol rajta vannak.
4, nézegettem ezeket a képeket.Érdekesek. Itt is felmerült bennem olyan kérdés hogy miért van az hogy az egyik képen ürhajósruhába beöltözött idegennek tünö vmi van a másikon meg már simán egy kis szürke ufonauta minfenféle ürruha nélkül...?akkor most kell nekik ürruha vagy nem?
5,van olyan kép ahol látszólag egy mai ufó (csészealjszerü) van, egy másikon meg kajakra egy hellikopter látszik meg egy vadászrepülõ (ugye mindkét kép többszáz éves).Most akkor idegenek akkik akkor még helikopterrel szaladgáltak?
Na ez csak pár kérdés ami igy hirtelen felmerült bennem.
Álcával takart álca, ami mögött lehet ott van még1 álca, és csak akkor jön az igazság. :D
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A másik, hogy nem tudom mi alapján gondolják egyesek azt, hogy pont az amcsikkal vették fel a kapcsolatot a földönkívüliek, ez egy nagy rakás amerikaalegjobb maszlag. Szerencsétlen UFO honnan a rákból tudná, hogy mi az aktuális politikai helyzet? Vagy hogy egyálltalán hol vannak az országhatárok?
Ennek ellenére elképzelhetõnek tartom, hogy régebben kapcsolatot teremtettek velünk földönkívüliek. Elsõsorban a vallásokra gondolok, szerintem nagyon is lehetséges, hogy az egész hit dolog az UFO-kból indult ki, hisz ha meglát egy inka, vagy akármilyen régi civilizáció szülötte egy földönkívülit, nem azt fogja mondani, hogy "dik má' gazsi ottan egy oan JUFÓ, hö gyósan mennyünk a TÉVÉ 2-be", hanem valszeg Isteneket lát benne, lsd felfedezések kora.........
Viszont a daniken féle baromságoktól bele áll az agyamba az ideg, az oké, hogy viszonylag jó az alap elképzelése, de ha meglát egy maja szardarabot abban is rögtön rakétát, meg földönkívüli ûrhajót lát, mer olyan az alakja.....
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésû Ketchup.
UFO-kat nem csak Amerikában észlelnek ( lásd legutóbbi világhírû esetet:mexikói UFOk)
Ha valaki egyszer meg tudná keresni:
Népszava ( de a Népszabadság is biztos írt róla )
1983 v. '84 ben történt:Szovjetunió felett egy utasszálító repülõgépet követett órákon keresztül 1 UFO. Elmondás alapján elõször csak valami felhõ alakja volt, és lassan felvette a repgép alakját.
Ez még nem is lett volna gáz, mert mindez éjszaka történt. De egy idõ után zöld színû fénnyel kezdett világítani (pár ezer méter magasan ahol az utasszálító közlekedett)és olyan nappali világosságot csinált, h felébredt rá a fél Szovjetunió. Sok ezer ember látta a fényt, így nem tudták eltussolni az ügyet. Na most ez az esemény ( mint a mex. UFO) sem ismétlõdött meg, ezért nehéz az ilyesmit kutatni.Mert ha 1 helyen rendszeresen ismétlõdik, nem volna semmi gond, de itt csak a szemtanúk elmondására lehet hagyatkozni.
Ha valaki radaron észleli, vagy egyéb más módon rögzít ilyesmit ( hõkamera, fénykép stb)utólag mindig valaki hamisítást , feltûnési vágyat, meg ilyesmiket kezd emlegetni. ( A jól megalapozott ellenpropaganda a józan ész alapján ugye )
Így aztán gyorsan 2 részre szakad a társaság.
Van, aki bízik abban, h valamilyen módon lehet gyorsabban utazni a fénynél, kevés energiával.
Van, ( a materialisták) aki meg nem akar ebben bízni ( hinni )
Hát ez van.
Az UFO-k azon része, amelyek földönkívüli eredetûek, világszerte fordulnak elõ, több közülük itthon is (nem a Marinénit eltérítették az UFO-k a tévékettõben féle dolgokra gondolok). A hidegháború idején a nagyhatalmak mindenre rá akarták tenni a kezüket, minden információt megakartak szerezni. Azért kerültek az UFO-k ekkor a képbe, mert azelõttig nem is volt érdekünk, hogy komolyabban foglalkozzunk ezekkel a jelenségekkel. A hidegháború alatt viszont a világhatalmak kormányai tartottak az ellenségek kémkedésétõl és technikai fölényétõl, ezért rengeteg UFO megfigyelés történt, és ezeknek a híre kiszivárgott a köztudatba. Ezután kicsivel az egészet a média ledegradálta valami elmezavarodott UFO-mániává, és az UFO észlelésbõl divat lett, mert azzal be lehetett kerülni a TV-be ami meg nagyon menõ.
Véleményem szerint iszonyú hosszú ideje vannak már jelen a Földön olyan lények, akik hogyismondjam nem a földi evolúció gyermekei. Két oka is van annak a feltételezésemnek, hogy mindenbizonnyal nagyon érdekes lehet számukra a földi ökoszisztéma (nem tudom mért hisszük, hogy konkrétan mi, lehet hogy a többi állattal vannak elfoglalva):
1.) Már régóta itt vannak: Ez bizonyítható õsi legendák, barlangrajzok és különféle szentírások bizonyos részeivel - szerintem.
2.) Még mindig nem pusztítottak el minket: A feltételezett technológiájukkal nagyjából 2-5 perc alatt kiradirozhatnák a mi hõn szeretett sárgolyónkat, mégsem teszik.
Én úgyvélem, hogy mint mi is, õk is a kiteljesedés, önmaguk mûködésének a megismerésére törekszenek, mivel ez különbözteti meg az állatokat az emberektõl, gondolom hasonló kiválasztódás náluk is lehet. Valószínûleg azért tanulmányoznak minket, amiért mi például eldugott afrikai vagy ausztrál benszülött törzseket: Mert látják az összefüggéseket rajtunk keresztül kicsiben. A kostruktív értelmes életnek minden egyében túl is van három építõköve, ami nélkül nem alakulhat ki: magasfokú tanulásvágy, kreativitás és kíváncsiság. Így feltételezhetõ, hogy ezekkel a paraméterekkel idegen testvéreink(?) is rendelkeznek.
Ha rendelkezésünkre állna a technológia, szerintem mi is elmennénk 3 galaxissal arréb, hogy a miénkhez hasonló, de tõlünk mégis idegen civilizációkat figyeljünk meg. Valószínûleg ugyanazokat az elveket alkalmaznánk, amit ma a törzsek és állatcsoportok megfigyelésénél alkalmazunk: rejtettség, kiemelés vizsgálati vagy kísérleti célzattal, megjelölés. Nem hasonlít ez kísértetiesen az idegenek módszereire? DE! És ennyi mindössze a lényeg. Ugyanazért nem látjuk õket, amiért mi sem akarjuk hogy a megfigyelt élõlények lássanak minket: Mert a valódi természetünkre, Ránk kíváncsiak, mentesen mindattól ami tõlük származhat - egyszerûen azért, mert úgy eltorzulnának azok az összefüggések, amik miatt mi érdekesek vagyunk most.
Továbbra is mindenki hihet amit óhajt, én ezt a koncepciót tartom a legkézenfekvõbbnek, mert egyszerû és reális, realizálható, és mert logikus.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
érdekes dolgok ezek a fényjelenségek, amiket senki se tud beazonosítani...
elõszöris, egyálalán nem biztos, hogy földönkívüli , mégha el is fogadjuk, hogy nem emberi, és még ha élet is (hisz lehet, hogy csak vmi természeti jelenség, bár ennek az élettõl való elválasztását egyre nehezebbnek tartom), lehet, hogy csak valamilyen szokatlan, számunkra még új formája, ahogy pl. nem is olyan régen a tenger mélyén a vulkánok környékén is találtak.
másodszor meg, egy fejlettebb élet jó eséllyel - megkockáztatom: szinte biztosan - meg tud minket figyelni oly módon, hogy azt mi ne nagyon vehessük észre (vajon egy zerge kiszúr engem ha távcsõvel nézem? vagy ha interneten kamerán keresztül?), ha el akarnak minket pusztítani jó eséllyel azt se háborúnak élnénk mi meg (vegyük mondjuk egy csendes óceáni sziget élõvilágát, ha el akarom pusztítani, nem egyesével megyek levadászni a legyeket chemotoxal, vagy késsel neki a tigrisnek: atombombát neki, napalmot vagy szõnyebombázást, az ott élõ teknõs valszeg a szokatlanul rossz idõjárásra fog panaszkodni :) ,de biztos nem jut eszébe az ember ).
ugyanakkor az is lehet, hogy ezek a fényjelenségek azok a "távcsövek", "kamerák", amiket néha-néha még a zerge is észrevesz...
Én csak anyit mondanék, hogy lehet, hogy a világ nemteljesen olyan mintaminek jelenleg gondoljuk, hisz más közelebbi földi dolggal kapcsolatban is rengeteg a "fehér folt".
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
1, ufók csak az usában vannak, és az NSA minden infót blokkol"
Tudjuk? Szerintem csak egyesek ezzel ütik el az egész témát. Valójában világszerte történnek érdekes események.
engem nem érdekel mert ha vannak azért ha meg nincsenek azért.
egyébiránt szerintem egyedül vagyunk az Univerzumban de ez csaka saját lökött véleményem.
Baromi ronda ez az új dizájn!
Ilyenrõl írjanak…
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
1, ufók csak az usában vannak, és az NSA minden infót blokkol
2, máshol az emberek nem veszik videóra az ufókat, vagy mert nincs kamerájuk, vagy mert (lásd 1. pont)
3, isten teremtette az ufókat, mikor rájött, hogy azt, hogy "a felhõk szélén ülnek az angyalok", már a szellemileg kihívásokkal küzködõ állampolgárok sem hiszik el tiszta szívbõl. Ufokat természetesen nem teremtett a mindenható mindenhova, hanem (lásd 1.pont)
..............
a lényeg, hogy a saját országod vezetése jogosult-e eltitkolni valamit a védelmed érdekében (A: igen), és az, hogy milyen módon garantálja, hogy csak ezeket az infókat rejti el elõled? (Q:))
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
nem is vártam többet...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a zárolt UFO aktákat mikor fogják kihozni, hogy a kis ember is tudjon arról, hogy mi zajlik körülötte a világban? Mert a világ nem az övék hanem mindenkié és tudnunk kéne hogy mi is az igazság....
--==$]{!Z@==--
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Minden valamennyire magát mûveltnek mondó ember tudja, hogy igen, nagyon nagy esélye van annak, hogy létezik nálunk fejletebb civilizáció.
És akkor mi van? Ez az egész téma már kegyetlen unalmas.
Ha távolságot akarnak tartani az esetleges "idegenek" hát rajta kit érdekel... nekünk van egy szép bolygónk amivel sokkal többet kellene törödnünk, hogy megmentsük saját magunktól.
Ha pedig "köztünk" járnak adjátok át üdvözletem... na bumm, csak azért mert nagy eséllyel teljesen más a DNS-ük meg fejletebb a civilizációjuk essek hasra? Majd elérjük mi is azt a szintet, ha megérjük, ha meg nem senkinek nem fogunk hiányozni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
csak az derül ki h az amcsik lehallgatják a nagyi sütireceptjét
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!