Knights of the Temple II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez is már "megjelenés" óta a vinyómon nézelõdik, de még nem jutottam el a telepítésig 😊 (X3+D2+NFSMW rulzz). Érdemes vele foglalkozni?
Van benne komolyabb újítás? Vagy csak újabb bõr? (ez mondjuk nem feltétlenül jelenti azt hogy rossz...)
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nem tudom,hogy másnak volt-e ilyen baja,de amikor felugrok vlhova megakad az emberem a levegõben egy pillanatra és utána visszaesik,de két ilyen ugrástól az életerõm 90%-a lemegy!Lehet vele vlmit kezdeni?Üdv mindenkinek!
Nekem sem mennt eddig,aztán gondolotam egyet és kihúztam az ide dugót és láss csodát elindúlt!Dameon tools 4 van fenn,emulationnal minden on és a safedisc is on és sd 4 hide.Tökéletesen fut,egy kicsit nehezebb lett a játék,hogy kalandozni kell,de eléggé jó.
milyen fasság má ez a sf !!! áááá
ilyen hülyeséget h le kell húzni a cd-t... fasság fasság... "megveszek" egy játékot erre baszik menni.... 😞
szerencsétek van h megy... 😞
B.I.T.C.H - Beautiful, Intellidgent, Talented, Cute, Humorous!
Ezek a 80-asok nem tetszenek a gépemnek.
81.95 van már fönn
amugy én is 6600gt-t használok
de attól még nem megy a game:-(
Ajungle szigeten a szellemnek mit válaszoltál?
Kössz!
Egyébként nekem nem kellet semmit lehuzogatni,deamon 4-el megy simán.
sfnightmareval disablezva lett mégse lett eredménye s kéri a discet
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Nálam fut a game, viszont néha mintha bugos lenne a grafika. Gyakorlatilag néha olyan mintha nem frissülne a kép rendesen és lassan kifehéredik minden. Amúgy Gef 660GT-n megy legfrissebb driverrel.
Én az idei nyáron játszottam végig elõször - király játék. Annyira belelkesültem hogy beszereztem egy tucat hasonló játékot. Egyik rosszabb volt mint a másik 😞
Sajnos ahogy olvasom ez a Knights of Temple is igencsak konzolos?
Ezt adtam meg neki:WMLBR-L65YC-CA985-UHUX9-SJ3HN
A CD/DVD fizikailag le van húzva az image file DT4-be bemountolva...
Valakinek volt már ilyen?
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
aztán sfcure majd sfnightmare. ott disable node, disable cd és disable ch2.
simán megy ezzel nálam minden sforces játék.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Meg páncálos lovagunk a tutorial-ban fél métereseket ugrik,kötélen mászik,tiszta Lara Croft képességeket mutat.Kissé érdekes.
De tényleg a kamera a legrosszabb...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
amúgy játszik már valaki a játékkal dobhatna valami infot hogy milyen a gamma