Knights of the Temple II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, közben meglett a Nimral karkötõje... 😊
No, 9 megvan, egyik meg ott a tengerben, csak nem tudom, milyen sorrendben kell azokat az oszlopokat forgatni, ötleted van? Amúgy a gyöngyök minden helyszínen vannak. 1-2-re emlékszem, de mindet nem tudnám felsorolni. 😞 Boszik?? Hol??
Hol szedtél össze 10 fekete gyöngyöt?Azon kivûl nekem is az a küldetés van még meg,persze meg a boszik,akiknek 34000 aranyat kell fizetnem,hogy beengedjenek.

Végigjátszás, pls!!!!!! Valaki, vagy mondjátok meg, hol van az a szerencsétlen Nimral gyerek, ez az aegyetlen küldetés van hátra... kösz!
Zsolo007
Hááát, én nem nevezném kalandjátéknak...Ez egy 3Ds hack&slash...

Szerintem yo Game mert:grafic jó és ehez kis gépigény társul,tájak hangulatosak,harcrendszer kircsi az irányítás gyengus sajna,persze megszokható de akkor is zavaró sokszor a játékban.Egybevetve 2005-nek megfelelõ kalandjáték!<#eljen>
Nem tud valaki végigjátszást? Köszi...
Zsolo007
Sziasztok! Milyen a játék? AZ elsõ részét kedveltem nagyon...

Ez is már "megjelenés" óta a vinyómon nézelõdik, de még nem jutottam el a telepítésig 😊 (X3+D2+NFSMW rulzz). Érdemes vele foglalkozni?

Van benne komolyabb újítás? Vagy csak újabb bõr? (ez mondjuk nem feltétlenül jelenti azt hogy rossz...)

ja lehúztam a dvd-t simán megy, nem értem pedig a splinter cell 3 megy, újabb starforce nightmare kéne?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

hello lehuzogatás nélkül a daemon 4-el hogy megy neked, mert pl a splinter cell 3 megy, de ez azt írja ki tegyem egy másik meghajtóba a dvd-t, ha lehúznám biztos menne, de ha neked ment lehúzás nélkül nekem is kell hogy menyjen...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Re!Hi all!

Nem tudom,hogy másnak volt-e ilyen baja,de amikor felugrok vlhova megakad az emberem a levegõben egy pillanatra és utána visszaesik,de két ilyen ugrástól az életerõm 90%-a lemegy!Lehet vele vlmit kezdeni?Üdv mindenkinek!

Hi all!

Nekem sem mennt eddig,aztán gondolotam egyet és kihúztam az ide dugót és láss csodát elindúlt!Dameon tools 4 van fenn,emulationnal minden on és a safedisc is on és sd 4 hide.Tökéletesen fut,egy kicsit nehezebb lett a játék,hogy kalandozni kell,de eléggé jó.

BBird
Látod-látod... ha nem idézõjelben írtad volna, hogy megveszed a játékot... akkor nem kellene semmit sem lehúzogatni. :-)
yeppy
hát bazz végigolvastam az egészet úgy csináltam hogy mondtátok és baszik menni...
milyen fasság má ez a sf !!! áááá

ilyen hülyeséget h le kell húzni a cd-t... fasság fasság... "megveszek" egy játékot erre baszik menni.... 😞
szerencsétek van h megy... 😞

B.I.T.C.H - Beautiful, Intellidgent, Talented, Cute, Humorous!

Hát vége.Outpostra meg Birkába el se jutottam.Hogy lehet oda jutni?

Nekem simán megy.A terminálról már leszedtem de szar.A 78.01-el nem szarakodik.
Ezek a 80-asok nem tetszenek a gépemnek.

www.nvidia.com
81.95 van már fönn
amugy én is 6600gt-t használok
de attól még nem megy a game:-(
Nekem 77.72-es van fönn 6600GT-re de semmi hasonló problémát nem tapasztaltam.

Helló! Ha végig nyomtad akkor tudsz nekem segíteni?A szigeten ahol a 3 boszi van mit kell csinálni ha elfogadom a küldit?Ha csak legyakom õket beteszem az M betü alakú kulcsot,lenyomom a kart de csak a vizszintes irányú rács nyillik.
Ajungle szigeten a szellemnek mit válaszoltál?
Kössz!
Egyébként nekem nem kellet semmit lehuzogatni,deamon 4-el megy simán.

ami a Nfs:most wantednal megy itt nem
szintugy
sfnightmareval disablezva lett mégse lett eredménye s kéri a discet
De nagy probléma!!! Örülj neki, hogy megy! Sokaknál pl.nálam még CD/DVD lehúzással sem megy.. Errõl ennyit.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Csuhai G
Valami más..? 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

BBird
original?
Csuhai G
Nincs valami megoldás arra, hogy ne keljen lehúzogatni a CD/DVD-t?<#szomoru1>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

BBird
Akkor gyorsan írd át a kommented alján a Quake 4 -et erre. :-)
de gyönyörû a grafikája ennek a játéknak!! napjaing egyik legszebb grafikája

Nálam is azt csinálja 6600GT-vel.Legujabb driver van pedig fenn...
Kellemes , jó játék! Érdemes végigjátszani!!

hi

Nálam fut a game, viszont néha mintha bugos lenne a grafika. Gyakorlatilag néha olyan mintha nem frissülne a kép rendesen és lassan kifehéredik minden. Amúgy Gef 660GT-n megy legfrissebb driverrel.
Methylisocloro
Blade of Darkness 😊
Én az idei nyáron játszottam végig elõször - király játék. Annyira belelkesültem hogy beszereztem egy tucat hasonló játékot. Egyik rosszabb volt mint a másik 😞
Sajnos ahogy olvasom ez a Knights of Temple is igencsak konzolos?

Hi, nekem azt írja a Starforce betöltõ képernyõn, hogy rossz a cd-key. Hogy lehet ez? "The disc key you entered doesnt correspond to the disc in the drive..."

Ezt adtam meg neki:WMLBR-L65YC-CA985-UHUX9-SJ3HN
A CD/DVD fizikailag le van húzva az image file DT4-be bemountolva...
Valakinek volt már ilyen?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

lwb
az ide-t húzom csak le a drive-ról. secondary-n nincs más csak a cd/dvd. aztán simán bemountolom a dt4-be az image-et, felinstallálom. ha kéri, újraindítom a gépet.
aztán sfcure majd sfnightmare. ott disable node, disable cd és disable ch2.

simán megy ezzel nálam minden sforces játék.

ThugEdge
meg hogy ilyenkor mountoljátok dt-be a gémet?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
na akkor a lehúzogatós móka hogy van pontosan?kell még mellé használni vmi toolt?és a tápot kõ kihúzni?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

lwb
végigvittem. nem volt valami hosszú. jó sok side questtel együtt is kb. 6 óra játékidõ.

wedge31
Az a gond,hogy ez megint egy konzolra fejlesztett game mint anno az elsö rész és ezért ilyen elcseszett a kamera nézet.A konzolosoknak ugyanis ez is megfelel és hát most öket szolgálják ki elsösorban.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

mila69en
nekem nem azzal van gondom, hogy utána kell igazítani hanem annyira érzékeny hiába veszem le teljesen a kamera érzékenységet nem változik semmi és nagyon rossz bár ebben a mûfajbanm lehet hogy tényleg egy követõs kamera lett volna a megoldás

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Hát igen.Nem értem miért nem lehetett egy normális követõ kamerát csinálni,mint hogy itt örökké nekem kell utánna igazitani.
Meg páncálos lovagunk a tutorial-ban fél métereseket ugrik,kötélen mászik,tiszta Lara Croft képességeket mutat.Kissé érdekes.
De tényleg a kamera a legrosszabb...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mila69en
na kiprócáltam a játékot hát véleményem asszem uninstall😄 egyszerüen nem értem hogy lehet játékot ilyen béna kamera kezeléssel kiadni szörnyû... grafja néhol szép néhol meg nagyon csúnya fõleg az hogy a krakterek meg tereptárgyak meg a csirkék😄 a szemem elõtt jelennek meg(hozzá teszem maxon van a játék grafja)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

NeoMaN
tudtommal ugyanazok csinálták, továbbfejlesztett Enclave engine ( a Riddicket is ezzel csinálták)

wedge31
Én mindegyik Star Force-os játékot igy inditotam el semmi szenvedés igy a legegyszerübb.

A kábel lehuzásával.Kissé primitiv módszer,de hatásos...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mila69en
nézz át a splinter cell chaos topicba ott a faq-ba megtalálod

amúgy játszik már valaki a játékkal dobhatna valami infot hogy milyen a gamma

pls VALAKI amivel el tudja indítani pl sfcure meg sf nightmare olyant tegyen már fel mert nekem van egy sf nightmare-m de azzal nem emgy. lehet mert sfcure is kell nem tom. de pls segítsetek ki
Gabe 18 te mivel tüntetted el a dvd-det?
wedge31
Akkor valami gebasz lehet mert nekem egy reboot után simán felmászot a progi.

ja..most jó lett😄 kösz😄

hát már kb 3x újraindítottam..

wedge31
Ujrainditás után folytatja a telepitést.