RF Online
← ElőzőOldal 88 / 88
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy külföldi oldal az RF onlinehoz:
rfo.asterix.com
hirdessétek 😊
rfo.asterix.com
hirdessétek 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
el kell költöznünk?😛 (nem olvastam 😊)
mégis lehet egy mód hogy tudjuk játszani.
http://rfboards.levelupgames.ph/index.php?showtopic=2722
a fenti linken leírják mit kell tenni, hogy megmutassuk hogy nem a blokkolt országok valamelyikébõl vagyunk.
http://rfboards.levelupgames.ph/index.php?showtopic=2722
a fenti linken leírják mit kell tenni, hogy megmutassuk hogy nem a blokkolt országok valamelyikébõl vagyunk.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
emmeg a enyim volt (21-et még megléptem)

január 9-ig lett volna az open beta. csak mai naptól blokkoltak mindenkit, aki nem filippino. a www.rfonline.ph oldal fórumán lehet róla olvasni.
furni is lehet😊)
jah de ez mar éles amugy,itt tobb wipe nemlesz asszem dec1ig van a open(ez nem 100% csak filippinyelven olvastam😊)
nekem amugy tetszik,nagy a henteles😊
automatikusan kapom a kuldiket,max 5 lehet,valami bug miatt elistunt egyik ujrainditaskor,tehat bug az van,de a lag mar lanyhul😊
nekem amugy tetszik,nagy a henteles😊
automatikusan kapom a kuldiket,max 5 lehet,valami bug miatt elistunt egyik ujrainditaskor,tehat bug az van,de a lag mar lanyhul😊
Most olvasom csak, hogy beta. Hát ahhoz képest, hogy most készülnek még csak kiadni, elég ramatyul néz ki.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Elõször azt hittem valami agyonPhotoShoppolt Lineage 2.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Átállítás után szedd le a játékot,majd telepítsd fel újra.Nekem így indult el,de kritikus hibával kilép 😞
Én átállítottam GMT +8-ra az idõzónát, de váltig azt mondja, hogy
"Túl sok patch file, töltsd le újra az RF Online-t."
Tipp?
"Túl sok patch file, töltsd le újra az RF Online-t."
Tipp?
csak sikerult😊ez lowba,mert kulonben agyonfagynek
kedvcsinalonak😊
[/img]
Mai naptol Open béta itt: Philippines Beta
Patcheleshez atkell allitani az idozonát GMT+8ra
Kisse lagos mert mindenki most kezdi ujra.Hamarosan lesz Usa/UK beta is.
Patcheleshez atkell allitani az idozonát GMT+8ra
Kisse lagos mert mindenki most kezdi ujra.Hamarosan lesz Usa/UK beta is.
← ElőzőOldal 88 / 88