RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm, nyomja valaki a bétát innen??

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

meddig elsz bétateszt?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

szeva!
Hallod most elvileg mindenki mehet béta tesztre aki fileplaneten regel meg kivárja amig lejön a béta kliens!

http://www.fileplanet.com/160107/160000/fileinfo/RF-Online-Client-%5BBeta-Client%5D

és ott van szép nagy sárga betûkkel hogy: "Sign-up and Get a Key RIGHT HERE!"

én is mennék csak nincs kedvem kivárni míg letölti meg ugye alapból egy óra várakozás kell hozzá...

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

Nethyrrea
én még fülöpszigeteki béta elõtt feliratkoztam beta testingre, de én nem jutottam be phase 3-ba... :s

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nos elkezdtem én is, a phase 3-ban bennt vagyok. Tetszik, csak néha kék halált okoz a gépemen 😞
Nethyrrea
visszajelzések alapján úgyhallottam hogy a fülöpszigeteki béta jobbvolt. mondjuk azt tudom is, mert azzal toltam 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lacc
Hát én megnéztem, igaz csak egy negy órát toltam vele, szóval még azért nem ártana tovább tesztelni. De amit eddig láttam belõle az nem volt valami meggyõzõ.
Nethyrrea
na ennek utánanézek

Shoots
sziasztok, valaki tudna adni egy linket a klienshez? mert a fileplanetes nem muxik nekem, van kulcsom, reggeltem is, csak a kliens hianyzik a jatekhoz. thx elore is

Nethyrrea
NA-ban nemlesz "open" beta, így döntöttek, hanem egy 3 fázisú closed.

1 lement, azt csak a keménymag tesztelhette, 2 még tart, azzal azok játszhatnak akik elõrendelték, és még pár szerencsés aki bejutott, phase 3-ban pedig elvileg azoknak lehetne játszani akik feliratkoztak korábban a codemastershez bétatesztre.

phase 3 nemsoká indul a hivatalos közlemény szerint, szóval reménykedhetünk abban hogy márciusra kijön a full.

kérdés: van valakinek infója hogy lesz-e itthon kapható a cucc?

Phoenix007
Bétával tudok valahogy játszani? Vagy ez is "North America Only"?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Nethyrrea
érezhetõen megemelték az xp ratet ahogy beszélgettem amerikai klántársaimmal akik tolják, és a drop el lett baxva, bizonyos szint után valamiért iszonyat mód lecsökken a drop esélye. ami nem is normális, valami nem kerek a bétaszerverekkel egyelõre.

Gyongyhalasz
Fileplanet kulcsal elkezdtem a betát. A grafika nagyon szép és nem kell hozzá erõmû. Grind hegyek, de így az elején még érdekes. Néhány óra alatt lvl 18-at simán el lehet érni (lvl cap 50).

Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive

Nethyrrea
ne adjátok fel a reményt 😊

"Beta Phase 1 live!
BETA
BETA
We are very pleased to announce that we have now entered Phase 1 of our RF Online Beta Test

We have to emphasize that this phase is extremely limited to a select number of core early community members and those selected based on their beta applications.

We are in the process of mailing out a limited number of Phase 1 beta keys to initial players who will be able to assist us with
our very early testing of the game.

Once you have received those keys please follow the full instructions given within your acceptance email to create your player account and download the RF Online BETA client. You can only use it once so please don't share it with anybody.

Now we have entered the first early stages of BETA we strongly envisage that all pre-order customers will be be granted access to the beta within the next 2 / 3 weeks leading up to the launch of the game.

See you on Novus."

Nethyrrea
remélem cdgalaxisban vagy 576 shopban lesz majd kapható meg gamecard hozzá.

Laza
Ma tettek fel a hirt, hogy jon Euba is 😊

RF Online Official site

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nethyrrea
de, ez van. pre-order esetén tuti closed beta acc.

SentikeAe0n
Pedig látom l2-be elég szép lvl-t hoztál össze<#awink>
Akkor majd találkozunk US-n, jahh és olyat nemhallottál véletlenül hogy elõrendelés vagy hasonlók és aki elõrendeli az kap closed betara accot??<#vigyor2>
Nethyrrea
az érdeklõdés egyáltalán nem alacsony, a klántársak akikkel majd az US verziót toljuk már játszanának, csak lusták tökölni a proxy dologgal, bennük a múvijaim tartják a lelket 😄

Nethyrrea
magyarral még egyel se, nem-filippínóval is kevéssel mióta elvileg blokkolták a nemzetközi ip-t

maradok rf-ben, l2-t elfelejtettem. az a játék nem nekem való. kvázi másfél év önáltatás elég volt hogy rájöjjek.

SentikeAe0n
Only Closed beta?<#rinya>
Nembaj akkor megvárom a fullot, amúgy Nethy te maradsz majd akkor is? És izé találkoztál már más magyar emberkével vagy ennyire low az érdeklõdés?
Nethyrrea
US verzióból az eddigi hírek szerint csak closed beta lesz, ahogy codemasters fórumon olvastam.

Nethyrrea
proxy címeket kis szerencsével lehet a neten találni olyanokat amivel beenged, vagy proxy-váltó programokat használni. én is szedtem egy progit ami keres a neten mindenhonnan proxy IP címeket, aztán kísérletezgettem hogy melyik országból származóval enged be.

SentikeAe0n
Szerintem Nethy proxytûzfalra gondolt, én személyszerint megvárom már az u.s. bétát, utánna meg lehet fizetni a milliárd pénzt <#nyes><#nyes>
stim hogy proxy de olyat honnan tudok szerezni vagy mi kell hozzá?

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

Nethyrrea
mivel blokkolva van a nemzetközi ip, ahogy azt talán már említettem. proxyt kell használni, ha be akarsz lépni a játékba. és azóta már volt 2 patch is, ami szükséges a játékhoz.

valaki tolja még a gamet bétába?
én már ott elakadok hogy eggyáltalán rányomok az exe-re install után
kiirja hogy csatlakozok és kb 5 perc után eltünik középrõl az a kiskép is ....
semmmi ötletem nincs...
az idõzánát átállítottam +8-ra de semmi

SentikeAe0n
Ahham valahogy sejettem én ezeket, csak megerõsítésre vártam. köff<#worship>
Nethyrrea
mert itt a skillek nem úgy fejlõdnek mint l2-ben hogy biznyos szintenként kapod a magasabb szintût mégha a büdös életbe nem is használtad, hanem itt használat után. ha akarod fejleszteni a skilljeidet, használnod kell õket.

Nethyrrea
vannak bizonyos feltételek. pl legyél lvl 30, legyen 30 skillpontod, aztán odamész az npc-hez és megmondod hogy mi akarsz lenni 😊

SentikeAe0n
És hogy mûxenek ebben a kasztváltók? Hasonlóan mint l2-ben vagy valami más módszer? Sry hogy ennyit kérdezek de errõl nemtaláltam semmit sehol, csak hogy van 2 kaszváltó is, de hogy miképp megy a dolog arról semmit. Jah és az miért jó ha a skilleket használom és növekszik a %-jel. <#vigyor2>
Nethyrrea
filippino beta január 9-én ér véget. US beta-ról még mindig nincs pontos dátum, de olvastam egy linket a codemasters oldalról miszerint ha már most megrendeled a játékot, akkor tuti belépõt kapsz a closed beta-ra. és a fizetõs verzió kiadása valamikor február,esetleg március környékére van kiírva nagyjából, ami kvázi azt jelenti hogy valamikor januárban el kellene indulnia az US closed beta-nak is. kis szerencsével minimális kihagyás lesz a filippino és az US között.

SentikeAe0n
Az U.S. béte mikor indul majd? MErt gondolom philipinno már nemsokáig tart ki...
Nethyrrea
kaptok pár frapsot 😊

elsõ

második

harmadik

legutóbbi

Nethyrrea
ismerem, névrõl. filefrontot meg már jobban ismerem 😊

partyzni úgy kell, ha te akarod indítani, hogy valakire ráklikkelsz a kontrol gombot nyomvatartva, és felhoz egy kis menüt, ahol többekközött megmondhatod hogy autofollow-ot akarsz(ráakaszkodsz és követed), hozzáadod haverlistához, tradelni akarsz vele, vagy épp partiba akarod invitálni. ha meg te akarsz partihoz csatlakozni akkor meg csak a "party plz"-t kell spamolni 😄

vki nem tudja hogy kell partyzni?

the world is mine

the world is mine

rapidsharet ismered?

the world is mine

Nethyrrea
van privát tárhelyem ahova a képeket fel szoktam rakni, frapshoz inkább a filefrontot használom mert még a végén kinyírnak ha akkora letöltést generálok mint a videók és rákattan esetleg párszáz ember 😄 az askterixen is le szoktam közölni a videóimat, már csak azért 😊

Küldhettek prsct is földobom szivesen videot bármit 😊)

the world is mine

Nethyrrea
csináltam pár frapsot játékban, majd elpostolom a linkeket.

http://rf-online.uw.hu/index.html
próbálok minnél több infot össze szedni meg egy kicsit többet is 😊)

the world is mine

Nethyrrea
MAU-nál ez az alap, de ne tévesszen meg annyira. hihetetlen gyorsan szét lehet kapni ezt a 110k-t is. eccer 3-4 cora mágus üldözött mikor mentem a portál felé (nem mertem kiszállni a mauból mert akkor még egy is szétszed nem hogy négy), és mire odaértem ígyis jó 60%-át leszedték ennek.
egy 35-ös szintû accretian vagy cora vagy BÁRKI 1v1-ben szétszedi a maut. annyi az egész hogy lõjön mint az állat, és igya a 2k HP gyógyító potionokat, amit ebben a játékban lehet venni tonnaszámra (megjegyzem, ez a játék nem 1v1-re született, hanem tömegpvp-re. egyszer leálltam lövöldözni egy kvázi velem egyszintû cora íjászt. kb 10 perc után már untam, mindketten ugyanakkorákat lõttünk egymáson, és ittuk a potionokat. aztán jött egy bellato mágus még és elüldöztük végre.)
amikor egy-egy 35+-os cora mágus vagy accretia akármi jön át ölni a mi 30 szint alatti embereinket, akkor is kb 3-4 ember kell hogy kinyírjuk/BSOE-zásra kényszerítsük (ha pvp-ben meghalsz, én eddig nem tapasztaltam hogy xp-t vesztenél, vagy cuccot, pedig már talán többszázszor is meghaltam 😄 )

csináltam egy frapsot ahol egy 30+-os accretiant kb 6-8-an öltünk jó 3 percig mire ki tudtuk nyírni. itta a potionokat, és melee warrior volt, akinek pajzs blockkal egybekötve egész szép a defje hogy ne sebezzünk rajta túl nagyokat, és mágus csak a végefelé volt a közelben hogy lerootolja/sebezzen rajta nagyot, egyébként lefutott bármelyikünket.

ez meg a másik: MÁGUSOK lefutnak minket! egy rangert. hol itt a logika........akárhányszor üldözök egy cora mágust/accretia akármit, mindig lefut. MAU-ban meg fõleg mivel a távolralövõs MAU-k menetsebessége egyenlõ a csigáéval (tûzereük ennek megfelelõen magasabb), de még egy gyorsan haladó közelharci MAU-t is simán lefutnak bármikor. ha van egy mágus a környéken aki rootolni tud elég sokáig, akkor leszedjük.

Cobra.
Nagyon durva, fõleg a 110k HP <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nethyrrea
az igazság pillanata:

tegnap vettem meg, de már jópárszor mentette meg az életem azóta (és ontotta az ellenség vérét 😄 )

😊en mar letöröltem,majd talan us beta
Nethyrrea
ja, egyébként nem tom hogy megcsinálták-e vagy mi történt de ma proxy nélkül is elindult az RF-em..

meg csinálgatok ingame frapsokat is 😄 még meg kell tanulnom ezt a vegas-t használni hogy valami ehetõ cuccot rakjak össze belõlük 😄

Nethyrrea
bázz elírtam

http://rfo.askterix.com/

ez nalam nem megy
Epizod 2-es video mikire😊

Innen