RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hallod most elvileg mindenki mehet béta tesztre aki fileplaneten regel meg kivárja amig lejön a béta kliens!
http://www.fileplanet.com/160107/160000/fileinfo/RF-Online-Client-%5BBeta-Client%5D
és ott van szép nagy sárga betûkkel hogy: "Sign-up and Get a Key RIGHT HERE!"
én is mennék csak nincs kedvem kivárni míg letölti meg ugye alapból egy óra várakozás kell hozzá...
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
1 lement, azt csak a keménymag tesztelhette, 2 még tart, azzal azok játszhatnak akik elõrendelték, és még pár szerencsés aki bejutott, phase 3-ban pedig elvileg azoknak lehetne játszani akik feliratkoztak korábban a codemastershez bétatesztre.
phase 3 nemsoká indul a hivatalos közlemény szerint, szóval reménykedhetünk abban hogy márciusra kijön a full.
kérdés: van valakinek infója hogy lesz-e itthon kapható a cucc?
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive
"Beta Phase 1 live!
BETA
BETA
We are very pleased to announce that we have now entered Phase 1 of our RF Online Beta Test
We have to emphasize that this phase is extremely limited to a select number of core early community members and those selected based on their beta applications.
We are in the process of mailing out a limited number of Phase 1 beta keys to initial players who will be able to assist us with
our very early testing of the game.
Once you have received those keys please follow the full instructions given within your acceptance email to create your player account and download the RF Online BETA client. You can only use it once so please don't share it with anybody.
Now we have entered the first early stages of BETA we strongly envisage that all pre-order customers will be be granted access to the beta within the next 2 / 3 weeks leading up to the launch of the game.
See you on Novus."
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Akkor majd találkozunk US-n, jahh és olyat nemhallottál véletlenül hogy elõrendelés vagy hasonlók és aki elõrendeli az kap closed betara accot??<#vigyor2>#vigyor2>
maradok rf-ben, l2-t elfelejtettem. az a játék nem nekem való. kvázi másfél év önáltatás elég volt hogy rájöjjek.
Nembaj akkor megvárom a fullot, amúgy Nethy te maradsz majd akkor is? És izé találkoztál már más magyar emberkével vagy ennyire low az érdeklõdés?
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
én már ott elakadok hogy eggyáltalán rányomok az exe-re install után
kiirja hogy csatlakozok és kb 5 perc után eltünik középrõl az a kiskép is ....
semmmi ötletem nincs...
az idõzánát átállítottam +8-ra de semmi
partyzni úgy kell, ha te akarod indítani, hogy valakire ráklikkelsz a kontrol gombot nyomvatartva, és felhoz egy kis menüt, ahol többekközött megmondhatod hogy autofollow-ot akarsz(ráakaszkodsz és követed), hozzáadod haverlistához, tradelni akarsz vele, vagy épp partiba akarod invitálni. ha meg te akarsz partihoz csatlakozni akkor meg csak a "party plz"-t kell spamolni 😄
the world is mine
the world is mine
the world is mine
the world is mine
próbálok minnél több infot össze szedni meg egy kicsit többet is 😊)
the world is mine
egy 35-ös szintû accretian vagy cora vagy BÁRKI 1v1-ben szétszedi a maut. annyi az egész hogy lõjön mint az állat, és igya a 2k HP gyógyító potionokat, amit ebben a játékban lehet venni tonnaszámra (megjegyzem, ez a játék nem 1v1-re született, hanem tömegpvp-re. egyszer leálltam lövöldözni egy kvázi velem egyszintû cora íjászt. kb 10 perc után már untam, mindketten ugyanakkorákat lõttünk egymáson, és ittuk a potionokat. aztán jött egy bellato mágus még és elüldöztük végre.)
amikor egy-egy 35+-os cora mágus vagy accretia akármi jön át ölni a mi 30 szint alatti embereinket, akkor is kb 3-4 ember kell hogy kinyírjuk/BSOE-zásra kényszerítsük (ha pvp-ben meghalsz, én eddig nem tapasztaltam hogy xp-t vesztenél, vagy cuccot, pedig már talán többszázszor is meghaltam 😄 )
csináltam egy frapsot ahol egy 30+-os accretiant kb 6-8-an öltünk jó 3 percig mire ki tudtuk nyírni. itta a potionokat, és melee warrior volt, akinek pajzs blockkal egybekötve egész szép a defje hogy ne sebezzünk rajta túl nagyokat, és mágus csak a végefelé volt a közelben hogy lerootolja/sebezzen rajta nagyot, egyébként lefutott bármelyikünket.
ez meg a másik: MÁGUSOK lefutnak minket! egy rangert. hol itt a logika........akárhányszor üldözök egy cora mágust/accretia akármit, mindig lefut. MAU-ban meg fõleg mivel a távolralövõs MAU-k menetsebessége egyenlõ a csigáéval (tûzereük ennek megfelelõen magasabb), de még egy gyorsan haladó közelharci MAU-t is simán lefutnak bármikor. ha van egy mágus a környéken aki rootolni tud elég sokáig, akkor leszedjük.
tegnap vettem meg, de már jópárszor mentette meg az életem azóta (és ontotta az ellenség vérét 😄 )
meg csinálgatok ingame frapsokat is 😄 még meg kell tanulnom ezt a vegas-t használni hogy valami ehetõ cuccot rakjak össze belõlük 😄
http://rfo.askterix.com/