RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csapda az csapda.. vagy inkább akna. gyszerûen jobb gomb rajta és akkor elméletileg lerakod egy adott helyre és az egy darabig itt lesz. pl a chipedet jól körberakod cw elött 5 perccel. aztán nézed a tüzijátékot...

Waiting for Vanguard...

Nem tudja valaki esetleg hogy a scoutok lvl 30-on kapott csapdái mire jók?
Hát én nem tok róla de lehetséges majd utánnanézek
+ a mi szerverünkön nagyon alacsony az acck száma, és nincs túl sok európai sem. szval nem lenne tömeg 😊

Waiting for Vanguard...

én nem tudok róla... 😞

warbar, ha nem vagytok nagyon magas szintüek akkor jöhettek waterre! 😄 nem igazán szeretném hanyagolni a 33asomat...😞 de jó lenne magyar társasággal együtt fejlõdni!

Waiting for Vanguard...

Phoenix007
Bakker ... itt nem lehet átvinni valahogy a karikat egyik szerverrõl a másikra?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

na tessék, megint h szórodik a társaság! 😄 akkor is gyertek waterre!! 😄 persze acc oldalra..😊

Waiting for Vanguard...

Sziasztok van pár magyar a spirit szerveren (4-5).Aki még nem döntötte el hogy ,elyik szerveren tolja az várjuk szeretettel accretia oldalon 😊
Nethyrrea
1.meghalsz

2. elveszted a MAU-t, úgyhogy elölrõl meg kell venned, és újra upgradelni.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ebben tényleg az az igazság, hogy ha kevés az idõd és szereted az akciódús henetõls órákat akkor mindenféleképpen az Rf a te játékod. Mégha csak 1 órát is tudsz nyomulni suli miatt.. Bár igaz, hogy alig vagyunk magyarok, és vagyunk si akkro szétszortan, de azért jófej emberek vannak fenn.Én pl már jól összehaverkodtam 1 hollandal is 😊 És többek között guildben is benn vagyok. és így mindig akad kivel játszani! 😊

Waiting for Vanguard...

Ja és ha nagyon sok idõd van akkor Final Fantasy XI mindezeket alázza 😄 Ha azt választod majd szólj, úgy 15 körüli a magyarok létszáma, Remora szerver, majd beajánllak(én már abbahagytam idõhiányban😊 )
A WoW az második élet típusú MMORPG. Aki játszik vele és van ideje bõven annak tuti bejön.
DDO-ról jót nem hallottam 😊
RF Online teljesen más mint a többi MMORPG ugyanis inkább MMO mint RPG és még eléggé a kezdeteknél tart. Ha Diablo volt a kedvenced akkor RF be fog jönni, ha NWN akkor nem fog bejönni 😊
Viszont az RF a legolcsóbb jelenleg, UK-ból most 10£ körüli áron meg tudod rendelni, nem érdemes itthon 12ezret kiadni érte.
Havidíj mindegyiknél 14.99$ tudtommal.

Én az RF-et azért választottam, mert ha kevés idõm van akkor is elsolozgathatok úgy hogy még értelme is van. Ugyanakkor ami nagyon nem jött be benne az az hogy alig van magyar és így minden élet nélkül nincs kedvem általában belépni.
Annyi elõnye is van, hogy csak 2 hónapos játék, így aki most kezdi az nem marad le olyan nagyon. Még egy elõnye, hogy afk esetére is tudsz belõni pár dolgot ami hasznos a karinak(pl.bányászás).

Szal én nemtom mit vegyél meg de ez jó olcsó 😄
Deniboj
3 perc alatt, az igen 😉

most ott vagyok hogy a szemeim tropára mentek
ezt a forumot teljesen elolvastam
DDO forumbol is több oldalt
wowbol nem olvastam mert abbol mindent tudok 😄

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

hát sztem tapasztalatom már van 😄
kal online-val jáccodtam
l2-vel jáccodtam
WoW-al madjnem 1 teljes évet most a napokban untam meg a törtöt 😄
a wowot azért nem szeretném megvenni mert, már nem nyújtana nekem túl sok ujjat
a ddo-t azétr nem mert hallodtam hogy csak partival mehetsz ki a nagyvilágba ami azért elégéé zavaró (sztem)
RF--röl meg alig tok vmit 😊 ma láttam meg elõször ahogy nézegettem milyen ujj gamet kéne venni 😄
nagy kérés lenne ha egy kicsit mesélnél erröl a RF-röl ? mert holnap mindenképpen MMORPG-ni akarok szóval holnap suli után mennék CDGalaxisba de még nem tudtam dönteni 😞

kezdõ mmorpg-s vagy, vagy már vantapasztalatod.

én ddo-ról nem sok jót hallottam. hiányzik belõle a p v p (játékos játékos ellen), és nincs is mmorpg hangulata

wow - sokat nem mesélhetek róla, nem próbáltam, 6 millás accountszám jelent valamit

rfo - ezzel szemben elfogult vagyok, de biztos h kezdõknek ez a tuti! havidíja 3500 Ft körül!

Waiting for Vanguard...

hi all

azt szeretném megkérdezni hogy ennek a gamenek mennyi a havidíjja ?
és hogy mennyire hasonlít pl a WoW-hoz vagy DDO-hoz ? 😄
mert nem tudom most hogy melyiket vegyem :S
választás : 1. WoW
2. DDO
3.RF Online
nah és itt elakadtam 😄

Phoenix007
Mi történik, mikor leverik rólad a MAUt, és mennyibe kerül javítani?

Nethyrrea
nekem annyi értelme volt hogy mind a két maum tropára ment, lootot nemigen kaptunk mert mindig valaki más szerezte meg, így még csak vissza se jött a repair ára. szóval részemrõl sux.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

nemtudom de nekem idõbeosztás szempontjából az esti 9 jobb volt mint 8 😞 most szinte 1 cwre se tudok menni 😞😞😞

Waiting for Vanguard...

Az eventek ideje is el volt rontva egy órával honlaphoz képest, mert nem volt átállítva a game órája a nyári idõre. Sztem most átállították.
nemtudom ti hogy vagytok vele, de nekem nem nagyon jött be az event... csak a pitbossok rtásának volt értelme.

észrevettétek hogy a cwk egy órával hamarabb vannak? ez most végleges vagy csak az eventek miatt volt átrendezve a beosztás? 😮

Waiting for Vanguard...

Deniboj
Pénteki event-rõl screenshotok:

három hullámban jöttek:

Oks köszi 😊
Nethyrrea
nem kapjátok meg.

például, van egy farmer a szerverünkön aki varázslóból lett driver, aztán armor rider. na õ például nem kapja meg az armor ridereknek járó defense bónuszt, és a csökkentett repair árakat. de így tud használni tier 2 varázslatokat, és black mau-t is. nekik ez megéri, annyit farmolnak egy nap hogy befosnak tõle, és nem pvp-znek, szóval nem kell olyan gyakran reparálni a MAU-t.

Az kiderült már, hogy cross-class esetén a 40+ class specific skilleket megkapjuk-e?

Annyit tudok, hogy saját és cross-class minden skillje elérhetõ, a 30-as job-specific skillek nem kivéve a launcher/summon/mau-t.
Szal ha warból summonerbe megyek kapok minden melee és force skillt és tok summonolni, de nem kapok concentrationt és asszem animust se hanem vennem kell.

Na szal a kérdés: az kiderült már, hogy ha 40-nél grazierbe megyek megkapom-e a grazier skilleket? (Azt tom hogy isist kapok)

Ez még csak elméleti kérdés, egyelõre 19-es warom van max(-1) pt-vel, és még nem döntöttem el hogy kéne továbbvinni 30-tól.
én meg toboroz emberek innen is már, mert szegény water szerver bell uralom alatt áll. hiába a szövetség a cora-val, akkor is kevés az ACC a szerveren! Szóval aki sokat tud játszani fõleg esténként az kezdjen itt karakterbe! 😊 Megéri, mert kevesen vagyunk ezért jó a társaság, segítõkészek a 35+ emberek, na és persze ott vagyok én is és godfather ismint a magyat küldöttség...😊

Waiting for Vanguard...

Nethyrrea
ha a spiriten accre vagy, ne lepõdj majd meg ha a földbedöngöllek 😄

Be tudna valaki linkelni egy leírást arról, hogy milyen szinten mennyi a PT max class/skill szerint? Régebben találtam egy ilyet de most egyszerûen nemtom elõkeríteni.
Csak azért kellene, mert volt olyan skill amit kimaxoltam és utána egy szinten keresztül csak xp-znem kellett mert nem is nõtt a max PT. Ha tudnám ezeket még jobban ki lehetne balanszolni a fejlõdést.
Thx
Ok leszek enis 😊
én is csináltam egy corat windre Harci néven. keressük 1mást! 😉 ma egész este fenn leszek úgy 9 órától és játszok.

Waiting for Vanguard...

Na csinaltam 1 Cora spiritet windre,nevem Sully.
nanotech úgy néz ki winden corának jönnek páran kindulásnak jó lehet.

Ez a mai gyakós event nagyon durva volt százával jöttek a mobok...mongyuk 40+-osoknak volt csak valszeg valami haszna én 5 perc után huztam el 😊
Nem azért mert nem voltak gyenge mobok is hanem azért mert odament egy negyvenes elnyomott egy aoe-t és ledõlt 30 mob majd begyujtotte a cuccot.
Szal sok értelme nem volt 😊
A pitbossokra meg egyszer kétszer rámentem de kábé rámnézett és meghaltam...szal -5% xp-vel zártam az eventet 😄
csátok lvl 22-es acc warrior vagyok spirit-en magyaral még nem taliztam 😄 , azon gondolkoztam hogy ide ugyis sokan irtok/irunk nem e tudnák igy közösen összehozni 1 magyar guildet vmejik szerveren közös megegyezés alapján választanánk fajt! ez csak 1 elgondolás de sztem nem hülyeség😊 majd irjatok ide vagy erre a cimre ha érdekel [email protected] !
Jaja.
Viszont nálunk volt ilyen elõzetes, jöttek pitboss lunkerek a kis segítõikkel de bedarálták õket a tápállatok aztán sírtak hogy nem volt értelmes drop 😊
Sztem csak tesztelte egy DM mit bír a társaság.
Azótapár órája semmi mozgás, szal sztem este lesz a fõ mulatság.
25-ösként egyébként nem sokat számítok egy olyan pitbossnak, a 2k sebzések se látszanak rajtuk túlságosan én meg kb 100-akat lövök rájuk...még jó hogy ott a sok isis 😄
a water szerveren gmt am12-kor lesz, ami ha jól számolok hajnali 1. igazam van? 😮

Waiting for Vanguard...

Hu skacok nagy banzáj lesz a hétvégén...
Péntek, szombat, vasárnap egy-egy event.
Pénteken a Bulky Lunkerek elárasztják a fõvárosokat, szombat valami brutál szörnyeket kell Cragnél nyirbálni, vasárnap pedig minden faj összefogva megy sette desertbe gyakni ha minden igaz...persze én akkor valszeg családi ebéden vagy min leszek 😄
Csekkoljátok majd ti is a ti szervereteken mikor vannak a dolgok, a mai cucc winden itteni idõ szerint este 10-kor kezdõdik.
Deniboj
a szerverek karbantartás miatt zárnak... remélem nemsokára be tudok menni.

Egyébként javulgat a dolog a pecsekkel, már nincs csík a képernyõm szélén, nem fagyaszt be bányászásnál meg ilyenek.
Disconnect cw-ben még mindig van de már vissza tok lépni.
Egyébként ha jöttök windre corával valaki fontolora vehetné egy cora war indítását és akkor nem lenne gondunk ha késõbb esetleg együtt akarnánk valamit mokázni.
A cora war nagyon jo tud lenni egyébként sztem.
Tegnap benéztem CW-be de már kicsit gázosabb a felállás, mikor mi lenukeoljuk acc-ot 15% körülre jönnek a fekete MAU-k tömegével 😄
Mongyuk így is nyerni szoktunk mer eléggé cora uralom van de azért az gáz hogy ha véletlenül rámklikkel valaki akkor meg is haltam 😊
Akkor legyen a winden,irjatok majd nevet :p
Pitboss

Egy jókora társasággal lenyomtunk pár pitboss-t! 😄 az egyiket lekaptam 😊 fenti linken megnézhetitek!

Waiting for Vanguard...

nekem is az a kitételem. a wateres karakterem nem adom de a többit igen 😊 egyeztessünk!

Waiting for Vanguard...

Én winden vagyok corával Syreen néven de ritkán szoktam jáccani
En benne vagyok,akkor aki jonne wind-re coraval,az irja be ide az ingame nevet,es keressuk egymast.
Nethyrrea
nekem az earthen van egy cora spiritualistem de nemigen játszok vele, elõbb az iggazi karimmal akarok 40 lenni hogy farmolhassak pénzt mert kezd kevés lenni.

Phoenix007
Ha új karakterek indításán gondolkodtok, tényleg kéne egyeztetni, hogy mit melyiken. Nekem van mindhárom fajból egy-egy, de az Acc warriorom (Water) kivételével bármelyiket újrakezdem.

hehe, nekem pont az earth-ön van spiritualistem....😊 del lehet h valami másik szerveren (pl wind-en) belekezdenék egy újba 😊

Waiting for Vanguard...

Nethyrrea
márpedig, legalábbis a spiriten napjában többször van ilyen. a cora vezetõ állandóan ott lebzsel hogy az afk bányászokon növelje a cp-jét, mi meg mivel mostanában elég sokat baxakodnak velünk, klánszinten elég sokszor meglátogatjuk a másik 2 faj portálját és kiirtunk mindenkit.