RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waiting for Vanguard...
Waiting for Vanguard...
warbar, ha nem vagytok nagyon magas szintüek akkor jöhettek waterre! 😄 nem igazán szeretném hanyagolni a 33asomat...😞 de jó lenne magyar társasággal együtt fejlõdni!
Waiting for Vanguard...
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Waiting for Vanguard...
2. elveszted a MAU-t, úgyhogy elölrõl meg kell venned, és újra upgradelni.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Waiting for Vanguard...
DDO-ról jót nem hallottam 😊
RF Online teljesen más mint a többi MMORPG ugyanis inkább MMO mint RPG és még eléggé a kezdeteknél tart. Ha Diablo volt a kedvenced akkor RF be fog jönni, ha NWN akkor nem fog bejönni 😊
Viszont az RF a legolcsóbb jelenleg, UK-ból most 10£ körüli áron meg tudod rendelni, nem érdemes itthon 12ezret kiadni érte.
Havidíj mindegyiknél 14.99$ tudtommal.
Én az RF-et azért választottam, mert ha kevés idõm van akkor is elsolozgathatok úgy hogy még értelme is van. Ugyanakkor ami nagyon nem jött be benne az az hogy alig van magyar és így minden élet nélkül nincs kedvem általában belépni.
Annyi elõnye is van, hogy csak 2 hónapos játék, így aki most kezdi az nem marad le olyan nagyon. Még egy elõnye, hogy afk esetére is tudsz belõni pár dolgot ami hasznos a karinak(pl.bányászás).
Szal én nemtom mit vegyél meg de ez jó olcsó 😄
ezt a forumot teljesen elolvastam
DDO forumbol is több oldalt
wowbol nem olvastam mert abbol mindent tudok 😄
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
kal online-val jáccodtam
l2-vel jáccodtam
WoW-al madjnem 1 teljes évet most a napokban untam meg a törtöt 😄
a wowot azért nem szeretném megvenni mert, már nem nyújtana nekem túl sok ujjat
a ddo-t azétr nem mert hallodtam hogy csak partival mehetsz ki a nagyvilágba ami azért elégéé zavaró (sztem)
RF--röl meg alig tok vmit 😊 ma láttam meg elõször ahogy nézegettem milyen ujj gamet kéne venni 😄
nagy kérés lenne ha egy kicsit mesélnél erröl a RF-röl ? mert holnap mindenképpen MMORPG-ni akarok szóval holnap suli után mennék CDGalaxisba de még nem tudtam dönteni 😞
én ddo-ról nem sok jót hallottam. hiányzik belõle a p v p (játékos játékos ellen), és nincs is mmorpg hangulata
wow - sokat nem mesélhetek róla, nem próbáltam, 6 millás accountszám jelent valamit
rfo - ezzel szemben elfogult vagyok, de biztos h kezdõknek ez a tuti! havidíja 3500 Ft körül!
Waiting for Vanguard...
azt szeretném megkérdezni hogy ennek a gamenek mennyi a havidíjja ?
és hogy mennyire hasonlít pl a WoW-hoz vagy DDO-hoz ? 😄
mert nem tudom most hogy melyiket vegyem :S
választás : 1. WoW
2. DDO
3.RF Online
nah és itt elakadtam 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Waiting for Vanguard...
észrevettétek hogy a cwk egy órával hamarabb vannak? ez most végleges vagy csak az eventek miatt volt átrendezve a beosztás? 😮
Waiting for Vanguard...
például, van egy farmer a szerverünkön aki varázslóból lett driver, aztán armor rider. na õ például nem kapja meg az armor ridereknek járó defense bónuszt, és a csökkentett repair árakat. de így tud használni tier 2 varázslatokat, és black mau-t is. nekik ez megéri, annyit farmolnak egy nap hogy befosnak tõle, és nem pvp-znek, szóval nem kell olyan gyakran reparálni a MAU-t.
Annyit tudok, hogy saját és cross-class minden skillje elérhetõ, a 30-as job-specific skillek nem kivéve a launcher/summon/mau-t.
Szal ha warból summonerbe megyek kapok minden melee és force skillt és tok summonolni, de nem kapok concentrationt és asszem animust se hanem vennem kell.
Na szal a kérdés: az kiderült már, hogy ha 40-nél grazierbe megyek megkapom-e a grazier skilleket? (Azt tom hogy isist kapok)
Ez még csak elméleti kérdés, egyelõre 19-es warom van max(-1) pt-vel, és még nem döntöttem el hogy kéne továbbvinni 30-tól.
Waiting for Vanguard...
Csak azért kellene, mert volt olyan skill amit kimaxoltam és utána egy szinten keresztül csak xp-znem kellett mert nem is nõtt a max PT. Ha tudnám ezeket még jobban ki lehetne balanszolni a fejlõdést.
Thx
Waiting for Vanguard...
Ez a mai gyakós event nagyon durva volt százával jöttek a mobok...mongyuk 40+-osoknak volt csak valszeg valami haszna én 5 perc után huztam el 😊
Nem azért mert nem voltak gyenge mobok is hanem azért mert odament egy negyvenes elnyomott egy aoe-t és ledõlt 30 mob majd begyujtotte a cuccot.
Szal sok értelme nem volt 😊
A pitbossokra meg egyszer kétszer rámentem de kábé rámnézett és meghaltam...szal -5% xp-vel zártam az eventet 😄
Viszont nálunk volt ilyen elõzetes, jöttek pitboss lunkerek a kis segítõikkel de bedarálták õket a tápállatok aztán sírtak hogy nem volt értelmes drop 😊
Sztem csak tesztelte egy DM mit bír a társaság.
Azótapár órája semmi mozgás, szal sztem este lesz a fõ mulatság.
25-ösként egyébként nem sokat számítok egy olyan pitbossnak, a 2k sebzések se látszanak rajtuk túlságosan én meg kb 100-akat lövök rájuk...még jó hogy ott a sok isis 😄
Waiting for Vanguard...
Péntek, szombat, vasárnap egy-egy event.
Pénteken a Bulky Lunkerek elárasztják a fõvárosokat, szombat valami brutál szörnyeket kell Cragnél nyirbálni, vasárnap pedig minden faj összefogva megy sette desertbe gyakni ha minden igaz...persze én akkor valszeg családi ebéden vagy min leszek 😄
Csekkoljátok majd ti is a ti szervereteken mikor vannak a dolgok, a mai cucc winden itteni idõ szerint este 10-kor kezdõdik.
Disconnect cw-ben még mindig van de már vissza tok lépni.
Egyébként ha jöttök windre corával valaki fontolora vehetné egy cora war indítását és akkor nem lenne gondunk ha késõbb esetleg együtt akarnánk valamit mokázni.
A cora war nagyon jo tud lenni egyébként sztem.
Mongyuk így is nyerni szoktunk mer eléggé cora uralom van de azért az gáz hogy ha véletlenül rámklikkel valaki akkor meg is haltam 😊
Egy jókora társasággal lenyomtunk pár pitboss-t! 😄 az egyiket lekaptam 😊 fenti linken megnézhetitek!
Waiting for Vanguard...
Waiting for Vanguard...
Waiting for Vanguard...