RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
ha az amerikaiak hirdetik a trialt, akkor ciki lenne ha kínai lenne...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
http://www.fileplanet.com/promotions/rfonline/trial/

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Vagy hol lehet letölteni a gamet címet malyd tudtok adni???
24.6 MG Furcsa hogy enyi csak?
Csá all azt szeretném kérdezni hogy Fileplanet rõl letöltöm nem lesz kinai a game??
hát azok közül, akik aktívak warbar as rushmachine spiriten acc + én is nyomatok ott egy karit, de még csak 28as. És persze ott van még Nethy, de õ Bell szóval mi egymás ellen játszunk. 😊 Én aktívan játszok még a Water szerver ACC oldalán. És asszem ennyi, ha valakit kihagytam az szóljon 😊

(Aoleon gyere waterre, kell az erõsítés 😊

Waiting for Vanguard...

Nethyrrea
sok magyar egyiken se játszik szerintem. a spiriten asszem én vagyok az egyetlen eddig.

1 kérdés meik szerveren jatszik sok magyar?hova érdemes mennem.

BC2 :(HUN) Buffalo Vendel

Nethyrrea
xDD

asus a7n8x-x, barton 3000+, 1 GB PQI ddr2 ram, club3d gef 6600 GT 128 MB

dobd fel ide plz a configod kiváncsi lennék milyen géppel tolod thx 😊 ja és ha találkozunk ne üss le! 😊
Igen én vagyok az a warbar 😊
Nethyrrea
jah, amúgymeg ittvan egy a pvp videóim közül.

kicsit nagy, szóval türelem (241 mega)

kattintani tessen

Phoenix007
Ez nem gyenge... Az ilyen emberekkel olyan szívesen megismerkednék személyesen 😊 Aztán miután rájövök, hogy szóban kommunikálni nemigen tudunk, miután ez valószínûsíthetõleg egy koreai farmer, hát más egyéb, nemzettõl függetlenül mindenki által értelmezhetõ jelbeszédre váltanék. Az 54-es villáskulcs ütemes fejéhez való csapkodása nagy erõvel, sérelmére, például elég meggyõzõ lehet... Békésebb megoldást hasonló szellemi szintû emberkék téves önértékelési problémáival kapcsolatban nem ismerek...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Nethyrrea
na az ilyet kell screenshotolni és elküldeni codemastersnek, race chat abusing-ért megrovást kaphat, jó esetben banolják is érte.

Hát kissé elszaladt a csávóval a ló, na de leírok néhány példát, hogy mit írt be a Race Chat - tudjátok a kékszínû írás, amit mindenki lát:

"Van itt egy GM? Ha igen, akkor elmondaná nekem, hogy hova tünt a Lunker Pitboss, mert a Shadow Consortiumon kivûl egyetlán másik guild sem képes legyõzni PB-t!"

"Nem érdekel a sz*ros fajotok, vagy cw gyõzelmetek. Az SC egy külön faj, jobb lenne ha elmenn étek errõl a szerverrõl."

"Én mint RL megtíltom hogy PB-t csináljatok newbiek!"

Ezen kívûl folyamatos kötöszködés, meg lenézés, ant in weaponok állandó felvásárlása, hogy csak nekik legyen.... Szóval eléggé bunkó emberke volt.

Waiting for Vanguard...

Phoenix007
>emberek, ha láttatok már igazán f**z embert, akkor azt szorozzátok meg 100-zal

😊)) na ez érdekesen hangzik. mi is történt konkrétan? Hja, és mi lesz a GIGA-ban?

Jockey
warbar DAOC-l vagy?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

És akkor mégnagyobb lesz a bell arány? Az miért lenne jó?
hát a mienk?

bell: 60
cora: 23
acc: 17

szóval elég siralmas, de most állítólag össze fogunk olvadni a fire-ral, vagy az earth-tel....

Waiting for Vanguard...

Deniboj
egyébként az elmúlt pár hétben nem igazán volt mienk a bánya, szövetkezett ellenünk a bell és cora. 😞
Ja, szerver fajbeli elosztása:
bell: 46%
cora: 22%
acc: 24%

szóval ott van rajtunk a 75%-os túlerõ állandóan, marad a portal bányászat. <#levele>

Deniboj
egyszer velem is el akarták játszani, aztán rávágtam egyet a láthatatlan Cora rangerre (detect amulet) és a HSK jól lecsapta. <#mf1>

vazz, mindig elfelejtem.... de most ha megengeditek 3. hozzászólásban elmondom! 😊

Vigyázzatok ha bányásztok bányában! Menjetek a bánya legtávolabbi pontjára, amikor lent vagytok, ugyanis én és néhány Scouter haverom rászoktunk arra, hogy erõsebb trapekkel lemegyünk bejárathoz, láthatatlanság, a legközelebbi ellennél felállítunk 1-1 csapdát, aztán nézzük a tüzijátékot.. a sok AFK játékos majd meglepõdik... 😄 az a baj , h a láthatatlanság csak 60 mpig tart 😞 20mp a csapda felállítása.. szval 20mp-nél tovább nem mehetünk befelé....

Waiting for Vanguard...

ráadásul, most h láttam mi lesz GIGA-ban, na meg persze az Episode 2-ben.... hát szerintem jó darabig nem megyek innen sehova 😄

Waiting for Vanguard...

mostanában hanyagoltam játékot iskola miatt, d emsotmár sokat játszok. minden nap este 8tól hajnali 3-4ig 😄 most hajtok h elérjem a 40es szintet.... a mi szerverünkön érdekees dolgok történtek. többe között bannolták a raceleaderünket is... emberek, ha láttatok már igazán f**z embert, akkor azt szorozzátok meg 100-zal. na és persze a barátai is elmentek szerverrõl, így a 40+aink fele lelépett... az én 37es szintemmel kifejezetten erõsnek számítok.. na persze nem BMAU ellen..

Waiting for Vanguard...

Deniboj
Én sem hagytam abba, Sully-t nem találom viszont, pedig be is hoztam a Guild-be.

nálunk spiriten nem halt igy be a game toljuk ezerrel én tuti nem hagyom még abba egy darabig nekem nagyon bejön
Phoenix007
hát nem ... nem is igen játszok már. néha benézek, hogy ott van-e Harci, de már õt se nagyon találom, meg a többieket se, akiket BuddyList-re felvettem ...

Nethyrrea
jah. ezekszerint a kinti fórumot nemigen olvasgatod 😄

Phoenix007
giga final? az valami exp lesz?

Nethyrrea
kicsit laposodik a játék így magasszinten, remélem hamar kijön a giga final

Phoenix007
Emberek, mi van már, meghalt a fórum is? Ezek szerint nem csak én untam rá ilyen hamar erre a játékra?

Tudtommal addig van ott a trap amíg ki nem jelentkezel a játékból.
na látod ezt még nem tudom.. de megkérdem neked

Waiting for Vanguard...

kb mennyi ideig marad fent egy trapp?
ha külön nem állitottál a beállitásokon mikor befizetted a gamet akkor automatikusan vonja majd
(a csapda csak 20 mp után aktiválódik!)

Waiting for Vanguard...

ez most newbie kérdés lesz, de hát muszály feltennem:

holnap lesz az elsõ nap h fizetnem kell,és paypal rendszerben reggeltem a kártyámat. azon kívûl h 1x megcsináltam kell még valamit csinálnom, vagy majd automatice levonják lovét számláról?

Warbar: elmész oda ahova alarod tenni trapet. aktiválod a detect skilled aztán pedig jobb gomb a csapdán. és kész is.

Waiting for Vanguard...

Harci te már trappeltél mond már el nekem hogyan kell élesiteni mert letenni le tom de nem müködik valamiért
nálunk kiegyensulyozott a dolog hétvégén accre uralom teljesen hétközben meg hol cora hol bell
Deniboj
Csak a közelgõ GIGA4-rõl Májusban, összevonásról nem. Nekem végülis mindegy melyik szerveren játszom, ha teljes Guild-et raknak át.

hallottatok az esetleges szerver összevonásokról? mert hogy sok szerveren kiegyensúlyozatlanok a cwk... monjduk mi az elmúlt 1 héten csak 1et nyertünk, cora 0, a többit meg azok kis.... khmm, akarom mondani aranyos bellek...😊

Waiting for Vanguard...

Nethyrrea
naja, de ne feledd hogy a sima és a fekete MAU között van egy elég nagy lépés 😊 az a cora mage aki eddig 1-2ezer damaget nyomott a simára, a feketére max ha százat 😉

Egy kompletten összepakolt 40-re rendesen felupgradelt mau hozzávetölegesen kb mennyi?
hát nemtudom Nethyrrea, de én láttam h sima maun 300-600 dmg okoztak csapdák. egy 41es ranger pakolta le õket.. az igaz h az enyém még csak 1et nyom rajta 😊

Waiting for Vanguard...

Nethyrrea
csapda BMAU ellen? JÓESETBEN egyet ha sebez 😄

egy új, upgrade nélküli normál MAU kb 1.1 misi. BMAU-t ne kérdezd, az nem külön MAU, hanem az alkatrészeket upgradeled tulajdonképp csak. magyarán 40-en nem kell újat venned, hanem a már meglévõket upgradeled fel black partokkal, ha megvan a kellõ unit PT-d hozzá.

Nethyrrea mennyibe kerül egy frissen csomagolt red illeve bmau?
hát majd probálgatom bár sok értelmét nem láttam még eddig
csapdáknk is több típusa van, és szerintem még ha nem si sebez nagyot akkor is sokat számít ha 1 bamut akarunk lenyomni...

Waiting for Vanguard...

Nethyrrea
nem sebez annyit egy akna hogy bárkit is kinyírjon, még akkorse ha egy vonalban végigmegy az összesen. hacsak nem egy elsõszintû kis bányász-alt. szóval sok haszna nincs.

Hát én lepakoltam rá is mentek de kurvára nem történt semmi szal nem értem hogy muxik a dolog