RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolkodom 1 cora spiritualist inditasaban,ha valakinek van kedve corahoz az szoljon,es megbeszeljuk melyik serveren. (Earth kizarva) <#bee1>
Deniboj
Ha nem nyeritek, akkor is lehet a portal mellett közvetlenül bányászni, egy éjszaka kb 300.000 pénz összejön, épp elég a délutáni hentre. (Ha nem gyilkolnak le reggelre.)

Bányászni kell amikor ti nyeritek a CW-t.
Az minimum 500k de ha végig ott tudsz lenni akkor akár 1 milla.
Én afk dolgokat csak akkor tom csinálni amikor gép elõtt vagyok és más dolgom van, egyébként nem bírom ha zúg a gép 😊
Nem mintha az utóbbi 2 hétben 10 percnél többet játszottam volna 😊
én állandóan pénzhiányban szenvedek! mi a legjobb módszer a gyors meggazdagodásra?

Waiting for Vanguard...

Deniboj
PT: shield PT-t lehet AFK is növelni. Recept: keress pár 1 pöttyös mob-ot, ülj le közéjük pajzssal a kezedben és menj el aludni. Nekem utoljára felment 1,5-tel.
HP: hja, most épp 2800 körül van, és hol van még a 30. szint. 😊

Ja a Cora spirit könnyû lev 25-ig de utána hihetetlen idõkbe telik force pt-ket növelni. Mongyuk shield valszeg még jóval több idõ szal azért lehet, hogy így is a cora spirit a leggyorsabb...
Potiont egyébként halomszámra kell inni spirittel is, csak mongyuk egy 6 csillagos mob 25-ös szinten 6-7 lövés és 2 vagy 3 1k-s potion rangerrel meg kissé lassabb sztem, hát még melee-vel.
Mongyuk acc-oknak jobban kéne bírniuk az ütlegelést elvileg 😊
Deniboj
Vagy ha úgy nézzük, a Cora-nak van nagyon könnyû dolga a másik kettõhöz képest. 😊
Most 26,5 vagyok, és tényleg sokat iszom <#beka2> , de Gladiusnak készülök szóval kell a melee.

megmodnom õszintén h egy kicsit aggaszt valami. acc rangerem ma érte el a 25. szintet és a játék nehézsége többszöröse a cora spiritualisénak. szinte minden kasztot próbáltam már és eddig az tûnik a lekönyebbnek bár lehet h tévedek. de az tény, hogy ha az ember nem talál maga mellé 1 tankot henteléshez, akkor a potionokat 100 számra fogja használni - és ez azért magasabb szinten eléggé költséges mulatság.
egyébként jelentem, hogy a water szerveren a acc-k ma már - egymás után - harmadjára szerezték meg a core irányítását! hipp-hipp hurrá! <#wink>

Waiting for Vanguard...

https://www.epassporte.com/

Itt tudsz csinálni online virtuális kregyokártyát. Rendesen postán lehet rá utalní pénzt. Haver ezzel játszik FFXI-t és nincs vele semmi gond.
Nethyrrea
jah, játszani csak dombornyomott kártyával tudsz, vagy az otp-s webkártyás megoldással.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

én is hasonló cipõben jártam. se az én, se az muterom kártyáját nem fogadta el a rendszer. aztán utolsó lehetõségként faterom kártyáját adtam meg neki, és azt hála égnek elfogadta - nagy megkönyebbülésemre. egyébként ez utóbbi raifaisen-es, és ez is csak akkor mûködött, ha már a bankba bemenve engedélyezve lett rajta a non-elektromos használat. ha teheted nézz körül a rokonságban! hátha van valakinek sima visa kártyája!

Waiting for Vanguard...

Ja, vanak ilyen webes virtuális kártya megoldások, konkrét oldalt most nemtok de megoldható a dolog. Szerintem a bankodnál kérdezd meg mi a teendõ, sztem megoldják.
OTP-be 1000 FT-ert tudsz olyan kartyat csinaltatni,amihez jar webes bankkartya is,azt elfogadja a jatek.
És akkor most kidobtam 12 rongyot, és nem tudok mit kezdeni a játékkal, mert nekem nem olyan kártyám van? Vagy van rá mód, azon kívül, hogy csináltatok egy Visa vagy MasterCard kártyát?
Hát sajna ezek csak dombornyomott kártyákat fogadnak el tehét pl VISA vagy MasterCard a VisaElectron meg nem az.
A dombornyomott éves díja 3k körül van egyébként de bankfüggõ. Sajan minden netes rendeléshez/játékhoz ilyen kell.

Na majd ha kialakul hol lesz a legtöbb magyar én is csinálok ott valamit 😊
Mostanság sajna nem nagyon tok jáccani 😊
Van wind-en egy 25 cora spiritem de ki kéne a PT-it maxolni és annál unalmasabb elfoglaltságot nehezen tok kitalálni magamnak 😄
Üdv. Én is az áldozata lettem eme remek játéknak, még a béta idején. De valami, vagy valaki nem akarja, hogy játzhassak, mivel nem fogadja el a kártyámat se a Paypal, se a WorldPay. Ez lehet azért, mert nekem Visa Electron kártyám van, és csak a sima Visa-t fogadja el, vagy le kell mennem a bankba, és engedélyeztetnem kell valamit? Létszi segítseteg rajtam, mert már az õrület határán vagyok!
Phoenix007
XP vesztés hogy mûködik? PvP-ben kinyírtak,nem veszítettem, normal mobok kinyírtak, veszítettem valamiminimálisat (1% alatt), ace mobok kinyírtak, lement vagy 20%. most akkor hogy van ez?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

lool 😄 hát nekem volt szerncsém már intimebb környzetben látnom néhány lvl 35+ csajszit 😄

Waiting for Vanguard...

Nethyrrea
a risingforce.ph csak a fülöpszigeteki szerverekre vonatkozik (PH=philippines)

az earth-en én is indítottam egy Cora csikent csak úgy poénból, vajon hogy néz ki közelrõl 😄 eddig mindig vagy elteleportáltak, vagy megöltek, vagy meghaltak és túl hamar visszamentek mielõtt közelebbrõl megleshettem volna a bugyijukat 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hali mindenki! gyorsan beírom, hogy én hol játszom és mivel:

Spirit - Bellato Warrior lvl 1 😄 (Ezt csak megcsináltam, még nem fejlesztettem😄)
Earth - Cora Spiritualist lvl 24
Water - Accretia Ranger lvl 13

A nevem mindenhol Harci! 😊

Tegnap volt szerencsém összefutni Godfater-rel wateren, de mivel nagyon alacsony szinten voltam hozzá képest (4-es) ezért nem játszottunk együtt, de remélem h erre is hamarosan sor kerül! 😊 Jó volt végre magyarul beszélni😊

a risingforce.ph n vannak adatok szerverekrõl. de teljesen más a nevük, vagyis akkor ezek lehetnek az ázsiai központok?

Waiting for Vanguard...

Nethyrrea
rossz válasz.

az amerika/európa régióra esik ez az öt. koreában van egy rohadásnyi szerverpark, japánoknak is saját van, fülöpszigetekieknek is. asszem kínának/tajvannak is saját szerverei vannak.

Deniboj
Hja, ma is volt közös grillezés <#wink>

Phoenix007
át lehet vinni valahogy a karit?

Gyere Earthre accal,mar vagyunk ott 2-en Deniboj-al 😛
Phoenix007
Hmm ... hát ez elég furán hangzik, kicsit kevésnek tûnik nekem, vagy csak a Codemasters tud vaalmit, amit a Blizzard nem 😊)

Na mindegy, nézzük a jó oldalát: van valaki Accretiával Wateren? 😊

Deniboj
Összvissz van 5 szerver az egész Világon.
Earth-ön is vannak mexikóiak, egy koreai biztosan, de dánt, svédet, kanadait, britet is láttam.

Phoenix007
Feltennék ismét egy rendkívül hülye kérdést: ez az összesen öt szervert úgy érted, hogy Európában van összesen ennyi, vagy a világon? Én a Wateren játszok, eleinte csak amcsikkal találkoztam, elvétve mexikóiak, de mostanában összefutottam egy svéddel, meg egy brittel is. Tényleg bocsi, ha nagy marhaságot kérdezek, de WoWon nevelkedtem, ott meg ugye csak Európára jut vagy 20 szerver...

FireBlade lvl 31 Accretia Gladius @ Water

Holnap majd mehetunk grindelni egyet <#vigyor2>
Deniboj
egy kis Party:

...és persze programhiba is akad:

Deniboj
Tegnap Sully-val megtaláltuk egymást:

Nethyrrea
ez kvázi az összes MMORPG-nél így van. meglepõ?

ezek szerint nem is elég ha megveszem, még perkálni is kell a havidíjat😞)
Csinalni kene mindenkinek 1 altot valamelyik serveren,1 fajbol,es csinalnank 1 guildet,sztem mar lennenk ra elegen magyarok <#pardon1>
Hat kb 😛
Sztem most akkor teljesen nulla az átfedés a magyarok között faj/szerver tekintetben 😊
Hali!Én Sullyy néven vagyok acc az earth-ön,meg Draco neven Bellato spec a winden.
Nethyrrea
csak olvass vissza, mindegyik kérdésedre megtalálod a választ. nincs olyan sok hozzászólás hogy ne lehessen hamar megtalálni szerintem.

én a spiriten vagyok, és maradok is, nincs kedvem a fire szerveren a knights of shadow nyálcsorgatásához, elég volt l2-ben elviselnem õket.

Sziasztok!

Hétfõn kaptam meg a játékot de sok idõm sajna nem volt még játszani. 😞 A Fire en indítottam egy warriort most 7. szintû. Kérdezném van e magyar Guild már és melyik szerveren? Van magyar fan site oldal ?

Kösz a sok segítséget!

Ja és kinek hogy tetszik a game és aki most játszik az játszik e más MMORPG vel is ? Ahooz viszonyítva ?
Cobra.
Volt már egy magyar próbálkozás is még a beta alatt, de nagyon bugos volt a szerver. Biztos lesz majd valamikor free, csak kérdés mennyi idõ, meg kik csinálják.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Összesen 5 szerver van, és tudtommal nincs tört és valszeg nem is lesz.
szabad olyat kérdezni itt, h tört szerver van e?
mert h megveszem az oké, de h havonta még fizessek is érte:/
Deniboj
Tegnap csatlakoztam egy király csapathoz, ACE piros békákat nyírtunk valami vulkános pályán (12 PT!), rögtön léptem is egy szintet. 😊
Lassan elérek oda hogy mehetek CW-ra, bár elõtte sok PT-t kell még maxolnom.

Nethyrrea
jah. lvl 25-tõl minden cw alkalmával automatice kapod a küldit.

CW-ért CP-t egyébként csak 25-tõl kapsz, mert akkor kapod meg minden cw alkalmával a részküldit.(nyertes cw 5000cp) Persze gyakásért elõtte is.
Ja és 25 alatt nem tudod sebezni a chip coreokat sem.
Deniboj
...tegnap bele-beleszóltam egy CW-be. Legalábbis megpróbáltam. Vagy 8-an lõttünk egy Cora mágust, de szinte meg sem karcolta. 😞
Én 1-eket sebeztem rajta. Szerintem fejlõdnöm kell még.

Nethyrrea
rossz példát hoztál fel pont, mert épphogy a bellato spec kapja a legkevesebb fejleszthetõ pt-t. pl én nem kapok lvl 30-on annyi melee pt-t mint egy warrior(bellato).

Deniboj
7vg-n fejlõdtem egy kicsit, az ACC warrior-om már 21-es szintû. Itt sokkal több PT-t lehet fejleszteni mint BELL spec-nél, alig gyõzöm maxolni mindet. Screeneket este nyomok.

Phoenix007
Aha. Na azt asszem nem fogom kipróbálni...

Nethyrrea
elsõre. másodszorra asszem már 10k arany.

Váltani és 1000 aranyér 😄