RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az minimum 500k de ha végig ott tudsz lenni akkor akár 1 milla.
Én afk dolgokat csak akkor tom csinálni amikor gép elõtt vagyok és más dolgom van, egyébként nem bírom ha zúg a gép 😊
Nem mintha az utóbbi 2 hétben 10 percnél többet játszottam volna 😊
Waiting for Vanguard...
HP: hja, most épp 2800 körül van, és hol van még a 30. szint. 😊
Potiont egyébként halomszámra kell inni spirittel is, csak mongyuk egy 6 csillagos mob 25-ös szinten 6-7 lövés és 2 vagy 3 1k-s potion rangerrel meg kissé lassabb sztem, hát még melee-vel.
Mongyuk acc-oknak jobban kéne bírniuk az ütlegelést elvileg 😊
Most 26,5 vagyok, és tényleg sokat iszom <#beka2>#beka2> , de Gladiusnak készülök szóval kell a melee.
egyébként jelentem, hogy a water szerveren a acc-k ma már - egymás után - harmadjára szerezték meg a core irányítását! hipp-hipp hurrá! <#wink>#wink>
Waiting for Vanguard...
Itt tudsz csinálni online virtuális kregyokártyát. Rendesen postán lehet rá utalní pénzt. Haver ezzel játszik FFXI-t és nincs vele semmi gond.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Waiting for Vanguard...
A dombornyomott éves díja 3k körül van egyébként de bankfüggõ. Sajan minden netes rendeléshez/játékhoz ilyen kell.
Na majd ha kialakul hol lesz a legtöbb magyar én is csinálok ott valamit 😊
Mostanság sajna nem nagyon tok jáccani 😊
Van wind-en egy 25 cora spiritem de ki kéne a PT-it maxolni és annál unalmasabb elfoglaltságot nehezen tok kitalálni magamnak 😄
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Waiting for Vanguard...
az earth-en én is indítottam egy Cora csikent csak úgy poénból, vajon hogy néz ki közelrõl 😄 eddig mindig vagy elteleportáltak, vagy megöltek, vagy meghaltak és túl hamar visszamentek mielõtt közelebbrõl megleshettem volna a bugyijukat 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Spirit - Bellato Warrior lvl 1 😄 (Ezt csak megcsináltam, még nem fejlesztettem😄)
Earth - Cora Spiritualist lvl 24
Water - Accretia Ranger lvl 13
A nevem mindenhol Harci! 😊
Tegnap volt szerencsém összefutni Godfater-rel wateren, de mivel nagyon alacsony szinten voltam hozzá képest (4-es) ezért nem játszottunk együtt, de remélem h erre is hamarosan sor kerül! 😊 Jó volt végre magyarul beszélni😊
a risingforce.ph n vannak adatok szerverekrõl. de teljesen más a nevük, vagyis akkor ezek lehetnek az ázsiai központok?
Waiting for Vanguard...
az amerika/európa régióra esik ez az öt. koreában van egy rohadásnyi szerverpark, japánoknak is saját van, fülöpszigetekieknek is. asszem kínának/tajvannak is saját szerverei vannak.
Na mindegy, nézzük a jó oldalát: van valaki Accretiával Wateren? 😊
Earth-ön is vannak mexikóiak, egy koreai biztosan, de dánt, svédet, kanadait, britet is láttam.
FireBlade lvl 31 Accretia Gladius @ Water
én a spiriten vagyok, és maradok is, nincs kedvem a fire szerveren a knights of shadow nyálcsorgatásához, elég volt l2-ben elviselnem õket.
Hétfõn kaptam meg a játékot de sok idõm sajna nem volt még játszani. 😞 A Fire en indítottam egy warriort most 7. szintû. Kérdezném van e magyar Guild már és melyik szerveren? Van magyar fan site oldal ?
Kösz a sok segítséget!
Ja és kinek hogy tetszik a game és aki most játszik az játszik e más MMORPG vel is ? Ahooz viszonyítva ?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
mert h megveszem az oké, de h havonta még fizessek is érte:/
Lassan elérek oda hogy mehetek CW-ra, bár elõtte sok PT-t kell még maxolnom.
Ja és 25 alatt nem tudod sebezni a chip coreokat sem.
Én 1-eket sebeztem rajta. Szerintem fejlõdnöm kell még.