RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello, esetleg valaki találkozott ezzel a problémával.

Letöltöttem a klienst, csináltam trial kulcsot, majd accountot. Feltelepítettem, elindítottam. Elkezdi megnézni hogy milyen pecs van a játékhoz, analizál, betölti a news-okat is, és kiírja hogy patching in progress 1/43

Mindeközben nem tölt le semmit, nem történik semmi, de a procceszor felét megeszi. Játssza a zenét alatta, váltogatja a képeket. Bezárni nem lehet, login mezõbe gépelni nem lehet, setup gombra nem történik semmi.

Ez egy windows XP, SP1, tûzfal lelõve, egyéb tûzfal program nincs telepítve, vírusirtó sem. Az internet kapcsolat routerrel van megosztva, de nem hiszem hogy ez lenne a gond, tûzfal ebben sincs aktiválva. A hivatalos oldalon szinte semmi supportot nem találtam, összesen 8 kérdésre van válasz, olyanokra amik már máshol is szerepeltek.

Wind-en vagyok Cora, most éppen lvl25 trialos vagyok még, és valami társaságot/guilet keresek, tudok angolul természetesen. Így egyedül kicsit uncsi a grind, végülis a többi playertõl mmo egy mmo 😊 jah ingame name: devast

Nethyrrea
mellõzd ezt a stílust.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Deniboj bekaphatod!!
Nethyrrea
www.paypal.com nézd meg 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Mi az a PAypal?
Nethyrrea
elvileg lehet.

Amikor aktiváltam az accontom a cd kulccsal.Akkor mikor fog be engedni a 30 napra ami ingyenes? Vagy muszály kitöltenem a azt a fizetös izét és csak utána lehet belépni a játékba? Mert azt irja hogy nincs ilyen accont!!!<#rinya>
Ugye lehet egy mastercardról fizetni mert nincs kedvem a tesómmal még egyet csinálni!!!
Deniboj
Kivéve HQ-n, ahol nincs torony, bár ott max a 25 alattiakra nézve lehetnek veszélyes mobok.

Nethyrrea
sokan csináltak már ilyet, de az outpostoknál a guard towerek már leszedik mielõtt beérne

Lazarus
Bepulloltam valamai übermonsztát a városba és minden útjába kerülõ játékost kinyírt... gg thxbye!
Aha.Köszi!!!<#worship><#nyes>
Nethyrrea
paypallal is tudsz fizetni, bár még nekem nemsikerült belõnöm, mindenesetre VISA, vagy MASTERCARD az elfogadodtt (mindenképp dombornyomott kártya kell), talán az otp webkártyája is jó erre (lineage2-nél jó volt). hogy egy bankkártyáról fizethet-e több ember azt nemtom, elvileg igen (max 2-3), paypalról tuti.

havi kb 14 dollár a játék díja. ha egyben több hónapra fizetsz elõ (3-6-12), akkor minimális kedvezményt kapsz (havi 10dollár kb ha egy évre fizeted elõ egybe)

HeLLo!!!<#wave>
Nagyon új vagyok a témában!!! És jól jönne egy kis<#help><#felkialtas> Mert nem tudom hol kezdjem az egészet és hogy elne rontsam!<#nyes>Ha válaszolnátok egy-két kérdésemre az jó lenne!!!<#nezze> Elöször is csak bankszámla izével tudok fizetni, máshogy nem lehet? Meg még hogy a haverommal tudunk egy bankszámláról fizetni? Mennyit kell fizetni egy hónapért? Meg gondolom az 1 hónapos kártyámat el kell használnom mert azaz aktiváló kulcsom? Meg jó lenne ha egy jártasabb ember felvenne MSN-re hogy tudjam bombázni új meg új kérdésekkel!!!<#eplus2> [email protected]
Ja és kösz mindent!!!<#integet2>
Deniboj
Huhh, jó hogy nem lett player a gyerek... ilyen értelmi színvonallal csak szenvedés lett volna... NEKÜNK.

Nethyrrea
és még van több is xDD

pl ez:

jóság

GibboRamone
Kosz a videt! Hala neked megismertem a jatekot egy kicsit kozelebbrol.<#eljen>
Sok szerencset es yoo jatekot nektek!

Dota 2

Cobra.
Így jár aki ész nélkül töltöget, ahelyett, hogy elõbb utánanézne dolgoknak <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

nekünk megér annyit simán 😊
ohhh nem igaz 10.000. ft nem ér meg azé szenvetem a letöltésével anyit 😞
Nethyrrea
omg=oh my god

Nethyrrea
az alapjáték kb 10ezer, kapsz vele egy hónap játékidõt, utána nagyjából havi 3ezer a díja. bankkártya kell hozzá (mastercard)

Nethyrrea
amúgy meg jah, általában minden mmorpg fizetõs, errõl szól az egész

Nethyrrea
naja, de most van egy 10 napos trial elvileg.

akkor nem nagyon gamelek malyd vele basszus 😞
na bazzeg és menyibe kerül???
Cobra.
Hogy lenne ingyen? Ez egy MMORPG, ami havidíjas + a regisztrációs kulcsot is meg kell venni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nethyrrea segics má nekem hol kell regizni de ugye ingyen van :: a server
omg az mi???
omg..<#shakehead>

de olyan legyen hogy ne keljen fizetni ok olyan server ?? a spirit agya maly linket ok !!
NA gyerekek fen van a game felraktam és valamit töltöt uptate asszem és utána mit csináljak.??
Hol keressek servert ott látam valamit segics má help 😄 de részletesebben írd el o!?
Na 10 mg van még me a faszom tesom kikapcsolta a gépet XDD
Ez lyan hogy egy oldalon regizni kell és ugy kell belépni game be vagy mi ??? Mongyátok már el nekem részletesen pontokba plzzzzzz ok 😄
jó ok 😄
Nethyrrea
azt én nem dönthetem el helyetted

Malyd ha letöltötte akkor Nethyrrea segics már 😛 Mert fogalmam sincs melyik kari a jó meg ilyen skill......
De ílyen 10 és 15 kb tos sebességel ment és 25 el megy gyorssabb haládás 😄
Tegnap egykor elindítottam a letöltés és most még 800 Mg nál tart evvel a progival Download Manger el de ez hova tölti le a játékokat ? ? 😄 nem tom :d
jelp=Help elírtam 😄
Ja szerintem is Malyd írok ha letöltötte a gamet és malyd egy kis jelp kelleni fog a játékal kapcspltaban!!
Nethyrrea
nemigazán terjedt el magyarhonban.

hogy melyik ajobb azt mindenki döntse el maga 😄 NEKEM az rf jobb

nincs valami magyar ismertetöje a game nak ?
Melyik a jobb RF vagy a linkeage ?
ok DE nektek is ilyen lassu a letöltés?? ilyen lassü volt 😄
Nethyrrea
több szerveren is akad elvétve egy-egy magyar, de inkább az angoltudásodra hagyatkozz 😄

MOSTMÁR OK MEGY A LETÖLÉS ÉS MALYAD EGICSEN VALAKI MELYIK SERVEBE MENYEK AHLO MAGYAROK IS VANNAK 😄
Reizni is kell még mert az pénzbe kerül vagy mi ??
Valaki jártasabb a game ba msn vagy emailt adhat? 😄
MEg az hogy ezen az oldalon http://www.fileplanet.com/promotions/rfonline/trial/ hol kell letölteni ! 😄
aha kösz meg ez a online pénzbe kerül vagy nem ?