RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elméletileg csak elindítod a klientet aztán elkezdi frissíteni a játkot
ha megvan csak belépsz azt játszol.
Nekem is az a verzió van meg amit Halesz belinkelt de 1szerûen nem tok belépni a comasters accountommal
halesz tom má unszXD de regeltem cod masterre"le töltöttem a normálisat amit be linkeltél"és utánna mit kell tennem h tudjak gamelni utánna má nem irok
igaz,irok a moderátoroknak hogy szedjék ki õket amugy nethy kéne csinálni 1 faq-t hogyha vki el akarja kezdeni, én gondoltam rá vagy fölös leges?

Nethyrrea
kétszavas beszólások...nálad ez valami inger swordmaster? megkéne tanulni normális mondatokban beszélni és nem minden második szó után mehet-et nyomni, inkább várd meg míg kellõ mennyiségû mondanivalód akad, vagy kérd el az msncímét vagy valami.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

értem... bocs
tört server-en 1 hét a 40-szint még 1 hét az 50 szint jah ott gyorsabb de
donatorok vannak és amiatt szar

ilyeneket nem tudok amugy sztem kövre már pm-ez mert szétbasszuk a topicot lehet irok a moderátoroknak hogy töröljék le a fölös beszélgetést és vmi faq-t megprobálok összedobni

az eredeti szervereken meg az a szar hogy 1X szorzós azon meg nem lehet haladni, pedig a csaták meg a pvp a lényege a játéknak ha jól tudom
?
BitLordal le tom szedni mert azzal valamivel gyorsabban le tom szedni
soory akkor ennyi ne szedd le vagy havernak szolsz haverodnak aki leszedi és ki irja neked ennél gyorsabb megoldás nincs

download this file és ott kivárod a sorod az ingyenes server-en

jolvan le szeném ha több órába tarta na de pls olvass vissza "de nekem van egy bátyám é ha lagol jön és ki kapcsolja a letöltést ha meg látya h még 3 óra"
igen 10napos kulcsal(már ingyen)havidíj mentes mar vagy 2hete tolom mivel ugy volt hogy a köv update
vagyis az ep2 után lesz ingynes de nem tom miert most lett az, most meg 1hete kb mar megy az ep2 publikus teszje

ezt nem nem tom le tölteni
10 napos teszt kulccsal az eddig fezetõs szerón játszol? (mármint full ingyen)
amit belinkeltem azt szedd le...én nekem mar megvan a telepítõ vagy fél éve fent a gépen szal anno mikor fileplanet-rõl leszedtem 1 este alatt megvolt

http://www.fileplanet.com/160107/160000/fileinfo/RF-Online-Trial/Game-Client

és nektek menyi idö alatt jött le?
örökre csak a kóddal csinálod meg a felhasználod a jatek-ba

és én spec novus server-en tolom

és csak 10 napig gamelhetek?
igen 10napos trial-ra kérsz kodot de nincs havidij

RF Online Episode 2 Public Test Client ezt szettem le
test
ti is minden 10. nap töltitek le ujbol?
és ezzel az accounttal a novus vagy a test serveren játszol?
most mivan?
de ez csak 10 napos teszt kulcs....
akkor szethetem le megint a gamet?
elõször csinálsz 1 codemasters felhasználot itt->https://cogaccounts.codemasters.com/
utána a klienst leszeded nem ep2-verziót
utána http://www.tryrfonline.com/landing.php itt kérsz kódot
és a cog accountodban megcsinálod a jatenak a felhasználot és ennyi

egyépként hol lehet regelni mert lehet rossz hejen regelek
azt irja h nem töltöttem ki valamit pedig ki
nem tok regelni
és gamelni nem lehet?
test server az ep2 server játszol ott ujjításokat meg nézheted stb

az mi?
jah jó ha test serverre akarsz menni

lejööt másfél óra alatt
ez jo?
RF Online Episode 2 Public Test Client
ep2 nem kell letölteni

lol 10 perc alatt 10% lehet meg várom és ha tesom dumál meg verem
na töltöm de ha tesom ki kapcsolja akkor sztem neki mondomXD ö meg tudja csinálni h ne lagolon de amijen fasz nem mondja meg h hogy kelXD
amugy episode 2-t kell le tölteni?
http://www.fileplanet.com/160107/download/RF-Online-Trial/Game-Client itt meikre kell menni?
na most meg nem tom le tölteni
eredeti jah...vannak ilyen l2j (java) szarok de az nem az igazi meg vannak az offmodos-ok amik viszonylag olyan mint az eredeti na mind1 a lényeg hogy jah fizetni kell eredetin

halesz amugy a linage2 é télleg fizetni kell?
ok én le tölteném még ha 1 napig is tartana"na jo anyi azé nem" de nekem van egy bátyám é ha lagol jön és ki kapcsolja a letöltést ha meg látya h még 3 óra