RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megéri várni nekem ez az mmo amit a legtovább toltam volt lineage2 fél évig kb de meguntam ezzel meg már 1és fél éve tolom

igaz 😄 de én ezért lettem mau-s 😊 csak a költség lesz fájóóó...amugy jah a cw-hez eléggé erõs gép kell sok ram kell neki meg 1 jo video kártya

Nethyrrea
eredetin cw-hez kell egy combos gép, és magas kari, ha pár másodpercnél tovább akarsz élni.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

áááá tesom kilépett
pls nyugtassatok meg h meg éri 3 órát várni
ez miért ismétel?
ez jibaszott lassu
ez jibaszott lassu
ez jibaszott lassu
ur isten:S
na töltöm de sokáig tart:S
https://login.fileplanet.com/login.aspx?r=http%3a%2f%2fwww.fileplanet.com%2fgsidscript_tt.aspx%3ffpr%3dhttp%253a%252f%252fwww.fileplanet.com%252fsubscribe%252fsubscribe_tt.shtml&sl=
kicsit idiótán néz ki de ez van
de hol kell rajta regelni nem találom-.-
legalábbis én semmit nem tudtam letölteni reg nélkül
ha le akarsz tölteni akkor igen
a file planet hez regelni kell?
ha közvetlen linket adok akkor nem tudod valószinüleg elérni mert regelni kell a letöltésekhez
+ valaki adna egy linket pls pls pls
És Halesz ott hogy haladsz?
de én a fileplanethez nem értek😄
jah fileplanet-rõl szedd

eredeti ingyenes, és jo a grafikája, eredetin cw-n még ott nem voltam szal még nincs vélemény...rf addiction-on a cw ott meg olyan hogy +6 +7 van szal ha nem bmau-s vagy akkor halál 1ütés vagy még 45 szinten is...bmauval meg tudod tankolni kicsit 😄

valaki tudna adni egy linket ahol le tom tölten ia gamet?
sztem jó
de a grafika jo?
Jelenleg Olivera néven játszok. KIcsit visszaolvastam, hogy visszamentél eredetire, de az 1X szorzójú. Szerinted megéri (nemtom hogy még fizetni kell-e érte?)mert a haladás 1 low rates szerveren elég nehéz, a játéknak meg a csaták meg a pvp a lényege.
és jo a grafikája? mert youtubon jonak néz ki
az eredetié fizetni kell?
szoval szintenként itt olyan hogy str meg hasonlo nincs ha megnézed viszont van egy ability vagy pt szint ami minden fegyonak kell pl lv:40nek 40pt kell ez ezekbõl is van melee,range force stb a sebzés nél a lényeg hog kapjál pt, a jatekban vannak int fegyok amiknek a sebzése az következõ szintu normal sebzésével érnek fel és lila fegyok amik vmilyen tulajdonságot adnak , amugy milyen néven játszol?

Annyi kérdésem lenne, hogy itt van-e olyan hogy str meg int vagy valami ilyesmi amit szintenként kell elnyomni, és hogy hogyan tudnék minnél többet sebezni mert bellato ranger kasztot választottam de a szintembeli mobba még a fegyó minimal sebzését sem lövöm. A választ elõre is köszönöm.
nincs nagyon oldal ahonnan gyorsan jönne sztem maradj fileplanet-nél amugy eredetire akarsz menni vagy tört-re? a tört servert pl addictiont nem ajánlom a donatorok miatt amit ott elérsz késöbb rájösz hogy szart se ér mások csak fizetnek és bármit megkapnak a legerõsebb ruha amulett stb...Szal sztem aki ugy gondolja elkezdi az inkább az eredetin tolja

hali hol tom gyorsan le tölteni a gemaet mert egy csomo oldalon 3-4 óra kell<#help><#help><#help>
én tolom/toltam bellato oldalon 47driver, van magyar klán de javarész átjöttunk eredetire Spanky néven vok az rfa-serveren, eredetin meg néven www.fohu.extra.hu oldalon van pár magyar rf-es oda irj tudunk segiteni

Hello mindenkinek most kezdtem rf addiction szerveren de nem nagyon megy ezért ha valaki ezen a szerón tolja azt megkérném, hogy segítsen.
ehh kb 2év😊 pl ash öltunk most priváton mert azét jo eredeti de azért privaton cw-k 😊nagyon jook na mind1 szal a lepket öltnuk én tankoltam és még 1% se jött össze bakker 1x brutál lehet😊 grat nety hogy 48elérted ráadásul driver-al Basic skill ftw 😊 Amugy kevesen toljak az eredetin cw-néztem nem volt sok ember hq detto remélem megváltozik

Nethyrrea
és valóban. na megnézzük mennyi idõ alatt húznak fel klántársak 50-re. xD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

forumba néd meg...aha meg pár hét azt ep2, clán-on átment oda 4en corak lettek én bellato tegnap elött kezdtem 16vok és hülye vagyok drivert csináltam ahogy ma esti cw-t néztem annyian azért nem voltak valszeg 40fölött jarok cw-re alatta pénzidobás hát a rate az meg fura 6x melett volt 0.06% az xp nem merek belegondolni itt mennyi lesz na mind1 lv16 ptek 😊 a magyar bellato clán pedig kb 1-2 hét és megalakul

Nethyrrea
már hivatalosan is ingyenes?

Ingyenes lett az eredeti csinálsz cm account-ot kérsz béta kulcsot és leszeded és kész ha megnézitek ott lesz hogy payment N/A szal aki akarja tolja 😊

lol állítolag a következõ ep2 updatenél amit most kezdenek tesztelni

Zomil
mikortol lesz ingyenes?😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

én tavaly augusztusban kezdtem a jatekot....szoval viszonylag régóta játszok amugy tényleg ep2ben nem térsz vissza én és a guild-em lehet átmegyunk, amugy ettõl féltem nem értem miert olyan drága a mau remélem 1x megcsinálják hogy olcso lesz azon gondolkozok mar jo régóta hogy átmenjek e amugy a lv30at milyen haram lehet elérni hany nap Bocs hogy sok kérdésem van csak kiváncsi vagyok

Nethyrrea
lassan egy éve nem játszom már rf-et, de amikor otthagytam akkor már volt pár lvl 50-es. a legjobb fegyók akkoriban max +5-ösek voltak, de a BMAU nerfeknek köszönhetõen nemigazán érte meg cw-re menni bmauval, max akkor ha sok jött egyszerre, mert pillanatok alatt szétszedték a bmaut, és egyetlen cw alatt elszenvedett javítási költséget kb 2 napig farmolhattál. egyébként meg ha nem vagy teljesen töketlen, akkor pénzednél lehettél a játékban.

1kérdés eredetin mennyire van csoroság mert ugy értem hogy mennek e a driverok cw-re Mert ahol én tolom ott hat 200millam van atlagban azt sirnak hogy sok a bmau van cw-n lol de nekik van kurva sok +7fegyos ember azt 18k volt a rekord sebzés rajtam 😄

Nethyrrea
én a saját tárhelyemre töltöm fel, de ahogy nézem letöröltem azt is ahol a screenshotjaim voltak... van pár képem szanaszét majd megnézem

faja PicOodle van töltöttem fel eddig de tegnap azzal is rosz volt vmi jo oldalt plz te mivel töltöd fel

remélem jo a feltöltés mert tegnap nem lett jo és 2db üres hozzászolás lett pedig volt vagy 5kép na mind1 akkor 1-enként

Nethyrrea
hogy láttam-e? höhö, navárj kicsit turkálok régi officialos screenshotjaim között.

Amugy ha jol tudom ingyenes lesz és azon goldolkozom megéri e átmenni...a törtön tul jo vagyok 47driver...full int minden +3as 😄Amugy 1-2érdekes cw-rõl rakok képet...Pl:Siege Line de a ami a legjobb mau line nem tom hogy lattal e mar ilyet de mindenesetre jo