RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a drop rate szar ace grumle hook amin szoktam alig dob ráadásul 200-300 között üt a mau-ra szoval a farmolás is megszünik,plusz havernak az nem texik hogy lehet int cumokat venni igaz drágán de lehet venni eléggé el.b.a.xák ezt a jó játékot sajnos
Ha a teljes klienst szedem le az is jó hozzá?Csak az aktivációs kulcsot kapnám már meg.
ezek úgy elbaxták ahogy lehetett.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"öregek"...én vagyok az egyetlen igazi eredeti RIP-es aki megmaradt, az alapítók közül mindenki más elment már, de vannak páran akik régóta a guildben voltak, ezek közül páran alapítottak egy kicsi de ütõs guildet (nevüket nemtom mert a nyomi Smokey folyton változtatja 😄)
gvg-rõl van már egy videóm, már csak vissza kéne pakolni filefrontra, de ezt reményeim szerint ma megcsinálom, és felrakom (mármint a mostanit).
végre arra használtuk a GVG-t amire eredetileg szánták. kiálltunk 10 fõvel egy másik guild ellen csatázni. fokozta az izgalmat, hogy bár az elsõ gólt mi raktuk, az ellenfél feljött és 4-1-re vezetett, és ahogy majd a videómban is látszani fog, szó szerint az utolsó percre sikerült egyenlíenünk, így a killpontok döntötték el a meccset. amibõl nekünk több volt. szóval nyertünk. xD
bow,és gépfegyverekben is talán a legsok oldalúbb karakter,a skilljeik a launcheresnek a compound shot az eléggé erõs és még nem is drága karakter a siege kit pár százba van igaz 1000 point van neki utána venned kell ujjat de a mauhoz képest ez semmi 😞 sajnos drágábbnak kéne lennie szerintem
Amugy meg venni asszem a force mentornál lehet a hq-n
a durvábbra 1-200ig 😊de azokat leszarom tanker-ek azok gyengék a knife szart se üt jó a +7es azfáj, szoval 48mauval kb ezekre 2400-3000 lesz az átlag ami már jó cw-n a mau különbensem egy egyszemélyes gyilkoló gép erejük a tömegben nyilvánul meg vagy ha pár bmau ha vadászik, mauval meg 2600 fölött ütsz rá vagy 2500 talán még akkor mondom azt hogy ha 30secig ki birod akkor megtudod ölni az ilyen sebzéseket 3k potival se tudja kitankolni sokszor vagy mau-t cserélsz de a másik meg az hogy viszonyítani szoktam pl a maumra 4k üt azt akkor kint eltom tankolni maun kivul is és ki röhögöm 😊
tegnap este, etherben farmoltam mint rendesen, elfutott mellettem HotKnife (friss lvl 50-es valami assaulter talán vagy nemtom), kicsit arrébb megáll, elkezd buffolni, itt már sejtettem hogy valami nemkerek. aztán persze nekemjön, de én akkor már futottam ezerrel mauval vissza a wharf felé. 4-5k-nként vette le a hpt a MAU-mról. mire a wharf közelébe értem, már csak 14k hp maradt a 110-ból, sikerült kiszállnom mert valamiért lemaradt, de aztán jött tovább. debuffolta rólam a speedet kis launcherrel, így könnyen beért. egyetlen szerencsém volt hogy elég közel voltam a bejárathoz, mert full melee armorban, pajzzsal is (mindegyik def növelõ taliccal persze) kb annyit ütött rajtam mint a MAU-mon. aztán meg fogta magát és a lövegtornyokon keresztülsétált.
csak szerencsére vagy nem tudta, vagy nem akarta túlélni a második sortüzet (lvl 50-es tankok sztem simán be tudnak jönni), és behalt.