RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
mit ír ki? betûhelyesen írod be? háklis a kis és nagybetûkre. fel van updatelve? sikeresen regelted az accot vagy még kell valami? stb

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

PogEe
HEllo valaki tudna segiteni?
Most raktam fel az RF onlinet és nem akar indulni nem fogadja el a accot ez miért lehet?
Elöre is köszi.

Nethyrrea
jah amúgy a RIP a második megalakult guild volt anno officialon spirit szerveren.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
starraven régi "szerelmem" 😊

angol csajszi, imádom 😊

egyébként meg azért valamennyire ismernek az emberek, hivataloson, a spirit szerveren a eléggé nagy hírnevet szerzett RIP egyik alapítója vagyok, meg elég sok videót csináltam anno, és végefelé már a Saldash féle küzdelmeknél beengedtek a GM-ek a ringbe mászkálni (mindenki mást aki felállt vagy berohant azt a gmek egybõl agyoncsapták), mint "videoriportert" hogy frapsoljam a küzdelmeket 😄

Az csak szolok mikor szeptemberbe feljött pont fent voltam azt map chatba irták hogy Nethyrrea visszatért stb....szoval 😄

wow,

'CALLING NETHYRREA!!! Only you can save the bellas!!!!'

nem is gondoltam,h ilyen híres vagy😊
hmmm akkor már rf-et se tolom mert az tény hogy nagyon elrontották a driver, rf-be meg pont ez a class jön be nekem,nekem az esett le hogy a drop ratetõl se várjak csodákat, akkor vagy abba hagyom vagy meek vissza a törtre ahol pénz van mint állat, csak milyen áron

Nethyrrea
ha jót akarsz magadnak és a pénztárcádnak, õszintén, ne játssz drivert.

én speciel ep2 indulása óta kb 70 millát vesztettem, és nemigazán tudom visszafarmolni.

Nethyrrea nem tudom hogy voltál e már az ep2ben cw-n vagy mennyit játszottál vele, de szted vagy infok alapján most melyik mau-t éri meg használni?vagyis milyen le osztásban mert nekem eddig 3melee 1 range-es be használtam köztudottan melee több def és nagyobb attack volt, de most összekuszálták mondjuk a range maunak elõnyére kapott végre sp-t és +támadás,a melee-vel meg mostmár 300k hp miatt nem annyira vészes mint anno volt de majd kiváncsi leszek (tört szeron mit produkálnak a +7ek ellen)

Nethyrrea
episode 2 elõtt nem lehetett venni, mostmár igen, de józan ember nem vesz ott semmit.

amin legjobban kiakadtam, ha (bank mellett áll) rare supplies tradertõl szeretnél venni terra ammo magazinet (30ezer darabos vagy mennyi?) kellemes 220 MILLÁT kér érte. hát akkormár inkább cash shopból vettem a kapott creditjeimért egy ötvenezrest
(mivel már a kezdetek óta játszom ezért a max 9000 creditet kaptam)

igen ez természetes eléggé fura de józan ember ott nem veszi mert 10x olyan drága mint ah-ban,free serveren én is o toltam mig a donatolt emerkék miatt abba hagytam, szoval mondom ez ez egyik ujjítás a sok közül

végülis novuson kezdtem el a karimat. a bellato város tele van olyan npc-kkel,akiktõl mindenféle high lvl cuccokat lehet venni, sárgát meg lilát is. ez természetes dolog? régebben free szervereken toltam,és ott nem voltak ilyenek
hát a két serverrõl annyit hogy a novus a régi ami 2006 februáróta megy
a lumen server az ujj bar mar ott is van 30+ os,aki drivernek készül sokan mondják hogy a kezdõknek nehéz, hát annyit érdemes róla tudni hogy spec-bõl lesz vagyis, mindent érdemes tolni neki,range,melee,force,shield,mind jol jön, talán fejlõdni vele a legnehezebb de nem vészes, Jah és ami fontos elégéé költséges kari de ha ügyes vagy nem lesz ilyen probléma "ez természetesen a régi drop rate-en érvényes a mostanin"még én se tudok ki igazodni, DE AKI SZERETI EZT A KASZTOT AZ TOLJA VELE MERT NAGYON JÓ, nem unalmas a sok felé képzettsége miatt

sziasztok,

mennyi magyar játszik a gameval? és melyik szerveren? az újon,vagy a régin?
bellatonak készülök,és jó lenne valami magyar bandához csapódnom,mert armor raider leszek, majd
Nethyrrea
szintlépéskor magától jön.

Guillotine
Én csak azt szeretném tudni kitöl kapok quest-et?

www.guillotine.atw.hu

Nethyrrea
kétlem, nemsok magyar játssza, szerintem ez az egyetlen 😄

magyar RF ONLINE oldalak vannak ?
Nethyrrea
már egy ideje ingyenes lett..

és nem, ez rf online típus

igyenes lett a gém! milyen játék Cabal Online tipus?
meg van a reg kód megyek hozzátok😄
Nethyrrea
pár hét és le fog csengeni a kezdeti õrület

Eddig se volt valami jo a helyzet, de most hogy megnyitották az új szervert 1 darab 36-40 bd-t nem lehet tolni, szinte csak 50esek vannak a szerveren 😞 ez így nem lesz jó... hogy lesz így SI launcherem... 😞

Sikerült. Köszi szépen.
Nethyrrea
naszóval: odamész hero-hoz, beraksz tízdarab matit, meg tízdarab hammert, és kombóranyomsz, és betöri neked. csak tizesével megy. és random mennyiségû betörtet ad.

Sajna van még1 kérdésem. Van 1 tárgy "Hammer" és azt írja, hogy nagyobb szintû matikból kisebbet csinál, de sehogyse tom használni. Próbáltam rákattintani vagy kombinációt (billentyû) de semmi reakció, nemtom hogy csak a crafter tudja használni lehet azért nem megy nekem. Ez lenne az utolsó kérdésem. A választ elõre is köszönöm.
sajna nem tudok angolul de azért köszi.Valszeg ezt a játékot akkor kihagyom
Nethyrrea
jókérdés, nekem csak reaktiválnom kellett a retail accountomat. de ha tudsz angolul írj a gmeknek vagy valami.

Na kérnék helpet hol lehet aktivációs kulcsot kérni?
ma dealer,és ott a mau tuning, ha megvan jobb oldalt kell látnod egy olyat hogy ammo és ott lesznek rákattintasz a megfelelõre és kész,de ha jol olvastam a mau-k ról van egy jó irás ami mindenre válaszol, asszem a guidesben van, mint kiemelt topic

skacok hogy tok a range-es maunak lõszert berakni? (alap range mau)
Én a medium boxból kaptam medium talic mastert, 1etlen ignorance ami volt nálam megtört természetesen, utánna chaos-okat nyomtam vele, 1-bõl ha sikerült lett 3-4 darab. 2 db ilyen cuccot kaptam, 7db chaosom volt, a végén 11 lett belõle. Hátha még iggivel/favorral tudtam volna ezt eljátszani, de nem volt olyanom 😞 meg annak a doboznak az összefabrikálása valami 300k körül van(large), és senki nem tudja mit dobhat, mer cm rossz táblát rakott ki 😊 Large-ból tutko eshet ele a forumon 1ik csoka azt irta.

Nethyrrea
páran aztmondták hogy a rare orek-ból craftolható shiny gem vagy miaszar, meg a box amit a flem npc-nél szerezhetsz belõle, néha egész jó dolgok jönnek belõle. kipróbáltam párat, nekem eddig semmi nem jött, néhányaknak meg jódolgok

Ha valaki talált valami megoldást arra, hogyan lehet pénzt csinálni 38as szint körül semmi über felszereléssel az szóljon(nem int cuccokra gondolok, jelenleg semmit nem tudok az AH-ban eladni... mintha senkinek se lenne pénze.)
Valami eszméletlen módon haldoklik a gazdaság... 😞

Értem, kösz.
Nethyrrea
alacsony szinten még talán. bár az ep2-es újítás után már az se annyira éri meg (1-300-at sebezhet a mau-ra akármilyen kicsi mob is egy ütéssel...)

HQ-n ütöttük a pitbossokat, végén azért kellett menni repairolni mert a nyomorult rigor lapisok a lvl 48 (!)-as bmaumat leamortizálták.

hajrá CCR.....

Szal akkor lehet mau-val húzni.
Nethyrrea
jól látod a helyzetet.

annakidején voltak is (még amikor a lvl 30-as mau is újdonság volt) powerlevel partik twin cave-ben, amikor mau-val pikkpakk irtották a brutal-okat, és az emberkéket húzták 28-30-ra hamar (fõleg a többi drivert).

Lenne még 1 kérdésem, ha én mau-val megyek és partyba vagyok 1 emberrel akkor az az emberke kap xp-t? Mert azt tom, hogy aki a mau-t vezeti az nem kap xp-t.
hát akkor nah age of armor😊 hehe az szinvonalon aluli😊szerintem, talán az rf ami tényleg jo csak ahogy Nethyrrea irta a cm nagyon nem ért az üzlethez, a masik meg hogy a cm csak az itteni régióért felelõs a ccr fejleszti a játékot

Na nekem a reg kód sem jött meg de már a játékot is töröltem mert ahogy elnéztem nem éri meg játszani vele.A cm-nek egyik mmo-ja sem jó ezek szerint.Akkor megnézem az Age of armort.
Mégvalami amit leszûrtem: ez az 1-300 damage, debuffok, def gauge miatt... akinek sok armorja van jól megszívta... dodge>>>armor 😊 kis 35ös gunneremen van vagy ~56 dodge buffokkal együtt, és már azt érezni 😊 Gondolom ennek hatására van, hogy a mercy darabja 200k-ról felment 1millára.....

Nethyrrea
mivel nemigen volt alkalmam bányászni mióta ep2 elkezdõdött, sok fogalmam nincs róla (elõtte se nagyon, mert az elmúlt 2 hétben nememlékszem hogy nyertünk volna 1 CW-t is akár

Nethyerra: 1 gyors kérdés: Nálunk(Acc oldal) a talic/gem árak az egekbe szöktek... ugye most nem lehet 10 alttal bányászni, meg mintha azt hallottam volna, hogy drágább lett a finomítás + ráadásul bd-k sem adnak már t3-at. Finomítani próbált már valaki? Mennyi gem/talic jön be onnan? Kevesebb mint ep1-ben ?

jah azt kifelejtettem hogy 1 gond van a tört-el ha oda megy az ember,fele dolgok nem is mûködnek, pl sztem ep2 ben sok újj cucc van, ami nem biztos hogy mûködne szal magyarán korcs játékkal játszol

XD én nem tudom ujj vagyok az eredeti seron de sztem mig nem csinálják meg vissza megyek a törtre legrosszabb esetben, csak ott nem ep2megy amugy az ep2 egész jo lett, csak a drop a szar, amugy jah sokan kilépnének sajnos 😞

Nethyrrea
talán 1-2 hét sírás múlva. addigra meg a 60% kilép. sose volt üzleti érzékük semmire.

amugy láttad a forum-ot hogy irják a régi rateket akaják vissza?mennyi esély van rá hogy vissza rakják?mert sztem nem sok

Nethyrrea
jah, vagypedig cash-shopból creditért veszel.

Nethyrrea
nekem (sokminden más mellett) az ammo beszerzése és kraftolása nagyonnemtetszik. kivették az alap materialokat a HQ sundries-ból, szóval már csak úgy szerezhetsz olyat, ha (mivel magasszinten ilyet már nem dobnak a mobok), AH-ból veszel, ahova az emberek szeretnek eleve drágán tenni cuccokat, és (szintén drágán) veszel hammert amivel betörheted a materialt, és nesze kraftolj.