RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lvl 50-es axe-nak csak a feje nagyobb mint te magad 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ha feljöttél PM-elj rám!
(Bár ma sztem csak estefelé leszek mert tanulnom kell 😛)
www.hunterssite.info
Hát még nagyon kis friss ez a Guild, momentán a CP és a létszám építi 😊 Ahhoz sok 40+os magyarra lenne szükségünk, no és persze arra, hogy szét PvP-zük a fejünket a CP ért!
Szal minden magyar akki kedvet kap a Cora fajhoz jöjjön Lumenre! És csatlakozzon a HUNters guildhoz! 😊
www.hunterssite.info
Ha felmentél a http://www.rf-onlinegame.com/ oldalra és onnan letöltötted az EP2 klienst akkor telepítsd fel, aztán leupdateli magát és kész is. EP1 az elsõ része volt a játéknak. Ha olyan kliensed van sztem az sem baj, le fogja magát updatelni EP2 re...
www.hunterssite.info
Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül
szoval ovatosan 😄
ahogy te is mondtad az MMO-k hozák ki az igazi állatot az emberböl nincs is roszabb mint egy 11 éves örjöngö ovodás aki boszura szomjazik XD
Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül
7 magyar van a klánban, és ki is fújt a magyar játékosok száma Lumenen a Cora oldalon 😛 Kb. ugyanennyi külföldi is csatlakozott a guildhoz, de sztem hamarosan õk ki fognak lépni, mert zömében magyarul kommunikálunk a guild chatben. 😊
Bármely Cora fajt választod is, mindegyik jó lvl 40 felett. Tank nincs a klánban még, de én azt nem javaslom, mint lejebb is írtam, nem egy kimondott pvp kari. Számtalanszor mentem tank Corákkal, s igaz nem tudják leölni õket, de a sebzésük csekélyke egy varázslóéhoz képest. Arról már nem is beszélve, hogy egy nagy varázslónak van jópár átka, mely megnehezíti a fighterek dolgát😛
Mondjuk bossolásnál és fejlõdésnél ideális 😛
Szal válassz karaktert a játékstílusodhoz, már csak azért is, mert egy unszimpi karakrtert biztos ott fogsz hagyni 40+ fölött, hisz iszonyat lassan lehet fejlõdni.
PM elj rám, ha feljössz! 😊
www.hunterssite.info
xDD
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
jomagam játszotam már pár mmo-val és a tapasztalat az h minden játéknak vannak kis kapui amiket ki is használnak mert miért ne nem tiltja senki és mivel szabad mindeki/sokan csinálja mivel fejlödsz. 2 féle embert ismertem meg mmokban aki a játék élményért nyomja és aki a "jobb/több" legyek!
én pl játék élményt keverem azzal h jobb legyek néha roszul is jártam mert nem 1 klán v high lv vadászot szerencsétlen karimra! szoval Koppának igaza van abban h amit ki lehet használni használjuk is ki majd lehet h roszul jár! Chai nak is mert nem kötelezö ezeket a kis kapukat használni! az meg h ez 1 háboru és ott mészárolsz az "elenséges" vonal mögöt és kb 1 olyan ember nincsen a low ok közöt aki klánban és tudna hivni olyat aki betonba keni a mészárolo egyént az már 1 külün kérdés kör
csak enyit akartam!
www.hunterssite.info
Ha meg nem, máris nem megalapozott a véleményed.
Az RFO hibáival szerintem mindannyian tisztában vagyunk, mégis játszunk vele. Egyikünk sem fogja meggyõzni a másikunk. A vita innentõl fogva pediglen, "meddõ".
Örülök, hogy olyan guildben vagyok, ahol a közös játék fontosabb, a leölt ellenfelek számánál.
The gods have disconnected you ...
A játék lehetõséget ad, zargatni a kissebb fejlõdõ területeken leledzõ karaktereket de nem teszi kötelezõvé. Aki átmegy adott indokkal teszi, s ebbe naz indokban nincs semmi magasztos ideologia. Egyszerûen cp-ért megy és hogy büszkén leírhassa mennyi kill, mennyi cp és kedvtelve nézegethesse a neve melett vírító rankot.
Az, hogy érdemes-e erre büszkének lenni már más kérdés.
The gods have disconnected you ...
az ember lehetõ legrosszabb természetét hozza ki a játék, majd megtapasztaljátok 😄
én elfogadom, ez a játék ilyen, de azt márnehezen tudom megemészteni ahogyan némely játékos viselkedik! szemét dolog akkor támadni valakire mikor az éppen mással van elfoglalva! még szemetebb dolog sunyin a hátamögé lopozni és onnan nyomni rá az áldást! ha engem akar leverni álljon velem szembe és várja ki a sorát! ja, hogy erre nincs ideje mert fél, hogy jön egy erõsebb karakter és leüti, szarügy, végülis õ választotta ezt az utat 😊 attol mert ez egy játék még emberek vannak a karakterek mögött, és aki itt így viselkedik attól az életben sem lehet mást várni!
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
www.hunterssite.info
www.hunterssite.info
www.hunterssite.info
www.hunterssite.info
Aztán ott van az is, hogy azonos szinten elég nehézkes a HP poti és a $-ért vásárolt cuccok végett leölni a másikat. Ergo akit te 1vs1 ben leölsz az nagy valószínûséggel kisebb nálad.
Amely mapokrá át lehet menni szomszédolni azok 30+ os karaktereknek készültek, azok pedig sztem már nem annyira kicsik. Nem véletlen azonban az sem, hogy a lvl15 ös karikat a bánya területre iránytja a quest, a lvl19 es karikat pedig settebe küldik Bulkykat ölni😛 Kellenek ezek a konfliktusok, ezek nélkül unalmas és monoton lenne mind a támadóknak, mind a védõknek.
Lehet, hogy rossz játékkal játszol, mert szándékosan ilyen a game!
Játsz Archlorddal! Ott ha több mint 5 lvl különbség van közted és a PK-zott fél között, akkor kegyetlenül megszívod... Lehet az jobban megfelelne neked, azzal jobban tudnál azonosulni.
Amúgy egy háborúnak (mert itt az van ugye) nincsenek szabályai. Mindent lehet.
www.hunterssite.info
Ha ölöd a kicsiket, azzal nem takarózhatsz - hogy ez így jó, mert ilyen a háború. Aki kicsiket öl, nem játszik se törvényes, se nem jó karaktereket, a gonosz és a kotikuss gonosz kategóriájába tartozva követ el becstelen tetteket.
A játék meg olyan amilyen, ha a fejlesztõk nem voltak képesek ezt is szem elõtt tartani így jártunk. Mindenesetre a triggert átírni egy negatív szorzóra egyáltalán nem lett volna nagy munka.
etikus vagy nem etikus, ez csak egy játék. ahol végülis mindent szabad.
Mindenesetre - szakmai ártalom - de megnézem mi a rossz egy játékban és mi a jó. Sajnos Magyarországon nincs designeri képzés, kénytelen vagyok autodidakta módon fejlõdni. 😉
Amúgy a szerepjátékosi vérem az, ami nem engedi elfogadni az indokaidat. Egy olyan faj aminek tagjai nyílván különbnek érzik magukat a többinél - nem fognak lealacsonyodni az ellenfél ocsmány módszereihez. Nem etikus, nem becsületes - és mint az összes törvényes jellemû karakter mondaná: "A becsület az életem".
Megnézném, amikor jó karakterként berontanál egy ellenséges faluba, ahol csak a kölykök meg a nõk vannak - mennyi pontot kapnál negatívba. Vagy ha egy kicsit a darkosabb oldalt nézed, biztos ugrana pár %nyi emberséged - oszt téphetnéd ketté a karilapodat... jó dolog az õrjöngés.
Lefordítom: ebben a szerepjátékban az archonok vezette nagyobb harcosoknak kell védeni a kicsiket! Ciki, ha ezt nem teszik😛
Ha te úgy érzed nem etikus ez, hát pech, de míg téged 30 perc alatt leölnek a nagyobbak 10X a CW-n, addíg én gyûjtöm a CP-t a Guildunknak, illetve magamnak,és majd akkor állunk oda, ha nem csak fregek leszünk!
És ebben nincsen semmi, ez nem az a békés MMORPG, mint pl az L2.
Amúgy meg említésre sem méltó ez a téma, kétlem, hogy a játék készítõi ezt itt olvasnák 😛 Fogadd el, hogy ez ilyen és kész.
www.hunterssite.info
Mi a csudáért vegyék el egy fizetõ (eredetileg az volt) játékostól a játékkedvet.
Egyszerûen büntetném az illetõ nagyvadat, hisz még a szerepjátékosi részbe sem fér, hogy "honor" pontot kapjon legelészõ õzikékért.
Szerintem kifejezetten szemétség a kicsiket mészárolni, a cw és az egyéb pvp mapok azért vannak, hogy ott élje ki magát az ember. Pénz meg biztosan jobban jön a mobokból - az nem indok.
A guild meg azért guild, hogy együttesen felvonuljon és úgy kenje el az accok arcát. Nem egy embernek kell a piszkos munkát felvállalnia.
www.hunterssite.info
Tegnap átmentem acc kezdõre, és a leöltem 41db kicsi accot 6000CP-t szereztem kb.30perc alatt. CP kell a Guildnak a Gradékhoz(rengeteg CP kell a guildnak),CP kell nekem a Rankhoz, s be is lehet váltani a pontjaidat aranyra. Szóval nagyon is megéri kis rizikófaktorral gyilkolni sokat. Ez kb. olyan, mintha kicsi bokat farmolnék 😛 Jah és élveztem is...
www.hunterssite.info
Másrészrõl, okos dolog olyan serveren játszani, ahol adott fajból van magyar guild.
A fegyó kérdése, igenis idõ - hisz pénzt kell szerezni.. Nem mindenki szán rá valódi pénzt. Persze elképzelhetõ hogy a lentebb ecsetelt személyek díszpéldányai simán vesznek dellát.
A magasszintû szarvasmarhák meg akkor is ... Tudom, volt egy vita nem olyan rég róluk, de bunkóság és antiszociális viselkedés. Az által, hogy az alacsony szintû játékosokat legyilkolják - csak a bosszúvágyát fûtik - hisz a szintlépésben érdemi módon nem gátolják. *legyint* de ebbe a vitába felesleges megint belekezdeni.
Egyébiránt, engem meglepett a cora és a bellato kezdõmap közötti különbség. Míg a corák kilómétereket futkosnak, a legyilkolandó mobok után a bellato elindul és egy vonalban haladva végigüti az egészet...
Szóval 35 lvl felett már olyan sokba kerül a ruha az armor shopban, hogy nem tudod kifizetni 2 lvl-enként. Kénytelen vagy más játékosoktól megvenni. Illetve ha szerencséd van, kiesik 1-1 a mobokból, de nem számottevõ. Marad még a Battle Dungeon. (8as partyban egy egész délutánt rászántunk a 30-35lvl-es BD-kre. Kb. 40-50 BD-t teljesítettünk, már olyan szinten untam azóta sem voltam.) Összesen 2 knife esett hozzám, meg ugye a Ruby-k, de ruha nem.
Ellenben a Novuson és a Lumenen fillérekért utánad dobálják a cuccokat.
Én azt javaslom, hogy válassz egy fajt és arra a szerverre menj ahol abból a fajból van már magyar guild. Tudtommal a Belleknél a Novuson és a Soluson. Coráknál pedig a Lumenen. Többrõl én nem tudok.
Még valami: Soluson is vannak már 40-45+os karik, akik épp olyan "szarvasmarhák" mint a Lumenen és a Novuson.
www.hunterssite.info
😄
Egy teljesen ismeretlen játékban mindig a legyegyszerûbb egy sima harcossal kezdeni. Persze, tapasztalataim szerint ez egy ritka rossz "balance"ú játék - ahol a mágus simán rohangálhat pajzsal és dobótõrrel 😊 Minden esetre nem bonyolult játék végsõsoron akár mágussal is kezdhetsz.
Most a Soluson csináltunk egy Bellato guild-et magyarok, nem mondanám hogy kevesen lennénk. Karakter alkotásnál, mindenképp a legújabb szervert ajánlanám (Solust), mert ott még mindig kisebb számban fordulnak elõ magasszintû szarvasmarhák.
Bõvebb infókat magyarul a játékról itt találhatsz:
rfo.gportal.hu