RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HUNters magyar Cora guild alakult!
Tárt karokkál várunk minden magyar playert! Csak keressétek fel valamelyikõnket,(ThunderCat-leader,Varázsló,MagikusBaromfi,DynamicPulse,Koppa) s már joinolhattok is ránk!
Segítünk amiben csak tudunk!
www.hunterssite.info
Corák közül általában Grazierrel játszanak sokan!
Valószínû azért, mert bikák a summonerek 😛 Én is Grazier vagyok a Lumen szerveren, és szeretem nagyon. Az isis nagyon bika tud lenni pvp-ben.
Ezen kaszton kívül Warlockot is szeretik sokan, bár az csak magas szinten, jó cuccokban ütõs.
Van jópár shildes is a Corák közt, bár én a tankokat nem szeretem, igaz sok def, sok HP, de kevés sebzés.
Szóval ha szereted a varikat, akkor a Graziert ajánlanám neked.
Jah és ha most kezdesz gyere a Lumen szerverre. Most alakult meg a HUNters magyar Cora klán. Tárt karokkál várunk, és szívesen segítünk neked, ha valamit nem tudsz.
www.hunterssite.info
Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül
mrjonny: lenne link ami kicsit bemutatja, csak épp nemmegy az oldal 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül
www.hunterssite.info
1 Hogy választunk leadert!?
2 Logót, hogy lehet a guildnak kreálni, s milyen feltételek kellenek hozzá?
www.hunterssite.info
AMELYIK TETSZIK
mind3 fajban mindegyik kaszt ugyanarra képes kvázi.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
www.hunterssite.info
Én arra gondoltam, hogy magárapakolja a dolgokat és utolsó 8. buffal leszedi magáról az összeset...de melyik az a skill vagy item azt nem tudom..
Lehet mire választ kapok elnézek arra újra, de azért thx a helpet.
www.hunterssite.info
Xanophy a nevem köszi mindent
amugy melyik szerveren van a legtöbb magyar? én a novuson vagyok lv 31 es Casterel
azt már eleve tudod nagyon remélem hogy a basic/expert/elite skillek/spellekehez mennyi pt kell meg hogy.
naigen. de mivel a buffokat jóval ritkábban használod mint az ütögetõs skilleket vagy varázslatokat ezért valahogy fel kell zárkózni azzalis, meg hogy a pt meglegyen.
Vannak karakterek akik félre vonúlva vagy épp a kijáratnál folyamatosan magukra (?) puffogtatnak varázslatokat! Azok miket durrantanak el és miért?
Gondolom Pt-t növelnek, de miket és hogyan? Jó ez?
2. igen. viszont ha vesztettél, azelõtt kell használni a pillt mielõtt az xp-d visszaállna a vesztés elõtti mértékre. és halálonként csak 1 pillt tudsz használni.
Legfõbb célja a BOT-ok megölésének lehetõsége.
Persze elõtte felhívják a figyelmét, hogy ez milyen csúnya dolog. 8)
The gods have disconnected you ...
Találtam még két fajta kapszulát is! Valami XP recovery cagy mi a szösz, az arra jó, hogy ha xp-t vesztek, akkor visszaállít valamennyit?<#fejvakaras>#fejvakaras>
One Player
The gods have disconnected you ...
One Player
Apropó nem tudjátok, hogy az Elite skilleket hogyan lehet megszerezni, vagy valahogy hozzá jutni?
Mi a feltétele a használatához? Level is kell hozzá vagy Pt? Mik az értékek?
clánt keres irjon a clán oldalra
http://fohu.extra.hu/news.php
Driver,miller,int crafter,chandra,desperado,mindenféle kasztban vannak tagok
Csak ennyit akartam bye
One Player
ranger igenis egy erõs kaszt. és megvan az az elõnye a közelharcosokkal szemben hogy nem kell odamenned valakihez hogy megüsd, hanem már a látómezõ határáról lehet küldeni az áldást.
bármelyik kaszt rf-ben akkor lesz jó igazán ha az elite skilleket eléred, addig, fõleg a novus szerveren ahol már fostalicskányi 50 feletti van, elég nehéz labdábarúgni alacsonyabb szinten.
ami alacsonyabb szint a 45-öt jelenti kb.