RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
Sziasztok, tegnap kipróbáltam a gamét. Elég összetettnek és bonyolultnak tûnik😊 Amire nem tudok rájönni hogy melyik monszta milyen szintû és honnan tudom hol vannak a szintemnek megfelelõ mobok? csomó helyre teleportáltam de nem nagyon találtam eddig😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Atti12
egész jó kis játék 😉 lvl10 Accretia Ranger vagyok 😊

jaja de csak finoman a maummal 😊 nem akarok elvesziten 1et se 6milla 1db😞

na akkor majd talkozunk setterbe v cwn 😊

One Player

Spanky lv40 armor driver akinek jelenleg csak a range mau-ra az elite fekete😊 Szal most sajnos december végéig farmolok😞😞 jelenleg lv42 volt a max de haver letörölte a kariját és kezdett 1 ujjat😊

nekd mi ott a neved halesz?

One Player

Lehet solus-os bell klánba én is belépek altommal 😄 mivel nem szándékom gyorsan fejlõdni vele, lesznek velem egyszintû emberkék 😊

Találkozunk cw😊 csak még kell egy kis jo biztonságos anyagi háttér a mau javitásának😊+mi bellek még nem is megyunk még....de majd látdod a fohu 2tagját biztos cw-n 2bmau-t😊 szal ovakodj😊amugy ha a solus-on is összedobnátok egy cora vagy acc magyar clán-t az jo lenne😊

A soluson Corás 😊42es

One Player

Magyar clánok a következõk vannak:
Novus->Ha jol tudom egy Cora Arrows of Hungary néven
Lumen->Cora szintén és HUNters néven
Solus->Bellato fajnál és FistOfHungarians néven
Ahogy Sslay is irta a solus talán a legjobb mert sok az ujj, acc vagy bellatonak mész az a te döntésed!
Sslay melyik szerveren is vagy?😊

Hát figyelj kedves gyürük urás hösöm xD Figyelembe véve h uj vagy és gondolom nem akrod meg unni a játékot 2 hét mulva én nekd a Solust ajánlom mert aza legujjab szerver aszem 2-3 hete van fent azért ajánlom ezt mert itt nem halsz meg minden második sarkon mint monjuk a novuson a magyarok legyen másodlagos elöb a játék élmény sztem melesleg itt is vannak magyarok rendesen 😊Sajnos ha nem cora leszel meg kell h öljelek Peace 😛

One Player

Atti12
igazából amelyik bejön az a Accretia meg a Bellato. 😊 És serverböl hány van? melyiken van a legtöbb magyar?

nézegessed a fajokat melyik jön be😄 mindenki megtalálja a kedvére valot😄 az mmosite-on is vannak infok na meg az eredeti oldalon

Na szóval, az INT vs normal dologról: Az attack-nál és a defense-nél is van egy alap érték, ami az intnél nyilván magasabb. Sok dolog van, ami ezeket az értékeket módosítja: pl talicok(ignorant, favor), buffok, bracerek/headsetek. Attól függ melyik éri meg jobban, hogy milyen buffokat használ az illetõ. Pl: én striker vagyok. Siege mastery buffból kapok +50% körüli sebzést, siege kitbõl +35%-ot, van két 15% attack gyûrûm. az összesen 115%. Mondjuk fehér fegyóm max sebzése lenne 1964, és ha +4 fehér akkor kapnék +50%-ot, tehát 1954 +165% ami: 5178. Ugyanez mondjuk egy +2 int-el: 2714 max alap sebzés és +13% tehát összesen 2714 +128%: 6187. Ebbõl látszik, hogy az én esetemben a +2 int sokkal jobb mint egy +4 fehér. Amit éreztetni akartam: fegyónál és armornál is, minél több +% -od van defense/attack-ra, annál inkább érdemesebb int-et használni, még ha kevesebb talic is van benne.

Atti12
csak MMO-kban más. ott Boonx máven szoktam nyomulni 😄

Atti12
nem fogalmam sincs még melyikre megyek 😄. Melyiket ajánlod? Amugy már 4 éve ez a nevem mindenhol, ezért nem fogom megváltoztatni 😉

Koppa
Jobban megéri fehérbe 4-et mint intesbe kettõt. Persze, ha van tartalék, lehet kockáztatni az intesbe 3-4 et...

www.hunterssite.info

Help pls.
Figyelembe véve a HORA KNIFE ADATOK, éa az adott lapon fellelhetõ összes többi fegyver sima és int sebzésére vonatkozó adatait, illetve az ugyanitt fellelhetõ páncélzat sima és int változatára vonatkozó adatokat,
kiegészítve A TALICOKRÓL szóló ezen infóval, megállapítható-e álltalánosságban, hogy sima fehér cuccba rakni 4 talicot (elvileg ott még nem törik) jobban megérheti, mint int cuccba rakni 2-t, vagy strongintbe rakni 1-et? Páncélzatra ugyanez a kérdés. Amikor valaki T4 gemekkel is operál, ott természetesen ez nem merül fel, lévén, hogy õ a fegyverben rejlõ potenciális maximumot akarja kihozni, és nem a biztonsági határon belül rejlõ maximumra utazik.

Másik kérdés a páncélzatra:
EZEN oldalon fellelhetõ Average Def Power; Average Def Rate; Defense Success Rate fogalmakat megvilágítaná nekem valaki? melyik mit is jelent, mire jó?
<#worship>

Azt mát tod h meik szeróra mész aragorn?😊btw fantázia dús név 😊(sry nem tudtam ki hagyni h komentálajam) 😄

One Player

Atti12
ok, köszi. Akkor jól kifogtam 😊

Nethyrrea
mondjuk karbantartás után.

szerdánként karbantartás 10-tõl ameddig épp jólesik nekik.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Atti12
sziasztok! most szedtem le a játékot, de nem indul el. Láttam itt a forumba hogy irták már hogy van ilyen néha. Nah kérdésem az lenne hogy mikor hajnaldó megjavulni? 😄 Válaszokat elõre is köszi!

Koppa
Igen az mondjuk tény, hogy lvl 40 felett a full partik nélkül (AB-zni, VC-zni...) fejlõdni halál. Én is kénytelen vagyok külföldi partykhoz csapódni, ha uppolni akarok.

www.hunterssite.info

Nethyrrea
én pl azért is szedtem a magyarokat egybe mert:

1. ne törjön le a kezem a sok gépeléstõl mindenkinek egyenként elmagyarázni mi hogy mûködik a játékban

2. 80%-uk nembeszél vagycsak keveset beszél angolul, pedig ez elengedhetetlen lesz késõbb ha pénzt akarsz szerezni meg szintezni meg egyebek

3. mer mérne. bár már megvolt az elsõ scammelés is magyar oldalon.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Koppa
Lehet igazad van Devast, de én jobb szeretek magyar guild chatet bámulni, még akkor is, ha nem a miénk a legnagyobb/legerõsebb klán. Így valahogy jobban "otthon érzem magam".
A külföldiek pedig nem szeretik a magyar chatet, így az a pár külföldi akiket az elején bevettünk lassan kikopnak közülünk...
Nekem jó így, és nyilván azoknak is akik belépnek a guildunkba. Jó a hangulat, és ez a lényeg!

Még annyit, hogy nem csak itt reklámozom guildunkat, igyekszünk feltölteni a 150-es keretet, természetesen Magyarokkal. 😊

www.hunterssite.info

Ahet
Erre van egy nagyon jó kezdeményezés. <#nezze>

De ha Koppa a Corák mellett kardoskodik, illõ, hogy ismét megemlítsük a Soluson lévõ magyar Bellato guildet.

The gods have disconnected you ...

Wow ez igaz😊De mennyire,Sajnos rf nagyon jó példa erre, mi is elkezdtük lv45meglett aztán hamar mindenki elment maradtunk a clánbol kb 5-6an, Nem tudom miért van ez pedig Rf-engem leköt néha 1kis gyilkolás,meg cw-k mindig van valami,Mind1 én azt mondom hogy ha lesznek aktiv clánok belehetne rakni egy Magyar rf-es oldalra hogy melyik szerveren melyik fajnál vannak,meg vmi ismertetõ mindenfajról hogy Mindenki maga döntse el hogy hova akar menni

Mondjuk ez RF-nél bevett szokás 😊 100 Lelkes kezdõbõl 1 hónap után marad kb 3-4 aki még játszik. Elég durva a lemorzsolódási arány 😊 Guildeknél ezért bevett szokás 45 vagy 47 fölötti embereket felvenni 😊 És ugyanezen oknál fogva nem jósolok nagy jövõt a "minden magyart egy guildbe" mozgalomnak 😛

Koppa
Husi csinálja/ta, de nem tudom mi van vele 😞 Pedig jó lenne, ha menne!

www.hunterssite.info

Tényleg, a digimedia.hu -s fórumot ki csinálja? Mert már hetek óta halott, csak azért kérdem.

és akit zavar Koppa floodolása az jöjjön a lumenre és csináljon bellato karit, hogy leverhesse õt 😄
Koppa
Valahogy sejtettem, hogy ez lesz a válasz... 😛
Kár, pedig egyre több magyar van a guildban, és továbbra is várunk szeretettel minden magyart! Szal aki most kezdi a játékot annak ajánlanám a Lumen szervert Cora fajt és a HUNters guildot!

/Már 2 emberrel is bõvült a guild az itteni "hírdetéseimnek" köszönhetõen, szal bocs srácok a floodolásért, de nem bírom megállni a reklámozást! 😊/

www.hunterssite.info

na még mit nem 😄
Koppa
Wirth kezdj egy Cora karit és csatlakozz hozzánk! 😊

www.hunterssite.info

Van itt vki akinek bellato karija van a lumen szerveren, és csatlakozna egy magyar klánhoz, ha csinálnánk?
Az új patch kb 2008-ra várható. Hónapot nem írok, mert ismerve CM-et szerintem március elõtt nem igazán lehet rá számítani, de valószínûbb május/június környéke szerintem.

fogalmam sincs
És azt tudni h mikkora várhato Wirth?

One Player

Bellato clán a solus serveren van

Koppa
Wirth a Lumen szerveren tudtommal csak Cora magyar guild van.

www.hunterssite.info

De itt egy link az episode 2 második részérõl, meg a késõbbi terverikrõl:
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=137762&page=2&pp=10

röviden:
- sokkal több terület
- új cuccok
- új kaszt (??)
- néhány változtatás
- ûrharcok (lehet majd ûrhajót vezetni, és lövöldözi stb stb)
Jelenleg már EP2 van. Kiírja hatalmas betûkkel, amikor indul a játék ám.

Nade: Van magyar bellato guild a lumen szerveren?
Segítsetek pls.
A szerveren, ahol játszom, egyre sûrûbben emlegetik az EP2-t. Már hetekben beszélnek róla. Milyen változásokat tartalmaz, ami említésre méltó?

Koppa
Olyan csendes ez a topic mostanság, már túlságosan is 😛

www.hunterssite.info

Chai
A bankot tudom ajánlani erre a célra, már ha azonos fajúak. Azt hiszem az elsõ stack csak 250K (meglepõ módon a banker-nál 😊 a fõvárosban)

Viszont, amire ügyelni kell, hogy az adott tárgy piaci értékének x%ba kerül kivenni a tárgyakat.

Érthetõbben: a tárgyak tárolása pénzbe kerül, amit kivételkor kell megfizetni. Ez a tárolási díj arányos a tárgy értékével.
Juteszembe! Bizonyos tárgyakat nem lehet átadni bankon keresztül, pl finomítatlan ércet.

Titan
Skacok!

Nem tudjátok véletrlen, hogy 1 szerveren lévõ két kari között lehet egymásnak átrakni cuccokat vagy utalgatni zsét?
Ha igen, akkor hogyan és hol?

A nevem : Arniii már lvl 2 es vok XDDDD😄
Jah igen és azt kihagytam, hogy cora fajjal vagyunk de láttunk már magyar klánt a másik két fajnál is. De CORA FOREVER!!! 😉
Hali. Gondoltam megemlítem hogy a novus serveren alapítottunk egy magyar klán és már több mint 30 tag van benne (csak magyarok így a nyelv nem gond 😉) Ha valakinek van kedve jönni a klánba az keresse meg valamelyik Arrows of Hungary klántagot. 😄
Koppa
Mi a neved a játékban?

www.hunterssite.info