RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
Tegnap voltam pár kört BD-ben és kaptam ilyen kristályokat meg lightning obsidianokat, ezek önmagukban érnek valamit vagy tudok velük kezdeni valamit?
Vagy adjam el? 😊 Ha igen akkor mennyit érnek ezek a dolgok?😊

Thx elõre is!

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

fasza vagy 😊

One Player

Gubberx
yaay lvl 30 😊 knight lettem^^

no para nem ez az elsõ karakterem... a planet wars fejlõdésben nehezebb volt..
Hát gl és ki tartás mert h párszor a hajdat fogod tépni settebe meg pár az biztos 😄

One Player

õõõ...köszi, csak az a baj, h. haverom (akivel egy helyne is lakunk) a Novuson van...azt ajánlotta én el is kezdtem ott és vban mar egy kis lvl 20 s karakterem... :/
Jazz én a solust javslom nekd mert az uj szeró és nem ganeklik szét a fejed ott corás vok segitek ha kell ha oda jösz 😊

One Player

sikerült az a lényeg nem? 😊
Atti12
akkor nem értem miért volt ekkora probléma beregisztrálni..

Sikerült megoldanom, kis stersszel... ^^'
jha megvettem majd viszavittem me szar állapotban volt, de megfogom venni újra 😊

>>>nemtok angolul németes vok (nem mintha érne vmit) az RF et 1 éve tolom szal nem hagyom a gamet ha nem haragszol..

ahol voltam server megholt lvl 48 coram és lvl 47 s accom döglött meg, szar ügy de ez van
nekem is volt egyszer egy ilyen emberrel dolgom,pont rf-ezni akart õ is😊 oktoberben volt😄 De figy Jazz18 segitek neked türelmes ember vagyok😊 akkor küldj pm-et és ott segitek,vagy msn-en.De ahogy nézem Sslay segit.

Atti12
Nem igaz hogy nem birod megoldalni. Hihetetlen. Én felmentem a honlapra, és egybõl láttam hol kell regelni. Bocs hogy ezt mondom, de hogyha már itt elakadsz akkor hagyd a fenébe a játékot..

De most te komolyan megvetted miután mondták itt neked, hogy ingyenes?
.
ok boldog ember vok, reggelhettem a forumon, de járékban hogy?!
enyém [email protected] nem vok túl jó állapotba, szar minõségû volt az RF a dobozban gyûrött csomag stb viszavittem nem volt másik amire kicserélhették volna kifizették és most még a regel is baszakszok...
Msn t kérhetek... ? telefonon baztattam egyik haveromnat aki már játsztik a serveren, de még midnig nem engedd be..............
https://cogaccounts.codemasters.com/map.php?phrom=/index.php it reggelsz

One Player

a honlpon a downlodn végi mész és ot adnak

One Player

jha, most kéri a kulcsot.. ezt a honlapon lehet szerezni..?
wááááááááááááá

nemtok registralni -.-
Mi??😄 kb semit nem értek abbol amit le irtál de hajrá 😄

One Player

Ok felvilágosítottak, h. cska hagyni kell....soory.. ^^'
Megggin én... nem értem ezt írja ki: "Analyzing file" o.o
Szal akkor amit kaptam kódot, h. 30 napig ingyenes az már nem is kell?
Amugy is megakartam venni, h. szép dísz a polcon....de, h. így ingyenes....itt tartom a kezemben.. 😄DD De kösssssziiI! 😊
Hát te döntesz h meg csinálod e vagy nem Gubberx én meg csináltam kb 10-20ször le is csaptak de hát más kép nem megy kelet a szeton meg az exp
a BD:Battle Dungenon az insta ahol idöre kel mened és mob le ölésenként kaptok 1 mpt vagy boss kel meg ölni benne v x mobot a VC az meg 1 40+os hely ahol mobok vannak

One Player

Inygenes le is tudod szedni nem kel meg venned
http://www.rf-onlinegame.com/

One Player

Gubberx
asszem jó nekem a sima fegyó is 😄😄 még egy dolog, eddig minden questet megcsináltam lvl 20-ig és már csak 2 maradt de ezek olyan helyen vannak ahol 30 méter után pk-t kapok 😄 ezeket hagyni kell és majd high lvl-en megcsinálni? láttam keresnek embereket vc-be meg bd-be? ezek insták mint a wow-ban és bosook vannak stb?😊 thx elõre is

Hogy ha a Guild war ban nyerünk kapumnk ilyen kis "RF online" formás kõ izét...azt a heronál be kell váltani és úgy lehet kapni Ore +4 t?! o.O

Tényleg ingyenes lett?! 😮O Délután re, elugrom megvenni.. xD
Nethyrrea
leginkább, nem

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
2 módon: vagy a klánod nyer settlementet a guild versenyben és onnan, vagypedig ha mákod van és GVG-kbõl összeszedsz 7 warrior witnesst és a heronál beváltva ESETLEG azt ad érte.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gubberx
Alchemyrõl tudnátok valamit mondani hogyan lehet a fegyvert upgradelni? találtam egy csomó kristályt amibõl csináltam másfajta kristályt amibõl megintcsak másfajta lett meg van egy rakás rare ore-m, de itt el is akadtam annyi item van és annyi menüpont hogy az életbe nem fogok rájönni 😄

Itt a lista😄 És igen ingyenes lett
Magyar clánok a következõk vannak:
Novus->Ha jol tudom egy Cora Arrows of Hungary néven
Lumen->Cora szintén és HUNters néven
Solus->Bellato fajnál és FistOfHungarians néven

Hellosztok! 😊

Meik serveren nyomjátok az RF2-t? Mert szivesen beszálnék én is.. 😉 Ahol játszottam server megszünt.. sajnos.. (Cora: lvl 48 Summon ; Accretia: lvl 47 Mer) Így azért képben vok a játékban! 😊 Csak arra nem jöttem még rá, h. hogyan lehet találni Ore 4 et azaz Angel Crystal stb, h. a 4.,5. talicot is belelehessen tenni a holmikba, kevsebb stresszel, h. kitörik vagy eltörik-e.. ^^'
Azok a hírek igazak, h. ingyenes lett?!

Elõre is kössszönöm! 😊
Jazz
Aham de ma este meccsen leszek majd 9után leszek fent,de ha én nem lennék sztem sell-be vagy map chat-be irj biztos olvassák a többiek

Lejeb irta már a nevét devast Spanky

One Player

Kinek írjak ott pm-et ?

A soluson megtalálsz minket😊Vagy pihizz ahogy jol esik

Guildem novuson mexûnt létezni sajnos 😞 Nemtudom mit csináljak, olyan sok alternatíva nincsen :/ Lehet abbahagyom kicsit a játékot, vagy bellemmel fogom tolni soluson, majd meglátom....

De várjál még 1 honap farm nekem 😊 meg pt,azt utána gyors lv, 43karokig😊

Persze finom leszek Halesz 😄

One Player

Nethyrrea
mob neve körül abban a kis izében látsz pöttyöket. 6 kicsi és egy nagyobb kék (hogy az miért nagyobb nekérdezd nemtom 😄)

minél több pötty világít, annál nehezebb neked a mob. asszem a 3-4 pöttyös mobok a veled egyszintûek. ha a mob neve szürke és nem piros, akkor már vagy nagyon kicsi, vagy még nagyonnagy. azért már nem is kapsz xp-t, és dropot se nagyon dob.

Nethyrrea
leginkább.
mivel legtöbbször a legmagasabb szintûek gyakják a másik faj kicsijeit, ahol tuti 1 ütésbõl vagy max 2-bõl leszednek 😄

Gubberx
nagyon szépen köszi

Koppa
Szia. Én azt javaslom neked csináld a questeket, azok a szintednek megfelelõ monsterekhez visznek.
Segítségedre azonbanez az oldal lehet. Itt találsz a mobokról leírást, térképet, stb...
A pvp pedig olyan...

www.hunterssite.info

Gubberx
Még egy dolog a pvp itt olyan mint wow-ban pl hogy mész jön szembe a másik faj és agyonver csak ugy? xD