RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
amióta megvan új játékszerem azóta etherben ha farmolni megyek mindig úgy megyek hogy

lejtõn le, acc wharf felé elkanyarodik, kinyír mindenkit, tesz egy kitérõt cora wharf felé kinyír mindenkit, áthajt white hole-n kinyír mindenkit, megérkezik luresba, kinyír mindenkit akit tud, farmol.

xD ígyis alig kapok cp-t a legtöbbtõl. chipwar jövedelmezõbb. csak nem anyagi szempontból.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ryleh
lol..."megkövetem magam" helyett megkövetem azt akit(akiket )lehurrogtam a játék domináns pvp jellege miatt😊)...

Ryleh
Köszi😊
Nos az aláirásomban kiirtam,mellik vagyok a játékban😊)
Emellett megkövetem magam..azaz egy korábbi vita folytán nehezményeztem a pvp-t...nos..😊))nos igen..én is ugyanugy átmegyek,és gondolkodás nélkûl ölöm ami mozog😊))....emellett mivel honor guildban vagyok,el is várják a cp szintentartását(ami nem mindig sikerûl)..és a kötelezö CW részvételt..amikor online vagyok.de sztem ez igy jo😊)
CW-n cirka 10xer halok,de ez is benne van😊)

Nethyrrea
te mellik vagy te? 😄

cp az úgy van, hogy minden nap valamikor éjfélfelé az aznapi variáció "véglegesedik".

minden nap a kezdéskor mért cp-d max 3%-át tudod egy nap elveszteni, afelett nem kap utánad az ellen cp-t (meg neked se megy lejjebb). ezért van hogy valaki után nem kaptál cp-t, õ már aznap elvesztette a 3%-át

a variáció csak az aznapi totált mutatja, a total meg a teljes cp-det.

tõlünk a magasszintûek idõnként hangosakat ordítanak amikor egy lowbie kinyírja õket véletlen és többezer cp-t, esetenként még akár 20-30 ezret is elvesztenek egy halállal

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ryleh
Nethyrrea!légyszives segits ebben:

A Cp pontok...adott a Current..ok..szedem le az ellenségeket,kjapok,néha semmit ,cp pontot..a variationbol vesz le,ad hozzá..éppen ahogy sikerûl ölnöm,ill öletnem magam.ez is ok.
Amikor egy zsiros példányt iktatok ki,hozzáad a currenthez is,de a vari hoz is.amikor engem nyirnak ki ugyanigy...viszont másnapra a vari pontoknak annyi..eltûnnek.
Érdekes,és bosszantó..a minap leszedett egy ellen..lost 400pont..levetta variból,de a currentböl is..noha a vari több mint 4000 volt!
ezt a rendszert nem értem,de sztem sokan mások sem.
(mellesleg tegnap este pont Te gyalultál le..😊))))
Köszi a segitséget😊

Ryleh
Na...ez az infooldal is megbizhatatlan lett...de.10 óta closed....de ezen csupa heppi minden...(kár,eddig jo volt)
Bad link?

Nethyrrea
ezért vehetõk cash shopban creditért upgrade boxok, amik ha mákod van, és olyat ad amilyet keresel, egybõl feltolja neked annyira amennyire kb szeretnéd

Ryleh
hát ez nem kecsegtet sok pozitivummmal😊)

* White (Normal) items are safe to upgrade to +4.
* Purple items are safe to upgrade to +3.
* Yellow (Intense) items are safe to +2.
* Orange (Strong Intense) May fail at any upgrade.

Ryleh
Tanácsod megfogadva:elöbb kérdezek😊)
SI fegyver 1xeri upgrade mennyire rizikós?...azaz ha az alapanyagok elmennek..ám legyen,de "item destroy" feliratot nem igazán sztnék látni😊)
ahogy olvastam a sima INtes-t 2-3xor lehet biztonsággal,de a C gradést nemtom..köszi

Jah...áttették hétföre a szerókarbantartást?..mapûzi volt...aztán kakukk...Close all...

az jó😊
Ryleh
Sok klán van...a rosterben egy halom user,50 tag,rank 3..de néha ebböl jó ha 10 aktiv is...sajnos kissé felhigult az ilyesmi..néha a honor guildek is hanyatlanak...de sztem sima mapcseten is bármikor lehet helpet kérni,partyt szervezni,csatlakozni..😊)

Rolly nem tudnál inkább NOVUS-ra jönni találtam egy guildot ahol több mint 50-en vanak és ott tudnak segiteni
Nethyrrea
nem tudsz küldiket vállalni, automatikusan kapod õket szintenként. van ahol 2részes, és ahogy befejezted az elsõt már dobja is a másodikat, de ez csak lvl 30 alatt van 2-3x, amúgy szintenként egy küldetés, és csá. nem érdemes tartogatni õket, mert ha a kapott szinttõl arrébb csinálod meg, akkor jóval kevesebb jutalom xp-t kapsz érte.

KILLER2
Kapsz egy felkiáltójelet a kép jobb alsó sarkában és ott tudod elfogadni.

Töltsük le az internetet!

Rolly
elkezdtem a gémet kicsit fura mert másmilyenekhez vok szokva vki megmondaná hogy holtok küldiket vállalni? és azt hogy jelzi?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Rolly
ok oda mek 😄

én a játékot inen szedtem le: http://www.gamershell.com/pc/rf_online/

és én is a második szeron vagyok a Lumenen szerintem gyere oda 😄
KILLER2
1. http://gportal.hu/portal/rfo/
2. Tudtommal midnenhol vannak, én második szerveren játszok, ott van egy magyar Acc klán.

Rolly
nah szedem a gémet már csak 2 kérdésem lenne:1:valaki tudna olyan magyar címet adni ahol le vannak írva a kezdetektõl minden hogy milyen a játék kasztok stb? nagyon jólenne és másodszor azt hogy melyik szerón van sok magyar?

overlocker
Help a fileplaneten kivül máshonnan nem lehet letölteni??

Ryleh
Tud vki egy linket,ahol a Red,Blue stone- rol kapok infót?állitolag c grades armorhoz jo alkotoelem...

a Lumenen milyen fajal vagy ?
allock
hát ha neked nehezedre esik a másikon segíteni az a te dolgod 😊

#hhwnd

Nethyrrea
párszor már elmondtam, de megint elmondom hogy nemárt tudni angolul ha boldogulni akarsz a játékban, mert a magyarok 99,9%-a új itt, és nem fog tudni sok dologra válaszolni, én meg nemvagyok 2lábon járó szótár hogy mindenkinek mindenféle kérdésére válaszoljak.

olvasni a hivatalos fórumot se ártana a codemasters oldalon, az is angolul van. csomó felesleges fejfájástól kímélnétek meg magatokat, és engem is.

allock
nekem a Lumenen van egy 25ös karim és azt kéne foyltatni 😄

#hhwnd

aham ok és nem jösz játszani a Novus-ra ha meglesz ujbol a játék ?
allock
azt egy rakétavetõvel

#hhwnd

ok thx de pl azt a lanchskill vagy mi ami a robotoknál van
allock
én Lumenen voltam
csak formáztam a gépet, és most szedhetem újra a gémet x)

alapból van vagy 8skill, azokat tudod csak fejleszteni, aztán azt hiszem 30as szintnél tudsz választani, hogy milyen skilleket akarsz tovább tanulni, ahogy változik a karaktered

#hhwnd

itt hogyan lehet skilleket tanulni ?
ti meik szervren vagytok ?
Gubberx
lol

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

megvan már sikerült 50-edik probálkozásra rájöttem hogy a jelszóban kel legyen minimum egy nagy betü és egy szám 😄
és most mit csináljak ? megprobáltam valo és nem valos adtokkal is de sehogy nem jó
allock
szerintem nem mutatna rosszul a topikba 😊

#hhwnd

KILLER2
Értek a PShez, összedobok valamit, ha kell.

allock
amúgy jó lenen valami banner féleség 😄

#hhwnd

allock
elképzelésem szerint valahol nem valós adatot adtál meg
(bár jelzem nekem is úgy van hogy a fele nem valós, és rövidített)

de tudok olyanról, hogy emiatt account törlés meg tiltás is volt pl a Lumen szerveren, mert hülyeségek voltak beírva

#hhwnd

hali
tudnátok segiteni nekem a COG account készítésénél?
https://cogaccounts.codemasters.com/account-signup.php itt mindig megakadok valamiért nem jó😞 ezt irja ki : You have not filled in all the required fields, or some fields have incorrect data. Please check below and make sure all the required fields have been filled in correctly

lefodítottam és ezt jelenti : Nem töltötted ki a szükséges mezõk közül mindegyiket, vagy néhány mezõnek helytelen adatai vannak. Állj meg lent és gyõzõdj meg arról, hogy a szükséges mezõk közül mindegyiket helyesen kitöltötték

de nem értem mert én minden mezõt kitöltöttem még ami nem volt kötelezõ azt is.
pls help
allock
tessék 😊
beírod a képen látható szót a fehér mezõbe, és aztán katt a Generate Key-re alatta

de van itt egy ha gondolod:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
K1DHQ-RQ3H2-EC935-BDKX2-TXTR6

#hhwnd

Rolly
hát amikor ilyesmit próbálok csinálni befagy az oldal

KILLER2
Az oldalon. Nem tudom, hogy neked mi van, én regelve vagyok, nem tudom, hogy te vagy-e. Beírod a kódot, rámész, hogy submit és elvileg kiad egy oldalt, ahol a kód is szerepel.

Rolly
akkor monnd meg hol mert én nem találtam

KILLER2
Ott kapsz key-t, szóval nyugodtan meg lehet lesni, nekem is onnan van.

Rolly
de feltünt de nem találtam ...

KILLER2
Nem tûnt fel a #1615-ös válaszom?

Rolly
király de még mindig nincs keyem valaki írja már le honnan tok szerezni

Hát ez elég hülyén lett kitalálva.
De azé kösz.

Ryleh
Mi a modja ,hogy a Shop ból tudjak vásárolni?
Mennyi USD,EUR 1 credit,etc....thx

Nethyrrea
csapda csak playerekre hat