RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lejtõn le, acc wharf felé elkanyarodik, kinyír mindenkit, tesz egy kitérõt cora wharf felé kinyír mindenkit, áthajt white hole-n kinyír mindenkit, megérkezik luresba, kinyír mindenkit akit tud, farmol.
xD ígyis alig kapok cp-t a legtöbbtõl. chipwar jövedelmezõbb. csak nem anyagi szempontból.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nos az aláirásomban kiirtam,mellik vagyok a játékban😊)
Emellett megkövetem magam..azaz egy korábbi vita folytán nehezményeztem a pvp-t...nos..😊))nos igen..én is ugyanugy átmegyek,és gondolkodás nélkûl ölöm ami mozog😊))....emellett mivel honor guildban vagyok,el is várják a cp szintentartását(ami nem mindig sikerûl)..és a kötelezö CW részvételt..amikor online vagyok.de sztem ez igy jo😊)
CW-n cirka 10xer halok,de ez is benne van😊)
cp az úgy van, hogy minden nap valamikor éjfélfelé az aznapi variáció "véglegesedik".
minden nap a kezdéskor mért cp-d max 3%-át tudod egy nap elveszteni, afelett nem kap utánad az ellen cp-t (meg neked se megy lejjebb). ezért van hogy valaki után nem kaptál cp-t, õ már aznap elvesztette a 3%-át
a variáció csak az aznapi totált mutatja, a total meg a teljes cp-det.
tõlünk a magasszintûek idõnként hangosakat ordítanak amikor egy lowbie kinyírja õket véletlen és többezer cp-t, esetenként még akár 20-30 ezret is elvesztenek egy halállal
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A Cp pontok...adott a Current..ok..szedem le az ellenségeket,kjapok,néha semmit ,cp pontot..a variationbol vesz le,ad hozzá..éppen ahogy sikerûl ölnöm,ill öletnem magam.ez is ok.
Amikor egy zsiros példányt iktatok ki,hozzáad a currenthez is,de a vari hoz is.amikor engem nyirnak ki ugyanigy...viszont másnapra a vari pontoknak annyi..eltûnnek.
Érdekes,és bosszantó..a minap leszedett egy ellen..lost 400pont..levetta variból,de a currentböl is..noha a vari több mint 4000 volt!
ezt a rendszert nem értem,de sztem sokan mások sem.
(mellesleg tegnap este pont Te gyalultál le..😊))))
Köszi a segitséget😊
Bad link?
* White (Normal) items are safe to upgrade to +4.
* Purple items are safe to upgrade to +3.
* Yellow (Intense) items are safe to +2.
* Orange (Strong Intense) May fail at any upgrade.
SI fegyver 1xeri upgrade mennyire rizikós?...azaz ha az alapanyagok elmennek..ám legyen,de "item destroy" feliratot nem igazán sztnék látni😊)
ahogy olvastam a sima INtes-t 2-3xor lehet biztonsággal,de a C gradést nemtom..köszi
Jah...áttették hétföre a szerókarbantartást?..mapûzi volt...aztán kakukk...Close all...
Töltsük le az internetet!
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
és én is a második szeron vagyok a Lumenen szerintem gyere oda 😄
2. Tudtommal midnenhol vannak, én második szerveren játszok, ott van egy magyar Acc klán.
olvasni a hivatalos fórumot se ártana a codemasters oldalon, az is angolul van. csomó felesleges fejfájástól kímélnétek meg magatokat, és engem is.
csak formáztam a gépet, és most szedhetem újra a gémet x)
alapból van vagy 8skill, azokat tudod csak fejleszteni, aztán azt hiszem 30as szintnél tudsz választani, hogy milyen skilleket akarsz tovább tanulni, ahogy változik a karaktered
#hhwnd
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
(bár jelzem nekem is úgy van hogy a fele nem valós, és rövidített)
de tudok olyanról, hogy emiatt account törlés meg tiltás is volt pl a Lumen szerveren, mert hülyeségek voltak beírva
#hhwnd
tudnátok segiteni nekem a COG account készítésénél?
https://cogaccounts.codemasters.com/account-signup.php itt mindig megakadok valamiért nem jó😞 ezt irja ki : You have not filled in all the required fields, or some fields have incorrect data. Please check below and make sure all the required fields have been filled in correctly
lefodítottam és ezt jelenti : Nem töltötted ki a szükséges mezõk közül mindegyiket, vagy néhány mezõnek helytelen adatai vannak. Állj meg lent és gyõzõdj meg arról, hogy a szükséges mezõk közül mindegyiket helyesen kitöltötték
de nem értem mert én minden mezõt kitöltöttem még ami nem volt kötelezõ azt is.
pls help
beírod a képen látható szót a fehér mezõbe, és aztán katt a Generate Key-re alatta
de van itt egy ha gondolod:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#hhwnd
De azé kösz.