RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fileplanet meg Gameshnell nagyon felidegesített. Találtam egy nagyon jó oldalt, ahol le lehet tölteni. Rf online letöltés Rfo
rf letöltés
Azt akarom tudni hogy a csapda miért nem robban fel ha rámegy egy szörny? Kell hozá detonátor vagy csak ellenséges playerekre hat?
Ha van ötletetek pls írjatok!!!
Elõre is kösz
http://www.fileplanet.com/betas/verify.aspx?b=24640&u=http://www.fileplanet.com/betas/rfonline_mmoclub_key.aspx
Töltsük le az internetet!
itt szerzel egy számot, aztán ezt beírod a cog accoutos résznél subscriptions (v vmi ilyesmi 😄) nél kell variálni
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
és Cora , Ranger, Hunter az jó ?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
The gods have disconnected you ...
Állitolag etherben a HOBO-k hajigálnak 40-45 cuccost...noha én lemészároltam sokat...(több typ van).lehet a ráta alacsony....😊
nekem explorer sem mutat semmit, de a google megtalálta máshol 😊
ez meg 1 pt guide link "forum oldal, angol"
http://community.codemasters.com/forum/archive/index.php?t-101199.html
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
Íme
Addig, csak azt tudom mondani, hogy az Ace Brutal biztos, hogy 43-as armort dob.
lvl 43 armort melyik mob dob..(lvl 37-Tweezer,39-MassSandworm,41-Anabola ACE,45-Callina)..a 43.ast nem tudom.....😞(
a másik dropkérdés: Elemental Power headset,vagy alternativái racefüggöen.
A Callinák dobnak sokat..de enemy race cuccost..igy nincs vizsonyitási alapom.
Azazaz nem az upgrade😊
hálistennek nekem elsõre sikerült, kétszer is (klántársnak is én csináltam).
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Az ok,hogy a tetü HERO randomban szivat...az 1.jetset C typ ex kövel failed..ugrott 22 milla,és az ex kö..(kb 25-26 milla)
A 2. sikerült....mondom..7 slot...fehér..(nem mintha intes lenne)...nyomok bele egy DEF javitást...aha..szevasz.....ugrott ez is....(ujjabb 25 milla)
Azthiszem soha többet nem upgradelek......inkább drágán veszek...hosszutávon a drágább talán olcsobb😊)
Mapchaton meg a cw alatt be is nyomják..ez mag amaz itt és itt😊)
más játékokban ezt meglehetett játszani, nemegyszer énis benyeltem az elején, itt elég nehéz lenne.
hát lehet, hogy a tapasztaltabbak észreveszik..dee
mivan akkor ha egy 50es szintû felvesz egy 13as szintû cuccot mindenbõl, énmeg találomra rátámadnék (bár nem jellemzõ rám) majd hirtelen átcuccolna aztán így szórakázik, és szopat mindenkit 😄
#hhwnd
ha meg nagyonn a bögyödben van....nyomj egy mapüzit,vagy global üzit...hogy itt és itt ez mag amaz a gond😊)
(állat ez a játék😊
meg amúgyis, minek? egyet ráütsz valamire és kb ki tudod számolni mennyi hp-ja lehet, hisz kiírja mekkorát sebeztél rá.
a playerek szintjét meg a cuccukból meglehet állapítani ránézésre is.
mert ezek elég hasznos infók lennének..
vagy valami menü segítségével elõhozni? 😄
vagy Addon?
mert ezek alapvetõ dolgok szerintem, és nem hiányozhatnak a játékból ha pedig mégis gyorsan építsék bele :c
#hhwnd
#hhwnd
csakhát ahoz nemárt egy kellõen tápos klán hogy menjetek, amit manapság nem mindegyik klán tud csinálni.
ami meg az upgrade-t illeti, okos népek azt mondják +3-ig t2-es gemekkel is elég, 4-re 3-assal, fölötte 4-essel, vagy a cash shop megoldás.
és sikerült!! jólvan mostmár belátom, a hiba bennem volt 😄 de azért, hogy csak 2nap szívás után jöjjek rá LO.oL
pedig tegnap is így ügyködtünk haverral és nem ment.. érdekes, na mind1 x)
#hhwnd
mert van nekem egy kulcsom meg egy szöveg hozzá, de amikor bemásolom a COG Account System-embe és rámegyek a submit-ra akkor ezt kapom:
"You have not filled in all the required fields. Please check below and make sure all the required fields have been filled in "
szóval be van nehezítve rendesen a regelés, és a régebbi játékosok se tudják, hogyan lehet újonnan regisztrálni _DD_D_
#hhwnd
A fura az,hogy az aukcio tele van lvl 50 es norm,a,b,ill c fegyokkal...gondolom ezek akkor mind droppoltak.
A két uj köröl tud vki vmit?,mire jok?..
Oreprocess után néha esik a Blue,ill Red Stone...
Azt viszont megkérdezném, hogy a skilleknél van több fajta is, ugye alapban vannak a basic-ok, de van ott master meg expert, szóval ilyesmik. Kérdés, hogy azokat hogyan tudom használhatóvá tenni? Mit kell hozzá fejlesztenem?