RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló
Fileplanet meg Gameshnell nagyon felidegesített. Találtam egy nagyon jó oldalt, ahol le lehet tölteni. Rf online letöltés Rfo
rf letöltés
Helo mindenki!
Azt akarom tudni hogy a csapda miért nem robban fel ha rámegy egy szörny? Kell hozá detonátor vagy csak ellenséges playerekre hat?
Ha van ötletetek pls írjatok!!!
Elõre is kösz

KILLER2
Innen tuti lesz kulcsod
http://www.fileplanet.com/betas/verify.aspx?b=24640&u=http://www.fileplanet.com/betas/rfonline_mmoclub_key.aspx

Töltsük le az internetet!

http://www.tryrfonline.com/freetoplay.php?territory=EnglishUK&

itt szerzel egy számot, aztán ezt beírod a cog accoutos résznél subscriptions (v vmi ilyesmi 😄) nél kell variálni

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Rolly
hi all szeretném kipróbálni egy játékot hallottam róla Cog accountom már van de amikor az rf onlinera akarok valamit regelni kér valami regisztrációs kulcsot az mi? valaki tudna leírást dobni mindenrõl ami kellehet 1kezdõnek?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

KILLER2
Felesleges dolgokat add el. Táskát sundries nevû NPCk átulnak 25000-ért darabját.

Az elején kéne kapnom vmi 2. táskát ? mert az 1. hamar betelt 😄 és még a quest sincs kész. Vagy simán adjam el mindet npc nek ?

Ryleh
Mindegyik szero jo..mindenhol vannak magyarok..minden fajt játszanak..akérdés az:Te milyen fajt,klasszist preferálsz....de tökmind1,,,kõlföldiekkel is ugyanugy jókat lehet játszani..én pl nam magyar klánban vagyok.

Melyik szeróra érdemes menni ?

és Cora , Ranger, Hunter az jó ?

Ryleh
kiegészités a #1595 bejegyzéshez: lvl.43. armort az lapszintû HOBO mobok dobnak Etherben.Alacsony a ráta,azaz ritkán dobják.(accre oldalon tesztelve)

Érdekesség: Link

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Nethyrrea
nagyítót mellékelsz hozzá? 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ryleh
Ryleh
Ami néha nem jön be böngészövel,itt van😊

Ryleh
lementettem..majd holnap beszurom ide...akkor megmarad😊))

Ahet
Ezen az oldalon volt a kép. Most nekem sem jeleníti, meg ... :S

The gods have disconnected you ...

Ryleh
jo ez a arhiv adathalmaz...
Állitolag etherben a HOBO-k hajigálnak 40-45 cuccost...noha én lemészároltam sokat...(több typ van).lehet a ráta alacsony....😊

üdv
nekem explorer sem mutat semmit, de a google megtalálta máshol 😊
ez meg 1 pt guide link "forum oldal, angol"
http://community.codemasters.com/forum/archive/index.php?t-101199.html

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

Ryleh
ok...van adat,de csak explorerrel!!!
esetleg accre droplist,vagy all?...thx😊

Ryleh
ez egy kép.....egy képfeltöltö oldalon?...

Ahet
Megtaláltam.
Íme

Ahet
Régebben találtam egy oldalt, ahol PT-zés mikéntjét tárgyalták ki, s ott fel is sorolták, mely szintû szörny mit dob. Amint megtalálom, belinkelem.

Addig, csak azt tudom mondani, hogy az Ace Brutal biztos, hogy 43-as armort dob.

Ryleh
Drop kérdés!
lvl 43 armort melyik mob dob..(lvl 37-Tweezer,39-MassSandworm,41-Anabola ACE,45-Callina)..a 43.ast nem tudom.....😞(
a másik dropkérdés: Elemental Power headset,vagy alternativái racefüggöen.
A Callinák dobnak sokat..de enemy race cuccost..igy nincs vizsonyitási alapom.

Ryleh
Most az izgat...a mostani(lassan össtejön a lové) készittetés sikerrül e?
Azazaz nem az upgrade😊

Nethyrrea
ha utánakérdeztél volna mapchaten vagy bárhol, vagy akár itt, elõtte, akár énis elmondtam volna hogy hiába a C excelsior, elég nagy eséllyel egyszer legalább rontja mielõtt sikerül a jetpack, ÉÉS, ami fontos, hogy 99% eséllyel betörik elsõ talicra is. ezt kb episode 2 óta tudjuk, némelyikünk keserû tapasztalatából.

hálistennek nekem elsõre sikerült, kétszer is (klántársnak is én csináltam).

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ryleh
Megszivlelendö tanács...nehogy megszivd,mint én!
Az ok,hogy a tetü HERO randomban szivat...az 1.jetset C typ ex kövel failed..ugrott 22 milla,és az ex kö..(kb 25-26 milla)
A 2. sikerült....mondom..7 slot...fehér..(nem mintha intes lenne)...nyomok bele egy DEF javitást...aha..szevasz.....ugrott ez is....(ujjabb 25 milla)
Azthiszem soha többet nem upgradelek......inkább drágán veszek...hosszutávon a drágább talán olcsobb😊)

Ryleh
Én már elég sok durva enemy race nevét bevéstem a memómba.....kb miota jáccom...na..ha átruccanok durváskodni,s ezeket meglátom...néha rezignáltan leállok...minek fussak,kb 10métret😊))
Mapchaton meg a cw alatt be is nyomják..ez mag amaz itt és itt😊)

Nethyrrea
az azért nem túl meggyõzõ mert a tényleg nagyon új embereket leszámítva kb mindenki tudja az adott szerveren ha valaki 50-es legalább, mivel azért nem 1-2 nap elérni azt a szintet, és hacsak nem egy barlangban éltél amióta játszol, 80% az esélye hogy chipwar vagy valami más pvp alatt összeakadsz a legtöbbel.

más játékokban ezt meglehetett játszani, nemegyszer énis benyeltem az elején, itt elég nehéz lenne.

KILLER2
Ez jó ötlet, amint leszek 50es, kipróbálom. <#eplus2>

allock
engem az egyik góré fószer csak meglegyintett, és 40.000-es sebzés 😄

#hhwnd

allock
én csak WoWhoz tudom hasonlítani, mert azzal van egy kategóriába talán 😄 éshát az igencsak megkönnyítette a dolgot ha láttam hp-t manát meg szintet

hát lehet, hogy a tapasztaltabbak észreveszik..dee
mivan akkor ha egy 50es szintû felvesz egy 13as szintû cuccot mindenbõl, énmeg találomra rátámadnék (bár nem jellemzõ rám) majd hirtelen átcuccolna aztán így szórakázik, és szopat mindenkit 😄

#hhwnd

Nethyrrea
ha kilépsz játékból nem bányászik

KILLER2
Már tapasztaltam 😊 Na megyek is játszani, nagyon jó ez a játék. Ez a gyilkolászás azért idegesítõ nagyon, mert 28as Accommal rámegy a nap, hogy Gaffokat meg sandwormokat gyilkolok, viszont pl armory213ban ha kicsit elmegyek a sivatagos részben, jönnek erõsebbek, akiket még meg tudok ölni, ha nehezebben is, de rendesen adnak XPt is, viszont amikor oda beszabadulnak a Corak, akkor borzalom, mert nem bírok normáliosan fejlõdni, mert én most csak azt az 1 helyet tudom, ami elég jó erre. De valaki adhatna tippeket, hogy hol tudom a legjobban fejleszteni a 28as Accomat, ahol még olyan szörnyek vannak, hogy viszonylag biztonsággal mehetek hentelni és XP is jön rendesen. És még lenne egy olyan krdésem, hogy a Holystone Kepper pontosan hol van? Mert én úgy tudom, hogy bányászni ott lehet a legsikeresebben. Tegnap este be is vásároltam 5 órára elemeket, gondoltam estére maradok bányászni, ma meg jól megszedem magamat abból, amiket bányásztam, de 3x nyírtak ki a marha erõs szörnyek, de egyszer sem találtam meg azt a részt. Amúgy ha leállok bányászni és kilépek a játékból, akkor szépen folytatja azt magától is, nem? Mert azt már észrevettem, hogy ha szörnyes területen lépek ki, akkor másnapra rend szerint legyilkolnak, de hogy bányászik-e, ha úgy hagyom, azt nem tudom.

Nethyrrea
hidd el ha egy 50-es jön szembe akkor amúgysenagyon fogsz tudni elfutni. mire észreveszed hogy jön, már normális esetben halott vagy.

Ryleh
miért?..én már mexoktam..nyomok egy ok ..és tovább...ma CW alatt kaptam pontot..(Accre WIN),aztán estére minuszba estem...40 es karival,intes cuccokban...sztem ez velejár..az elején nekem sem teccet...amugy télleg!Lassan a más race karijairol is megmonható ..kb 2 avagy 22 ütéssel nyir majd ki😊))
ha meg nagyonn a bögyödben van....nyomj egy mapüzit,vagy global üzit...hogy itt és itt ez mag amaz a gond😊)

(állat ez a játék😊

Nethyrrea
más játékban sincs benne, max bot programmal (bár kétlem hogy rf-ben lenne olyan bot ami mutatná), amit nemigen javallok, max ha rövid karriert akarsz befutni ebben a játékban

meg amúgyis, minek? egyet ráütsz valamire és kb ki tudod számolni mennyi hp-ja lehet, hisz kiírja mekkorát sebeztél rá.

a playerek szintjét meg a cuccukból meglehet állapítani ránézésre is.

KILLER2
Na ez engem is nagoyn érdekelne, nem szeretem, ha nem rohanok el idejében egy szemét 50es cora elõl, akinek tagnap 30 perc alatt kb 7 halálomat köszönhetem (de összesen 1 óra alatt 12x öltek meg az corak).

allock
meg lehet nézni valahogy a szörnyek,playerek életét a játékban? vagy szintjét?
mert ezek elég hasznos infók lennének..

vagy valami menü segítségével elõhozni? 😄
vagy Addon?

mert ezek alapvetõ dolgok szerintem, és nem hiányozhatnak a játékból ha pedig mégis gyorsan építsék bele :c

#hhwnd

KILLER2
Lehet, hogy majd meglesem úgy is, bár ablakban sosem szerettem a játékokat.

Nekem vista-n voltak gondok vele eleinte, fórumokban azt láttam, hogy nem nagyon szereti az 1024x768-nál nagyobb felbontást. Úgyhogy most windowed módban futtatom 1024x768-ban és így semmi probléma nincs.
KILLER2
Én is ott voltam, baszogat a játék. Vagy inkább a gépem. Minnél drágább PC-t vesz az ember, annál szarabb.

allock
én nem tapasztaltam ilyet a 4órás játékidõm alatt, Lumen (asszem így kell leírni 😄) szerveren voltam

#hhwnd

KILLER2
Borzalom ez a játék. Rendszeresen ledob a szerverrõl, de az még nem is lenne baj, mert nem olyan gyakran, de az, hogy kb fél óránként újra kell indítani, mert lefagy, megakad, grafikai hibák, az már nagyon idegesítõ. Nincs valakinek tippje, hogy mitõl lehet?

KILLER2
A HUDon vagy min, ahol a fejlõdési csík is van pl, az a SHOP az mi? És honnan lehet creditet szerezni? Azért fizetni kell (valós péntz), nem?

Nethyrrea
C type 50-es fegyók pitboss dropokból vannak. vagy ha jólemlékszem TALÁN valamelyik fajta BD-bõl is esik? rég volt. elan pitbossokból tuti: nekem is onnan van kettõ.

csakhát ahoz nemárt egy kellõen tápos klán hogy menjetek, amit manapság nem mindegyik klán tud csinálni.

Nethyrrea
lvl 50-est nem lehet csinálni C type-ot. még.

ami meg az upgrade-t illeti, okos népek azt mondják +3-ig t2-es gemekkel is elég, 4-re 3-assal, fölötte 4-essel, vagy a cash shop megoldás.

allock
hm, most valamit ügyködtem 😄

és sikerült!! jólvan mostmár belátom, a hiba bennem volt 😄 de azért, hogy csak 2nap szívás után jöjjek rá LO.oL
pedig tegnap is így ügyködtünk haverral és nem ment.. érdekes, na mind1 x)

#hhwnd

allock
sajna nem azt ellenõrzi ahogy látom 😄

mert van nekem egy kulcsom meg egy szöveg hozzá, de amikor bemásolom a COG Account System-embe és rámegyek a submit-ra akkor ezt kapom:

"You have not filled in all the required fields. Please check below and make sure all the required fields have been filled in "

szóval be van nehezítve rendesen a regelés, és a régebbi játékosok se tudják, hogyan lehet újonnan regisztrálni _DD_D_

#hhwnd

Ryleh
ok....a weblapokkal ellentétben az Episode 2.ben már nem lehet lvl 50 es C gradet csinálni....lvl 45 ig simán megy minden.(lvl 43.on már tudom használni😊
A fura az,hogy az aukcio tele van lvl 50 es norm,a,b,ill c fegyokkal...gondolom ezek akkor mind droppoltak.
A két uj köröl tud vki vmit?,mire jok?..
Oreprocess után néha esik a Blue,ill Red Stone...

KILLER2
Kérdés gyorsan visszavonva, elsõ mondatot nem vettem észre xD
Azt viszont megkérdezném, hogy a skilleknél van több fajta is, ugye alapban vannak a basic-ok, de van ott master meg expert, szóval ilyesmik. Kérdés, hogy azokat hogyan tudom használhatóvá tenni? Mit kell hozzá fejlesztenem?