RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mordak
Hi!

Tudom, hogy már írták egy páran, és egy páran le is ócsárolták, de most frissítve lett, új menûvel, új doksikkal a www.rfo.gportal.hu oldal. Sokkal átláthatóbb az oldal, mint volt. Ott pl fent vannak a PB helyek is.

Barnus a fél év lemaradás az nem sok. Most egy karaktert nagyon gyorsan fel lehet vinni 45-re, és a PT-ket sem szúrod el.
Igaz még csak 45 vagyok, mert sikerült összeszednem 30-30 PT lemaradást. Azt nehéz és drága volt visszaszedni.

PVP: Mi folyamatosan megyünk acc-okat, cora-kat ölni, de csak Etherben! Az alap 3Mau 1 Berserker 1HC. Az egyik legjobb kempelõs hely az Solus - Cragmine portál. Oda be szoktunk állni védeni Solus-t az idegen fajoktól. Tudom, hogy szemét dolog a portálból kibukkanó karaktert azonnal levágni, de minek jön át.

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

CSOki444
még lenne egy kérdésem ha megölök egy pitt bosst.. vagy más öli meg .. az mennyi idö után jelenik meg ujra?
mert keresem a brutal rexet és blood queen crookot...de nem találom sehol :S

CSOki444
http://rf.mmosite.com/guide/weapon/sword_03.shtml

itt az utolso kard Metal Elven Dual Blade ilyen létezik a játékban??? 😄😄

CSOki444
Nemtudjátok lesz e hivatalosna uj szerver valamikor a közeljövöben?
mert naon rákaptam de igy esélyem sincs az fél éve lemraradás .. 😞

Ryleh
"egyedül csak az megy másokat irtani aki teljesen biztos abban hogy ahova megy, ott Õ fog ölni, nem ÕT fogják ölni."

Igen..erre rászoktam én is..azaz pont a cp-pontok stabilizálása elött teszetelek néhány helyet..kb 1 ora elég ehhez...akiket alapbol,vagy nem nagy felhajtással lebverek...azokat rögtön 01:00 után azonnal...azaz hamar rácsapok(probálok) a kivcehetö pontokra....da..és itt jon be a DE!!ebbben sem lehet biztos..hiszen....rájönnek arra,hogy vissza-visszajárok (mit a koborkutya)...és nem eccer oan meglepi ér...hogy én szinte azonnal megszabadulok a tölem kivehetö 3% tol😊)
A csapatos pvp-zés egyik fö része....haverod legyen a társad...ne csak ugy vki..azaz "next tartget you"...és ezt be is köne tartani...azaz:segit leverni..de a véégét nekedhadja...azaz a cp a tied..és ez visszafelé is😊)

már kifejezetten csak a pvp érdekelll(pedig lassan megint grind kell hogy legyen..mivel a fejlesztés kell..)

Nethyrrea
javallom a lightinget vedd minyimumra, dynamic lightot is érdemes levenni, glow effectet meg ilyesmit kapcsold ki, és a sharpnesst is vedd le (nálam sharpnessnél mindenféle érdekes minta becsúszik a képbe egy idõ után, de ahogy hallom ez általános probléma)

jah és ne nyomogasd nagyon az F11-F12 gombokat 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
sehogy. találod.

vagy az ore feldolgozásából vagy pitbossok leverésébõl, vagy a cash shopból szerezhetõ. (kihagytam valamit?)

vagy persze a piacon megveszed.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
izé. ha nem szereted hogy levernek, el se kezdj pvp játékkal játszani. legalábbis ne hivataloson.

én még akkor kezdtem amikor a játék indult, akkoriban még jóval nehezebb volt fejlõdni, egyrészt mert a pt/xp alacsonyabb volt még, mindenki nagyjából kezdõ volt, über cuccok se voltak még piacon nagyon. akkoriban az nyert aki a leg kockább volt, legtöbbet tolta, és így a legmagasabb szintû volt.

már nem is emlékszem hányszor vertek le mire sette-ben meg tudtam csinálni a tizen-akárhanyas szint questjét. ha megszámolnám hányszor vert le egy nálam magasabbszintû (vagy épp egyszerre több) míg azon izzadtam hogy egyenlõ szintre hozzam magam, nagyobb szám jönne ki mint bill gates bankszámláján az egyenleg.

ÖNMAGÁBAN bármelyik kaszt csak akkor jó, ha iszonyat tápos cucca van, ami elképesztõ mennyiségû pénzt és szerencsét igényel. kb két kezemen meg tudnám számolni hány olyan ember van a szerveren aki vagy:

-tankolni tud egy fél chipwar-sereget egyszerre
-harminc ember nem tudja eltalálni hiába lövik akkora a dodge-ja
-elõbb kinyír semmint hogy észrevennéd hogy ottvan.

ez a játék csapatmunkáról szól. egyedül csak az megy másokat irtani aki teljesen biztos abban hogy ahova megy, ott Õ fog ölni, nem ÕT fogják ölni.

én csak 1 hibát vettem észre ha a sharpnesst felrakod maxra akkor dob igy ki nem tom probáld meg különféle beállításokkal hátha jó lesz

szerintem a legújabb van mert 3-hete vettem a gépet. szerintem nem sokat fog segíteni

allock
egy driverfrissítést csinálj
nem tudom használ e, de egy próbát megér 😊

#hhwnd

nagyon angy problémám van a játékkal.geforce 8600GT videókarim van és olyanokat csinál a játék hogy lefagy és utána indíthatom is újra a gépet.amikor meg ablakban futtato akkor 1 pillanatra lefagy és utána bebugosodik a játék. mindennek mmás szine lessz a skinek kicserélõdnek meg ilyenek. ugye lehet ez ellen valamit tenni???

allock
néztem a magyar oldalt, de arról nem találtam semmit hogy hogy kell létrehozni
csak annyit találtam hogy mi-mire jó

#hhwnd

Ryleh
meg kell keresni a talic maker nevú npc-t.
létre kell hozni egy lvl 6-os szintú ércfinomitot...
meg meg kell nézni az a qrvasok bejegyzést,amiért ez a forum van.benne a mégqrváratöbb linkel,ami közt éppen az emlitett témában magyar oldal is van.
meg kell egy topic: a nemtudok csatlakozni mert cd kulcs kell..stb témáknak is...

allock
talicot hogyan lehet létrehozi? mert az nemtaláltam meg seholsem
meg az érceket hogyan lehet tovább finomítani? gonodlok én a zöld,sárga,fekete,lila stb kövekre

#hhwnd

Ryleh
Vki tud infot au uj patch -rol????..mindenki csak emlegeti,de sem info,sem közelebbi nincs rola...thx

üdv
szerintem ez a játék minden hibájával eggyütt jónak mondható. ezt a játékot tanulni kell, itt nem lehet hipp-hopp leverni bárkit, szenvedni kell, taktikázni, gazdálkodni és tanulni! vagy fizetni jó sokat, persze nem Dalant-ot,és hamarabb leszel ütõs játékos, persze kérdés, a rutinos rókák ellen mire fogsz jutni😊
kitartás, lassan de biztosan leszel egyre jobb!

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

Ryleh
mindig van egy erösebb....engem néha csak 4-5 en vernek le..de van,hogy ugy pofára esek ,hogy csak na!!...azaz rámnyomnak mindent ami a palettán van..émmeg nézhetek😊)))
nem csak a chip war-rol szol...sokkal több....
pl amikor tömegmészárlás van mondjuk Settlében....meg van a hangulata...akárhányszor nyulsz ki....

CSOki444
ÉRtem köszi.
Tudom jol hogy a játék nagy szinten a chipwarról szól, de a high rates es szerveren próbálgatoma karikat.
Mikor ACC warirrorral voltam 45 ös szinten leölt egy Cora summoner!
Mikor egy MAU val voltam 43 szinten leütött egy ACC.
Mikor Cora Summonerrel voltam leütött egy MAU...

ezért kedvem sincs a játékhoz mert bármivel vagyok leütnek ...
sima szerveren is nyomom ott 30 as vagyok és arra várok hogy új eredeti szerver nyiljon és oda akarok olyan karit amivel végleg játszhatok...

csak még mindig nem döntöttem el mivel legyek :@

ki mivel van???? 😄

Nethyrrea
SI fegyónál már +1-re is betörhet.

Nethyrrea
upgradelni lvl 40 alatt nincs értelme. túl hamar léped a szintet ahhoz hogy megérje azt a pénzt és alapanyagot elpocsékolni miatta.

bár ha teljesen õszinte akarnék lenni én azt javallanám hogy 43 alatt ne upgradelj.

Nethyrrea
mi nem mondhatjuk meg neked hogy mivel játsszál, amelyik a legjobban tetszik.

ha meg csak arra hajtasz hogy " HÛDEKIAKAROKMINDENKITNYÍRNISAJÁTKEZÛLEGKIIRTANIAFÉLSZERVERT" a hivataloson, akkor el kell keserítselek. MILLIÁRDNYI összegeket kell ahhoz elköltened fegyver és armor upgrade-kre, és ékszerekre ahhoz hogy olyan legyél.

ettõl függetlenül is a legtöbb kaszt képes jól irtani.

félreértés ne essék, ez a játék nem a magányos pvp-rõl szól, itt a csapatmunkán van a hangsúly.
persze be fogsz halni RENGETEGSZER olyan emberektõl akik 10-20-30 szinttel magasabbak nálad, de ez hol nincs így.

Nethyrrea
a MAU eleve nem egy olyan kaszt amivel tudnod kéne kiütni egy veled egyszintût. igazából elég kevés kaszt ilyen. (fõleg akkor nem ha accre az ellenfél)

a MAU nagyon hatásos kisebb csoportos pvp-kben, és chipwar idején. utóbbinál csak akkor ha elegendõen sok másik is van a környéken, mert ha te vagy az egyetlen, akkor másodpercek alatt a roncstelepen végzed. a másik két faj ösztönösen utálja a MAU-kat, és elõszeretettel esnek neki ha egyet-egyet látnak kószálni valamerre, pontosan tudva, hogy a javítás tetemes összeget fog kitenni neked.

allock
hát nekem nem az még most se 😄
8óra alatt cask 28ra sikerült felfejlõdni úgy h küldiket csináltam.szal nemtom

#hhwnd

Ryleh
30 alatt nem nagyon indokolt az upp..mivel a kûldik asszem lvl.27 ig ellátnak intes fegyokkal..,armorokkal.

Ryleh
"Na találtam tört szervert 60x szoros!
a tegnapi mai nap kipörgettem lvl 45 re egy csomo karit!"

nem hipp-hopp.....valoban........

téma leo........

allock
ez az upgradelés hogy mûködik?
mert olvastam hogy csak lvl30felett lehet
de vannak olyan fegyverek amik 30as szint alatt is fejleszthetõk elementsekkel vagy mikkel.de lehet hogy annak semmi köze a fejlesztéshez? 😄

#hhwnd

allock
nem hiphopp vagy lvl45ön, itt is megszenvedsz vele
sõt, rosszabb a high rate,mert a küldiekt nem tudod megcsinálni x)

#hhwnd

Ryleh
néztem a Shop itemeket...vennék,de max egy UMT-t egy rakat akksival..de ez sem csiter..hiszen a scannert nekem kell megszereznem😊)
látom a mapûziket,ennyiért ezt,azt..LOL..

egy fontos kérdés viszont: az ok,hogy SI fegyoknál sok upgrade failed..de történhet item destroy is???...mert az fájna😞(((

CSOki444
a high rates es szerver arra jo hogy leteszteld nagyjábol milyen kari mit tud majd mennyire erös...
amugy meg egy fos lassan 3 napja játszok rajta és kajak fos uncsi az egész nincs benne semmi kihivás ..meg bugos is..

amint leteszteltem elég karit rajta lépek vissza az eredetire jáccani tovább 😊

CSOki444
nem!
ha felpatcheled ujra kell raknia majd a gamet !!
eltünnek az eredeti szerverek

azok az ilyen serverek, van pénzed szólsz a gm-nek azt azt kapsz érte amit akarsz.Pl:ahol én toltam 40e forint volt egy +7 fegyo, vagy +7 ruha sett választott talic-al, azt 96k def-je volt az accnak, és jópár +7 fegyos bell kellett hogy leverje, a maukról meg ne is beszéljünk mit ér ott...vagy egy átlag játékos

Ryleh
én azt nem értem,mi abban a poén ha hipp hopp lvl 45 re ugrik vki??..ez normál esetben hetek,honapok mûve..azaz a JÁTÉK.lvl 30 ig is nagy a rosta..azaz sokan feladják,keresnek mást..aztán lvl 44 en is simán pofánvernek 10 mp alatt....sztem ez a high rata egy simán "csiter game mod"....azaz LOL.
Gode mod-od szerver nincs esetleg???.....vagy all itemstb????.......

allock
patchelés után az eredeti szerverek még mûködnek azér ugye? 😄 mármint fel lehet rá menni utánna 😊

#hhwnd

CSOki444
ja még anyit nemtua valaki valami kis hirt mikor lesz eredtin uj szerver?

CSOki444
http://www.rfpoa.com/Forum/showthread.php?t=3594

innen le kell szedni a 3 darab patch-et az elsöt instalálni oda ahol az erdeti rf van! a 2+3dikat meg benásolni a database mappába.
ezután játékot elinditani majd uj accot regleni és mehet is a játék!

ha valaki nem tudja leszedni vagy bármi az rjon rám privibe megadom az msn cimem segitek ...

Ryleh
............

allock
hol találtál?

#hhwnd

CSOki444
😄 köszi
megvárom mág azokat is akik értenek hozzá de nayon szépen köszönöm!

na akkor eddig a szavazatok tanácsok

###
acc warrior
###

KILLER2
Accretia Warrior legyél, mint én! Nem értek a karikhoz, de csípem a gépeket. Nagy, mutatós és amint látom, erõs is.

Töltsük le az internetet!

CSOki444
Na találtam tört szervert 60x szoros!
a tegnapi mai nap kipörgettem lvl 45 re egy csomo karit!
NA most a meglátásom:
1, bellato MAU: alapból a meele re gyurtam kétkezes karddal, close range MAU val nyomtam, 300.000 hp az bejött nagyon de harc közben nincs potion amivel a robot életét potolnám, ez gáz mert azonos szintü karit nem nagyon tudtam leütni , mert ö használta a potikat a mau az meg nem igy végül szétverte a maut 5 perc alatt kb és utána a karim is hiáa volt 45 ös azt is lezuta hamar.

2, Cora summoner: staffos karival nyomtam a varázslatok nekem kicsit össze vissza voltak nem szeretem az ilyen karikat, az állat viszont teccet igazábol nemtudtam más nagyobb kari ellen pk zni mert nem ..
erröl a karirol most nincs sok tapasztalatom
a pet tészt sem nagyon láttam át szal nem tudok a petekröl sem sokmindent

3, Accrecia Launcher : hát sebzésben ez votl a legjobb.
állati nagyot lö föleg ha rögzitett pozicióban siege löttem vele.
hátránya viszont a kevés hp 😞 gyenge a többi warrior ellen..de mondom állatul lött !!

4, accrecia warrior : jojo nagyot üt nagy hp ..kb ennyi 😊

5, egyelöre ennyit teszteltem öö másra nem is voltam kiváncsi ha valaki tud még állat karit az szojon mert azért igy is 4-5 ora mire 45 lvl elértem.............

jaj segitsen már valaki aki ért a fajokhoz mivel érdems küldenmi mert sztem nemsoká lesz uj szerver és ráakarok kockulni nagyon 😉

Ryleh
egyformák......

a 3. szrón haveromék szerint jobba lehet fejlõdni, én nem vettem ezt észre. szerintem ugyan olyan mint a többi, de ha gondolod próbáld ki

CSOki444
elsö szeróm a Mau val
második acc launcher
elsö cora summ.

még annyit hogy van e valami müködö szerver bármilyen ahol high rate-eb fejlõdök?? ki akarom tolni mined kasztot gyorsan 50 re hogy eldöntsem mivel jáccak komolyan!

szia én amondó vagyok ahogy érzed azzal legyél látom ki próbáltad minden faj speciális képességét, amelyik bejön azzal told, amugy melyik serveren vagy?Info-t meg annyit hogy a spec driver-al minden pt-tolj,de lassu vele fejlõdni, launcheres és a summoner-el könnyû viszonylag csak az idézett lényt feltápolni sok idõ a summonernek

Ryleh
sztem eccerûbb ha játszol.végûlis az a legjobb amikor önnönmagad jössz rá dolgokra,trûkkökre.
Egy nagyon fontos dolog viszont!!!..ne szegje kedved,ha nem mindig honfitársaiddal játszol,vagy mindenki farmol csak...menj BD re,pvpzzzz,variálj a fegyverekkel...számtalan érdekesség van...(én kifejezetten utálok farmolni,csak a szûkség visz rá).Jo hangulata van a cw nek is..tökmind1 hogy végigfutod az egészet..mert ahogy az ellenhez érsz..kinyirnak...játék..😊))

CSOki444
Köszönöm szépen a kielégitõ választ!

Egyelõre még várom a többiek véleményét tanácsát is .
ugyhogy plííz irjatok még ide

Ryleh
Accre ranger....vegyél Aqua hue,vagy terra hue gyûrûket..ezek 15,25% +HP,és FP böl..ez ugye már számit😊)maxold a pt-ket..
lvl 40 töl nehezebb a fejlödés..
lvl 32 töl nyomd a snachter mobokat..jo pénz,jo xp,pt
lvl 37 töl nyomd 40 is az Anabola ACE-t(siege kit segit..igy nem kell party)..szintén jo mindenben.(ez is! dobja a HUE cuccost)
lvl 40 töl go le a minébe!!ekkor dobnak még jol a warriorok,spellek..utána karcsusodik...sztem egyenlöre ennyi elég..
a többi faj,kasztrol nemtok nyilatkozni..cora summonerem pihen...

CSOki444
Sziasztok.
Nemrég RF ezek, 1 hete.
De minden szerveren van 1-1 karim.
Mind a három fajtábol, és level 30 asok.
Az lenne az idegesítõ biztos sokszor feltett kérdésem, hogy mivel érdmes jáccani???
Mondom milyen karikkal nyomom:
1, Cora Summoner
2, Accrecia Launcher
3, Bellato MAu

teccik mind a 3rom de iszonyú nehéz 30 felett fejleszteni öket.. 😞
ami nem is baj de tudi szeretném hogy mi a "legjobb" kari szerintetek?
Eddig a bell. Mau felé hajlok de igen drága a mau fejlesztése és a javítása stb+ nem kap xp nincs skill ilyneek
Acc Launcher is zsír jo nagyot lö de kicsi gyenge hp
Cora az meg ..az se rossz

Várom a tanácsokat elöre is köszönöm mindenkinek aki dob választ javaslatot
.
üdv. Barni

Ryleh
Hála a baba partynak lvl 44😊)))...jah igen,,,,,nevedet az a leaderek race cheatban jelzik...CW alatt....😊)...amugy gáz...otthagytam afk a karit éjjelre..és a Cp re rátett 3000 miniust!...holott a "nullázás" 00:01 orakor megtörtént..reggelre néztem mint a hal😞((
tanulság:buffolni afk-n nem éri meg😞((