RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értem
tehát csak elementált lehet uppolni
köszönöm a válaszokat

Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül

Nethyrrea
jah, és 5 T3 gem kell hozzá.

ha egy elemental 2 féle stattal rendelkezik akkor nem teheted meg azt hogy csak az egyiket tolod feljebb, nem fog mûködni.

nézzünk egy példát.

van egy 10% all attack 1 skill up ringed, akarsz belõle 15-öst csinálni. ami kell hozzá
-a gyûrû
-5 iggy
5 egyféle t3 gem (5 fire ruby, VAGY ice crystal, VAGY stb.

másik példa, van egy 15 all attack 10 dodge gyûrûd
kell hozzá

-a gyûrû
-5 iggy
-5 T3 gem
-5 mercy
-5 MÁSFAJTA t3 gem (nemlehet az hogy pl beraksz ilyenkor 10 fire rubyt asszem)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
konkrétan készíteni nem lehet, upgradelni igen

asszem kell maga az elemental, és annak megfelelõen hogy milyen stat van rajta, annak megfelelõen lehet feljebb vinni (pl egy sima csak attack gyûrûbe asszem defet/dodget nemtudsz rakni csak feljebb vinni az attackot, stb).

kell bele még asszem öt talic (értelemszerûen attackhoz ignorant, defhez favor, dodge-hoz mercy), meg T3-as kövekbõl minnyárt meglesem mennyi.

eséllyel nem történik semmi, bele megy, vagy veszett az egész cucc.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Mordak
hmm ha jól emlékszek akkor az RF fórumon láttam egy receptet hozzá, de most nem tudom megnézni. Ajánlom keress rá valahogy, biztosan kidob egy használható fórumot.

Egy két dolog rémlik...
Deff / Att amu updatehez kell 5igi 5favor + egyéb motyók
deff / dodge amu -hoz 5favor + 5mercy

Szóval eleve drága móka. sok sikert.

HunAPA: sajna így van. Ha afk vagy és bukta van szívás. Én is szívtam már meg, de most éppen jól megy a hajó 😊 42. vagyok a Bellatók között 😊)))

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

hmmm
elementált csinálni is lehet?
és ha már itt tartunk milyen elementálok vannak? (belleknél)

Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül

CSOki444
Jo köszi de mikböl készül pntosan és menyi kell hozzá stb...
meg akarom probálni elkészitni

Nethyrrea
szerintem másnak is feltûnt.

25/20-asokat kisebbekbül tudsz csinálni, viszont elég nagy eséllyel betörik, és ugrott az amúgy sem olcsó alapanyagod.

dehát egy tökéletes elemental ékszertõl el is várható hogy drága legyen

CSOki444
25/ 20 a a -os cuccot mikbül csinálok ??
mert venni elég borsos ám 😞

üdv
akkor már csak azt nem értem, hogy ez miért csak nekem tünt fel, másnak meg nem!

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

Nethyrrea
jaja, ha épp játékban voltál amikor elvesztettünk egy chipwart akkor bizony azért^^

a ti chip-etek szedték meg és akkor 2500 minusz, jobb helyeken szokták irni hogy log out ha már semmi esély a vissszaverésre és akkor nem vesztesz cp-t

üdv
baszus, tegnep buktam 2500 cp pontot, pedig nem vert le senki és háboruzni sem voltam, mi a fax lehet ez!?

Nethyrrea
jah, télleg, van pár videóm nekem is, amit legújabb verzió szerint a livepvp-re raktam fel.

http://www.livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=3044

http://www.livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=3047

Mordak
Elkészült az elsõ klán videónak. mivel a Youtube-ra lett csinálva, sajna
nem olyan minõség mint azt szerettem volna.

http://www.youtube.com/watch?v=IepIEywGOIA

nézzétek, értékeljétek 😊

hali
hmm valaki othon van a chas shopos motyokban ?
upgraderek érdekelnének h müködnek milyenek vannak stb

Mordak
a CW portot tudom, én is szoktam használni órákkal késõbb. a PM-et nem próbáltuk pedig azt kellett volna.
A srác biztos, hogy nem CW portot használt. Shop-osból meg bukott 3-at ha azt használta 😊

Ryleh
valszeg utobbi....sztem nem pazarolják a credites cuccot..egy sima betámadás miatt..(én nem tenném,inkább vesszen a cp)

Nethyrrea
meg még ottvan a chipwar port is pl, amit ha nem logolsz ki és használsz el akkor megmarad, akár több is.

ha eltûnt elõled, és ráprivizel, de azt írja hogy nincs bent, akkor forcelog volt.

Nethyrrea
beast mountain vicces hely, általában ha beteleportálsz oda akkor 95% hogy crit errorral kidob a játék elsõre. utána már megy kvázi rendesen.

CSOki444
Vengence nevü speart akarom elkésziteni...lehetséges ? 50. es acc vagyok

RYLEH miközben ütöd és el teleportál 2 féle képpen lehet v Chas shopos PB scroll-al v un. Force logal

Ryleh
köszi..eddig eljutottam..aztán rájöttem..nemtudok koreaiul😊))))
jo játékot mindenkinek!😊

Planet wars elötti kieg ugy irja a pinoy servereken rf expanison és ennek a part 1 lesz a super nova, és a part2 a planet wars
Super nova:
http://rfonline.x2game.com/ExNovus/index.asp
Planet wars:
http://rfonline.x2game.com/PlanetWar/Index.asp
De csak a képeket lehet itt megnézni 😞

Ryleh
LOL....akkor a solus-on elég tré ez a helyzet😞(
az a novuson is alap,hogy ütöm...elteleportál..igen..azaz nem direkt kilogol...türelmes vagyok..volt hogy szerencsétlen kilogolt...és negyed orát is vártam rá....vesztére😊)..de etherben nagyon sokszor jártam ugy..elteleportált a már!!megtámadott ellen...

más..mi is az az emlitett(#1742)..Spper Nova?

amugy érdemes BM-be menni v felejtös azt hallotam iszonyuan bugos de gyorsan lehet fejlödni relative

amugy meg mindeki a Planet War rol beszél ilyen jo meg olyan jo uj graf motor stb de kifelejtik a Super Nova-t ami közte van az mé vicces lehet

akor lehet h csak feldobták Lumenen sokszor csinálnak ilyet látják h közel van a Full RMAU hoz ( 48-49) a pacák, feldobják "csal" "botol" stb kamu duma és bannolják szerencsétlent a CM meg leszarja nem jár utána u h kutya világ ez kérem szépen

Atom bug?Diggl bannolták 1x mert nuke-ot dobott a core-ra...vmi más irnak de igazság az hogy össsze vissza irnak mindent de sztem semmi oka se lett volna csalni 1. pénze volt, 2. a 49mauja volt ami a solus-on még durva...

hi
elvileg soluson a bella RL-t azért bannolták mert Atom Bug ot használt és Crasholta a szervert de ezt csak hallotam.
a másik én a lumen en játszok bella oldalon(4eve') a Lumenröl kihaltak az emberek a hack ek miatt és an random bann miatt pl engem is bannoltak de az csak 1 37 es HC volt de nem csináltam semit
szoval nem kell aggodni novus és solus normális szerverek 😛
egyébként elviekben a PVP a következõ képen van
faj: Cora>bella>Acc>Cora
kaszt: ranger>wizard>warrior>ranger
Acc: solo
Belle: csapat alapu
Cora: pasz

Kihagytad a gyereket etherben aki a tornyokat lerakta alulra és nem lehet megölni. Amugy totál igazadvan de no para 1db rmau-ra kb 1-1és fél hónapot kell csak farmolni mirõl beszélsz?😊és akkor még nem voltál cw-n ahoz a repair is 5milla /cw bár ez már a legkisebb probléma délutáni farm és mehetsz is este cw-re.

Mordak
Az egész játékkal is ez egy bajom van, az élet marha drága a Bellató oldalon. Túl sokba kerül egy RMau a RIsis és RSige-hoz képest. Valahogy nem fer a dolog. A Cora-knál rengetek Red Isis van már most. 3-5K simán a 45-ös Mau-ra. És még a csaló Accokról nem is beszéltünk... Ütöm és elportol, nem tudom ütni mert textúra bug mögé mászik, vagy éppen Pot Hack-el, és még sorolhatnám.
Persze mehetnék más fajjal, de nekem a MAU a best, és már majd 2 éve Bellatóval játszok. (elõször tört szerveren, ami nem volt High Rate-es.)

Mordak
A legtöbben a Cora-k vannak. Utána az Accok, és végül a Bellatók.
18Win és 128Lost CW Stat azt hiszem mindent elárul...
De ez van. És most még +ba a RL-t is bannolták tõlünk. Semmi indoklást nem adnak, mindenki csak találgat, a fórumon megy a veszekedés. Ez a hét elúszott, pedig már egész jók voltunk.
Itt játszik most az állandóan rinyáló Diggl is. Aki ráadásul még Pot Hack-et is használ. + LOS, Egwen és még többi nagy "barátja" És az összes Acc ilyen mostanában Fast Sige Kit -en már meg sem lepõdünk. Mindenki csal ott ahol tud.

Ryleh
Nálatok a soluson mi a mérleg?..ott a race balansz hogy áll?..nálunk a cora "csak" van..meg néha mint support,itt is ott is...néha meg(ritka eset..lenyeli s chip-et)

Mordak
Nekem elég változatos 😊
Mau party és go Raidelni az accokat, CW-re kijárni, fegyvereket összerakni, most pl. JP-t csináltam, igaz benne volt 27m -ba mire sikerült, de megérte.
Menj el PVP-zni, ha unod kicsit a játékot. Hidd el feldob.
A video a pvp-rõl hamarosan fent lesz a youtube-on.

Nethyrrea
0.3% per mobért mit nem adtam volna 49-en 😄

annyit mondhatok: lesz ez még így se.

Ryleh
tévedés ne essék..én nem a játékot fikáztam..messze kimagaslo a kategoriájában!!
a pénzel semmi baj sincs..jáccva összekarmolhacc akár napi 10 millát is...+ szerencse..akkor többet is..számtalan modja van a pénzcsinálásnak..(üzletelni,stb)..XP-t is kurvahamar lehet szedni...pl baba party,etc...
azt sokan hiszik eccerre megy a bazisok pénz,xp..na nem..😊))
nem akarok a fikázok,osoba kérdésekkel unatok sorába állni..nem is fogok..de mint irtam:pillanatnyilag nem érzem azt..amit korábban..
emellett még számos class-t ki lehet,s tán kell is probálni,etc...

allock
én meg egy normális játékot várok ettõl vagy patchet 😄
kurva magasaka pénzösszegek,ilyen 100milliós meg stb. tök értelmetlen is ráadásul. az xp-szerzés is tök lassú (0,3%/mob??). a játék küldikról nemis beszélve öljél meg ennyi meg ennyi mobot semmi változatosság 😞

#hhwnd

Mordak
hát sajnos ilyen... sok ember abbahagyja a farm miatt.
Én el akarom érni az 55-öt és az RMAU-t. Ezért hajlandó vagyok farmolni. És nálam az sem utolsó szempont, hogy 51. helyen vagyok a fajom között CP-ben, jövõ hónapban indulok az RL-ért igaz nyerni nem fogok, de remélem legalább Archon leszek.
+ várom a planet wars-t 😊 Az durva lesz.

Ryleh
thx...
A hero hozta a szokásos LOL formáját: 1 kombinálás:10 T2 es kö elvesz...2.kombinálás: ad 1 db T3 ast....
Amugy sajna de kezdem értelmetlennek tartani a további játékot....
mert:
Farm,az uj cuccokért..amik arra jok hogy x legyek a sorban...küldik laposak...sztori hulla...a CW az ok....az az egyetlen értelmes dolog.
Jo a pvp is..de ez nem tesz ki egy játékot..a farm pedig szánalmas tevékenység😞((

Mordak
500 credit = 1$
nem lehúzás, tényleg megkapod. befizetési módok a CM oldalon...

Ryleh
Creditvásárláshoz kérnék infot....játékban sokan ajánlanak,de sok lehuzás is lehet😞((

Mordak
Nekem 3db wind obsidiant dobott, és elsõre sikerült. Mivel van crafter karim is, ezért csak az el nem használható "hulladékból" kombinálok.

Én megpóbálnám a páncélt, de nincs annyi anyagom hozzá 😞
Nekem majdnem minden sikerül. csináltam már sok 42-es 43-as fegyvert.

A PB-k a levágásuk után 4 órával jelennek meg újra.

Ryleh
ahh..ez a red stone-s dolog nagyon költséges..és gáz😞(((
Inv tools-ot eccer nyitottam ki...esett 5 db ability(inkább eladom 2 milláért a boxot)...a hozzávalok is tetemes összegek..és a morálkiller..azaz a HERO egy kibaxás szerintem😞(((
a blue stones dolog még ugy ahogy..hiszen a t2 olcso,illetve a mobok is dobják még rendesen...(kérdés milyen a ráta..azaz mennyit dob ki a combinácio...

CSOki444
Ilyen nincs már 5 napja próláom leölni partykban Varast de sose mi ütkük az utolsót.
Valakinek tippje van ?
ja és hány óránként jön ismét elö? mert én napi 4-5 ször probálkozok...

Ryleh
köszönöm

Mordak
Blue Stone - 10db T2 jewely + 1db Blue Stone = x T3 jewely
combinálni hero-nál lehet 200k -ért

Red Stone - 10 Armor Ability + Int Armor + 1 lila Cgem + 99 lila excelsior + 1 Red Stone = SI páncél darab.

a kombinálás költségét nem tudom.

A képességek csak a tool box-ból esnek ki! a fegyverét nem lehet felhasználni.

Nethyrrea
csak a képességet lehet belõle kivonni.

és jah, pitboss ölésnél ha a te partyd üti az utolsót akkor a questedet beleszámolja

Ryleh
a boss partynál,ahogy én tudom..a te teamed vigye be az utolsot...akkor beszámolja a küldi.
ugytudom csak a PIM eket lehet kivenni.....
Ha már téma..akkor: a red,blue stone felhasználási recepteket ismeri vki?..állitolag igy lehet INT es armort késziteni..(szobeszéd)

üdv
kérdés: a fegyvereket szétlehet szedni, vagy csak a képpességet lehet kivonni? a kérdés vonatkozik a ruhára+pajzsra is😊
ha boss party-t rendeznek és résztveszek rajta a küldit is megcsinálom vagy csak akkor érvényes ha én ütöm bele az utolsót?
köce

Nethyrrea
egyedül nemigen fogod megölni....egyiket se