RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tehát csak elementált lehet uppolni
köszönöm a válaszokat
Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül
ha egy elemental 2 féle stattal rendelkezik akkor nem teheted meg azt hogy csak az egyiket tolod feljebb, nem fog mûködni.
nézzünk egy példát.
van egy 10% all attack 1 skill up ringed, akarsz belõle 15-öst csinálni. ami kell hozzá
-a gyûrû
-5 iggy
5 egyféle t3 gem (5 fire ruby, VAGY ice crystal, VAGY stb.
másik példa, van egy 15 all attack 10 dodge gyûrûd
kell hozzá
-a gyûrû
-5 iggy
-5 T3 gem
-5 mercy
-5 MÁSFAJTA t3 gem (nemlehet az hogy pl beraksz ilyenkor 10 fire rubyt asszem)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
asszem kell maga az elemental, és annak megfelelõen hogy milyen stat van rajta, annak megfelelõen lehet feljebb vinni (pl egy sima csak attack gyûrûbe asszem defet/dodget nemtudsz rakni csak feljebb vinni az attackot, stb).
kell bele még asszem öt talic (értelemszerûen attackhoz ignorant, defhez favor, dodge-hoz mercy), meg T3-as kövekbõl minnyárt meglesem mennyi.
eséllyel nem történik semmi, bele megy, vagy veszett az egész cucc.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Egy két dolog rémlik...
Deff / Att amu updatehez kell 5igi 5favor + egyéb motyók
deff / dodge amu -hoz 5favor + 5mercy
Szóval eleve drága móka. sok sikert.
HunAPA: sajna így van. Ha afk vagy és bukta van szívás. Én is szívtam már meg, de most éppen jól megy a hajó 😊 42. vagyok a Bellatók között 😊)))
lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes
elementált csinálni is lehet?
és ha már itt tartunk milyen elementálok vannak? (belleknél)
Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül
25/20-asokat kisebbekbül tudsz csinálni, viszont elég nagy eséllyel betörik, és ugrott az amúgy sem olcsó alapanyagod.
dehát egy tökéletes elemental ékszertõl el is várható hogy drága legyen
akkor már csak azt nem értem, hogy ez miért csak nekem tünt fel, másnak meg nem!
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
baszus, tegnep buktam 2500 cp pontot, pedig nem vert le senki és háboruzni sem voltam, mi a fax lehet ez!?
http://www.livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=3044
http://www.livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=3047
nem olyan minõség mint azt szerettem volna.
http://www.youtube.com/watch?v=IepIEywGOIA
nézzétek, értékeljétek 😊
hmm valaki othon van a chas shopos motyokban ?
upgraderek érdekelnének h müködnek milyenek vannak stb
A srác biztos, hogy nem CW portot használt. Shop-osból meg bukott 3-at ha azt használta 😊
ha eltûnt elõled, és ráprivizel, de azt írja hogy nincs bent, akkor forcelog volt.
Super nova:
http://rfonline.x2game.com/ExNovus/index.asp
Planet wars:
http://rfonline.x2game.com/PlanetWar/Index.asp
De csak a képeket lehet itt megnézni 😞
az a novuson is alap,hogy ütöm...elteleportál..igen..azaz nem direkt kilogol...türelmes vagyok..volt hogy szerencsétlen kilogolt...és negyed orát is vártam rá....vesztére😊)..de etherben nagyon sokszor jártam ugy..elteleportált a már!!megtámadott ellen...
más..mi is az az emlitett(#1742)..Spper Nova?
elvileg soluson a bella RL-t azért bannolták mert Atom Bug ot használt és Crasholta a szervert de ezt csak hallotam.
a másik én a lumen en játszok bella oldalon(4eve') a Lumenröl kihaltak az emberek a hack ek miatt és an random bann miatt pl engem is bannoltak de az csak 1 37 es HC volt de nem csináltam semit
szoval nem kell aggodni novus és solus normális szerverek 😛
egyébként elviekben a PVP a következõ képen van
faj: Cora>bella>Acc>Cora
kaszt: ranger>wizard>warrior>ranger
Acc: solo
Belle: csapat alapu
Cora: pasz
Persze mehetnék más fajjal, de nekem a MAU a best, és már majd 2 éve Bellatóval játszok. (elõször tört szerveren, ami nem volt High Rate-es.)
18Win és 128Lost CW Stat azt hiszem mindent elárul...
De ez van. És most még +ba a RL-t is bannolták tõlünk. Semmi indoklást nem adnak, mindenki csak találgat, a fórumon megy a veszekedés. Ez a hét elúszott, pedig már egész jók voltunk.
Itt játszik most az állandóan rinyáló Diggl is. Aki ráadásul még Pot Hack-et is használ. + LOS, Egwen és még többi nagy "barátja" És az összes Acc ilyen mostanában Fast Sige Kit -en már meg sem lepõdünk. Mindenki csal ott ahol tud.
Mau party és go Raidelni az accokat, CW-re kijárni, fegyvereket összerakni, most pl. JP-t csináltam, igaz benne volt 27m -ba mire sikerült, de megérte.
Menj el PVP-zni, ha unod kicsit a játékot. Hidd el feldob.
A video a pvp-rõl hamarosan fent lesz a youtube-on.
annyit mondhatok: lesz ez még így se.
a pénzel semmi baj sincs..jáccva összekarmolhacc akár napi 10 millát is...+ szerencse..akkor többet is..számtalan modja van a pénzcsinálásnak..(üzletelni,stb)..XP-t is kurvahamar lehet szedni...pl baba party,etc...
azt sokan hiszik eccerre megy a bazisok pénz,xp..na nem..😊))
nem akarok a fikázok,osoba kérdésekkel unatok sorába állni..nem is fogok..de mint irtam:pillanatnyilag nem érzem azt..amit korábban..
emellett még számos class-t ki lehet,s tán kell is probálni,etc...
kurva magasaka pénzösszegek,ilyen 100milliós meg stb. tök értelmetlen is ráadásul. az xp-szerzés is tök lassú (0,3%/mob??). a játék küldikról nemis beszélve öljél meg ennyi meg ennyi mobot semmi változatosság 😞
#hhwnd
Én el akarom érni az 55-öt és az RMAU-t. Ezért hajlandó vagyok farmolni. És nálam az sem utolsó szempont, hogy 51. helyen vagyok a fajom között CP-ben, jövõ hónapban indulok az RL-ért igaz nyerni nem fogok, de remélem legalább Archon leszek.
+ várom a planet wars-t 😊 Az durva lesz.
A hero hozta a szokásos LOL formáját: 1 kombinálás:10 T2 es kö elvesz...2.kombinálás: ad 1 db T3 ast....
Amugy sajna de kezdem értelmetlennek tartani a további játékot....
mert:
Farm,az uj cuccokért..amik arra jok hogy x legyek a sorban...küldik laposak...sztori hulla...a CW az ok....az az egyetlen értelmes dolog.
Jo a pvp is..de ez nem tesz ki egy játékot..a farm pedig szánalmas tevékenység😞((
nem lehúzás, tényleg megkapod. befizetési módok a CM oldalon...
Én megpóbálnám a páncélt, de nincs annyi anyagom hozzá 😞
Nekem majdnem minden sikerül. csináltam már sok 42-es 43-as fegyvert.
A PB-k a levágásuk után 4 órával jelennek meg újra.
Inv tools-ot eccer nyitottam ki...esett 5 db ability(inkább eladom 2 milláért a boxot)...a hozzávalok is tetemes összegek..és a morálkiller..azaz a HERO egy kibaxás szerintem😞(((
a blue stones dolog még ugy ahogy..hiszen a t2 olcso,illetve a mobok is dobják még rendesen...(kérdés milyen a ráta..azaz mennyit dob ki a combinácio...
Valakinek tippje van ?
ja és hány óránként jön ismét elö? mert én napi 4-5 ször probálkozok...
combinálni hero-nál lehet 200k -ért
Red Stone - 10 Armor Ability + Int Armor + 1 lila Cgem + 99 lila excelsior + 1 Red Stone = SI páncél darab.
a kombinálás költségét nem tudom.
A képességek csak a tool box-ból esnek ki! a fegyverét nem lehet felhasználni.
és jah, pitboss ölésnél ha a te partyd üti az utolsót akkor a questedet beleszámolja
ugytudom csak a PIM eket lehet kivenni.....
Ha már téma..akkor: a red,blue stone felhasználási recepteket ismeri vki?..állitolag igy lehet INT es armort késziteni..(szobeszéd)
kérdés: a fegyvereket szétlehet szedni, vagy csak a képpességet lehet kivonni? a kérdés vonatkozik a ruhára+pajzsra is😊
ha boss party-t rendeznek és résztveszek rajta a küldit is megcsinálom vagy csak akkor érvényes ha én ütöm bele az utolsót?
köce