RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GYERTEK A POA szeróra a pvp re ott BARNUSKA és Barnuskaa néven vagyok !!
Én nem Kecsap vok õ most 1 darabig nincs itt..én a Kiskecsap vok a tesója😄😄
Na azt szeretném mondani h aki cora párti POA pvp szerverén megtalál Kecsap
Am mi baja a poa szerónak?nem tölt be és a loader se müködik:S:S
remélem majd jó esz..
De ha van valkinek 5lete szójjon😄
#hhwnd
technikai kérésem lenne: 206.17.104.69 a játékszerver IP címe ha jóltudom, megírnátok kinek mennyi a ping értéke! nekem átlagosan 135ms, de néha annyira belassúl, hogy használhatatlan lessz. ezért kéne némi info más rendszerekbõl milyen az elérhetõség.
köszi
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
Striker vagyok 55 ös
FEgyóba : ignorant talic
Lábba : ?
Sapka : ?
Kesztyû : ?
felsö és elsobb részre pedig : ?
? = nem tudom milyen taliccla nyomjam fel...
gondolom a felsö és also nem lényeg mehet bele favor talic de a kesztyûbe sapka és lábba mit rakjak ?
dodge:nem találnak el, vagyis kevesebb potit kell használni
def: kisebbet ütnek rajtad
meghát az is számít milyen kaszt vagy. ha shield miller pl akkor ne akarj dodge-t magadnak 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
PVP szerver gyorsitot 60x minden
accrecia - val legyetek !! aki jön az jelezze it majd köszi csao
de ha megmondod melyik szerveren és milyen fajjal játszol talán még személyesen is tudok segíteni.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
lvl 5 mindkét kari .. 2-3 nap alatt ki lehet maxolni egy karit ha van zséd + haverok akik segitenek
RPG
PVP vagy
Test?--am nekem van 1 a testen 35ös Maum
De most elnyomnak miket a corák és bellek sajna
5 ös karim van ot punisher de most gyurok egy striker -re is ami már 50 -es ...
50-es kard szintcsökkentéséhez milyen kõ kell?a C-s nem tetszik neki! 😞
Tört szerveren a rf-poa-n játszunk páran (8-9). Bell és van aki Cora karival.
lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes
Tudna valaki mondani valami jó kis tört szervert ahol vannak magyarok is?(FUN célokra😄)
Jah és a Novuson Bell klánnak üzenem hogy költözködök és lehet h 2 hétig nem lesz netem szal türelem😉
MSN em:[email protected]
csak az vegyen fel aki tud szerót és/vagy a klán tagja!
igen 1 jo klán kell az RMAU hoz v 1 honap farm ABA-n mint ahogy nálunk teszik a srácok hehe akiknek a fele emiatt abba is hagyja 😛
Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül
Hát Nethy ez nem a legjobban sikerült videód))).Amúgy grat az 50hez.Nekem talán a legjobban az tetszett ,amikor koccoltatok a Shadowlegionnal.Sajnos azóta nem tudom megnézni,mert nem találja a gépem.
köszi mindent Mordak!😊
az ellen ölése még várat magára! a kicsik leverésében semmi fantázia sincs, a nagyokhoz meg jobb felszerelés kell! ergó marad a futás, és a farmolás😊
tessék nézni
http://files.filefront.com/journeyavi/;9915487;/fileinfo.html
50 es fegyot ha jol tudom csak un D excelsioral lehet C type -é gerjeszetni amivel csaz a probléma h elvileg nem lehet késziteni csak elég magas PB ék dobják mint pl Setteében Elanban VC ben Bm eben stb azt nem tudom h Etherben is e
Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül
A kérdést inkább máshogy tedd fel 😊
Acc / Bell / Cora karakterrel szeretnék játszani?
minden támogatást elfogadok 😊
18 óra körül mindíg fennvagyok, HQ-ba bármikor eltudok menni!
köszi
Valakivel össze kellene futnom az elsõ szerveren aki Bell karakterrel játszik! Megtámogatnám 1-2 motyóval, és egy pár millával! Szóljatok, h mikor és hova menjek...
vannak azok a gateway key-ek különbözõ szintekre
azok mûködnek?
#hhwnd
Esetleg Calliana-t farmoló csapathoz csatlakozz... (Nem tudom melyik szerveren vagy, de a soluson nincs túl jó világ az Etherben farmoló accokra...
kaptam küldetést hogy a Settle Desertben lévõ Turncoutokat öljem le, az összes fajtát de azok krva erõsek nekem még 😄 1ütés aztán halál
szal vmi ötlet?
#hhwnd
egyébként h lehet a leg 1szerüben elementált szerzni ? Calli farm ?
nekem az AR-emen (persze némi dodge elementallal és 5 mercy cipõvel felszerelve) smart fegyóval 170-180 körüli dodge-om van, és még mindig nem a legjobb sok esetben.
egyébként Grace van a kesztyüben mivel spear-el nyomom és elég nagy a sebzés minimumja és maximumja kell az accuracy-t h szinten tartsa + jobban el találjam a Strikereket ezen kivül még kell a dodge is h engem viszon ne találjon el a Striker. 90 jelenleg a dodge-m ami csekély elégé, 120 felet kéne lenni ami elfogadhato nagyábol.
az Item kombinálás nem nehéz nem kell hozá tul sok lové se , inkább azoknak a Tlicozása az ami idegtépö ugyebár pl a HC-m VI jébe bele ment a Dest Talic a mádosik már nem,betört az egész puff anyi neki, most a zerkerem Si jét akarom Iggy-zni amihez nekem kéne upgrader de mivel nem tom h müködik ez 1 kis idö lesz
és még el se jutotm az elementalokhoz
szoval nem nagy cuc ez a +4 es kesztyü de kellene
A +3 már elég jónak számított még tört szerveren is!
A 47-es AR-emnek volt 5k deff-je 😊 (persze GM force buff-al és gyûrûkkel)
Most is azt akarom elérni, de ahoz még kell 90% EXP 😊 és persze egy tonna pénz is ami még nincs sajna.
Ami nekem mostanában sikerülget az a fegyver kombinálás. Van egy Smart int-es Spadonám +2 igi-vel és most 68-as a dodge-om, de a cipõ még nincs megcsinálva. kell vagy 120-as dodge és akkor mehet mindenki a sunyiba 😊
hmm most komolyan neheziteték az uppgradelés esélyet v mi van?
1 rohadt kesztyüt nem tudok felhuzni +4 re T3 asokal
a cipöröl nem is beszélve :S