RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOki444
ne corák leygewtek azok mocskis férgek az accrécia az igaz abban van kihicás a cora summonerek csiterek mert van petjük plsuba meg akkor is undoritoak !!

GYERTEK A POA szeróra a pvp re ott BARNUSKA és Barnuskaa néven vagyok !!

SZIASZTOK!
Én nem Kecsap vok õ most 1 darabig nincs itt..én a Kiskecsap vok a tesója😄😄
Na azt szeretném mondani h aki cora párti POA pvp szerverén megtalál Kecsap néven!
Am mi baja a poa szerónak?nem tölt be és a loader se müködik:S:S
remélem majd jó esz..
De ha van valkinek 5lete szójjon😄
allock

#hhwnd

üdv
technikai kérésem lenne: 206.17.104.69 a játékszerver IP címe ha jóltudom, megírnátok kinek mennyi a ping értéke! nekem átlagosan 135ms, de néha annyira belassúl, hogy használhatatlan lessz. ezért kéne némi info más rendszerekbõl milyen az elérhetõség.
köszi

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

CSOki444
nekem is ilyesmi lenne a kérdésem.
Striker vagyok 55 ös
FEgyóba : ignorant talic
Lábba : ?
Sapka : ?
Kesztyû : ?
felsö és elsobb részre pedig : ?

? = nem tudom milyen taliccla nyomjam fel...
gondolom a felsö és also nem lényeg mehet bele favor talic de a kesztyûbe sapka és lábba mit rakjak ?

Köszönöm.Acc striker vagyok.A dodge jobban hangzik)))).Köszi eddig 1 válasz)))
Nethyrrea
attól függ mit akarsz.

dodge:nem találnak el, vagyis kevesebb potit kell használni

def: kisebbet ütnek rajtad

meghát az is számít milyen kaszt vagy. ha shield miller pl akkor ne akarj dodge-t magadnak 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sziasztok.Az lenne a kérdésem, ki melyik talicot favorizálja?A dodge vagy a defense a jobb.Csak kíváncsi vagyok mindenki véleményére)))))
CSOki444
http://rfpoa.com/index.php

PVP szerver gyorsitot 60x minden

accrecia - val legyetek !! aki jön az jelezze it majd köszi csao

Nethyrrea
volt valami gportalos oldal asszem vagy mi, de nem ugrik be, ha google-ben rákeresel sztem hamar megtalálod.

de ha megmondod melyik szerveren és milyen fajjal játszol talán még személyesen is tudok segíteni.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

CSOki444
BARNUSKA és Barnuskaa a evem accrécia vagyok van még 4-5 magyar acc. a pvp bell és cora magyarokat nem ismerek
lvl 5 mindkét kari .. 2-3 nap alatt ki lehet maxolni egy karit ha van zséd + haverok akik segitenek

Na mind1 Kecsap lesz fenn a nevem irj rám ha fennvagy pls<#vigyor4> köcc
És mien névvel?kezdek 1 accot
CSOki444
pvp

Oké Oké de a 3 közül melyiken vagytok?
RPG
PVP vagy
Test?--am nekem van 1 a testen 35ös Maum
CSOki444
Mi 3 man Acc karival vagyunk azen a tört POA szerveren !
De most elnyomnak miket a corák és bellek sajna

5 ös karim van ot punisher de most gyurok egy striker -re is ami már 50 -es ...

Nethyrrea
50-es C type fegyót nem lehet csinálni.

sziasztok most kezdtem a játékok. Esetleg tudnátok adni 1 linket ahol levan írva részletesen az alapok?

üdv
50-es kard szintcsökkentéséhez milyen kõ kell?a C-s nem tetszik neki! 😞

Mordak
Grat az 50-hez és a két mau-hoz is.
Tört szerveren a rf-poa-n játszunk páran (8-9). Bell és van aki Cora karival.

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

Sziasztok!
Tudna valaki mondani valami jó kis tört szervert ahol vannak magyarok is?(FUN célokra😄)
Jah és a Novuson Bell klánnak üzenem hogy költözködök és lehet h 2 hétig nem lesz netem szal türelem😉
MSN em:[email protected]
csak az vegyen fel aki tud szerót és/vagy a klán tagja!
hehe
igen 1 jo klán kell az RMAU hoz v 1 honap farm ABA-n mint ahogy nálunk teszik a srácok hehe akiknek a fele emiatt abba is hagyja 😛

Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül

Sziasztok.
Hát Nethy ez nem a legjobban sikerült videód))).Amúgy grat az 50hez.Nekem talán a legjobban az tetszett ,amikor koccoltatok a Shadowlegionnal.Sajnos azóta nem tudom megnézni,mert nem találja a gépem.
Nethyrrea
elmegy-elmegy. ha kitartó vagy, össze lehet szedni. de mostmég egy jó klán szinte elengedhetetlen egy rmau összeszedéséhez.

vhogy éreztem😊 azért kösz bar vki azt mondta 48/49 mauval a calinákon jól lehet farmolni

Nethyrrea
klán fizette ki, mienk a race leader, és chipwar gyõzelem után jár némi pénz. nameg mindennap farmoljuk a nagy pitbossokat cuccért, az is ér kétforintot

grat a lv50hez és hogy felnyitottad a xp csikot az se kis melo lehetett, 1 kérdés hol és min farmoltad össsze a 2db rmau-t mert nem kis pénz, és hányas szinten

üdv
köszi mindent Mordak!😊
az ellen ölése még várat magára! a kicsik leverésében semmi fantázia sincs, a nagyokhoz meg jobb felszerelés kell! ergó marad a futás, és a farmolás😊

Nethyrrea
50-es type C fegyót még nem lehet kraftolni, csak venni/szerezni bizonyos pitbossoktól.

Nethyrrea
legfrissebb videóm, egy kis red MAU gyakás.

tessék nézni

http://files.filefront.com/journeyavi/;9915487;/fileinfo.html

hm
50 es fegyot ha jol tudom csak un D excelsioral lehet C type -é gerjeszetni amivel csaz a probléma h elvileg nem lehet késziteni csak elég magas PB ék dobják mint pl Setteében Elanban VC ben Bm eben stb azt nem tudom h Etherben is e

Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül

Mordak
no már nem kell. nem is tudtam, h ilyen jól álltam 😊 használjátok a klánnal, és öljétek az ellent 😊

Mordak
Hunapa kellene egy karakter név!

Mordak
Hát vagyunk mindenhol...
A kérdést inkább máshogy tedd fel 😊

Acc / Bell / Cora karakterrel szeretnék játszani?

dragon11
Sziasztok!Feltettem, regeltem, egy bajom van!Melyik szerveren vagytok ti magyarok? Pls mondjátok el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Köszi a gyors reakciót.

üdv
minden támogatást elfogadok 😊
18 óra körül mindíg fennvagyok, HQ-ba bármikor eltudok menni!
köszi

Mordak
50-es fegyver szintjét mivel lehet visszaejteni??

Valakivel össze kellene futnom az elsõ szerveren aki Bell karakterrel játszik! Megtámogatnám 1-2 motyóval, és egy pár millával! Szóljatok, h mikor és hova menjek...

allock
akkor egyedül semmi esély? 😄
vannak azok a gateway key-ek különbözõ szintekre
azok mûködnek?

#hhwnd

Mordak
39-en keress ABA party-t bár te nem tudod ütni, de EXP-t jól kapsz.
Esetleg Calliana-t farmoló csapathoz csatlakozz... (Nem tudom melyik szerveren vagy, de a soluson nincs túl jó világ az Etherben farmoló accokra...

allock
39es sziten hová menjek fejlõdni? (Acc vagyok)
kaptam küldetést hogy a Settle Desertben lévõ Turncoutokat öljem le, az összes fajtát de azok krva erõsek nekem még 😄 1ütés aztán halál

szal vmi ötlet?

#hhwnd

Mordak
A calliana nekem csak acc és cora amukat dobál. ritkán 1-2 bell-t, de azok is csak simák sajna.

110+ ABA-ra az már jo, és tovább igy felfelé ha hol tudom etherbe már valami 150 es dodge kell és ez ha nem is alap de sokan ere törekednek
egyébként h lehet a leg 1szerüben elementált szerzni ? Calli farm ?

Mordak
Nekem nem PVP-hez kell a dodge... EXP-zni "csak" szóval annyira nem lesz kevés a 120 szerintem, de ha igen szólj 😊

Nethyrrea
hidd el a 120 dodge is vajmi kevés. pvp-ben nagyvalószínûséggel az ellenfélen lesz egy grace kesztyû (accuracyt ad), vagy aoe skilleket fog használni, ami eleve a dodge kikerülésére jó taktika.

nekem az AR-emen (persze némi dodge elementallal és 5 mercy cipõvel felszerelve) smart fegyóval 170-180 körüli dodge-om van, és még mindig nem a legjobb sok esetben.

Ryleh
#1772 ....bizonyos szint alatt mindig a fõ bázis kapujában indit....nemtom hanyas szintig..de igy van.

Vamp17
hali! most kezdem ezzel a jatekkal jaccani es az erdekelne hogy ha kilepek miert nem oda rak vissza ahonnan kileptem? koszi

nem is +7 kellene az tulzás, csak simán +4 elég nekem 😛
egyébként Grace van a kesztyüben mivel spear-el nyomom és elég nagy a sebzés minimumja és maximumja kell az accuracy-t h szinten tartsa + jobban el találjam a Strikereket ezen kivül még kell a dodge is h engem viszon ne találjon el a Striker. 90 jelenleg a dodge-m ami csekély elégé, 120 felet kéne lenni ami elfogadhato nagyábol.
az Item kombinálás nem nehéz nem kell hozá tul sok lové se , inkább azoknak a Tlicozása az ami idegtépö ugyebár pl a HC-m VI jébe bele ment a Dest Talic a mádosik már nem,betört az egész puff anyi neki, most a zerkerem Si jét akarom Iggy-zni amihez nekem kéne upgrader de mivel nem tom h müködik ez 1 kis idö lesz
és még el se jutotm az elementalokhoz
szoval nem nagy cuc ez a +4 es kesztyü de kellene

Mordak
Elég gáz az esély... de ez nem rossz dolog szerintem. Nem szeretném, ha mindenki +7-es ruhákban szaladgálna. Az életben nem vágnánk le 😞
A +3 már elég jónak számított még tört szerveren is!
A 47-es AR-emnek volt 5k deff-je 😊 (persze GM force buff-al és gyûrûkkel)
Most is azt akarom elérni, de ahoz még kell 90% EXP 😊 és persze egy tonna pénz is ami még nincs sajna.
Ami nekem mostanában sikerülget az a fegyver kombinálás. Van egy Smart int-es Spadonám +2 igi-vel és most 68-as a dodge-om, de a cipõ még nincs megcsinálva. kell vagy 120-as dodge és akkor mehet mindenki a sunyiba 😊

hmm most komolyan neheziteték az uppgradelés esélyet v mi van?
1 rohadt kesztyüt nem tudok felhuzni +4 re T3 asokal
a cipöröl nem is beszélve :S

Nethyrrea
jah