RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oka
sztem már én is láttalak mostanában Crysteket vagy miket gyilkolok

Nethyrrea
van akinek ez a heppje, másnak venni éri meg.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
el bizony

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Üdv,

sztem már láttalak arrafelé lofrálni mint én, én most 35 vok. Dzsihad a nickem ha látsz wispelj rám.

tört serveren már votlam 46. szintû <#beka3>

Hello mindenkinek játékosokat keresek akikkel lehetne partyzni ...
Novus Accretia 31. szintû vagyok épp de gyorsan fejlõdök
Capricorn86 a nick nevem ...
msn [email protected]

igazából eddig nem sok értelmét látom ennek az upgradnek, 6-8 milláért lehet venni upgrades fegyókat, ha összeszámolom az upgrade anyag sem olcsobb és az vagy sikerül vagy nem

és azt meg lehet csinálni, hogy felugradelek egy A-s fegyót mert az ugye biztonságos és utána csinálok belõle C-set. vagy olyenkor elvesznek a rajta lévõ ugradek?

Nethyrrea
úgy van hogy fehér fegyónál 4 upgrade-ig biztonságos, talán 5-ig is, aztán betörhet, intense-nél 4-re menet törhet be, narancsnál asszem már a legelsõnél is.

amúgy upgradelni +1-2-ig érdemes T2 gemekkel, nemkell rá T3-asokat pazarálni

(T2: light ruby, water crystal, terra topaz, lighting obsidian
T3, fire ruby, ice crystal, poison topaz, wind obsidian)

amúgy meg minél magasabb gemmel csinálod annál nagyobb az esély. de a T-ket nemérdemes keverni (egy T2-es, 3 T3-as, ilyesmi), maradj ugyanannál a Tier-nél.

most a fõ gondom, az update esélsyeket ki lehet vhogy számolni? mert tegnap kiprobáltam vettem cuccokat 600Kért azt huss 1 gobnyomással kidobtam az ablakon...failed. ezt igy nem anyira megérõs, jo lenne tudni legalább nagyából mennyi az esély vagy milyen kövek kellenek. na meg a narancssárga fegyómat nem is mertem upgradelni, mert olyat olvastam, hogy az is tönkremehet...ez igaz?

Nethyrrea
magasabb szinten, hacsak nem vagy eleresztve nagyon jó cuccokkal, kb rákényszerülsz a partizásra. (de még topos cuccal is jóval biztonságosabb és célszerûbb partizni)

playereket keresni, partizáshoz? akkor mapchatban (/Map blablabla), ha valakinek személyes üzenetet akarsz akkor /karakternév blablabla (kis-nagybetû számít), guildeket nézni max a guild managernél tudod, ott a...tyú melyik gomb az valamelyiknél a toposabb klánokat kiírja, de leginkább kiabálva tudsz guildet keresni. másik vicces dolog még az, hogy itt nem úgy van hogy a klán vesz be téged, hanem neked kell jelentkezni játékon belül klánba, és vagy elfogadják, vagy nem.

ha valamelyik player feje felett kis jel lebeg (nemtom milyen faj vagy, mindegyiknél más), akkor az egy klánvezetõ, annál a legérdemesebb próbálkozni. nem összetévesztendõ az archonok bazinagy világító jelével.

én most a wowot pihentetem kicsit, azt tolom 3 éve 😊
nem tudom meddig fogok jácogatni ezzel, azért nem egy nagyon bonyolult game 😊
igazából most még elszórakozom egyedül (lvl33 vok) de ugy halottam magasabb szinteken partyizni érdemes. meg pár alap funkcióval sem vagyok képen, mert azokat nem irják le sehol, pl hol tudok playereket keresni esetle guildeket megnézni...vagy csak kiabálni lehet csatin azt majd csak válaszol vki?

Nethyrrea
magyar guildet sztem fogsz találni, rutinos öreg rókát, hát attól függ mi számít rutinosnak neked, szerintem én tolom legrégebb óta RF-et mint magyar, de én bellato vagyok xDDD meg most kicsit pihentetem RF-et más mmo-k miatt.

Nah végre tudok irni a forumba 😊

Üdv
kezdõ lennék a gameban, ezért keresek rutinos öreg rókákat a Novus szerveren a robotok szineiben. estleg neagyisten vmi magyar guild? Vigyázat, van sok kérdésem! 😊

proba

Nethyrrea
hát....az elején max. hátul csak akkor ha topos cuccod van, meg eléggé pvp zóna, tehát inkább groupban. azabaj ilyenkor hogy egyedül csak akkor tudnál normálisan szintezni ha olyan cuccod lenne amilyen még nekem sincs.

üdv
Vulcanic? egyedül érdemes próbálkozni?

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

Nethyrrea
hát, 48-50 gázos, 50-51 hiperkönnyû, BD-ben

Kreeder44
Okés az király... és h tudok accountot csinálni mert CM-es accom vam LoTRO meg Archlord miatt de nem tudom honnan kell szerezni Regitrációs kulcsot amikor hozzá akarom adniaz RF Onlinet... segítsetek pls!

üdv
basszus! Nethyrrea: mióta vagy 51? grat hozzá! nekem is adhatnál ötletet! tegnap egyedül 0,37%-ot sikerült összekaparnom, igaz egyedül voltam, de ezt már megszoktam😊 ám ha így haladok, karácsonyra leszek 48, igaz valószínüleg milliárdos is 😊

Teljesen ingyenes -> Item Shop van
Kreeder44
Srácok ez most menniyre lett ingyenes.. mint az archlord... vagy itt a registrations key-t meg kell venni???

CSOki444
XD

Nethyrrea
keddig nehezen

CSOki444
jön valaki rohanozni kicsit ?

CSOki444
😊 jo abbahagyom 😊

KILLER2
Nehéz ezt abbahagyni, mi?

Töltsük le az internetet!

Nethyrrea
abbahagynád végre?

CSOki444
bruhha.
Ez annyira szar sajnos ahogy most TE Mordak probálsz engem kiosztani.
Hidegvérrel irsz megokosságokat blah blah blah . és azt hiszed ettök okosabb megfontoltabb bölcseb vagy mert te ilyen modon osztasz ki egy bunko embert.
hát sajnálom de ez szánalmsa

NOS :
uj hirek lassan bannolják egész solust
cora RL bannolva
acc archon bannolva ....peregnek az emberek XD

üdv
miután kölcsönösen eligazitottátok egy mást a "ki mit tegyen unálmában" témakörben, remélem a szócsatának vége!😊
a fórumot ilyen nézeteltérések miatt kár lenne elhagyni, ígysem vagyunk túl sokan! és minden infóra szükség van ha elöbbre szeretnénk jutni!

Mordak
Netjyrrea hidd el nálunk nehéz... a 240k CP-vel 43! vagyok a top 100-ból, és elõttem csak 48 - 50 karik vannak...

- NEM AKAROM FOLYTATNI!!! Csak 1 hozzászólás még és nem is jövök ide többet! Csak hogy ne legyen "vita" bár itt szerintem nem volt igazából... Egy vitában a felek a tisztességesen beszélnek egymással. Sajnos ez most elmaradt.

Kedves Barnus...
Láttam az regisztrációd szerint most éppen fõiskolára jársz. Nagyon nagyon tudom sajnálni a kedves a szüleidet, hogy fizetik a tanítattásodat, de sajnos értelmiségi ember belõled nehezen lesz. Sajnálom, hogy ilyen emberek kapnak diplomát! Nekem nem adatott meg, hogy fõsikolára menjek, "csak" Tecnikus vagyok. Hidd el szívesen cserélnék veled ebben az egyben. Inkább tanulj egy kultúrát, járj be szociológia, pchiológia elõadások, akkor talán még nincs veszve minden!
Javaslom kerüld a (Buzi, Geci, Fõbuzi, és egyéb olyan kijelentésed amit nem kívánok leírni.) És egyébként is, hogy mersz te ilyen szavakat használni? Hol tanítják ezt? Az AGRÓMÓKUS iskolában az MTZ szerelése nevû órán?
Mi szerintem ezek nélkül írjuk a hozzászólásainkat.

Sajnálom te aranyos kedves hozzászólásodat nem írtad be megint az így kezdõdött részbe.

És kapja be neked a vacogós cápa...

Ui: Nem vagyok fõnök, csak segítek a klánnak amiben tudok és sajna az én fejlõdésemtõl vonja el az idõt, de önzetlenül megteszem. Szerintem ettõl erõs egy faj, és egy Klán.

Na látod így is el lehet küldeni a másikat melegebb éghajlatra.

Üdvözlettel:
Seu An Mordak

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

Chai
Bármelyik harcosnak ott a Cleanese - mezítlábas elite skill, csak a rangernél /Desperado/ class skill (Divinity).

Chai
Vicces a nagyokat hallgatni 😊
40 kill - és még mindig -2000 cp 😊

Bezzeg én, mint HC.. állandóan csak negatív ágban vagyok... Itt is megmutatkozik a csodás játékegynesúly. Kiváncsi vagyok mikor lesz egy MSnek vagy egy HC nak annyi CPje mint mondjuk egy Zerkernek. (az ARekrõl meg már inkább nem is beszélek). Holott õk is kiveszik a maguk részét az ölésbõl.
A party xp-rõl meg sem említem (najó mégis 😄 ).
Miért nem raktak oda egy szorzót minden egyes támogató kaszt mellé? Így adott esetben ha elidul együtt a party, és mindenki csak a maga dolgát végzi - pikk-pakk lemaradnak a többitõl.
*sóhaj 😊*
Vissza AFK buffolni, mert így az életben nem lesz GM triom 😞

Nethyrrea
amúgymeg 210k pvp pontot cw-n annyi cp mellett nemnehéz összeszedni, próbáld meg egymilla felett.

és majd sírsz ha véletlen egy 40-es kisgyerek kinyír és egy halállal elvesztesz 30-40k-t.

Nethyrrea
vagy ha zerker vagy akkor ott van a cleanse. csakhát az minden mást is leszed rólad.

Chai
Vigyél magaddal egy HC-t 😊 Legjobb megoldás 😊
Vagy ló helyett szamár alapon, valami mágust, az is tud purge-zni... (de akkor mondani kell neki hogy a party ablakot tartsa nyitva, hogy lássa a debuffjaidat és egybõl lekaphassa õket)

A HCvel a probléma ott szokott kezdõdni amikor a harcosok bemásznak a frontvonalba - mondván van HCm túlélem, nem törõdve a varázslatok hatótávjával (vagy azzal hogy barikád mögé állnak)- berángatják a HCt is, aki pikk-pakk elterül... majd futhatnak együtt vissza.
Valahogy nem képesek még mindig felfogni, hogy a HC-t, pont mint a Ressert meg kell védeni...

üdv
az acc hálót, vagy a cora dermesztõ varázslatot ki lehet védeni valahogyan 1 bell wariorral?

CSOki444
akkor ki kezdte a szurkálodást ? mert én meg mertem emliteni hogy aki unja ez egyik oldalt vagy szervert az jöjjön corának ?
és ?
mi ebben a baj nem parancs csak egy lehetöség...
nyasgem

CSOki444
IGY KEZDÖDÖTT :
Hali

Aki most kezdi vagy már elkezdte de mégkisebb szintü vagy akár csak magyarokkal akar együtt játszani az kérem jelezze!

Solus szerverre jöjjön cora fajjal.
eddig 5 magyar van van köztük kis szintü és 47 es szintü is szoval vegyes még....

DE ha esetleg valaki ugy dönt hogy lenne kedve csatlakozni akkor az kérem vegyen fel skypon a cimem: gasparbarnabas keressem rám és vegyen fel .

Segiteni tudunk bármiben exp cuccok pénz ...csak jo lenne már egy magyar cora klánt csinálni ami aktiv és erös összetartó!
üvd.
BARNI

AZTÁN EGYBÕL JÖTT EGY KÖCSÖG AKI SZERINT NE MONDJAM MEG SENKINEK MI LEYGEN ÉS HOL PEDIG ÉN CSAK MONDTAM HOGY MIK A LEHETÕSÉGEK:
szerintem mindekinek inkább maga kéne el döntenie el hova megy,és elötte nézzen körbe infokat szedni
http://rfo.gportal.hu/ itt

AZTÁN JÖTTEK A KIFOGÁSOK HOGY MIÉRT VAGYUNK JOK:
hmm nagy betü nyugi😉 amugy azért mennek ketten ellenetek mert a cora fajnak van a legtöbb embere cw-n annyi mint az acc és bellnek együtt, + irtó sok 50-es red isis-el, amiknek a dps-e õrület durva, de semmi se tart örökké 😊Egyszer lesz több red siege kit-es és rmau-s.Szóval a kihívást kérded mi a jobb egy gyõztes fajjal tolni vagy egy vesztessel?, ha acc jön be valakinek azzal tolja és ne aszerint hogy melyik az épp trendi gyõztes oldal.

AZTÁN JÖTT EGY UJJAB BUZI HOGY CSITER A CORA FAJ HOLOTT MIND A HÁROM OLDALON VANNAK :
A cora cwn való részvétele (természetesen a zerg-en kívül) több ponton megkérdõjelezhetõ.
Sorolok pár dolgot hogy miért is „szopattok” minket:
-Summon bug – egyszerre 3 summonnal rohangászni jó dolog
-Forcelog – igen továbbra is fenn áll, kedves fajtársadat Morbakot kérdezd ez ügyben – tegnap 3x is produkálta magát Solusban
-Magasabb szintû summonok, amiket egy map glitch-el VCben felhúztak majd eladtak AHn.
-Nem egészséges az a dps ami a coráknak van 2 perc alatt legális eszközökkel nem lehet 25%ot lecsapni az ACC chiprõl. (mint 2 nappal ez elõtt)

Amúgy ne aggódj nem sokáig fog tartani a pünkösdi királyságotok... Tegnap már nem tudtatok gyõzni. Hamarosan a másik két faj csak titeket fog ütni, várhatjátok hogy egymásnak essenek.
Jó muri lesz corának lenni…

JA ÉS A SZÜVETSÉG :
attol függ mennyire low lv...acc siege-kit mindig is arrol hires pl compound shot hogy irtónagyot sebez, és ne félj ha csak fele annyi rmau-k vagy nem is kell rmau, 48+ maunk lesz akkor már jó lesz mau zerg csak a driver-okat nem nagyon veszik be party-ba sajna😞 és drága a cw, jah és siege kit és shield valószibuleg grafikai bug, mint az is hogy sokszor látom haver-om mauját felrobbani miközbe virul és pirul harc közbenXD de lehetne még pár sort irni errõl milyen graf hibák vannak

.:

AZTÁN A FÕBUZI BELLATO MEGSZOLOL MIKOR MÉG 30 AS VOLTAM KB
Unatkozol???? Keress meg megint átmegyünk, csak most ne fuss el pls! 😊
A múltkor engem kértél, hogy ne bántsunk XD
LOL

Látom már 45 vagy... sajnálom, hogy folyton DC-zett ma este a karim....
Ui: A gyors szintlépés gimped karihoz vezet. csak ovatosan

NA MEG EZT UGY VÁRJA MINT A MESSIÁST xd :
Amúgy meg várd csak meg az új patch-et... akkor jön az érdekes fordulat 😊
-50% cash 1 RMAU pl. hogy csak a legjobbat említsem.

Jah eszembe jutott még 1 cheat...
4 Cora nuke -al 1 CW-n könnyû a vesztes szitut visszafordítani.
3nuke / nap... na jah mindenki másnak....

EZ AZ EREDMÉNY MEG SZÉGYEN AHHOZ AZ IDÖHÖZ KÉPEST AMIOTA TOLOD A JÁTÉKOT:
Majd ha neked is lesz 210ezer PVP pontod (jelzem ezt csak CW-n lehet szerezni) és 240k CP-d (lvl46-on!!!) akkor esküssz átmegyek és elhagyom a belleket!

mi óta játszol itt?2006 február körübelül ha jól tippelem mert az elött volt picivel a beta szóval az idõ alatt az 900k vagy 1milliós a cp amugy ez a pvp izé mizét nem én hoztam csak a srácnak volt nagy a szája hogy 1 hónap alatt õ mennyit szedett, a cm forumra meg nekem elég az amit olvasok nem hogy én is köztuk legyek mert elég sokszor lenne nézet eltérésem én inkább ezért kihagyom thx

Nethyrrea
ha megmutatom a pvp pontomat meg a cp-met mosmá csöndbemaradtok? csak mert több van nekem mint mindannyiótoknak együttvéve.

ha vitázni akartok tessék menni a cm fórumra. nemvagyunk annyian hogy itt is a sárdobálás folyjon.

CSOki444
.<#email>

KILLER2
Ez nekem jött?

Ja és elnézést kérnék a többiektõl a bell oldal nevében. Abbahagyjuk a veszekedést.
Hy, Csak úgy hozzá tenném hogy neked van 51-es haverod akkor ki is a kocka?? (ja és nem mi vagyunk idegesek)
KILLER2
Kissé szánaémas, hogy most komolyan egy játékon vitatkoztok, azon belül is arról, hogy ki az erõsebb. Döntsétek el ott.

"SEMMI KIHIVÁS NINCS MÁR A CW BEN ..."
"tegnap 20 kis buzi bellt öltem le 1 ütése meg a sok buzi catabult B vagy fasz tujda Rmau is ott robbant fel a varázslataim alatt XD
sorik vehtenk uj gépet 😊" ki is veszi szivére és ki kezdett keménykedni remélem kapsz kis bunti pontot ezért a személyiségedet és tágas szókincsedet kibontakoztató írásodban😊

Ahet
Örülök, hogy bemutatkoztál. Én Ahet vagyok. 😉
<#integet2>

The gods have disconnected you ...

CSOki444
bell fanok ennyire gyikok ?
faszse jött ide keménykedni csak irtam hogy állandoan mi nyerjük meg a cw ket..
erre buzis morbak irta hogy ö bla bla bla vagyány gyerek mert van 240k pontja ..
pfpfpf
nagy gyikok vagytok mind ilyen szarságon felhuzzátok magatokat.
ez csak játék de látom nektek nuub kocka köcsögöknak ez az életetek és ha valaki ide meri irni hogy fasza a faj amivel jáccik ti ezt egyböl sértésenek veszitek fel és támadtok mind
pöcsarcú kis buzi gép elött ülö köcsögökö vagytok a faszom kapjátok be mind aki igy a szivére veszi a játékot!
tegnap 20 kis buzi bellt öltem le 1 ütése meg a sok buzi catabult B vagy fasz tujda Rmau is ott robbant fel a varázslataim alatt XD
sorik vehtenk uj gépet 😊

na csum parasztok vagytok és nyaljátok ki a cora seggem

várjátok a patcht ezzel tudtok csak elörébb lépni XD

Ahet
Hagyjátok már a saját szemétdombján ... !
Ez itt úgyis csak szókarate. Mindenkinek van a másikról egy bizonyos véleménye, de egyikünk se lesz döntõbíró, hogy megmondja a frankót.

Majd játékon belül lesz hozzá pár szavunk. *el is megy a MAU karjaira felfesteni a SZÓ feliratot*
<#banplz>

The gods have disconnected you ...