RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOki444
if you feel that you have been treated unfairly or disenfranchised in any way shape or form, please file an appeal at [email protected].

ezt egy jo angolos forditsa már le lécci nekem

felesleges bárkihez fordulnod, ha csaláson kapnak banolják az összes accod nyilván nem csak azt amivel hirdettél, annak semmi értelme nem lenne abból csinálsz végtelen számú másolatot.

CSOki444
Bannolták a második karimat ok nélkül az elsöt jogosan bannolták ez tiszta

utána a másodikat is bannolták azért amit nem tettem.
hiába irtam ticket et a cm nek ezt kaptam vissza válasznak.... kihez forduljak ?

CSOki444
Na srácok erre mit lépjek ?

barnuska2

Posted On: 02 Jun 2008 10:58 PM

--------------------------------------------------------------------------------
Hi,
my account was banned .
I dont know why .
This is my account name : barnuska2
I olny wanna now why banned my account.
and pls i want to get back my account.

Zebma

Posted On: 03 Jun 2008 04:21 AM

--------------------------------------------------------------------------------
Dear barnuska2, thank you for your ticket.

Your account was banned because of offering real money trading and spamming in the channels.

It will not be opend again.

Kind regards

GM Zebma

Nethyrrea
egyszerû. fifti fifti.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

szval teljessen random, hogy milyen szintû lesza fegyó. a készítés mondjuk nem anyira költséges, typeA+intfegyo+exelsior=typec és a typeA tipusát kapja...viszont jo volna tudni, hogy kb milyen arányban sikerül. errõl nincsen vmi táblázat vhol? mert félek elkezdeni gyártogatni, mert ahoz azért elég költséges, hogy nagy %ban elbassza az ember.

Nethyrrea
ööö, olyan narancs fegyókat vagy BD-kbõl lehet dropként (vagy keményebb elan pitbossoktól) szerezni, vagy egy intense és egy valamilyen lila fegyó kombinálásával, ott viszont egyrészt lehet hogy a kombináció nemsikerül (vagy csak simán, vagy elvész valamelyik alapanyag, esetleg fegyver), vagypedig az ilyen gyártott fegyóknál a szint-kedvezmény változhat 0-tól 5-ig random. slotok se számítanak az eredeti fegyóknál nagyon mert a kombózás során random osztja azt is újra. viszont a narancs fegyókat upgradelni elég költséges móka mivel azok már +1-re menet is betörhetnek.

hogy mi kell egy ilyen kombináláshoz, tõlem nekérdezd, még büdöséletbe nem csináltam ilyet 😄 azt tudom hogy kell a 2 fegyó, valamilyen színû excelsior piece, meg talán talic is. de ez változhat asszem attól függõen hogy milyen fegyót akarsz összerakni talán.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

üdv
a szaggatással kapcsolatban: amikor a játék tölt szinte megáll az élet 1 pillanatra, lehet kevés neki a 2 giga ram! még mindig a vinyórol kell tõltenie! vagy lassú a vinyó! stb! kell alá vas rendesen az biztos, nem is értem a hivatalos oldalon miért van P3-as gép minimumként feltüntettve 😊 a következõ tuninglehetõség 2 vinyó raid-be kötve 😊 ez biztos dob a játék sebességén!

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

mivel lehet levinni 1 fegyónak a szintjét?
láttam narancs fegyókat 5 szintel alcsonyabban mint a saját szintje, azt hogy kell? gondolom mikor csinálják kell vmi hokusz pokusz 😊

Nethyrrea
benyomod a gombot és kiékeled tízforintossal 😄 vagy fogpiszkálóval 😄

esetleg ha van nostromód (belkin nostromo gamepad, vagy esetleg logitech G15 billed), arra tudsz makrót írni, ráadásul az még nem is minõsül illegálisnak asszem.

Nethyrrea
hát azért simán elképzelhetõ. pl szerintem egy 50+-os karit akinek van mondjuk +5 mercys cipõje, +3/4 int armorjai, esetleg type c armor pár +4/5/6-os int/type c/leon fegyója, elemental ékszerei (mondjuk perfektek), azért egy olyanért simán lehet kapni szép summát. mivel egy ilyen karit összeszedni csakis igen jó klánnal vagy ebayen vett pénzzel lehet összehozni.

ismerek pár ilyen felszereltségû karit (többé kevésbé az enyém is ilyen)

akkor már csak 6 ember kell. nekem destroyerem van, de még csak 35...és most épp nyaralni mek csütütörtökön, szval pihen kicsit...de lehet vele számolni 😊

frango
Pedig vesznek karikat! Elég durva áron...Nem véletlen látni szinte mindenhol botokat...
Jah aktív guildet kéne csinálni!Accot!Nekem 42es rangerem van.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

kár 😊

igen, ezeket botoknak hivják (minden programot ami vmilyen cselekvést automatizál) és álltalában bann jár érte 😊

tud valai valmilyen programot aivel a skilleket lehet fejleszteni
hasonlo mint a játékban található auto skill csak miután lejár azután magától skillezik ...
wow ban is halottam hasonló programról amivel bányászni lehetett...
ciao

nem tudom. én ha bekapcsoltam az unlimited glow-t akkor max. 1 perc után kivágott a progi.
mondjuk sztem nem anyira tökéletes a motorja, legább is nekem sokszor beszaggat, pedig sztem nincs szar vasam (5200+ dual amd, radeon 3850, 2G ram)

azért az kicsit más 😊
a wow meg az RF nem egy ligában játszik 😊
én is nehezen tudom elképzelni, hogy vki ingyenes játékban karit vegyen.

ja kéne vmi magyar gildet összeütni a novuson ide akit érdekel. nekem van már 1 30+ karim...már csak 7 másik kell 😊

frango
Rf-be is csinálják azt :s

KILLER2
Ne bántsd szegényt, unokatestvérem xD (nem vicc, télleg)
Próbálkozni lehet.
Amõgy meg külföldiek valóban megveszik jól mondod és hülyék is. Egyszer TVben láttam olyat, hogy kínaiak abból élnek, hogy WoW-os karaktereket fejlesztenek amerikaiaknak, azok meg fizetnek érte. Hát nem kicsit néztem, hogy ilyenek is vannak.

Töltsük le az internetet!

Nethyrrea
van ilyen ember, fõleg külföldön, de ha valakinek annyi esze van hogy ezt tört szerveren tegye hát mutassátok meg hadd menjek el hozzá és röhögjem körbe 😄

KILLER2
Mondom én, hogy érdekes ötlet. Amúgy jó hely, csak hát ez az eladás, ez érdekes. Max hivatalos szerveren, de én nem értem, hogy ki az a barom, aki karaktert vesz...

Nethyrrea
rf ultimate? az egy tört szerver? tört szerveres karit akarsz eladni? magadnál vagy? 😄

KILLER2
Nem tudja valaki RF Ultimete-re a jelszavam? <#idiota>
Nem férek hozzá a 48-as dágaszághoz.

Nethyrrea
glow, és van. néha hajlamos egyes helyeken szépséges grafikai bugokat csinálni és a játék is néha elszáll tõle.

Kreeder44
Köszi srrácok

KILLER2
Eladó? Azé nem ér az annyit. Komolyan kondoltad, hogy post ppnzér eladod? Te tudod...
Én meg lefelejtettem a jelszavamat, pedig aratma most játszani 😊 Na majd elõkerítem.

ForsyS
eladó rf ultimate-re 48 lvl es acc ranger gunner -> striker. full 47 lvl-es normal bazooka szet + 4 upgr.-es fegyó 1945-2439 dmg vel.

... pont ez a baj ...

ForsyS
hát ja.😊

... pont ez a baj ...

frango
Akkor te nagy kocka vagy 😄

CSOki444
Ja én meguntam hogy nemtudok elmenni cq -re és vettme hitelre egy gépet 230k ért .. 😞

CSOki444
http://www.rf-onlinegame.com/freetoplay.php?territory=EnglishUSA

és itt van hozzá ingeyn key

itt: https://cogaccounts.codemasters.com/account-signup.php

Kreeder44
Hol tok Accot csinálni pls help!!!

Hy all! Lenne 1 problémám én eddig Archlord-oztam de vhogy nem tom letölteni a game-et és acc-ot csinálni rá valaki PLS segítsen!

frango
Jó én nem szánok százezreket vasra...
Na de Novuson van magyar aktív banda? Ha nincs csinálni kéne egyet...!?

CSOki444
Nekem fulllon van minden 1440*900 felbontás felhuzva minden beállitás és semmi gond néhha van egy kis lagg CW-kor de az az interntet miatt van nem a gép miatt.

na jo de milyen géppel? 😊

én mondjuk nem vagyok hajlandó olyan gameval játszani amit csak minimumon tudok futtatni (mondjuk nem is láttam még olyat 😄) akkor inkább nem játszok vele 😊 én 1360x768 ba tolom maxosan, csak ezzel a full lightal van most bajom, majd hétvégén még probálgatom miért akad ki.

frango
Hi!
Novuson van valami kis aktív magyar banda, akik bossolnak is? Természetesen Acc...

A gépigényrõl annyit, hogy nekem 1024*768on full minimumon 200-250 karakternél 20-30 fps😊

Mordak
Nekem is kilép a játék, ha teljes képernyõvel tolom, és nem is olyan szép.
Most simán ablakban fut, azóta nem volt ilyen problémám. Amikor betöltött mindent szépen széthúzom, és jó is.

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

nem glove, inkább glaze vagy vmi ilyesmi 😄

nektek be vannak kapcsolva a glove effektek? mert tegnap vettem uj videokarit, gondoltam kipróbálom. szép is meg minden, lángolok meg a buffok csillognak villognak, viszont az egészet mintha kicsit elsmootholta volna, olyan homályosnak tünik...nem tom jobb-e igy engem zavar kicsit. Láttam mondjuk ilyen éleség állitást sportoltam kicsit azzal is...de nagyából 3x akadt ki a progi vmi hibával...nem tom van-e összefüggés mert este már nem volt kedvem tovább görcsölni vele.

hmm mert elgondolkoztam mert van 2 giga ram egy P4 3.2 meg egy 7300GT és nem gyengén megette a gépet
nahmármost ha majd 50 szintet elérem márpedig elfogom 😄 1x akkor majd nem azzal szeretném tölteni az idõt hogy lag lag lag 😊
de gondolom iylen összeröffenésekkor inkább vissza kell venni a felbontást stb meg eprsze ne veryH on legyen

Nethyrrea
nemkell nagyon komoly

valami kétmagos proci, kb 2 giga ram elég, és esetleg egy 7200-as vagy 7600-as gef szintû kari már megteszi

hali milyen gép kell hogy war on ne szaggasson a gép ? <#wow1>

Nethyrrea
vagy pvpbe próbálsz nálad magasabbszintûekre lövöldözni.

Mordak
Szia

Persze van, de túl sok pénzt kell rákölteni :S
A Chip Guardok ha 1-et ütsz akkor is adnak PT-t. Érdemes alacson szintû int-es fegyverrel és craftolt lõszerrel próbálkozni. +kell a range a skill és lehet hogy adrealin poti sem árt.
Nálunk az egyik zerker így tolta fel a range PT-jét.

-Mordak

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

Nethyrrea
van, ha lesz idõm leírom

van arra vmi lehetõség, hogy ha nagyon lehagytam 1 abilityt akkor utánna huzzam vhogy? mert ugye van a rangedem az elég alacsony, de csak az fejleszti amiért xpt is kapok, azokat viszont már nem találom el vele :S

én most sztem kicsit elhuztam szintbe, probálok inkább PT-t huzni, csak az olyan unalmas 😄
meg az asszonyt probálom felhozni, még csak 23. Õ Rozsdamentes 😊