RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érettségi? áhh mi az .... 😊

frango
Na végre leérettségiztem...jeeeee😊
Ha játszotok mért nem az elsõ, pro szerveren toljátok?Novuson vannak a legdurvább arcok szerintem.

Van azért amikor sokkal tovább is eltart a karbantatás. Volt mikor fel akartam menni játszani olyan fél 6 körül azt még akkor sem volt jó a szerver.

Most már van faszán akármennyi idõm. Jól feltolom karijaimat😊))))

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

ForsyS
😊

... pont ez a baj ...

Nethyrrea
lvl 55....majdeccer elhiszem hogy azt hivataloson csináltad

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

aham arról nem is tudtam

minden szerdán karbantartás van 10-14h-ig

KILLER2
Nem tudom, lumenen van egy magyar klán. Bár kb fél éve nem játszottam, de bevettek, szóval lehet, hogy inkább ott folytatom.

Töltsük le az internetet!

nálatok se megy az rf?

frango
Ja tört szerver? Nem szóltam semmit...😊))

Novuson vagyunk most a legtöbben accretiások.

ForsyS
VÉgülis abban igazatok van, hogy tört szerón lényegesebben könnyebb 😊.
Még a végén visszajövök lumenre, és rendesen csinálok egy karit.

... pont ez a baj ...

KILLER2
Lehet, hogy majd én is folytatom a rendes karimat. Most én is törten tolom, annyit nem játszok vele, hogy élvezetes legyen egy rendes kari, de lehet, hogy most a nyáron folytatom a ha jól emlékszem, 38-sa accretiámat a lumenen.

CSOki444
Tört szerón nyomtad?
mert ha igen egy olyanon és is toltam régen és 1 hét alatt 55ös voltam acc és +6 minden 😊
probáld meg igazi szerón.
soluson 47 voltam 2 honap alatt minden PT maxra huzva + 90% on voltam már de abbol 60% csalással volt már XD

KILLER2
Hidd el, azoknak tartanád, ha nem tört szerveren toltad volna. Utlimate-n 2 nap alatt megvan a 30.

frango
Jo most itt nem kell menõzni, hogy te mekkora nagy fasza gyerek vagy az 55el!Ugysem játszol már...egyáltalán minek vagy itt?
Nem a szintekrõl van itt szó csak egy kibeba..tt kis laza magyar guildot akarunk összehozni...
Ha visszaolvastál volna láthattad volna hogy nekem is van egy 44es rangerem és tudom, hogy még elég messze van az igazán játszható szinttõl
Olvasd el a 2092es hozzászólást!😊Písz

ForsyS
ha te mondod.... én legalább nem 30+ karikat tartok vminek...

... pont ez a baj ...

frango
Az messze sem fullos😊Meg olyan hogy fullos nincs is...

ForsyS
XD. Mondom majdnem fullon. 55 lvl és a fegyómon, meg a cipõmön kívül mindenen 6 upgrate.

... pont ez a baj ...

frango
55ös?+7-es upgrade minden cuccon?

ForsyS
30+os karik ? nekem fullos karim volt majdnem, csak meguntam a game-t 😄

... pont ez a baj ...

Capricorn86 a nick nevem
36 lvl és 213 Snacher gate ben szoktam bogarazni mert gunnereket még nem igazán tudok gyilkolni 😞
de elfogadnék egyk is segítséget némi partyzás+gunnerek gyilkolásában 😊

frango
Jah velem együtt 3man vagy 4en.30+ra kb 3-4 nap ha nem játszik sokat az ember...Ugyhogy azzal szerintem nem lesz gond😊

Igen, Dzsihad néven futok. szedjük akkor össze ki jönne.
Zehn+3fõ (vagy +2?)
Vmotor (asszem már irtd a karidat csak nem emlékszem 😊 )
Dzsihad

eddig. Irja ide akit még érdekel és esetleg van 30+-os karija...de ha nincs akkor is...majd lesz 😊

mellesleg naponta is tudnék gamerkedni fõleg este éccaka de akár non stop 😄

hmm benne lennék énis
36. szintû accretia novuson

frango
Nem az a baj hogy nem jó játék/Sõt nekem iszonyta bejön.Igaz ez az elsõ mmorpg-m de nagyon bejött!Néha monoton(ezt mondjuk imádom,lehet beteg vagyok) viszont mindíg erõsödsz tanulsz.Azért hagyja abba sok ember mert sok munka kell ahhoz hogy egy játszható karaktert hozz össze.Szerintem pl a játék 40es szintõl kezdõdik.45nél már érzed hogy érsz azért valamit.Ha pedig eléred az ötvenet onnan kezdõdik az igazi játék.Csak már el kéne érni azt az 50est😊Szerintem az összetettsége pont jó!Ha túl bonyolult az megöli a játékélményt.Én háom hónapja tolom kb de még kicsit sem unom van egy 42es karim kavicsgyûjtésre,üzletelésre,upgradre stb... 44es ranger, meg egy 38as warrior.Még kellene egy striker is😊)))
Engem az accretia fogott meg nagyon.Nem is játszok másik fajjal.Most azért jó mert nyeregetjük a cwket néha😊Nem gondoltam volna hogy milyen sokat számít a Race Leader személye.Egyszóval fasza játék ez nagyon is szerintem...
Nekem csinált egyszer olyat, hogy ékezetes betûk helyett ilyen japcsi irásjeleket rakott ki...Egy particio formázás és XP reinstall megoldotta a problémát😄
Szervezz te egy guildot Dzsihad!Én tutira 3 embert tudok vinni😊
Egyébként asszem egyszer láttalak Dzsihad néven

nem tudom, ki kell probálni...normálisabb játékoknak nem volt semmi baja az ékezettekel.

hát igen az baj ezzel az RF-el, hogy azért nem az a játék amit az ember évekig eljátszik...kicsit azért eccerûre sikeredett, nem hinném hogy csak a magyarok hagyják abba sokan 😊

frango
Ékezet szerintem felejtõs...
Amúgy meg magyarokkal nem nagyon lehet guildot csinálni...Eleinte még játszanak páran aztán kezdik megunni azt annyi...Én már szerintem nem csinálok de ha valaki esetleg akar akkor oda szívesen csatlakozok.

én mennék, csak pls ne vmi fantáziátlan fos guild név legyen ilyen hun-akármicsodáktól már hülyét kapok 😊
ha ki akarjuk fejezni hogy magyar, akkor legyen magyarul. pl. Vas Légió

frango
Járok😊 Csak Novus!!!😊 Én laptopról tolom a legtöbbet(csak szintezek stb.. nincs cw)A procim viszonylag jó, 2giga ram, viszont a vga egy rakás...az, és a vinyóm se a leggyorsabb.A játék max 320mb ram-ot eszik.Ezért mondom hogy simán elég az 512. Ami kell hozzá az jó vga jó cpu meg gyors és sok szabad helyet tartalmazó vinyó.Szerintem meg sokmindenki szerint😊Mondjuk nem kell több progit futtatni mikor játszol.Vistánál más a helyzet mert az ugye alapból sok ramot zabál.Nem véletlen, hogy a modern konzolokba is csak lofaxnyi ramot tesznek(512) viszont a proci nagyondurva meg a vga se rossz(Pl:xbox360,ps3)
Nekem a cw-s gépem😄DD az 512ram,2,8GHz proc,60Gb os a particio amin fut,a vga az meg vmi 256megás ati 9600 szintû kari.Igy közép graikán ugy, hogy nincs árnyék(felesleges) a többi effekt maxon van 150-200 karakternél 50-60fps ami már ugye folyamatos😄Jó persze jobb lenne maxon tolni de én nem fektetek be egy izmos gépbe...

De alapból nem szûrik vmi progival a haxot?Vagy az a PurifierB.dll az mi?Sok makk azzal a repülés haxal tolja azt ott nem is látod, hogy ki az mi az.Sokat járok craig mineba lazhuwardianokat ölni kavicsokért és szinte mindíg tele van bottal.:s

nem tudom, én a rendesen játszok.
de nem kell tört szerver, hogy játszani tudj, teljessen ingyenes a rendes is.

Nethyrrea
jah vagy a ticket systemmel beszólni az exploitereket. ha hivatalos fórumon írsz postot az 2 dolog miatt nemjó:

1.a csíter észreveszi, és egy ideig nem/óvatosabban használja amit használt

2. gm-ek banolnak a fórumról épp ezért

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
gm-eknek emilben reportolni.

512? nemtom jártál-e hivatalos szerveren, de egy normálisabb chipwart vagy tömegverekedést még annak a gépe is megérez akinek 2-3 giga ramja és 8800-as karija van.

frango
512 simán elég hozzá(XP)...Nem azon múlik hogy lagos e.
Jah jut eszembe nincs valami hivatalos forum vagy valami ahol lehet jelenteni a haxos karaktereket?

Nethyrrea
256? ne menj sûrûn "lakott" helyekre mert behalsz 😄

1 gigával is izzad a gépem, ha nincs mellé egy combosabb vidkarid akkor sztem ruházz be némi upgrade-be. 256 rammal manapság egy mmot se lehet normálisan játszani.

"dzsihad2" elmondod nekem hol van az a tört szeró? 😄

"2 Giga ram elég" WoW! Nekem 256-van!
Most töltöm a játékot, próba cseresznye.
frango
Na aki akar jönni Novusra Acc guildba az irjon rám! néven vagyok.

CSOki444
nem, külön email cim 😞

üdv
esetleg azonos email cím a regisztrációnál?

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

frango
A vasnak is van száma😊

CSOki444
Akkor az hogy lehet hogy az elsö accountom bannáolták a csalásom miatt.
utána egyböl a másodikat amivel nem is játszottam már 2 hete.
Azt honna tudták miylen karinévvel és milyen account névvel toltam azt ?
csak ip alapján.

frango
Szerintem nem Ip-re. Az elég nagy kibaszás lenne mert pl ha itt a városban nálunk bannolnak valakit akkor majdnem az egész várost bannolják😊

CSOki444
DE sajnos ugy néz ki arra.
De ez nem fer.
Ha ismét játszanék márpedig szándékomban áll egy uj cora karit kezdeni valamikor vizsgák után akkor megint attol retegjek hogy egyszer csaltam és utána cslonak fog mindeki titulálni?
ez igy nem lesz jo márpedig tanultam belöle most egy 2 honapos munkám ment tönkre 😞
jo megérdemeltem de a másik accoutot azt nem , + a jövöbeli accountomat sem fogom ha egyszer csinálok és esetleg ip alapján bannolnak..

frango
Ha egyszer csalsz utána rád lehet fogni bármit és egy szót sem szólhatsz... Vegyél új gépet azt ne csaljá többet(gondolom nem IP-re bannolnak)

CSOki444
A gond az hogy nem csináltam ezeket.
SE pénz nem árultam se nem spammoltam azt sem tudom mi az .
Szoval valaki aki GM haverja akar eltettni láb alol , mert 2 accountomat is tötlték ezzel az indokkal.
Öcsémröl meg kitalálták hogy pothacker és egy napra bannolták.

na ez a szopás geci mikor az emberröl ezeket a szarokat kiatlálják a fasz GM meg CM szépen keresztbetesz ..pedig ö nem csinált semmit,
én se csináltam a második accountommal soha semit
Viszont az elsövel 2 hete kb repültem a magasban mobokat öltem a faszba , mert meguntam hogy mindenki csal ..stb.. de ez már az én hibám volt.

de a többit nem követtem el és öcsém meg nem is tudná elkövetni mert oylan béna hogy a gépet is alig tudja bekapcsolni XD

meddig szokott ez tartani?

Nethyrrea
bizony

mi egész nap ez a patch failure? vagy itt is ilyen karbantartás van szerdánként?

Nethyrrea
és a banolásod oka az üzenet szerint 2 dolog volt, valós pénzért akartál adni/venni valamit, vagy épp pénzt akartál venni/eladni, illetve spamoltál csatikon sokat.

frango
Ha úgy érzed, hogy igazságtalanul jártak el veled szemben akkor azon az email címen fellebbezhetsz...Valami ilyesmi😊