RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy pár postal lejebb volt 1 link 1 magyar oldalra, nem 1 nagy szám, de pár info van rajta. de angolul sokkal jobbak vannak. pl:
http://rf.mmosite.com/guide/game/upgrade.shtml
http://gportal.hu/portal/rfo
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
Igazából ez lenne az elsõ mmo az életemben, és jó lenne valamiféle útmutatás.
Egyáltalán érdemes ezzel a játékkal kezdeni, vagy keressek inkább egy egyszerûbbet?
*Posse*T.W.D*
tudható már mikor lessz update, és mit változtatnak?
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
gondolom ezzel is afelé akarták tendálni a jónépet hogy inkább cash shopból vegyenek ammót.
Azt szeretném megtudni hogy hogy lehet elérni az 55ös szintet tört szerón?
Mert hiába killódok egyszerüen nemtudok rájönni :S
Ha valaki tud segiteni pls vegyen fel msnre: [email protected]
Elõre is köszi
20%al jobban sebez mint a destructive shot...vagy 25...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
palyzsot is vettem azt is elkezdem akkor fejleszteni mert 6. szintû még csak 😊 azt is megéri
néztem a piacon 50 lvl es kést azt feltalicolni aztán lehet vele elég erõsen darabolni nem rosz..
max 900 at sebez asszem alapból a fegyver de volt már nem is egyszer "gyengébb" szörnyecskén 2000 et sebzett 😊
amúgy ha beleraknék 3-4 talicot ami növeli a sebzést piszok erõs fegyver lehetne....
Töltsük le az internetet!
valaki el tudná magyarázni hogy mûködik az accretia/ranger/phantom shadows
ugyebár kaptam egy trap boxot és egy illusionist
nekem az illusionist el lenne egy kis problémám pl ha bow al akarnám használni ezt a skillt akkor neki ez a válasz : unable to use selected skill/ force with the weapon thats currenty equipped
kaptam egy knife-t azzal mûködik
-igen, csak egyesével
-igen, ráadásul a target"aura" elég szarul van leprogramozva (mob körül kb egy téglatest területen bárhova kattintasz, kijelölöd, legjobban ez sette-ben a lunkereknél jön elõ, és idegesít)
-meg lehet szokni, akinek olyan hülye neve van, az így járt.
amik engem zavarnak:
- egyesével tudok csak lootolni
- csak egérrel tudok célpontot kijelölni ( ez tömegbe kb. lehetetlen)
- chat az kb használhatatlanul fos (pl. akinek vmi hülye betü van a nevében annak nem tudok válaszolni se)
hirtelen amik eszembe jutottak 😊
Ha megcsinálod magad kijössz 26-28milából. Ha megveszed min.30-35mil.
kicsit szarban vagyok
#hhwnd
és azt beváltani egy nagy ajándékra az árusnál
de van egy magyar oldal ahol le van írva ez faszán 😄
#hhwnd
... pont ez a baj ...
várni kell mig vki nem keresi, annak ugyis sürgõsen kell, odamek, azt meg is veszi mindet 1-1.2m körül...én igy csinálom
Töltsük le az internetet!
vmi ore-s kis gnómnál 😄
aztán beválthatod ajándékdobozra amiben talán van vmi jó
#hhwnd
segítséget kérnék ezekel mit kellene csinálni mert eladni nem tudom se a piacon se Sell ben :S
én akkor fogok parázni, ha a gépem tönkremegy(bár nem túl jü, de legalább van 😄, most fogok venni nyáron, KILLER2, majd írjál megint privátot, mondom a fejleményeket)
... pont ez a baj ...
de mostmár félévente 2x akkora para van 😄