RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont sajnos ebben a játékban az eredeti szerver olyan szinten unalmas szar, hogy teljessen jáchatatlan.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Az RF Empire-el meg mi van?
Töltsük le az internetet!
Mert felõlem mehetünk oda.
Nézze meg, akit érdekel. Ne riasszon el senkit, hogy portugál a játék, miután bemásoltad a szerver patchét, utána angol lesz. Bár én most kicsit haragszom a szerverre, mert a fórumon valaki olyat írt, hogy minden accretia noob, ez pedig sértõ nekem, mint acc fannak 😊
Én is néztem már haxal mit csinálnak. Eredetin beraktam botot->leszarták. Max ha beköp valaki akkor van rá némi esély, hogy banolnak(nem sok). Tört szerveren meg ha éppen fent van egy GM azt látja. hogy hax akkor banol. Van olyan gyerek aki csak haxal játszik kb 3 hete(Acc-dmg hack). Ugatjuk race chaten hogy ugyan csekkolja mán' valami GM a kölköt azt bant neki, de még mindig játszik. Megnéztem én is. Simán lehet haxolni. Igaz volt olyan aminél kiirt valamit, hogy "Illegal hacking tool" vagy mi azt kilépett a játékból. Azóta se történt semmi.Vigan be tudok lépni az accal. Bár lehet azért van most ez mert a "fejlesztések", változtatások lefoglalják a GMeket.
Normálisan sehol se lehet játszani...<#taps>#taps>
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Én most mind írtam, találtam egy elég ígéretes szervert, ha jó, írok.
Viszont 1 helyne kellene gamelni és egy jó kis guildot kialakítani ti nem gondoljatok? Csak kellene egy megfelelõ server. Én is szoktam servereket tesztelgetni, de mindig van vmi hiba..... Sok iskert
Szóval most fájó szívvel hagyom ott (azé nem biztos, hogy végleg) az ultimate-n a 48as accomat, de ez van.
Viszont találtam egy elég ígéretes szervert. Most még nem írnék róla semmit, de kipróbálom és ha jó, akkor írok azért pár sort róla, hátha valaki kedvet kap.
poa milyen? megy rajta a dupe? mert ha még egy DCt látok vhol, esküszöm agyvérzést kapok
Ezt a szervert Jazz18 ajánlotta, azt mondván, hogy jó. Csak kérdem én, hogy lehetne jó egy szerver, amikor 3 nap alatt 10x láttam ezt a szart? Hogy lehet jó egy olyan szerver, ahol alig lehet játszani, mert mindig leáll? Plusz most még duplán szívtam, mert az RF Ultimate, ami egy JÓ tört szerver, letiltotta a storage-ket, mert hiba volt vele, csak így meg elég körülményes a specemmel cuccokkal ellátni a fejlettebb warrioromat, nem is beszélve arról,h ogy volt bent kb 10 milla CP és néhány 50es és 55ös cucc, amik a szerver magas dropja mellett nem is olyan értékesek, de az a 30 talic már annál inkább, amit így elbuktam 😞
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
Viszont kipróbáltam ezt az RF Empire-t. Hát nem tudom, hogy átlagban milyen, de én tegnap késõ este játszottam vele kb 3 órát és most 1et és ez alatt kb 4x dobott le a szerver és eddig 2 accretiát és 1 bellatot láttam. Ezzel szemben amikor az RF Ultimate-n játszottam, ott kb összesen volt 4 hiba 2 hónap alatt, sok játékos volt és nem volt nagyobb szorzó, mint itt.
máshol kellett volna?
játékba nem
valahogy így néz ki a probléma. vagy rossz helyen regisztráltam volna? <#szomoru1>#szomoru1><#nemtudom>#nemtudom>
help kéne, bár bevallom õszintén nem nagyon olvastam vissza. arra lennék kíváncsi, hogy belépni a játékba hogyan lehet? a weblapon be tudok lépni, a játékba nem. pm plz valaki aki segítene. köszönöm!
szval azon a szerveren megin kezdhetném elöröl egyedül sok philippinoval 😊
Bell- FistOFHungarin
Cora -- R.I.P. itt privi rám van hely vagyunk kb 15 en Xinaf
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
(sok ismerõs nevet látok itt novus szerverrõl😊
szval tud vki vmi jo tört szervert amin van vmi kontrol azért?