RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

frango
RF Empirere mért nem lehet regelni?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

na igen, világ életemben utáltam a tört szervereket...álltalában szinvonalon aluli mind.
Viszont sajnos ebben a játékban az eredeti szerver olyan szinten unalmas szar, hogy teljessen jáchatatlan.

Nethyrrea
a tört szerverek örömei....^^

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Újították, szebb lett és vár a fejem fölött végre ott van az a GuildMaster jel! 😊 Oksa akkor letöltöm még ma a rf.gamespirate.com õszintén szólva az új város érdekel engem is.. 😊
KILLER2
Most mi van? Amúgy igen, én az általam linkelt RF szervere gondolok, hogy azon játszhatnánk, mert szerintem nem rossz az, ha van valami új a játékban.
Az RF Empire-el meg mi van?

Töltsük le az internetet!

Újítottak 😄
RF Empire szerot újra kell patchelni és utána megy.
rf.gamespirate.com ? Most erre gondolsz vagy mi? o.O
KILLER2
Ez nem jó? Amúgy milyen? Az új kontinenst gondolom még nem láttad. Mi a helyzet a novus market-el (tudod, hogy shop), mûködik-e a storage és milyen a fajok közti elosztás, valamint mi a helyzet a cheaterekkel?
Mert felõlem mehetünk oda.

Ha tökéletest nem is akkor egy kevésbé jót kellene találni, ahol felhalmozodnánk..😊
Köszi! 😊 Jólnézki és 5x, az nagyon jó!
KILLER2
Nézzétek meg az oldalon a kis videót jobb oldalt, abban látni új helyszínt.

KILLER2
rf.gamespirate.com
Nézze meg, akit érdekel. Ne riasszon el senkit, hogy portugál a játék, miután bemásoltad a szerver patchét, utána angol lesz. Bár én most kicsit haragszom a szerverre, mert a fórumon valaki olyat írt, hogy minden accretia noob, ez pedig sértõ nekem, mint acc fannak 😊

frango
Melyik szerver az?

KILLER2
Basszus, ezt megszívtam. Jó kis szerver lehet, meg minden, fõleg, hogy valami újabb RF van fent és van benne új kontinens is, meg minden, viszont baszik elindulni. Indítom a játékot, erre critical error.

frango
Tökéletes szervert ugyse találsz...
Én is néztem már haxal mit csinálnak. Eredetin beraktam botot->leszarták. Max ha beköp valaki akkor van rá némi esély, hogy banolnak(nem sok). Tört szerveren meg ha éppen fent van egy GM azt látja. hogy hax akkor banol. Van olyan gyerek aki csak haxal játszik kb 3 hete(Acc-dmg hack). Ugatjuk race chaten hogy ugyan csekkolja mán' valami GM a kölköt azt bant neki, de még mindig játszik. Megnéztem én is. Simán lehet haxolni. Igaz volt olyan aminél kiirt valamit, hogy "Illegal hacking tool" vagy mi azt kilépett a játékból. Azóta se történt semmi.Vigan be tudok lépni az accal. Bár lehet azért van most ez mert a "fejlesztések", változtatások lefoglalják a GMeket.
Normálisan sehol se lehet játszani...<#taps>

KILLER2
Rf Ultimate-n a fórumban van a telepítési leírással, linekkel. Csak azt sajnos nem könnyû megtalálni, amúgy bal oldalt a menüben a legfelsõ.
Én most mind írtam, találtam egy elég ígéretes szervert, ha jó, írok.

Oksa akkor nem nehéz, bár a letöltést se talaltuk meg egyik haverommal, de ha ilyenek az infoid akkor hanyagoljuk is.
Viszont 1 helyne kellene gamelni és egy jó kis guildot kialakítani ti nem gondoljatok? Csak kellene egy megfelelõ server. Én is szoktam servereket tesztelgetni, de mindig van vmi hiba..... Sok iskert
KILLER2
Az ultimate-re csak hiszed, hogy nehéz regelni. Nem akarom senkinek modnani, hogy jöjjön oda és tyû, de szuper, csak nem neheéz regelni. A fórumban szépen le van írva, hogy mit hogy kell feltenni (egy patchet kell bemásolni a játékba) és amikor be kell jeelntkezni a játékba, ott kell csak a register gombra kattintani. Bea egy oldalt, felhnév, jelszó, e-mail, beírod és játszhatsz is. Csak én azt mondom, hogy azt már megette a fene. A shop le van tiltva, az még belefér, mert szinten midnen ellenfél dob egy rakat ilyen ajándékos dobozt (bár csak upgraderek lesznek belõlük és nekem picit talán hiányozna néhány nagyobb életfeltöltõ a shopból vagy 1-2 speckó cucc), viszont így, hogy hiba miatt letiltották a storage-ket... Persze, nem jó a hiba, de azt inkább sürgõsen javítani kellett volna, mert így szerintem játszhatatlan, ha az ember egy speccel akar gyártani egy másik karakterének. Valamint sajnos kezd egyre több lenni az olyan, aki veszi ilyen chaos szart a herotól és tudja irtani a társait, mi viszont nem tudjuk õt megtámadni és elég szar ez így. Nincsenek sokan, de akik vannak, azok szinte biztos, hogy az armory 213 bejáratánál, ahol eléggé pörögnek az események és pl 30as szint körül meg pont ott elõtte irtod az ellenfeleket és nem jó, ha nem csak az átjáró coráktól vagy bellektõl kell félned, hanem már a sajátjaidtól is, akiket meg sem bírsz támadni, csak õk téged.
Szóval most fájó szívvel hagyom ott (azé nem biztos, hogy végleg) az ultimate-n a 48as accomat, de ez van.
Viszont találtam egy elég ígéretes szervert. Most még nem írnék róla semmit, de kipróbálom és ha jó, akkor írok azért pár sort róla, hátha valaki kedvet kap.

De nálunk a server Notice cheatert lát máris bannolja és a játékosok is figyelnek rá, rám azért szóltak már, h. a Heronal B/C fegyokat cisnaltam 1mas után hetet. Reménykedek azért, h. jobb lesz, Summoner vok szal kockultam vele egy keveset.. ^^' EZ az Ultimate server valóban szinpatikus csak az oldalon azt se talalom ,h. hol lehet letöltni és a REG nél is igen macerás... Én csak azt szeretnem, h. egy szeron lenne egy olyan csapatjátékos jó magyar Guild, amiben nem csak 4 aktív gamer van.. :/ Nho meg a server nem akkora rates, h. leölsz egy callianat és máris 38 rol 43 vagy..................sztem gany az ekkora rates szerok.. 😞
hát akkor kezdhetsz te is uj szervert keresni, a gamehaze-n is igy kezdõdött, egyre több DC ...aztán olyan szinten elfajult ez a duppolás meg cheatelés, hogy most már teljesen jáchatatlan, ha fél orát tudsz egyhuzamba játszani az egy csoda.

poa milyen? megy rajta a dupe? mert ha még egy DCt látok vhol, esküszöm agyvérzést kapok

Soory, az utobbi 2-3 napban valóban sokat szarakodott a server. Rossz volt az idõzítésed, elötte nem cisnalt ilyet. Tegnap a server olyan szinten laggolt, h. Moutainban nem leheteett rendesen fejlödni, azon a helyne azért gáz ha laggol az ember. Vmi tetnikai probléma lehetséges, különben jó lesz ez még, tutti. 😊
KILLER2
Bocsánat a némileg OFF hozzászólásért, de úgy érzem, hogy ezt muszáj.

Ezt a szervert Jazz18 ajánlotta, azt mondván, hogy jó. Csak kérdem én, hogy lehetne jó egy szerver, amikor 3 nap alatt 10x láttam ezt a szart? Hogy lehet jó egy olyan szerver, ahol alig lehet játszani, mert mindig leáll? Plusz most még duplán szívtam, mert az RF Ultimate, ami egy JÓ tört szerver, letiltotta a storage-ket, mert hiba volt vele, csak így meg elég körülményes a specemmel cuccokkal ellátni a fejlettebb warrioromat, nem is beszélve arról,h ogy volt bent kb 10 milla CP és néhány 50es és 55ös cucc, amik a szerver magas dropja mellett nem is olyan értékesek, de az a 30 talic már annál inkább, amit így elbuktam 😞

Nethyrrea
nah, látom már meg lett oldva idõközben

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

_Neo
köszönöm, úgy néz ki menni fog 😊 <#taps><#worship>
Aki most akar jöhet ACC-nek is SOLUSON !! még nincs guild de folyamatban van az is

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

KILLER2
Akkor ok, csak amikor még anno én akartam, akkor nem ment.
Viszont kipróbáltam ezt az RF Empire-t. Hát nem tudom, hogy átlagban milyen, de én tegnap késõ este játszottam vele kb 3 órát és most 1et és ez alatt kb 4x dobott le a szerver és eddig 2 accretiát és 1 bellatot láttam. Ezzel szemben amikor az RF Ultimate-n játszottam, ott kb összesen volt 4 hiba 2 hónap alatt, sok játékos volt és nem volt nagyobb szorzó, mint itt.

frango
Mûködik az! Én is onnan szedtem.

KILLER2
Itt elvileg kapsz kulcsot.

KILLER2
Igen, csak az asszem, hogy nem mûködik. Régebben linkeltem, van alami fileplanetes oldal, ott lehet asszem kódot szerezni.

frango
http://www.rf-onlinegame.com/freetoplay.php

frango
Bemész fõoldalon your account-ba azt ott asszem ki kell választani a régiót azt ott van vmi need Rf Online key😊 kb

_Neo
valóban van ott egy create new subscription, de ott szintén elakadok. ha kiválasztom, hogy rf online, akkor kér egy registration key-t... amit nem tudom honnan szüljek neki... vagy rf accot máshol kell csinálni?
KILLER2
Ne, de abban a cog accountban asszem kell csinálni egy RF online accot is.

_Neo
elvileg itt regeltem. --> http://www.rf-onlinegame.com/ és ott pedig az egyetlen lehetõség amit találtam a regisztrációra a create a cog account --> https://cogaccounts.codemasters.com/account-signup.php

máshol kellett volna?
KILLER2
Hát vagy rossz helyen vagy mindig elírod a felhnevet vagy a jelszót.

_Neo
weblapra be tudok lépni

játékba nem

valahogy így néz ki a probléma. vagy rossz helyen regisztráltam volna? <#szomoru1><#nemtudom>
Nethyrrea
ezt nemigazán értem O.o beírod a felhasználónevet és a jelszót miután elindítottad a játékot és ennyi

_Neo
sziasztok!
help kéne, bár bevallom õszintén nem nagyon olvastam vissza. arra lennék kíváncsi, hogy belépni a játékba hogyan lehet? a weblapon be tudok lépni, a játékba nem. pm plz valaki aki segítene. köszönöm!
😊 Õszintén szólva én is inkabb Acc kedvelõ vok, de ha már corat kezdtüönk, és itt van meg a guild..most nem szoktatom át az összes embert...Meg uncsi lenne.. 😞 A szerver többége accozik, mi is átmennénk unalmas lenen a szero..
frango
Mondom pöcsös kezdjé poa-n karit.

frango
Én is így voltam..😊 Corával is faszán el lehet játszani! Nevelgethetsz kis vakarcsokat is magad mellé😊 Én meg csak bellatoval nem nyomom😄 Vagyis bocs MAUval nem játszok<#taps>

csak pont ez a gond, én ezt a játékot egy dolog miatt játszom, és az az accretia faj...eszembe sem jutna idiota mangamajom gyerekeket iditani ( bocs 😄 ).
szval azon a szerveren megin kezdhetném elöröl egyedül sok philippinoval 😊

na és mi ott a neved?
Nethyrrea
nyugi, jade-k nincsenek a hivatalos játékban

Én írtam jó servert ha akartok gyertek oda. Ott a cheaterekre vadásznak rendesen.. Én a speckommal 35 C classos fegyokat elkezdtem craftolni 1mas után hetet, erre rámírt az Archon, h. reméli nem csalok... lol A server szerintem igen jó, nem fizetõs és a SHOP ot is megoldották azzal, h. Gold = kredit. A serveren 1 utálatos dolog van sztem, h. nicns lucky jadeed cska lucky boxok.. -.- Meg nem 600x szero amin 3 flemtõl 50 es vagy.. 😛 Cora fajnal van már magyar guild. Bellaknal is játszik pár magyar játékos több játékost keresve, h. guildot alapíthassanak. Accoknál nemhsizem, h. lenne magyar az én másodlagos karakteremen kívûl. Kezdõknek is szivesen segítünk!
novuson van accretia magyar klán?
Soluson vannak magyar guildek most:
Bell- FistOFHungarin
Cora -- R.I.P. itt privi rám van hely vagyunk kb 15 en Xinaf

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

frango
Poa szerintem egész jó. Van sok csiter, de összességében faszán el lehet rajta játszani. Coráknál elés segítõkészek az archonok is ha nem zaklatod õket állandoan. Pont most volt 1 éves a szerver azt flemek dobálták a shopos cuccokat😄. Sokat foglalkoznak a szerverrel.Jol karba van tartva. Szervert is most turbózták fel. Szeretek rajta játszani és nem is megyek máshova.
(sok ismerõs nevet látok itt novus szerverrõl😊

hát jo kérdés. most én is vmi jo tört szervert keresek. amin játszottam az megdöglött, anyi csaló volt rajta, hogy kezelhetetlen volt az egész. Az erdeti szerver meg olyan szinten unalmas 40 felett, napokid püfölheted a mobokat a szintlépéshez...hát kössz nem.

szval tud vki vmi jo tört szervert amin van vmi kontrol azért?