RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 szeron kellene felhalmozodni.. akkor könyebben is tundnak egymason segíteni... ://
én értem a problémádat, nem tudod huzni a rangeded, mert nagyon lehagytad és amik mobok fejlesztenék azokat nem találod el vele.
igazából a megoldás az, hogy told fel a támadásodat amenyire csak tudod és ugy el fogod õket találni, 24en még az 1es rangedet is tutti hogy tudod huzni.
pár ötlet: intense fegyó (amit még használni tudsz), támadást növelõ poti (20%ost vehetsz olcson), támadást növelõ ékszerek (ezek mondjuk drága dolgok, ha nem tört szeron tolod)

Az Empire megy-megy...Csak Alfáék miat semmi kedvem visszamenni.......elkurja az a tettves orosz család az egész servert.... ://
mikor tudod átpasszolni?
akármikor visszaadom ha kell
emil címem : [email protected]

frango
Ha acchoz kell jet én átpasszolom... Van egy 40es 1 slotos

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

köszi tudom épp azért farmolok ott mert kell a cp jet re meg hp ra ...
de ha valaki végleg megunta az eredeti szerón a kariját és véletlenül van jete akkor eladhatná vagy elajándékozhatná 😊

ok kössz de am most egy másik szerón vagyok. egyáltalán megy már az rfempire?
http://rfo.gportal.hu/ <<< Magyar RF online leírások.

Tilato : lutalium, lotalio, ostalium, iritalrio Mennyj le Crag mineben és a "Lazhuwardion spells" bõl ölj sokat, 47 es vagy szal az még nem dobja olyan rosszul a lootot, elég ha 40-70 et összegyûjtesz átlagosan a 3 fajta "Ore" bol, azt becsiszoltatod és azokbol fog esni. (5 féle szín és 3 fajta kõ midnen egyes szinbõl)
Üdv be tudná valaki linkelni azt az oldalt ahol magyarul van pár dolog leírva pl a talic táblázat stb iylen zödles oldal fõképp cora dolgok voltak rajta

valaki segítene armor készítésbe? az lenne a kérdésem hogy ezek mik és honnan lehet szerezni: lutalium, lotalio, ostalium, iritalrio
Nemtom, azért jó ha 54 re felhuzod 54 Range PT kell a 43 mas setthez, a 45shöz már 68 kell mait már nem lehet elérni. +SP miat is érdemes felvinni mivel lessznek oylan class varijaid amihez SP is szükséges.
hûû nekem ez kicsit kusza még, de azt veszem ki belõle, h nem fontos
acc merc vagy punisher mind1 mivagy, mivel warrior az alap kaszt max 66ra mehet fel a range , a pt megmentését meg már látom irták, hogy õrökön vagy ha sebzel eleget akkor mobokon,amugy mind1 hogy tolod e attol nem lesz gimp,csak kevéske sp-t ad 1range pt, általában azért tolják mert range ruhába gyorsabban futnak, és sokszor jól jön ez...

1xûen warriorként nincs range PTm. késõbb fog kelleni? m meleeben elég jó vok és nem kezdenék új karit ha nem fontos késõbb sem a warrior kasztnak a range.
Killer te mi jó vagy a Private szeron? Úgy értem Launcher-Tank-Specko stb
24 esen Armory 213 Crook küldid lehetséges. (117 nél is megtalalod õket)
"de nincs range a 24. szinten. azt magyarázták,h az fontos ezért fel kéne nyomni, de az alap fegyverekkel nem tom sebezni a lényeket." ez nekem zavaros, nem értem. Csináld sorban a questeket, a questért megfelelõ szetet és megfelelõ fegyvert is kapsz, meg miközbe öldösöd a moobokat van rá esély, h. találsz holmikat amik még jól jöhetnek. ha Range PT problémád van és Ranges vagy ne aggodj, 40s classnal felugrik a range PT 78 ra, 30 asnál azért nem mert gondolom a laucnheres casstot választod. Melee PT t meg 40+ osan CW torony õrzõken is huzhatod.
hi all!

van 1 olyan problémám, h accretiával játszom, de nincs range a 24. szinten. azt magyarázták,h az fontos ezért fel kéne nyomni, de az alap fegyverekkel nem tom sebezni a lényeket. ha meg nem olyanokat sebzek(szürke nevûeket) akkor meg nem kapok érte semmit.
tud vki vmi megoldást?
Privaten pozitívan mondhatom, h. 1* sem disconoltam, bár ez a mostani server szünet idegel..... >.>
KILLER2
Engem most ne kérdezzetek szerverrõl, mert most az RF is csak úgy van fent, hogy frissen telepítve, de update nincs rajta. Win reinstall óta nem volt még erõm/kedvem megcsinálni, de asszem ma tartok egy hosszú estét.

Töltsük le az internetet!

Jha, elég felháborító.. -.-
most se megy egy jó ideje a szeró sajna:S
Killer nemtod, h. mé nem lehe ta piacra semmit se tenni?! o.O Speckommal igen nagy pénzveszteséget jelentene... o.o
RF Empiren az accokat nemtom ajánlani, midnenki accozik upgredelni a szeron meg nem lehetetlen akár +5 +6 fegyot is icsinálni, iylen server admin orosz seggfejek meg járják a fajokat, mert túl erõs volt az acc faj és erõsítik fel a többi fajt, hot szanalom.... Meg tényleg egyre többet disconol, nem fogom otthagyni a karimat az Empiren viszont az is biztos, h. ezek a cheater rohadékok elveszik a játékkedvet azoktol kik régebb óta a szeoron vannak.. -.-
KILLER2
Ja és mindenképp accretiával.

KILLER2
Meglesem majd én is, hogy milyen ez a szerver és ha jó, akkor ott megyek, ha nem, akkor az RF Empire-n.

rf.gamespirate.com

ezen a szeron fogunk accozni páran, ha én nem is 100% osan de, itt fogunk..
akkor most melyik szerveren van vki accretiával? mert esetleg akkor ott elinditok én is egyet

RF empiren Cora guild van még csak...
KILLER2
Dehogynem, fagyott már az is, csak nagyon ritkán, de egy jobb tört szervernél nem jobb.

eredeti szerón meg 1x se fagy 😊

KILLER2
Ha 2 napig egyszer sem fagy, majd inkább akkor megyek. Bár ez nagy haladás, mert engem legutóbb 2 óra alatt 4x dobott le.

Zsozsoooo
Hali!
Cora vagyok 😄...
Amugy nem fagy, bennt vagyok egy pár órája és nem volt gond vele.

KILLER2
A gamespiraten? Szóval nem túl nagy a drop? Jó, hát felõlem mehetünk az RF Empire-re. Jó az a szerver, tetszik, csak ne fagyogasson annyit. Ha nem fagyizik, akkor megyek. Csak az a baj, hogy én abszolút, etgyoldalúan accretia fan vagyok, viszont amint látom, kb egyedül lennék, mint magyar.
Addig is búcsúzkodok az RF Ultimate-n lévõ accomtól.
Zsozsooo, te milyen fajjal vagy?

Haizo láttalak én is, aszsem nyomtam rád ww t is! 😊 Hero Elite guildot keresd,jelentkez benne! 😊 Killer jónak tünt idaig a server, csak még szokatlan...bár egy picit mérges vok, h. az volt a tervem, h. megtalalom a 35 int és stong 35 launhcert és 1 óra alatt 2 lila fegyert találtam a Snacherektõl... 😞
Amúgy igen, ha valaki tud ajánlani egy jobb szervert, ahol magyar accok is vannak, nagyon megköszönném.
Helo, láttalak, a nevem ott Symbol, ott szinte mindenki segítõkész szóval nyugodtan írj ránk. 😊
Zsozsoooo
Hali all!
Most kezdtem RF Empire szerón. Most próbálgatom a gamét szval elég noob vagyok még. Ha vki játszik ezen a szerón pls keressen fel. A karim neve Heizo. Vagy ha tudtok ajánlani egy másik szerót ahol több magyar is van akkor írjátok le. Elõre is köszi!

KILLER2
És milyen a szerver (a gamespirate.com-os)?

rf.gamespirate.com Kezdtem itt egy accot, de meek is vissza az Empire szerora.. a Guild mar egész jó, pb zni itkan jarunk még, mert az 50 esek questjet csinaljuk, meg miközbe cisnaljuk midnig van 1-2 aki mar közel van az 50 hez azoknak + ba segíteni, nekik újból a questek stb.. szal jól elvagyunk.. ><
eddig is foglalkoztam a karikkal de korántsem annyit mint régen

visszatértél Novusra?

nekem csak jet kéne 😄

frango
Én eladom accom, ha kell. 3 acc van rajta. 1ranger(lvl45) 1warrior(lvl42)
meg egy xclass(nemtommilyen😊 van rajta kb 70 milla meg talicok jp egyéb cuccok stb.

eredeti Novuson nem adna el vagy nem adná oda valaki a Jet et ?<#vigyor4>

frango

az a gamehaze-s nem?
az egy fos. azon tolom én most. de már közel jáchatatlan.

frango
RF Addictionról tud valaki valamit? Az oldala alapján jónak néz ki.

frango
Azt írja ki, hog vmi hiba miatt nem küld aktiváló emailt.

o.O Nem lehet?! O.o