RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kössz a választ és am melyiken érdemesebb játszani? törtön vagy eredetin, mert ahogy olvasgattam nehéz eredetin fejlõdni, hogy sok idõ és nekem nem lesz rá idõm hogy sokat játszak
hát álltalában ugy megy. regelsz a tört szro honlapján, azt ott letöltesz egy frissitést ami fel patcheli nekd az eredeti gamet és ugy tudsz belépni. de ha az eredetivel akarsz még játszani, csinálj róla mentést.

ma töltöttem le a gamet és erre látom hogy eredetin karbanartás vanXD
valaki segítene hogy hogyan kell tört szerverre csatlakozni?
Cora

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

melyik faj?

Hi all

Nem rég kezdtem ezt a gamet , szerencsére mmorpg tapasztalatom van , szóval nem sok újat nyújtott a game számomra , könnyen megtanulható kezelni is , kérdésem a következõ lenne : Soluson van e valami magyar guild , amibe betudnék jutni , szintem még kicsi lvl 15 , de leszz ez még így se... 😛

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

* A server 10* midnenben
Hellosztok! 😊

A Novuson én is szenvedtem a fejlõdéssel, ez az egyik oka is, h. elmentem onnan.. ://

http://www.rfempire.com/index.php?a=reg <<< gyretek ide, Cora Guild van és midnenki segít mindnenkit, nem modnom, h. nincsenek meg azok a szokásos Hungary rinyálások, de az midnenhol van.. 😛 Én vok ott a Guild master meg Archonnak is megszvaztak benne. Segítek szívesen midnenkinek, baba partykat rendezek, midnenkit feltolok 47 re és csak utána viszem õket 1* tovább moutainban. Paimont feltoltam addigra, h. rendesen lehessen fejlödgetni. A piac az elég ratyi, szal jobban megéri speckoval megcsinalni a setteket, de az megoldható probléma.. 😊 A Guildban az aktívak többsége szerencsére már 40-45+ osok, de ezen még változtatunk! 😊
Várok mindenkit! 😊
persze fájjon csak a szivem😊 Amugy ha 50maum lenne se érnék sokat😞 mint a 48as-alse farm cp nincs, a gépemen akad a cw😞

Nethyrrea

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

frango
bellato=mau <#taps>

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Nethyrrea
tudom, van kettõ belõlük nekem 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

nah ja a küldi se lesz piskóta, de a mauk se:Sjó drágák

thx! féljetek, jövök és felgyúrom magam 30000. szintre
http://www.rf-onlinegame.com/freetoplay.php?territory=EnglishUSA

sziasztok!

elég új vagyok és a segítségeteket szeretném kérni:
regeltem, feltettem a játékot minden faszás, csak nem találom a registration keymet, amit meg kell adni a subscribenál. azt hol kapom meg? v mégsem annyira ingyenes ez a játék?
Nethyrrea
a seal-es rész vicces lesz xDDDD

5hat7
csak ma elég sok dc volt

mien néven futsz? én Dzsihad vok ott is

kurva nagy 😄 negyed óra alatt 25. szintû 😄

azon tolom én is

kipróbálom ezt a x30 hátha ezen megyek is valamire...

hát ez elég szarul hangzik, ennek negyrészéhez faszán csapat kell megint :S

kicsit szar lett a megfogalmazás😊 Szoval gamehaze-en toltam sokáig😊 És most solus 48 szoval nem értem el az 50-et😊

gamehaze-en toltam 1 és fél évig😊Amugy nem értem 48vagyok még csak csak forumokon találtam ott irták, szoktam olvasni fülöpszigeteki meg hát cm forumokat.
itt a lista nem tudom hogy jó e nem néztem utána

First stage: Kill 50 Calliana Archers in Lures Lot at Ether.
Reward: 1 stack 4000 HP potions and 1000000 Race Currency.
Second Stage: Kill 30 Giant Babas and 30 Great Currs in the Abandoned Cave and Miasma Land(respectively) at Volcanic Cauldron.
Reward: 33 pcs. Protect Potions/Defence Chargers and 1000000 Race Currency
Third Stage: Kill 10 Turncoat Punishers(Queer Wood) and 10 Turncoat Strikers(Wild Eye) in Elan Plateau.
Reward: 33 pcs. Bust potions/Offence Chargers and 1000000 Race Currency.
Fourth Stage: Kill 5 Turncoat Holy Chandras, 5 Turncoat Dark Priests and get 3 quest items from Devastator in Queer Wood at Elan Plateau.
Reward: None.
Fifth Stage: Kill 10 Black Demolis and 10 Big Horn Cannibals at Beast Mountain(you get here by passing to Cauldron or buy a teleport scroll at certain maps).
Reward: 1000000 Race Currency.
Sixth Stage: Kill 1 Red Haired Splinter at Beast Mountain or Outcast Land.
Reward: 1500000 Race Currency.

The Awakening quest:
This is the last part of the quest. Just obtain:
•1 Seal of Blood;
•1 Seal of Destruction; and
•1 Seal of Soul from the Jewel Cubes(looks like the large cubes you can find in DH but only smaller) found at certain places in the Outcast Land and Beast Mountain.

jaja regeltem a gamehaze ra csak a x30 vagy a x6 osra ? x30 asra szeretnék de nem nagyon enged regelni

menyire hosaszu ez a questline? mert elég unalmas mindenféle eredmény nélkül halomra mészárolni 1 csomo mobot...most épp 30-30 VC monstát kell ölnöm...

én irtam már lejebb, gamehazen tolom, Novuson megálltam 46.5-ön....nincs sok kedvem 0.00000000001% okért baszni az idõt...

hol érted el az 50 szintet ?😄 talán novuson vagytört szerón meg mennyi idõ alatt ? érdekelne egy tört szeró....

küldetés sorozattal felkell nyitnod az xp-csikot😊 sok szerencsét😄

az mitõl van, hogy elértem ma az 50et és nem kapok több %-ot semilyen mobért, pedig elvileg joval nagyobbak nálam meg pirosak is

Nethyrrea
de asszem ilyen módon csak fegyót lehet, armor nem. de ez nem 100%

Nethyrrea
mivel már nemlehet dupolni ilyesmit, ezért nem is fogsz találni, de sztem eleve AH-ban nincs ilyen kategória ahova be lehetne ezeket az upgradereket rakni.

a lényeg, hogy az AH-bol nem lehet vásárolni " vagy csak nem leltem rá 😊" tuti tuningcuccost, hiába 4mill a kristály darabja!
vagy igen?

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

naja, valaki nekem is tuningolhatna 47-es int ruhaszetet 😊
hozzá 1 kétkezes kardot is elfogadnék😊
és talán már egyedül is elboldogulnék Elan-ban 😊

Nethyrrea
nemfeltétlen, inkább némi anyagi ráfordítást, szerencsét, és esetleg farmer kontaktokat igényel.

annakidején egy idõben volt hogy a farmerek tudtak dupe-olni ilyen upgradereket, és frutti helyett árulták 10-12 misikért darabját (volt valami módszerük hogy vettek egyet cash shopból, és annyit klónoztak belõle amennyit nemszégyelltek). egyik klántárs vett is egy rahedlit belõlük akkor 😄 így lett pár +4 int-es 55-ös meg 50-es fegyóm 😄 annyi maradt neki spájzba hogy ingyér megcsinálta nekem 😄

Nethyrrea
az se olyan 100%, de egyébként igen, cash shop cucc. és az azt csinálja, hogy különbözõ mértékben (tehát nem úgy hogy +1, +1, +1...), hanem pl ha találsz egy 2-3, 3-4, 4-5, 5-6, vagy 6-7 stable vagy unstable-t (úgy mûködik hogy veszel egy zsákbamacska ilyet, és ha kibontod derül ki hogy mekkora és stabil vagy instabil esetleg), akkor lehet akár 0-ás is a fegyód, az upgrader pluszától függõen akár helybõl +6-osra is feltolja a dolgot. csakhát ekkora upgrader elég ritka.

valahogy úgyvan hogy az instabil a felsõ határra tolhatja fel a fegyót, de az törhet is, a stabil meg az alsó határra, de az tutira. tehát ha van egy stabil 3-4-esed pl, akkor az tutira, de csak +3-asra rakja, viszont ha van egy instabil 4-5-ösöd pl, akkor HA sikerül, +5-ös lesz a cuccod.

olyan sok talicot kellene venned hogy nem érné meg a fegyver....
szarul van kitalálva ez az egész játék...
fél életed rámegy ha akarsz csinálni egy normális karit
inkább fps ezek...

tudtomal azok shop itemek, abból van pize a codemasternek 😊

frango
Ki játszik manapság novuson?😄

Állítólag van valami 100% upgrader de én még nem láttam olyantot<#taps>

üdv
hogyan lehet 7db talicot 100%-os biztonságal belepakolni fegyverbe/ruhába? 😊

mi lesz a magyar acc novusos klánnal??? <#zavart1>

frango
<#taps>

aknakeresõt is sokan játszák, ettõl még nem lesz jó játék...

nem tudom haver is most regelt pár napja, mondjuk mondta õ is hogy szarakodott vmit a regelés, de sikerült neki azért

Hellosztok!

Csináltunk egy tört serveren magyar cora guildot, midnenkit szeretettel várunk! 😊 A server letölthetõ : http://www.rfempire.com/index.php?a=reg

A serveren igen kevés gamer van, így nem kell tartani attol, h. quest közbe lecspnak, nem lehetetlen, csak ritka.. 😊 A server 10x midenben, így nem kell tartani azért, h. 1 flemtõl máris 45 legyél, de nem is mondanám a fejlõdést lassúnak. (Guild name: Hero Elite)
Jó játékot! 😊
frango
Jó most én is csinálok egy Rf szervert azt beállítom hogy 1 mobért kapjá 0.0001%ot azt lehet vele játszani éveket az 55ig😄

Silkroadozzál😊 lvl90 a max anno lvl80 volt amit a haverom bot nélkül kicsit több mint 1 ÉV ALATT megcsinált😊 amikor már lvl70 en 3 mob után 0.01 % azt csináljad😊 és sokan játszák......majdhogynem az az 1ik legjobban sikerült mmo rpg....
KILLER2
Így kell ezt megmondani. Én már arra sem emlékszem, hogy milyen skillek vannak. No mindegy, mindjárt kezdek egy új karit az RF Ultimate-n, kell egy kis instant szórakozás.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Úgy, hogy fejleszteni kell a skilleket és szép lassan, ha a többi skill elég fejlett, akkor engedi az experteket is. Konkrét értékeket most nem tudok, de nem nehéz megtalálni õket.

Töltsük le az internetet!