RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Nem rég kezdtem ezt a gamet , szerencsére mmorpg tapasztalatom van , szóval nem sok újat nyújtott a game számomra , könnyen megtanulható kezelni is , kérdésem a következõ lenne : Soluson van e valami magyar guild , amibe betudnék jutni , szintem még kicsi lvl 15 , de leszz ez még így se... 😛
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
A Novuson én is szenvedtem a fejlõdéssel, ez az egyik oka is, h. elmentem onnan.. ://
http://www.rfempire.com/index.php?a=reg <<< gyretek ide, Cora Guild van és midnenki segít mindnenkit, nem modnom, h. nincsenek meg azok a szokásos Hungary rinyálások, de az midnenhol van.. 😛 Én vok ott a Guild master meg Archonnak is megszvaztak benne. Segítek szívesen midnenkinek, baba partykat rendezek, midnenkit feltolok 47 re és csak utána viszem õket 1* tovább moutainban. Paimont feltoltam addigra, h. rendesen lehessen fejlödgetni. A piac az elég ratyi, szal jobban megéri speckoval megcsinalni a setteket, de az megoldható probléma.. 😊 A Guildban az aktívak többsége szerencsére már 40-45+ osok, de ezen még változtatunk! 😊
Várok mindenkit! 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
elég új vagyok és a segítségeteket szeretném kérni:
regeltem, feltettem a játékot minden faszás, csak nem találom a registration keymet, amit meg kell adni a subscribenál. azt hol kapom meg? v mégsem annyira ingyenes ez a játék?
csak ma elég sok dc volt
itt a lista nem tudom hogy jó e nem néztem utána
First stage: Kill 50 Calliana Archers in Lures Lot at Ether.
Reward: 1 stack 4000 HP potions and 1000000 Race Currency.
Second Stage: Kill 30 Giant Babas and 30 Great Currs in the Abandoned Cave and Miasma Land(respectively) at Volcanic Cauldron.
Reward: 33 pcs. Protect Potions/Defence Chargers and 1000000 Race Currency
Third Stage: Kill 10 Turncoat Punishers(Queer Wood) and 10 Turncoat Strikers(Wild Eye) in Elan Plateau.
Reward: 33 pcs. Bust potions/Offence Chargers and 1000000 Race Currency.
Fourth Stage: Kill 5 Turncoat Holy Chandras, 5 Turncoat Dark Priests and get 3 quest items from Devastator in Queer Wood at Elan Plateau.
Reward: None.
Fifth Stage: Kill 10 Black Demolis and 10 Big Horn Cannibals at Beast Mountain(you get here by passing to Cauldron or buy a teleport scroll at certain maps).
Reward: 1000000 Race Currency.
Sixth Stage: Kill 1 Red Haired Splinter at Beast Mountain or Outcast Land.
Reward: 1500000 Race Currency.
The Awakening quest:
This is the last part of the quest. Just obtain:
•1 Seal of Blood;
•1 Seal of Destruction; and
•1 Seal of Soul from the Jewel Cubes(looks like the large cubes you can find in DH but only smaller) found at certain places in the Outcast Land and Beast Mountain.
én irtam már lejebb, gamehazen tolom, Novuson megálltam 46.5-ön....nincs sok kedvem 0.00000000001% okért baszni az idõt...
vagy igen?
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
hozzá 1 kétkezes kardot is elfogadnék😊
és talán már egyedül is elboldogulnék Elan-ban 😊
annakidején egy idõben volt hogy a farmerek tudtak dupe-olni ilyen upgradereket, és frutti helyett árulták 10-12 misikért darabját (volt valami módszerük hogy vettek egyet cash shopból, és annyit klónoztak belõle amennyit nemszégyelltek). egyik klántárs vett is egy rahedlit belõlük akkor 😄 így lett pár +4 int-es 55-ös meg 50-es fegyóm 😄 annyi maradt neki spájzba hogy ingyér megcsinálta nekem 😄
valahogy úgyvan hogy az instabil a felsõ határra tolhatja fel a fegyót, de az törhet is, a stabil meg az alsó határra, de az tutira. tehát ha van egy stabil 3-4-esed pl, akkor az tutira, de csak +3-asra rakja, viszont ha van egy instabil 4-5-ösöd pl, akkor HA sikerül, +5-ös lesz a cuccod.
szarul van kitalálva ez az egész játék...
fél életed rámegy ha akarsz csinálni egy normális karit
inkább fps ezek...
Állítólag van valami 100% upgrader de én még nem láttam olyantot<#taps>#taps>
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
hogyan lehet 7db talicot 100%-os biztonságal belepakolni fegyverbe/ruhába? 😊
Csináltunk egy tört serveren magyar cora guildot, midnenkit szeretettel várunk! 😊 A server letölthetõ : http://www.rfempire.com/index.php?a=reg
A serveren igen kevés gamer van, így nem kell tartani attol, h. quest közbe lecspnak, nem lehetetlen, csak ritka.. 😊 A server 10x midenben, így nem kell tartani azért, h. 1 flemtõl máris 45 legyél, de nem is mondanám a fejlõdést lassúnak. (Guild name: Hero Elite)
Jó játékot! 😊
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Töltsük le az internetet!