RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Private server is nagyon tetszett, a lootal el leht rajta szenvedni, de a fejlõdés nem olyan lassú, h. kín lenne. Csak sokat szünetelt a server amiért otthagytam..
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Amúgy is tele a f@szom az nvidiával. Adják ki a sok szar kártyát egyre drágábban, amikor semmivel nem nyújtanak többet, mint elõdei, csak olyan áron vannak, amibõl már meg lehet venni egy teljes gépet. És ez nem elég, egy szaros drivert nem bírnak kiadni hozzá. Itt van a legújabb driver a gépemen és egy ingyenes MMOval baszakodik és villog a kép, meg kapom a szép kis "a képernyõillesztõ hiba után állt helyre" üzeneteket. Hát marha jó. Szerencsére nem gyakori ez a jelenség, egy ideje most láttam elõször, de most 5x. De azért néha Crysis alatt is bedobja magát ilyennel ez a jó kis driver. Nem igaz, hogy egy ilyen gecinagy cég nem bír egy szaros driver megírni, ami rendesen mûködik. Itt vagyok egy 640 mb-s 8800 GTSel és iyeln problémáim vannak. Nevetséges. Anno az FX5800ammal és a 6600 GTmel soha semmi baj nem volt. Fent volt egy nem friss driver azt jólvan és soha semmi baj nem volt velük, pedig egyik sem volt ilyen gecidrága. Erre most.
Basszad meg nvidia!
Köszi emberek, hogy végighallgattátok és hogy ide beírhattam a bánatomat 😊
Eddig egész jó...
Mért van ez? Valaki?
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
sztem fent leszek egész dlutánelõreláthatólag novuson vagyok Capricorn86 névvel
Ma felrakom az eredeti Rf-et. Vmoci majd írjál, hogy mikor mész fel!
A másik az RF Supreme (rf-supreme.com). Ott a rate-k: 12xEXP 10xPT és 5xDrop. Utóbbi szerintem lehetne több, szeretem, ha sok a tárgy és jól jön a pénz. Itt viszont asszem, hogy le van tiltva a shop, bár ez nem döntõ érv. A weboldala elég mutatós, csak sajnos nekem sok menüpont nem mûködött.
Én személy szerint most megvárom, amíg rendbe hozzák ezt az RF PoA-t és kipróbálom. Ha tetszik, akkor ott maradok is.
Rf Empire-re most mentem fel... DC szinte egybõl. + alig találkozok 1-2 emberrel 😞
Szval vki mondjon egy szerót... mind1 a rate, csak legyen rajta egy állandó társaság.
Szóval most tolja valaki valamilyen jó private szerveren? Én most nekiláttam megint keresgélni, de szóljatok, ha van olyan, ami tényleg jó. Oda mehetnék akár tömegesen is magyarosítani.
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
Nézzétek meg ezt a szerot, érdekelne a véleményetek...sztem nem olyna rosz 2 napja nyomom rajta, nem disconoltam 1* sem.. all rate 12x ami szem a többi serverhez képest nem oylan nagy...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
igen HQban lehet kapni.
elég volt 1 intense fegyó is. meg probáld megkeresni a legkisebb szintû szörnyeket akik még nem szürkék.