RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Én tegnap elkezdtem az Ascensionon két accretiát. Van egy még használatlan warriorom KILLER2 néven és egy 19es specem KILLER3 néven (változatos nevek). Ha valaki meglát, írhatna, szívesen látnék néhány magyart. A szerver meg nagyon jónak tûnik. Egyetlen baja, hogy a küldetések szövegei nincsenek lefordítva, de egyébként minden jól és nagyon igényesen meg van csinálva.

Töltsük le az internetet!

A Private t. MITTERNACHT azaz M1TT3RN4CHT a speckom neve...fenn vok egész nap.. 😊
KILLER2
Melyiket hagytad ott szünetek miatt? Megyek és kipróbálom az ascensiont. Bár a shop jó lenne, de végül is eddig is kibírtam nélküle.

Nemtom mikor történhetett ez a hack támadás, mert az utobbi 3 napban nem tudtam gépezni.. (monitorom úgygondolta,h. már eleget volt áram alatt..) De megvoltam lepödve egy kicsit, h. 45 s karakterem hirtelen újra 43 mas.. >.< Remélem több ilyen nem lesz. A serveren mid a 3 faj nagyon jóóó! Bellaknal van R maus játékos,coraknal 50 s summonerek-Warlockok, és accoknál persze a doodges launcheres karik. Így a CW k izgisek, nem 2 faj küzd, mind a 3 látható, talán a corak kevesebben vannak így az accok kihuzzák akár úgy is a CW t, h. nemhogy visszaverik a 2 faj támadását, de még akár van esélyük leverni az egyik CW t.

Private server is nagyon tetszett, a lootal el leht rajta szenvedni, de a fejlõdés nem olyan lassú, h. kín lenne. Csak sokat szünetelt a server amiért otthagytam..
ascensiont próbáld ki, az sztem ezerszer jobb mint az empire, de azt emg most feltörték elvileg a hackerek.
KILLER2
Igen, az Emopire-t próbáltam. Sokat hallok itt a cheaterekrõl, ezen felül amikor én próbáltam, akkor rendegetek fagyott.

Én már késõbb ajánlgattam az ascensiont jazz, csakhogy az empire is jó szeró lenne, a CP=Gold miatt,csak low population meg cheaterek.
KILLER2
Az rf-ascension?

Amit Azuellel ajánlottunk nemjó? az Empire szero lenne a legalkalmasabb 10x rate Credit = Gold csk aaz a bibi, h. vanna ka szeron admin cheaterek....olyat kétlek, h. odaadom a gyerkõcnek staff-shoes akármi 5 tüzijátékot el lõ 5mp en belül és megva na +5 s holmi... kcisit elkurjak az ember hangulatat..
Nethyrrea
nemigazán érné meg egy normális méretût fenntartani a szervertulajnak....hacsak nem lenne donatelés. nem olcsó móka annyira, ha normális pinget és stabilitást akarsz.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

a DCket nem azért kapod. a csalók miatt, tök mindegy hol a szerver

Zsozsoooo
Áhhh... nincs magyar szeró? Az ilyen orosz meg más iszonyat messzi szerók csak bazi nagy pinget tudnak csinálni és kapom a DC-ket össze-vissza...

KILLER2
Tudom, most épp van rá alkalmam, szóval ha miden jól megy, hamarosan ATI kártyám lesz.

ezért fogok majd amd ati-t venni tököm tele van a drága fos tudású kártyákkal...(nvidia) ati meg ugyan annyit tud mint az nvidia csak sokkal olcsóbb...

KILLER2
Kipróbáltam az RF-Ultimate clientével is. Bár azzal elindult, a játék, nem tûnt el a "Waiting for server response" felirat és a VGA driver is folyamatosan beszakodott. (bocs, hogy ide offolok, de valahol ki kell adni 😊 )
Amúgy is tele a f@szom az nvidiával. Adják ki a sok szar kártyát egyre drágábban, amikor semmivel nem nyújtanak többet, mint elõdei, csak olyan áron vannak, amibõl már meg lehet venni egy teljes gépet. És ez nem elég, egy szaros drivert nem bírnak kiadni hozzá. Itt van a legújabb driver a gépemen és egy ingyenes MMOval baszakodik és villog a kép, meg kapom a szép kis "a képernyõillesztõ hiba után állt helyre" üzeneteket. Hát marha jó. Szerencsére nem gyakori ez a jelenség, egy ideje most láttam elõször, de most 5x. De azért néha Crysis alatt is bedobja magát ilyennel ez a jó kis driver. Nem igaz, hogy egy ilyen gecinagy cég nem bír egy szaros driver megírni, ami rendesen mûködik. Itt vagyok egy 640 mb-s 8800 GTSel és iyeln problémáim vannak. Nevetséges. Anno az FX5800ammal és a 6600 GTmel soha semmi baj nem volt. Fent volt egy nem friss driver azt jólvan és soha semmi baj nem volt velük, pedig egyik sem volt ilyen gecidrága. Erre most.
Basszad meg nvidia!

Köszi emberek, hogy végighallgattátok és hogy ide beírhattam a bánatomat 😊

KILLER2
Fen van ott? Google-ben rákerestem, de nem adtak ki a dll-filest, de akkor megnézem rajta is. De a lényeg, hogy amikor rányomok a szerverre, akkor kapok egy szép critical errort némi szöveggel, azt annyi. A folytatás már csak az asztalom ütögetése.

Zsozsoooo
Hmmm... az avi player nálam is ott van, nálam is hiányol néhány dll fájlt ha elindítom, de egyébként megy a játék, szval nemhiszem h összefügg. Ha mégis ki akarod próbálni leszedheted a hiányzó dll-eket a http://www.dll-files.com/-ról...

KILLER2
Ismersm, csak szerintem ez túl sok. Az a 30x az nagyon sok. 12xes felett szeirntem már nem túl jó. A gamespirate-n 5x-sek a rate-k, csak valami miatt nem bírom elindítani a játékot, valami baja van. Van benne most valami külön fájl, valami rfaviplayer vagy mifene, ami nem talál néhány DLL fájlt, meg a logban is van 2 hiányzó effekt vagy mi.

Zsozsoooo
én most ezt próbálgatom: RF Equilibrium
Eddig egész jó...

KILLER2
Van itt valaki, aki játszik az rf.gamespirate.com szerverén?

frango
Nem tudok felmenni...😮 mindig csak "waiting for server response":S
Mért van ez? Valaki?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Nagyon köszönöm a segítséget KILLER! Megtaláltam a linket és mûködik a kulcs. Már csak várnom kell az accountom frissítését és kipróbálhatom végre :-)
KILLER2
Keresgélj vissza, prászor már linektem mûködõ filefrontos key igénylõ oldalt.

Üdv emberek! Ma találtam meg ezt a gyöngyszemet :-), de egyszerûen nem tudok belépni. Ma csináltam elõször codemaster kulcsot. Megnéztem a hivatalos oldal minden erre vonatkozó passzusát, de sehol sem találtam kulcsot, amit elvileg kér. Kivártam a 40 percet is (kb 2 órát), amit javasoltak a készítõk. De azt írja a játék, hogy wrong account input :-/ Az Archlord oldalát is megnéztem, ahol minden egyértelmû volt, a kulcsot egybõl az account alkotásánál kiírja. De az RF-nél semmi! ELég szomorú vagyok. Nagyon szeretnék játszani, de biztos valamit elnézhettem. Kérek minden segítõkész embert, hogy segítsen nekem.
persze az élet meg habos torta :::::😄

KILLER2
Akkor RF PoA kilõve. Akkor tud még valaki olyan szervert, ahol a shopban arannyal lehet vásárolni és nem kell pénzt fizetnem érte, nem fagyizik, nem laggol és normálisak az erõviszonyok, valamint cheaterek se nagyon vannak? Bár ezek lég nagy elvárások, de hátha van ilyen szerver is.

hazaértem
sztem fent leszek egész dlutánelõreláthatólag novuson vagyok Capricorn86 névvel

frango
RFPoA-n a blitz már nemfut.Nem is fog! Már csak a PoA szerver van😊 Jó szerver különben az is csak baszottsokan vannak.
Ma felrakom az eredeti Rf-et. Vmoci majd írjál, hogy mikor mész fel!

Azért ennyire hülye nem vagyok, 2 éve én is játszok 😊 Mûködik minden rajta, shop is, rendes pénzért kell fizetni, annyi ideje még nem játszok itt hogy mindent kitapasztaltam volna, még csak 24-es szintû vagyok, mert pt-zek. Még van kedvem hozzá... 😄
KILLER2
Shopal mi a helyzet rajta? Tudod, a SHOP gomb, ami ott van lent a szürke csíkon a képességek mellett. Mûködik? lehet benne vásárolni?

www.rf-ascension.com - 12xes rate laggmentes szerver, viszonyalg erõs acc és megfelõ mennyiségû ember. Sztem maga a tökély, ha így marad nem megyek el innen... Sztem érdemes kipróbálnotok
KILLER2
Én ma körülnéztem alaposabban. Egyenlõre a toplisták top 10ét néztem. Amin jók a rate-k, azokból 2-t találtam. A legjobbnak az RF PoA (www.rfpoa.com, www nélkül nekem nem mûködik) blitz szervere tûnt. Minden 12xes rajta, ami nem olyan gyors, de nem is unalmas és ha 12xes a tárgyak esése, akkor jól lehet pénzt keresni és egy specnek sem kell sokat szarakodnia, mire összeszed eleget egy tárgyból és amint láttam, a shop is meg van oldva, ha jól tudom, arannyal lehet benne fizetni. Egyetlen baja, hogy most valami baj van a szerverrel, de szerintem hamar javítják.
A másik az RF Supreme (rf-supreme.com). Ott a rate-k: 12xEXP 10xPT és 5xDrop. Utóbbi szerintem lehetne több, szeretem, ha sok a tárgy és jól jön a pénz. Itt viszont asszem, hogy le van tiltva a shop, bár ez nem döntõ érv. A weboldala elég mutatós, csak sajnos nekem sok menüpont nem mûködött.
Én személy szerint most megvárom, amíg rendbe hozzák ezt az RF PoA-t és kipróbálom. Ha tetszik, akkor ott maradok is.

Zsozsoooo
Hát jah!
Rf Empire-re most mentem fel... DC szinte egybõl. + alig találkozok 1-2 emberrel 😞

Szval vki mondjon egy szerót... mind1 a rate, csak legyen rajta egy állandó társaság.

KILLER2
RF Empire-el most mi a helyzet?

KILLER2
Visszatértem ismét.
Szóval most tolja valaki valamilyen jó private szerveren? Én most nekiláttam megint keresgélni, de szóljatok, ha van olyan, ami tényleg jó. Oda mehetnék akár tömegesen is magyarosítani.

Ouch!!!!!!!!!! 😄😄😄😄😄
ANTIFACES 5?
a fenét: cukor az élet, csak tudni kell nyalni 😊

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

http://www.rf-ascension.com/index2.htm?x=31&y=16

Nézzétek meg ezt a szerot, érdekelne a véleményetek...sztem nem olyna rosz 2 napja nyomom rajta, nem disconoltam 1* sem.. all rate 12x ami szem a többi serverhez képest nem oylan nagy...
http://www.youtube.com/watch?v=YQ-3gr80M-s Vajon honnan ilyen ismerõs, Til? 😄
hát ha úgy vesszük az élet is egy bugos tört szerver ahol az adminok ha elértél egy bizonyos szintet törölnek😄😄
Nethyrrea
szarazélet 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

köszöntem 😊

frango
Amint felrakom megint Rf-et😊 hétvégén átdobom😊 majd írok...

frango mikor tudod ideadni a jet et?

ha jol emlékszem azok az Argholquich nevû pokszerû izék voltak.
igen HQban lehet kapni.

jaja, azokat keresgélem meg a potiont. HQban csak lehet kapni
tutti összejön, én is 24en huztam a rangerem 1es meleejét 😊
elég volt 1 intense fegyó is. meg probáld megkeresni a legkisebb szintû szörnyeket akik még nem szürkék.

dzsihad2 thx, megpróbálom ezeket, hátha összejön
de nincs egy normális tört szeró se...