RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mai nap tanulsága a bell varázslóról.
Buffokkal és gm skillekkel együtt, megnövelt támadási hatótávval rendelkezik. Értsd, mob van A pontban, te B pontban lehetõ legtávolabb, pont annyira, hogy tudod lõni.
Eredmény: a mob támadási hatótávján kívül esel, nem támad meg. Neked csak nyomni kell rá a varázslatokat amíg el nem patkol. Vígan el lehet így szólóban lenni, még életet sem vesztel.
Buffokkal és gm skillekkel együtt, megnövelt támadási hatótávval rendelkezik. Értsd, mob van A pontban, te B pontban lehetõ legtávolabb, pont annyira, hogy tudod lõni.
Eredmény: a mob támadási hatótávján kívül esel, nem támad meg. Neked csak nyomni kell rá a varázslatokat amíg el nem patkol. Vígan el lehet így szólóban lenni, még életet sem vesztel.
#hhwnd
Na ez a puska. Lvl 30-as Golim kicsit leharcolódott 20% körüli hp-ra, 1millio dalantert vettem. Javításra elment 40millio.. xD vicc, ennyibõl megvettem volna, a 40-es szintüt.
#hhwnd
lvl 33 járok. De egyre kevésbé tetszik az 1.5 . Szerintem a lényeges problémákhoz nem nyúltak (Cw-k balanszólása, (faji/ szint). Jól mûködõ dolgokat elrontottak (gearelõdés). Lehet csak én látom negatívan a dolgokat.
Az maradt a normál. De én jóval gyengébben sebzek skillekkel(slash vagy bash) mint anélkül. Sima ütéssel elérhetem a 400-at, (persze alacsonyabb szintü legyen a mob), skillel meg össz-vissz 250 ha kijön a végére 😊.
#hhwnd
Az meg maradt a régiben.
És a harc közben sebzésre használt skillek fejlõdnek az ütésekkel, vagy azok sem, csak a killer-skill fog fejlõdni az utolsó ütéssel?
Más, még mindig SiegeRF
-Specnél ha a tower öli meg a küldetéses szörnyet, nem kapod meg a küldetéshez a mobot, hiába ölte meg, a számláló 0-án marad.
-Eddig úgy tapasztaltam, hiába vagy partyban, a küldetésekben a szörnyeket mindenkinek egyenként kell megölnie. Hiába a party, ha más öli meg, te nem kapod meg teljesítettnek.
-Van PVP és PVE Mau. Nem fejleszthetõek mint azt eddig megszoktuk. 3változat van belõlük lvl30-tól 5 szintenként lehet újat venni. Tehát ha te lvl40 vagy, és vettél 30-as szinten egy lvl30-as Mau-t, azt nem tudod fejleszteni lvl40-re. Csak javítani és lõszert venni bele. Ez elég gagyi.
-Eddig úgy néz ki a warriorokkal a legkönnyebb haladni, a skilljeik is jóval nagyobbat ütnek már kisebb szinten is, mint az én spec ar-em. Én skillel ütök 200-at egy mobra, õ 1800-at 5 szinttel kisebben.
-Specnél ha a tower öli meg a küldetéses szörnyet, nem kapod meg a küldetéshez a mobot, hiába ölte meg, a számláló 0-án marad.
-Eddig úgy tapasztaltam, hiába vagy partyban, a küldetésekben a szörnyeket mindenkinek egyenként kell megölnie. Hiába a party, ha más öli meg, te nem kapod meg teljesítettnek.
-Van PVP és PVE Mau. Nem fejleszthetõek mint azt eddig megszoktuk. 3változat van belõlük lvl30-tól 5 szintenként lehet újat venni. Tehát ha te lvl40 vagy, és vettél 30-as szinten egy lvl30-as Mau-t, azt nem tudod fejleszteni lvl40-re. Csak javítani és lõszert venni bele. Ez elég gagyi.
-Eddig úgy néz ki a warriorokkal a legkönnyebb haladni, a skilljeik is jóval nagyobbat ütnek már kisebb szinten is, mint az én spec ar-em. Én skillel ütök 200-at egy mobra, õ 1800-at 5 szinttel kisebben.
#hhwnd
Ez most az új, 1.5-ösre vonatkozik?
2012.11.23-i hír a GC-töl
I had promised it for this week, and I am happy to give you this:
Our Closed Beta Test for RF Online 1.5 is going to start on the 5th of December, 2012!!!
We will start sending out the beta keys three days in advance, and will make the client available for download two or three days in advance, so all you need to do on the 5th is enter your beta key and log on!
CBT will be 2 weeks.
Really looking forward to seeing all the beta testers in-game!
Yours,
Kyushi Last edited by KyushiIsshou; 11-23-2012 at 03:59 PM. Reason: Added CBT length
I had promised it for this week, and I am happy to give you this:
Our Closed Beta Test for RF Online 1.5 is going to start on the 5th of December, 2012!!!
We will start sending out the beta keys three days in advance, and will make the client available for download two or three days in advance, so all you need to do on the 5th is enter your beta key and log on!
CBT will be 2 weeks.
Really looking forward to seeing all the beta testers in-game!
Yours,
Kyushi Last edited by KyushiIsshou; 11-23-2012 at 03:59 PM. Reason: Added CBT length
dehogy kell, ennek semmi köze a játék elindulásához ha egyszer a szerver nem megy meg újraindul óránként ahogy eddig csinálta
#hhwnd
az a gond hogy w7 es vagy mondjuk vista kéne a gépedre
widows 7 van 64 bites a fikót kellet lejeb álitanom.xp otmár nemtudom hogy kell
Vezérlõpult,Mûveletközpont,felhasználói fiókok felügyelete... át kell állítani a csuszkát 3 roll 2 re !!!!!!
álizsdát a felügyeleti fikodat mert érzékeny
álizsdát a felügyeleti fikodat mert érzékeny
Na hibaüzenetem van, nem tud csatlakozni az szerverhez.
Azért érdekelne, vajon az adminok dolgoznak e rajta néha, vagy csak sima dc-rõl van szó mindig.
Azért érdekelne, vajon az adminok dolgoznak e rajta néha, vagy csak sima dc-rõl van szó mindig.
#hhwnd
azóta hogy le húztam be tudok menni elsõre
sigerfröl mikor rá akartam menni a szervere
Sziasztok.
Szóval kivágót engem is vagyis nem enged be.
Van megoldás!
Vezérlõpult,Mûveletközpont,felhasználói fiókok felügyelete... át kell állítani a csuszkát 3 roll 2 re !!!!!!
Jó játékot...
Szóval kivágót engem is vagyis nem enged be.
Van megoldás!
Jó játékot...
Setteben kíváncsiságból kipróbáltam a bányászatot. Ott 0,031141% jár, ez oké is, de úgy leszívta a pénzem, hogy kevesebb mint egy misi maradt a 3-ból 😄. 10perc alat leszívta, de cserébe lehet vele fejlõdni gyorsan. Úgyhogy vissza HQ-ba afk bányászatra.
#hhwnd
Másik fantasztikus dolog, hogy tele az összes táskám, és se kidobni se eladni nem tudok belõle semmit :').
#hhwnd
Te még tudsz szerezni pénzt, mert lesznek a milliós küldik. Nekem meg csak honor pontokat ad küldinként, most 2misit el is bsztam finomításra. Nem tudom honnét szerzek lóvét. ABA-t öltem 2 szinten át, de az nem dob semmit csak xp-t ad.
#hhwnd
Én most pocsékoltam el az össze vagyonom (1m) érc finomításra.
Aham, közben elrontottam a bányász gépet mert rosszat vettem elsõre. A Whole-s gép kell meg a nagy aku hozzá, aztán most HQban szedegeti a ganét 😊, bár azt hosszáteszem, amikor exp-et kapok azért elvesz minden egyes alkalommal 100dalantot. Én 42-es szintnél tartok, és a MAU-k rettentõ drágák, annyi pénzt ami kell össze se lehet szedni sima farmolásból. A küldetésekben meg amikért kaphatnék több milliót azok a mobok nincsenek berakva. Egy 40-es szintü Cata 30 misi legalább ha jól láttam. Nekem meg potionokra van összesen 5misim.
#hhwnd
Nah én is foglalkoztam vele ma 20. szintig fejlõdtem utána elkezdtem bányászni 2 óra alatt 4 szintet bányásztam. Kel hozzá a bányász eszköz aminek a leírásában is szerepel az XP szó valamint hozzá való aksi. Az eszköz olyan 57k aksi 3k hozzá. ércet nem lehet választani hogy milyet csak egyfélét add, whole valami ore+1 +2 +3 változatban + egyébb itemeket néha valamint xpt add. Menüben csak azt tudod kiválasztani hogy move vagy mining modeba válts.
Hogyan lehet bányászni?
Vettem Mining Toolt hozzá aksit, beraktam a kezébe, de nem látom azt a menüt ahol lehetne választani mit bányásszon.
Vettem Mining Toolt hozzá aksit, beraktam a kezébe, de nem látom azt a menüt ahol lehetne választani mit bányásszon.
#hhwnd
Értem, nekem is dobálta ezt, de addig nyomattam míg be nem engedett. Ha van régi potionod, ez a szinthez kötött 5-10lvl, 10-20 stb azokat add el az összes fajtából (hp,fp,sp), visszarakták az eredeti potionokat amik voltak eddig is, 500,1000,2000,3000 stb. Emiatt kaptam hibaüzit 😊
Ráadás azóta Setteben megölt egy acc 2 suhintással 😄
Ráadás azóta Setteben megölt egy acc 2 suhintással 😄
#hhwnd
Jó ideje fel se tudok lépni. Disconectelek.
Na hát nem tudom, most lett e feltéve patch, de nekem továbbra is bebuggol a potion a szokásos hibaüzivel.
#hhwnd
Na azt a fúrósat pont láttam, de nem Crage Mineban bányászott vele az emberünk, hanem a Bell HQ-ban egy Mining Tools NPC közelében. Kap egy kevés exp-t érte meg ugye az ásványokat folyamatosan.
Közben este átnéztem a magasabb szintü küldetéseket, ott volt olyan ami 2000%-ot mutatott 😄, nem tudom most, hogyan áll, lefrissítem aztán elmerülök benne.
Közben este átnéztem a magasabb szintü küldetéseket, ott volt olyan ami 2000%-ot mutatott 😄, nem tudom most, hogyan áll, lefrissítem aztán elmerülök benne.
#hhwnd
Elnézés a dupláért de volt patch, íme a Patch Notes.
Poti bugon kicsit fen akadtam, fõleg hogy elõtte elhasználtam a 99 db tranie potit és utána is használtam vagy 20 db-ot. Azóta pedig az elsõ elhasználására ki akad. Elvileg Crag mineba nincsenek npc-k ez már az eredeti szerón is így van (ott is feltûnt a béta tesztereknek). Forumon amit hallottam okosságot az az hogy 300k+ pénzért lehet bérelni fúrót ami ásványt és xpt is add, azt ki akarom próbálni.
Medwesajt
Te tolod potion nélkül? 😄
ACC oldalon Crage Mineben te találtál már Little lazhuwardionokat? lvl14-es küldi. Mert én egy darabot sem, pedig 3 darab kéne és küldi szerinte 205%-expet kapsz érte, nem tudom ez bug e, vagy direkt, de az 2 szint egybõl
Te tolod potion nélkül? 😄
ACC oldalon Crage Mineben te találtál már Little lazhuwardionokat? lvl14-es küldi. Mert én egy darabot sem, pedig 3 darab kéne és küldi szerinte 205%-expet kapsz érte, nem tudom ez bug e, vagy direkt, de az 2 szint egybõl
#hhwnd
Én is memória hiba miatt hagytam abba most.
nah újratettem a játékot gyorsan, be is léptem megnézni ezt a card részt megy is, igaz warrior armort adott de legalább felszerelkeztem, viszont amint elteleportáltam az adott küldetésem mobjaihoz és elkezdtem ütögetni megint elõjött a memória hiba 😊
#hhwnd
Arra rájöttem hogy van az item cardnak egy Rare(+1+2+3+4) besorolása csak annak megfelelõ minõségû bár milyen fegyvert csinálhat az ember. Armort pedig úgy tudsz csinálni hogy armor couponra kattintasz és az is felhozza a saját ablakát. Fegyverest elõtte bezárod mindet.
engem kifejezetten idegesít ez az item card rendszer, eddig 3kardot tudtam venni vele, mást semmit, pedig van armoros részem is, de az sehogy sem ad nekem semmit így eladtam
xp-bar is megadta magát nálam, beragadt 100%-ra, de ha öltem mobot akkor láttam, hogy ad xpt, logout megoldotta végül
xp-bar is megadta magát nálam, beragadt 100%-ra, de ha öltem mobot akkor láttam, hogy ad xpt, logout megoldotta végül
#hhwnd
Eddig elment egynek de valahogy nem éreztem benne a varázst, remélem lvl 30 után lesz valami újdonság. Ezek az item cardok elég soványka tûnek, felborítják a régi cuccok sorrendjét, és már lvl 1 tõl felaprózzák a tárgyakat. Craftra kíváncsi leszek mennyire lesz élet képes. Remélem ennyi idõ alatt lvl 60 feletti cuccoknak tudtak új modelleket csinálni nem csak áttexturázták a régieket.
Hmm pont most futottam bele ebbe a hibába.