RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Open Beta elindul reggel a SiegeRF-en, de csak most vettem észre <#whatever>#whatever><#rinya>#rinya>
link
link
#hhwnd
http://en.forum.gamescampus.eu/showthread.php?341-Magyarok-Hungary&p=10352#post10352
http://rfonline.gamescampus.eu/
Használjátok.
Használjátok.
Vége a CB-nek SiegeRF-en, karakter törlések meg voltak, az enyém elõtte be is bugosodott 😞. Na mindegy, kezdésnél majd legyetek ott. <#hawaii>#hawaii>
#hhwnd
Amúgy sanszos, hogy amiatt, mert 2 kliens van a gépeden
Engem is állandóan kivágott a siegerf egy 5perc után, semmi hibaüzenettel, csak egyszerûen mint aki ki x-elte. Ezt eljátszotta velem CW-n 10x.
Letöröltem GC-t, restart, azóta jó a siege.
Engem is állandóan kivágott a siegerf egy 5perc után, semmi hibaüzenettel, csak egyszerûen mint aki ki x-elte. Ezt eljátszotta velem CW-n 10x.
Letöröltem GC-t, restart, azóta jó a siege.
#hhwnd
gamescampus.eu be enged és nem vág ki😄 az NPC a helyükön,a radaros küldik szít lépve csak úgy maguktól el végzõdnek....jó..., nincs dalantom😄...
.siegerf.com szerver belépésnél ki vág 😄...
.siegerf.com szerver belépésnél ki vág 😄...
sziasztok
HUNapa vagyok, sajnos mióta a megváltozott a forum bejelentkezés nem tudok házigazdaként belépni és a privát üzeneteket sem látom, ebben e témában már jeleztem a szerkesztõségnek, remélem sikerül megoldani!
a GC klienst még nem sikerült letöltenem, nekem nagyon lassan jön valami oknál fogva, a Siege szerverén fennvagyok Bell oldalon ha va idõm tesztelni.
HUNapa vagyok, sajnos mióta a megváltozott a forum bejelentkezés nem tudok házigazdaként belépni és a privát üzeneteket sem látom, ebben e témában már jeleztem a szerkesztõségnek, remélem sikerül megoldani!
a GC klienst még nem sikerült letöltenem, nekem nagyon lassan jön valami oknál fogva, a Siege szerverén fennvagyok Bell oldalon ha va idõm tesztelni.
Minden esetre ez úgy ki vág 2-3 perc játék után mint én a macskát ha betéved a házba!
http://www.siegerf.com/
Ez masszívabb élmény és ha nem OFLINE akkor tuti hely mert nem vág ki!
Szoval nálam nyert a http://www.siegerf.com/ amíg a másik nem tesz azért hogy ne csak 2-3 percig tolhassam!
Minden esetre ez úgy ki vág 2-3 perc játék után mint én a macskát ha betéved a házba!
http://www.siegerf.com/
Ez masszívabb élmény és ha nem OFLINE akkor tuti hely mert nem vág ki!
Szoval nálam nyert a http://www.siegerf.com/ amíg a másik nem tesz azért hogy ne csak 2-3 percig tolhassam!
Sziasztok. Ki hol van? Jó lenne egymásról tudni. Hová menyek ha Magyarokkal szeretnék találkozni? Bell-acc-ccc? Hol vagytok és hányan,össze áll egy jó csapat?
Bossok, Elanban van pár kicsi 60-as új, de a régiek is 60-as szintûek (taraven, blink stb) de nem dobnak semmit. Szólóban is ki lehet nyírni õket, én 22k-t ütök rá +4 Rare2 karddal, 3 ütés.
Viszont ezek a 90-es szintûek nagyon erõsek, egy warrior 3ütést bír ki, szóval muszáj szerezni pár healer-t, aztán úgy lenyomni. Bár az is igaz, megfelelõ ruhával biztos tovább bírná.
Igen vesztesz Xp-t, alacsony szinten még csak megrázod a fejed, mert hamar visszaszeded, de mikor 70es szintnél elvesz 3%-ot, amihez 10 mobot kell megölnöd, ott már kifejezetten idegesít.
Viszont ezek a 90-es szintûek nagyon erõsek, egy warrior 3ütést bír ki, szóval muszáj szerezni pár healer-t, aztán úgy lenyomni. Bár az is igaz, megfelelõ ruhával biztos tovább bírná.
Igen vesztesz Xp-t, alacsony szinten még csak megrázod a fejed, mert hamar visszaszeded, de mikor 70es szintnél elvesz 3%-ot, amihez 10 mobot kell megölnöd, ott már kifejezetten idegesít.
#hhwnd
Még a bossokra lennék kíváncsi. Megint lesznek olyan bossok, amiket képtelenség megölni? Ja meg halállal megint vesztesz xpt? Imádtam, mikor 10 óra grindelést egy lagos halál vitt el...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Kb 3 hónap 24órás kockulás és meg lehet a 80 szerintem. Ma már fel se mentem campusra, este az ujjam elállt annyit kattintgattam egérrel, aztán alig haladtam (22lvl).
Én eddig minden alkalommal csak egy tower tudtam használni, akármilyen távolra mentem többet nem engedett letenni. Viszont ha más játékos bármilyen közel rakhatja a tiédhez az övét. Szóval szorosan kijöhet egy egész szép kis ágyús front. 😄
Kipróbáltam a dungeont, 45-ös szinten, az eleje még oké is volt, csak 15 mobot kellett leölni 1óra alatt, aztán ahogy öldököltél és teljesítetted a limitet, kaptál újra csak magasabb kivégzendõ mobbal pl:30-at és persze azok is táposodnak, ahogy teljesíted a küldetés azon részét. Mellesleg, hiába megölöd a dungeonban a szörnyeket, xp-t nem kapsz értünk. Gondolom csak a legvégén kaphatsz valamit. (SiegeRF)
Én eddig minden alkalommal csak egy tower tudtam használni, akármilyen távolra mentem többet nem engedett letenni. Viszont ha más játékos bármilyen közel rakhatja a tiédhez az övét. Szóval szorosan kijöhet egy egész szép kis ágyús front. 😄
Kipróbáltam a dungeont, 45-ös szinten, az eleje még oké is volt, csak 15 mobot kellett leölni 1óra alatt, aztán ahogy öldököltél és teljesítetted a limitet, kaptál újra csak magasabb kivégzendõ mobbal pl:30-at és persze azok is táposodnak, ahogy teljesíted a küldetés azon részét. Mellesleg, hiába megölöd a dungeonban a szörnyeket, xp-t nem kapsz értünk. Gondolom csak a legvégén kaphatsz valamit. (SiegeRF)
#hhwnd
Igen, és ezért gáz, hogy pont a kellemes részt teszik gyakorlatilag elérhetetlenné, mert a domináns faj ott fog mindig szétütni mindenkit, ahol fejlõdni lehetne. Bár az egyéni dungeonok lehet azért javítanák a helyzetet, kérdés, hogy a kulcsok mennyire lesznek hozzáférhetõek.
Van valami bíztató ígéret a towereket használó spec kaszttal kapcsolatban? A Cora tornyok nagyon sokat lõttek mellé még lvl 85 szinten is, és egy tápos karinak max olyan 10% hp sebzést okoznak. Annyi idõ alatt meg kisétál a világból, még ha 2 lövi is egyszerre, vagy egyszerûen megáll, és ledarálja mindkét tornyot kisbicskával. Bezzeg a bell meg acc tornyoknak a közelébe nem bírtam menni soxszor még full melee+def elems+shield kombóval sem.
Ha a 80-at úgy kb. 100 óra alatt el lehetne érni és nem lenne az, hogy játszanál/fejlõdnél, de nem tudsz, mert az egyik faj blokkolja a grind helyet, akkor semmi probléma.
Én az RF-et mindig a CW miatt játszottam. A többi pve dolog csak kényszerített szenvedés.
Én az RF-et mindig a CW miatt játszottam. A többi pve dolog csak kényszerített szenvedés.
Mivel lvl 80 elérése után pvp-n kívül több tartalom nem igazán van a játékban így valamivel el kell tölteni az idõt. Jobb híján a szintezés húzódik el. Illetve be jöttek a Solo dugeonök amik lvl 40 feletti szintezést hivatottak megkönnyíteni. Magasabb szintû fejlõdésrõl szerintem jelenleg kevés infónk van néhány hétig még ne vesd el a dolgot, addigra remélhetõleg több tapasztalatunk lesz a dologgal kapcsolatban. Korábbi grind fest remélhetõleg változott.
80? Úr isten, akkor ezzel se fogok játszani. Nem értem mire jó ez az idõrabló grind. Fõleg úgy, hogy RFO-ban magasabb szintem a full pvp zónákban csak partyval lehet fejlõdni. Ami amúgy is rohadt nehéz(persze a domináns fajnak annyira nem)...lvl80-ig kell majd vagy 10k óra játék...Kár...Pedig 2.1.6-ig nagyon szerettem a játékot😞
Most a fejlõdés 1x raten elég öreg uras. Legalább is alacsony szinten se egy rohanó valami. Nem tudom van-e lvl 30 feletti tapasztalat, de gondolom ott még lassabb. Elvileg a max lvl 80.
Ez a név meg hp/fp/sp csík kijelzés valami borzalmas 1.5-ben. Meg az UI is olyan zsúfolt, hogy jó, hogy a saját karakteremet látom...A fejlõdés ütemérõl mit mondanak milyen lesz? Megint ilyen több hét egy helyben grind? Meg a max. level mennyi?
Felhúztam most mindet a felére legalább, velem ne b*szakodjon. 😄
Shield Pt nagyon nehezen fejlõdik.
Shield Pt nagyon nehezen fejlõdik.
#hhwnd
Buffok fent maradásához most már SP is kell. Ha futsz és elfogy az SP-d akkor leesnek a buffok. Illetve auto attackhoz is kell valamennyi SP. Most figyelni kell macroban legyen bent minden féle potion.
Másik dolog amit nem értek, hogy a buffok ledobódnak rólam harc közben, pedig a mob nem debuffol.
#hhwnd
Dalant egyéb ingame fizetõ eszköz sink. Avagy hogyan csökkentsük az inflációt.
Elég gagyi, hogy itt is ránk van erõltetve a szintekre beosztott potion.
Az összes FP-m 76, erre rám erõltetik, hogy vegyem meg a 200-as kulacsot, mert már túlhaladtam azon a szinten, hogy használni tudjam :\
Az összes FP-m 76, erre rám erõltetik, hogy vegyem meg a 200-as kulacsot, mert már túlhaladtam azon a szinten, hogy használni tudjam :\
#hhwnd
hello, hol játszotok most? Mivan azzal a Béta szeróval ami elvileg ma indult?
Hú de rossz, 1 szint kibányászása után már csak 1 exp-et ad lol, azt hittem megemelkedik 8-ról, erre lecsökken <#idiota>#idiota>
#hhwnd
A Bate startról tájékoztató e-mailt én is megkaptam, de nem egyértelmû, hogyan fogok tudni belépni. Semmi elõzmény e-mailt nem találtam, és már arra sem igen emlékszem, hogyan/mikor iratkoztam fel.
Azt hittem pontbna éjfélkor már indulnak. <#dumcsi>#dumcsi>
Mellesleg, ha lenne megint 1.500.000.000dalantom akkor vennék én is egyet, aztán megnyerném a belleknek az összes cw-t. <#idiota>#idiota>
Egyébként meg teljesen ki van ürülve a szerver.
Mellesleg, ha lenne megint 1.500.000.000dalantom akkor vennék én is egyet, aztán megnyerném a belleknek az összes cw-t. <#idiota>#idiota>
Egyébként meg teljesen ki van ürülve a szerver.
#hhwnd
Nem sokáig kell kihúzni már holnap reggel indulnak a szerverek ott remélhetõleg jobb lesz az egyensúly. Ahogy nézzem 13 gb lesz az Eu-s kliens is.
Hát bazki nem igaz, siegerfen az SD mau milyen tökös accoknál. 10másodperc sem volt a cw, ráadásul csak egy acc ütötte a cora chipet <#wilting>#wilting>
#hhwnd
Van angol kliens is illetve angol telepítõ csak angolra át kell rakni az oldalt. Mert alapból német site, német telepítõ ugrik fel és az szerintem a német klienst szedi le. De ezért hátha nem lesz igazam.
15.10 kor érkezett értesítõ mail a Gc féle CBröl. Benne a letöltõ link és egyéb hasznos infók.
Banner, link témában HUNapa-t kell keresni õ az illetékes.
Új kiadás, inkább új skin de nem legyen igazam. Talán ma vagy holnap elválik menyire lesz a helyzet magaslatán GC európai részlege.
Új kiadás, inkább új skin de nem legyen igazam. Talán ma vagy holnap elválik menyire lesz a helyzet magaslatán GC európai részlege.
Azért az elég izgalmas, hogy a gamescampus oldalán a gallery board részlegben a fõoldalon olyan kép van, ami egy cheater lóg olyan helyen, ahová egyszerû halandó tisztes játékos nem tud eljutni.
Remélem ebben az új kiadásban már nem a bannolással akarják kezelni ezeket a lassan évtizede ismert cheat módokat, mert akkor cseszhetik a szép új programjukat...
Remélem ebben az új kiadásban már nem a bannolással akarják kezelni ezeket a lassan évtizede ismert cheat módokat, mert akkor cseszhetik a szép új programjukat...
Esetleg a fejlécbe nem lehetne kiszögelni a hivatalos linkeket, ha már banner nincs?
Hivatalos fórum szerint 5.-én indul a szerver. 2 hétig fog menni aztán wipe. Elvileg aki jelentkezett/jelentkezik béta tesztre az hozzá fog férni a szerverhez így nem kell kulcsokra várni. Kliens letöltés még nem volt elérhetõ ma. Remélem lesz torrentes letöltési lehetõség különben dög lassú lesz nagy valószínûséggel.
Szereztem 2db amulettet meg egy gyûrût nagy nehezen, erre kiderül, hogy idõlimites a használhatósága. <#rinya>#rinya>
#hhwnd
Anno béta-óta kísérem figyelemmel az Rf fejlõdését, alakulását. Ettõl függetlenül nem vagyok hc Rf-es. Maga az alap ötlet elég jó és a mai napig bizonyos szinten egyedül álló. Legalább is én nem találtam hasonló pvp orientált mmo-t.
Ami szerintem baj, hogy pvp mellet content /tartalom/ vezérelt mmo lenne. Gyakorlatilag megjelenés óta nem jött ki hozzá tartalmat lényeges és normális mértékben bõvítõ kieg/patch. Mint az a szaki már nem dolgozna a CCR-nél aki alapvetõen kitalálta az egész játékot. Gondolok itt arra hogy a kezdeti lvl 50 utáni 55-ig való szintezést, maukat nem sikerült be illeszteniük a korábbi fejlõdési fára/egyenesre. Pt-k, skillek terén nem igazán történt változás, elõre lépés, akár olyan formában hogy a magasabb szintû itemekhez, megint pt-zni kellene, skillek magasabb rankot tudnának elérni. Ez pedig szerintem hosszú távon elég egy oldalúvá teszi a játékot.
Más részrõl ha sandbox mmo-khoz soroljuk be akkor ahhoz kevés a játékban található gazdasági, politikai, részek, mechanizmusok túl egyszerûek.
Sajnos ahogy nézzem az 1.5 se változtat ezen a fel álláson. Bár új skillek jöttek be. Sajnos azon a játék technikai problémán nem változtat, hogy aki eddig erõs volt az könnyebben lesz ezután is erõs a gyenge pedig még nehezebben zárkózik fel. Sajnos a fajok számbeli egyen súlyozására nem kínálnak megoldást, így megint dominálni tud egy faj ami hosszú távon felborítja az egyen súlyt.
Mivel szerintem ezután is lesznek a Ch-ban olyan itemek melyek nem csak a kinézetet fogják módosítani, hanem a játék menetbe is bele szolnak ilyen olyan módon. Ezért ez a gikszer is megmaradt, még eredeti szerveren is. Kérdés, hogy hosszú távon mennyire mernek hozzá nyúlni és nerfelni, buffolni bizonyos kasztokat skilleket. Esetleg tesznek valamit azért, hogy meg közelítõleg egyforma mennyiségû ember legyen minden faj oldalán.
Privát szerverek meg talán még inkább pénzbõl élnek, így a Donatorok mindig is nagy megbecsülést fognak élvezni és a hosszú távú tapasztalat az, hogy ez is erõteljesen borítja a játékot. Ahol ez nem üti fel a fejét ott meg kicsi a közösség, pedig anno elég nagy élmény volt CW- amikor több guild is 20-30 fõt is ki tudott állítani minden fajnál.
Sajnos ezen dolgok miatt szerintem nem fogja megállni a helyét a mai mmo-k között másodlagos mmo-nak elmegy. De a játék ennél komolyabb hozzá állást és több idõt igényelne. Néha be logolok pufogtatók az idõ elõre haladtával egyre frusztrálóbb lesz szerintem, mert a hc esetleg botozó közösség ekkora már messze jár más nem gearben. (Ez pedig megint elég kemény gát)
Ez a rövid véleményem a játék alakulásáról. Remélem nem veszitek rossz néven a meglátásokat, és ti is le írjátok a véleményeteket a témáról.
Ami szerintem baj, hogy pvp mellet content /tartalom/ vezérelt mmo lenne. Gyakorlatilag megjelenés óta nem jött ki hozzá tartalmat lényeges és normális mértékben bõvítõ kieg/patch. Mint az a szaki már nem dolgozna a CCR-nél aki alapvetõen kitalálta az egész játékot. Gondolok itt arra hogy a kezdeti lvl 50 utáni 55-ig való szintezést, maukat nem sikerült be illeszteniük a korábbi fejlõdési fára/egyenesre. Pt-k, skillek terén nem igazán történt változás, elõre lépés, akár olyan formában hogy a magasabb szintû itemekhez, megint pt-zni kellene, skillek magasabb rankot tudnának elérni. Ez pedig szerintem hosszú távon elég egy oldalúvá teszi a játékot.
Más részrõl ha sandbox mmo-khoz soroljuk be akkor ahhoz kevés a játékban található gazdasági, politikai, részek, mechanizmusok túl egyszerûek.
Sajnos ahogy nézzem az 1.5 se változtat ezen a fel álláson. Bár új skillek jöttek be. Sajnos azon a játék technikai problémán nem változtat, hogy aki eddig erõs volt az könnyebben lesz ezután is erõs a gyenge pedig még nehezebben zárkózik fel. Sajnos a fajok számbeli egyen súlyozására nem kínálnak megoldást, így megint dominálni tud egy faj ami hosszú távon felborítja az egyen súlyt.
Mivel szerintem ezután is lesznek a Ch-ban olyan itemek melyek nem csak a kinézetet fogják módosítani, hanem a játék menetbe is bele szolnak ilyen olyan módon. Ezért ez a gikszer is megmaradt, még eredeti szerveren is. Kérdés, hogy hosszú távon mennyire mernek hozzá nyúlni és nerfelni, buffolni bizonyos kasztokat skilleket. Esetleg tesznek valamit azért, hogy meg közelítõleg egyforma mennyiségû ember legyen minden faj oldalán.
Privát szerverek meg talán még inkább pénzbõl élnek, így a Donatorok mindig is nagy megbecsülést fognak élvezni és a hosszú távú tapasztalat az, hogy ez is erõteljesen borítja a játékot. Ahol ez nem üti fel a fejét ott meg kicsi a közösség, pedig anno elég nagy élmény volt CW- amikor több guild is 20-30 fõt is ki tudott állítani minden fajnál.
Sajnos ezen dolgok miatt szerintem nem fogja megállni a helyét a mai mmo-k között másodlagos mmo-nak elmegy. De a játék ennél komolyabb hozzá állást és több idõt igényelne. Néha be logolok pufogtatók az idõ elõre haladtával egyre frusztrálóbb lesz szerintem, mert a hc esetleg botozó közösség ekkora már messze jár más nem gearben. (Ez pedig megint elég kemény gát)
Ez a rövid véleményem a játék alakulásáról. Remélem nem veszitek rossz néven a meglátásokat, és ti is le írjátok a véleményeteket a témáról.
Ejj, pedig páratlanul hangulatos játék volt az RF a kezdetekkor.
Nagyon úgy tûnik, nem lesz ragyogó-lángoló fõnixként feltámadás 😞
Nagyon úgy tûnik, nem lesz ragyogó-lángoló fõnixként feltámadás 😞
Másik dolog, hogy a buffok valami rettenetes nagy mértékben leszívják a HP/FP/SP-d együtt. Ha nem vagy résen és nincs Cure Potionod, hamar azon találhatod magad, hogy elfogyott az összes potionod és támadni sem fogsz tudni.
A szörnyû az az egészben, hogy mikor kapsz egy ilyen buffot egy mobtól, az általában 1perces idõintervallummal bír. És pár másodperc alatt, leszív 500 egységet.
A szörnyû az az egészben, hogy mikor kapsz egy ilyen buffot egy mobtól, az általában 1perces idõintervallummal bír. És pár másodperc alatt, leszív 500 egységet.
#hhwnd
Sajnos semmi infót nem tudok ezekrõl. Egyedül pár ilyen fehér kristályt sikerült szerezni bányászás közben. Persze ezeket igen ritkán adja, és a tárgynak lehet emelni vele "Rank" szintjét 1.000.000cp összegért. Ezeket a Rare tárgyakat én sem értem, eddig csak Rare-2 itemekkel találkoztam max.
Továbbá a crystal lvl waron, szereztem ilyen dobozkát, amit kinyitva kaptam egy a régi játékhoz hasonló itemet
. lvl 60-as boosterhez, és armorhoz van egy ilyen kövem, de nem tudom mit kellene vele kezdeni. Ha ráviszem az egeret annyit ír, jobb oldali menü->item->grade enchant, csak, hogy ilyen menü nincs.
Továbbá a crystal lvl waron, szereztem ilyen dobozkát, amit kinyitva kaptam egy a régi játékhoz hasonló itemet
. lvl 60-as boosterhez, és armorhoz van egy ilyen kövem, de nem tudom mit kellene vele kezdeni. Ha ráviszem az egeret annyit ír, jobb oldali menü->item->grade enchant, csak, hogy ilyen menü nincs.#hhwnd
Egyre inkább várom a 3.-ikát. Remélem kiderül, hogy ez pszerver sajátosság vagy hivatalos szerveren is ennyire érdekes módon történek a dolgok.
Nem tudom láttál-e az új updgradek mûködésérõl valami guide-ot ? Mi kell hozzá hol mikor merre kell csinálni ? Egyáltalán az új itemizációs rendszeröl valami össze foglaló. Milyen rank milyen régi szintnek felel meg. Honnét lehet rank 2-nél magasabb ranku dobozt szerezni ? Tudsz bármilyen információt ezekrõl ?
Nem tudom láttál-e az új updgradek mûködésérõl valami guide-ot ? Mi kell hozzá hol mikor merre kell csinálni ? Egyáltalán az új itemizációs rendszeröl valami össze foglaló. Milyen rank milyen régi szintnek felel meg. Honnét lehet rank 2-nél magasabb ranku dobozt szerezni ? Tudsz bármilyen információt ezekrõl ?