RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
Skilleknél van egy olyan ablak, ahol lehet váltani a nézetet, van a first person, egy külsõ-közeli nézet, meg egy távolabbi
az elsõ 30% attackot ad pluszba, 2. 20%-ot, 3. pont amit kedvelek csak 10%-ot, ahol lehet közelíteni görgõvel

de eddig nem vettem észre, hogy máshogyan sebezne ezekben az állásokban

#hhwnd

allock
belleknél mászkálnak néhányan
most jelenleg kidobott engem, várom mi újság 😄

hát a menüvel barátkozni kell, szinte minden új 😊

#hhwnd

Én Accretia oldalt erõsítem, nagyobb tumultusra számítottam a szerveren itt jelenleg elég szellõs.

allock
kezdünk, bell oldalon leszek 😊

#hhwnd

allock
megoldódott

#hhwnd

allock
nah remek, letöltöttem a klienst, ezzel a downloaderrel, telepíteném erre azt írja nem WIN32 alkalmazás

#hhwnd

allock
akkor irány a siegeRF, mondjuk kipróbálni a MAU-t, hogy ad xp-t

#hhwnd

Üdv.

Kaptam egy kérdést Pmben erre szeretnék nyílt formában válaszolni.
Jelenleg két szerverrõl vannak hírek.

1. változat ez a hivatalos CCR-tõl megvásárolt jogokkal rendelkezõ GameCampus Usa és Eu változat. Az Usa változat az fut a korábbi 2.2.3 verzióval (amit a CCR üzemeltetett), annyi hogy szerver váltáskor az eddigi banokat eltörölték valamint még mindig cash shop beépítésével vannak elfoglalva. Itt fõleg az Eu-s változatról írok ami az új Cocked Pistol kiegel fog futni. Ez a játék 1.5 változata. Korábban októberi-novemberi open bétát ígértek. Lassan azt lehet mondani, hogy ez nem valósul meg. Rájuk szoktam Gc ként vagy CM ként hivatkozni. Mivel a fórumukon van egy community manager rangú illetõ aki néha írogat hivatalos infókat. Az utóbbi idõkben elég kutya ütõk lettek, nem teljesítették amit ígértek korábban. Se hírek, se információk, se képek se egyéb dolog. Egy belsõs tesztben részt vevõ német srác írt 1-2 dolgot de már õ is felhagyott az infók szivárogtatásával. Valószínûleg 1x drop lesz. Cash shop lesz bár ami kiszivárgót az nem vészes. Sajnos mivel a kiadó német így némi részre hajlás van a német játékosok iránt, de ez a jövõben megmarad vagy egyáltalán észre vehetõ lesz azt nem tudni.

2. lehetõség. Õk a SiegeRF.com. Ez egy pszerver kezdeményezés a munkát a korei szerver megjelenése után kezdték. Napjainkra jutottak odáig, hogy kimerjenek vele állni a nagy közönség elé. Ma 17.00 kor( magyar idõ szerint) indul a open béta teszt szerverük. Fórumon jóval segítõ készebbnek és közlékenyebbnek tûnnek mint a németek. A szerver ha elindul béta státuszban fog futni. Végén lesz WIPE. Egyenlõre cash shop, donate mikéntjérõl nincs infó. A kliensük ahol lehet angol nyelvû. Textúrába égetett szöveg még koreai, jelenleg is keresnek grafikust. Szavazós oldalak már korában is linkelve volt az oldalukra, ebbõl következtetek, hogy várhatóan a jövõben más oldalakhoz hasonlóan szavazásért fog jutalom járni.

A kérdésre válaszoljak mind két szerver béta vagy béta elõtti státuszban van. Eddig csak a fórumos megnyilvánulásokra lehet alapozni. Az alapján a SiegeRf jobb. Viszont a GC-nek jobb a technikai háttere. Én amondó vagyok, hogy a SiegeRf-et is érdemes kipróbálni mivel a játék jelentõsen átalakult. Tapasztalatokat gyûjteni, új mechanikákat megismerni elég a pszerver is. Aztán ha év végén, jövõre kijön a hivatalos európai szerver, akkor arra már felkészülten lehet át állni.

Tévedtem a feltelepített kliens mérete 12GB.

Mivel lassan hétnek vége legalább is a Cm nem szokott hétvégén közé rakni infókat, így kilehet nyilvánítani hogy ezen a héten se tett közé híreket állítása ellenére. Pedig szerdán még friss ropogós híreket ígért. Ami nagyobb baj hogy Dan(cb teszter srác) aki eddig azért írt 1-2 dolgot, ma bejelentette, hogy nem akar félre értéseket okozni, így inkább nem folytatja topikját amikbe kérdésekre válaszolt, élményeket osztott meg.
Más tegnapi nap során a siege Rf vezetõsége közzé tette a 1.5 kliensüket. van dowlanderes és torrentes változat. Torrenten van 10-15 fõs seed néhány óra alatt leszedhetõ. Telepítõ mérete 4,82 GB feltelepítve olyan 6.7 GB helyet foglal. Telepítõ elég puritán. Jelenleg még készült a regisztrációs felület de hamarosan lehet regisztrálni a close bétájukra. Itt aki regisztrál bárki kipróbálhatja, természetesen wipe-al fog végzõdni, de az spelleket és a nagy mértékben meg változott játék mechanikákat, felületet már ki lehet próbálni. Az is igaz, hogy ez mindig is egy pszerver lesz, de a játékosukhoz való hozzáállás jobb mint GC-é. Hosszabb távon még okozhatnak meglepetéseket.

Hát ha bugok nem is lesznek a GC eu szeron mert arra figyelnek, a balanceba akkor se leszek biztos. Illetve az usa verzióban is amikor át vették amnesztiát hirdettek addigi banokat feloldották. Rengeteg csaló vissza tért a dupeok, glichelök száma megugrott. Lassan 3 hónap után magához térni látszik a helyzet. De még mindig fent áll az a probléma, hogy 3 ból 1 vagy 2 szerverükön egyetlen angol anya nyelvû raceleader sincs, de még hajlandóságot se mutatnak arra hogy legalább angolul kommunikáljanak. Cwken igen érdekes a fillipino vagy spanyol utasításokat látni. GC reakciója pedig elég lagymatag.
Sajnos ez az európai szekcióban is meg figyelhetõ. Hiszen van egy komplett nemzetközi site, fb csoport, twiter account, forum szavazások és játékok. Valamint az összesnek meg van a német nyelvû változata. Illetve a kiszivárgót infók alapján a closed bétába is csak német anyanyelvû felhasználok kerültek be.

hat de az a tort szero csak olyan is lessz 😊) "teli bugokal 0 balaced s a tobbit neis mondjam....
Csúnya lesz, ha egy ingyenes szervert hamarabb beindítanak, mint a hivatalosat...

CM=Community manager. GameCampus német leány vállalata fogja üzemeltetni ha valamikor elkészülnek. Illetve ha nem puskázzák el a rajtot mert lassan az ingyenes pszerver is elkészül. Valamint októbert-novembert ígértek bétára, de még a kanyarban sincs. Eredeti fórumot meg a fanok lassan széjjel szedik. Ekkor szokott a cm írni, hogy dolgoznak nyugalom, meg hogy bejelentés lesz ami igen sokszor üres pr szöveg. Se hetente néhány kép vagy kicsit komolyabb leírás, esetleg egy rövid videó a mûködõ funkciókról.

Nethyrrea
Cm? megint a codemasters fogja csinálni a játékot?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Köszi a sok-sok infót! Ha bármi többhez hozzájutsz, oszd meg ugyanígy itt, köszönet!
Úgy nézz ki meg lett az eredménye, hogy a készülõ hivatalos Eu szerver fórumába kezdték linkelgetni az 1.5 privát szerveröl származó infókat. Végre megszólalt a Cm igaz ehhez kellet 2 nap. Sok jóval nem kecsegtet ez a reakció idõ.
Gõz erõvel készül a német kliens emelet azt is meg osztotta velünk, hogy 1 szerverre fog csatlakozni a német és angol kliens. Természetesen a tárgyak nevét is át írják, kitörõ örömmel fogadták ezt a hírt a fórumon.
Valamint még hétvégére várható új infók. Bár a Cm amit eddig írt az nem sokra volt jó, néhány mondat adott téma köröl és az is marketing bullshit volt semmi lényeges,pontos információ.

Míg a GameCampus Eu-n fut a német felhasználókkal egy closed béta. Addig youtubeon meg jelent az elsõ 1.5 privat szerver reklám videója. Link . Bár õk sincsenek még kész de legalább azt leírják az oldalukon, hogy állnak. Valamint érdemes a MMOPS kifejezéssel barátkozni, amit a CCR talál ki.

Hi.

Lassan csak életre kell az Eu-s béta is. Hivatalos beszámolok szerint már mûködõ képes a német kliens is. Ami fontosabb néhány szerencsés német már be került a zárt bétába és infot is meg oszt a tapasztalatairól.Link.
Néhány pontban összefoglalva amirõl eddig írt:
- Az interface új és jelenleg tartalmaz igen érdekes dolgokat.
- Hosszabb afk esetén zavaró figurák jelenek meg a skillbaron.
- Kasztok keverése megszûnt nincs rá lehetõség
- Megszûntek a köztes klasszok. (Acc: Assaulter, Dementer Cora: Guardian, Dark Priest) spelljeik egy részét a köztes klasszok kapták meg.
- Lvl 30-tól minden klassz tud tornyokat csapdákat használni. Hogy minden típust, fajtát az még kérdéses.
- Szörnyek mostantól fõleg pénzt dobnak.
- Kis eséllyel eset régi alap anyag nem tudni hogy a loot tábla hibája vagy szándékos volt.
- HQ beli szörnyek mind 3 fajnak dobhatnak tárgyat
- Vannak szörnyek amelyek feje felett láda ikon van ezek dobhatnak itemet.
- Pt rendszer maradt a "régi". Sebességre se lett gyorsabb.
- Xp-t csak meg ölt szörny után lehet szerezni, ütésenként nem adja.
- Küldik már az ismertek, le ölendõ szörnyek száma csökkent felére, negyedére.
- Küldik jutalma kuponokra változott.
- Crag mineba a szörnyek és chip õrzõk eltûntek. Néhány torony, barikád be került.
- Cash shop ban a potionok fül csak 2 oldal lett, total invisibility potion és sok egyéb kikerült.

Egyelõre ennyi infót írt a srác. Naponta frissíti a linkelt topik elsõ hozzá szólását.

Hali!

Olymposon van régrõl egy megmaradt 65 s summonerem nem tûnik rossz szeronak. de igazat megvalva régen játszottam rajta
Még nincs állandó hely ahol tolná mindenki? 😞
Ha esetleg valaki közületek megnézné a Reactor és az Olympic oldalát, hogy mi lehet a gond a regisztrációval azt nagyon meg köszönném.
http://www.rfolympic.com/
http://www.rf.prommorpg.com/
Valamiért nem küld visszaigazoló e-mailt de nem tudom miért. Az angolom meg annyira azért nem jó. Segítséget elõre is köszi.
Hali.
Novával nekem az a gondom, hogy a klaviatúra gombok nem mûködnek.Kaszt váltásnál pedig nem ad új fegyvert és ha jól emlékszem fordítva írja a ranger kasztokat.A többit nem néztem. Próbáld ki az RF Globalt nekem az tûnt idáig a legjobban mûködõ szervernek. A nagy szerverekre mint a Reactor
az Olympic meg hiába regisztrálok nem kapok visszaigazoló e-mailt így nem tudok fellépni rá.<#csodalk> Pedig azokon folyamatosan 400-700 játékos van fent.<#nevetes1>
Jha a game cp amit viszont nem találtam sehol, az ma már, h. mûködik? Már nincs ingyenes?
Hali!

Tegnap kiprobáltam a http://rfonline.gamescampus.com/ ami a régi RF jó kis hangulatát tükrözte számomra, nagyon tetszett bár csak 30s szintig toltam, mert találtam ezt a fórumot. CCR t elméletileg most töltöm a Novát meg nem sikerül elindítanom, tölteni tölt az elején de a "Play now" végtelenségig töltöttem és még mindig nem tudtam elindítani...... Látom inkább corázik mindenki egy kis summon/warlockozás hiányzik nekem is. De szerintem ezt a szerot: http://rfonline.gamescampus.com/ probáljátok ki, nekem nagyon tetszett. Nekem Accretia a favorit de bármely fajhoz csatlakoznék ahol azt látom, h. tímelve leheten gémelni. Bellato maum még nem volt😊
Hali!

Toljátok többen magyarok valamelyik serveren? És milyen fajjal? Csatlakoznék!
Idõ közben megoldva. Mükszik a dolog.Bár nem tudom van-e értelme lvl85 fölé
menni de majd meglátjuk.
Köszi a segítséget.
A Novat gondoltam megnézem de hiába jó a regem letöltöm a játékot és nem indul mert hiányzik neki valamilyen dll fájl.
allock
Sajnos ez kb minden jó privát szerveren megfigyelhetõ. Ahol eddig nem volt oda is betört. <#gonosz3>

#hhwnd

Én próbáltam az extereme szerverét, de annyira a donációra mennek, hogy nagyon...miközben olyan alapvetõ hibák vannak a kliensben, hogy a páncél vendor fegyvert árul, van olyan staff és nyíl, amit nem tudsz használni saját funkcióján, mert kardnak kezeli a program, stb. És nem is próbálják javítani.

Tudnátok ajánlani egy olyan privát szervert ahova érdemes felmenni.
Hello.
Köszi az infot figyelmetlen voltam néha megesik ilyen,régen játszottam ezzel a játékkal. Most melyik szervere érdemes felmenni?
Hello! azert nemtudod letolteni mivel meg nincs amit , hamarosan elinditjak a nyilt gamet de arra meg varni kel majd irjak a honlapjukon, ha elolvasod ottis irja hogy (Coming Soon 2012)
Hi all!
Az EU szerverhez a klienst honnan lehet letölteni? Mert a hivatalos oldalon
ami van link az a Shot online kliensét adja be. Pedig ott az áll, hogy RF online. Ilyenkor mi van? Segítséget elõre is köszi.
Legfontosabb bányászat leírás elég rövid.

Tegnapi nap során véget ért az aktuális event. Ez a szerver keresztelõ volt. Végül nagy küzdelmek árán a Chooty World nyert Aegis elött. 159-147 szavazztal. Chooty World lesz a szerver neve. Elindult elvileg az "utolsó" nagy event itt a közleményüket kell retweetelni. Bövebb info linken.

Igen nagy a csend... vészjósló 😞

jah nem
hello a gamescapus on levo RF europai szero?
Hello

gamescampus.com -on játszik valaki?
Akkor egy darabig nyugodtan berendezkedhetek a belsõ nézetes MAU játékra.
(MechWarriorOnline)

Usa megy a CCR szerver változattal. Egyelõre annyi probléma volt, hogy bizonyos cash shopos credit ment a levesbe szerver váltáskor. Valamint 3 szerver van ha minden igaz és a fajok közti balance felborult mindegyiken. Illetve korábbi banolások semmisek lettek. Fórumon fölég ezeket a problémákat láttam.

Akkor ebben még egy hatalmas bukó is benne lehet az európai szervernek?
Usában azóta is megy rendesen?

Sajnos még szüttyögnek, elviekben múlt héten véget ért az utolsó event fb-n ,erre most a fórumba hirdettek eventet. Illetve az egy Cm ígérte hogy a héten rak fel leírást a megváltozott bányászat menetélrõl. Eddig nem jelent még meg ez az iromány se. Korábbi cb idõpont ígéretének egyre kevésbé hiszek. Sok jóra nem lehet számítani.

A CB résztvevõket már elkezdték értesíteni vagy kiválasztani???

Tegnap lezárult az utolsó Fb-s event. Várhatóan 1-2 héten belül kezdõdik a CB. Lassan fórumra is felkerülnek az új funkciók hivatalos leírásai, de ezek elég szárazok. Gyakorlatban majd kiderül, hogy milyen is lesz.

Azóta sem történt fejlemény, vagy már mindenki 24/24-ben tolja, azért nem jön infó?

Tegnapi nap során elindult az utolsó Fb-s event ami után elvileg kezdõdik a CB. A mai nap során már került fel kép a 7 db össze szerelt beüzemelt ,elvileg feltelepített szerveröl. Ha mindegy jól megy hétvégén, jövõ hét elején indul a closed béta. Aztán elválik, hogy érdemes volt-e eddig várni.

Kíváncsi leszek, mennyire lesz játszható. A privát szerverek annyira unbalanszolt, csak a pénzre menõ vergõdések, hogy hihetetlen. Számomra felfoghatatlan, hogy vannak eberek, akiknek egyáltalán eszébe jut donatorkodni.

free de lesz benne item shop