RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
http://fohu.extra.hu/news.php
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
mire megint lesz elég +4-es cucc meg elementalok meg elite spellek, meg pénz RMAU-kra, stb, még egy év legalább. sõt. mivel ugye legtöbb driver az officialon még ep 2 elõtt farmolta össze magának az rmau-ra valót a régi ether mobokból, most meg leginkább az RL-eknek lesz köszönhetõ a pénz leginkább.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
csinálok egy fasza klnt cora oldalon szeretettel várunk mindekit eddig kb 10-15 magyar van már most ..
de keverék klánt csinálunk ajd mert nem lesze elég magyar ..
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
ezért írtam azt: ha jól emlékszem! 😊
de nincs semmi gond, lényeg hogy helyesbítettél!
a master skillekrõl: az equilibrium szerveren használtak master skill-t a csalók, de már megszünt a lehetõség, javították a hibát!
ismerem öt egyik szeróról és már régota tolja több éve
illik tudni sõt
aki ezt nem tudja ennyi idö után az amatör ......
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
basic expert 50.
és lvl 40+
köszi
master skill az álltalam ismert szervereken nem használható! az elite-t meg automatikusan kapod, ha a basic és az expert pt elért 1 bizonyos szintet, ha jól emlékszem basic pt 50, expert pt 40!
Na mindegy, addig itt van a PoA.
Töltsük le az internetet!
na ezt nem hiszem el!
azt tudtam hogy az Equilibrium szerver update miatt nem lessz elérhetõ 1 darabig, de azt hogy az Aegis szerver is most csinálja a karbantartást azt nem😊
de lehet venni a Force mentortól lvl1-es szintû summont mindenbõl
a sealed lényeket nemtom, nemismerem 😄
#hhwnd
Cora spiritualistnak mikor lesz vagy lehet ISISe és a másfajta 3 megidézhetõ "szellemet" mikor lehet használni és mi a különbség az alapoktól?
Nem tudtok ajánlani valami olyan szervert ahol normális közösség van és vannak olyan emberek is akik az anyanyelvemen értenek és beszélnek?
most komolyan
warlcok megnövelt sebzés +30% atk a két skill buffbol és neki nincs semmilyen summonja!
-egy warlcok nem fog stone curset hasznlni csak a gatyi kezdö játékosok
a stone curse egy menekülö utvonal és sztem egy warlcok ne meneküljön senki ellene. kivéve ha az egy archon vagy RL
természetesen nem volt alkalmam tesztelni ugyanolyan felszerelésû warlock meg grazier ellen, de akárhányszor belefutottam egy warlockba, elõbb kellett menekülõrefognom mint egy grazier ellen.
graziernél egyszerû a téma aránylag ha MAU-ban vagy: felejtsd el a summont, üsd a gazdáját (kivéve talán ha inanna van elöl neki).
ha egy warlock akkor talál meg ha gyalog vagy, ígyis úgyis megszívtad. stone curse, aztán heló.
várj valamit nem értek
azt mondod a walock az fáj?
summoner > warlcok én ugy tudom
hiába van nagyobb force dmg a warlcoknál az isis+summoner üti azt
legalábbis én igy vettem észre
ha 2 ellen találkozol véged van a mauban!!"
tisztelettel vitatkoznék 😊 legalábbis attól függ 2 mi ellen 😊
menekültem én már mauval olyan csapat elõl hogy ihaj 😄 és megúsztam^^
(lehet hogy hozzájárul az is hogy már a fülöpszigeteki open beta óta driver voltam 😄 - philippine beta még a codemasters féle béta elõtt kb fél évvel volt 😉 )
ACC STRIKER - CORA SUMMONER
az irja meg mi akar lenni lécci nekem privibe, mert komolyan gondoljuk a töbiekkel.
Egy kis tesztelés több privát szerveren is....
Aegis, Equbelirium,Ascension, JustRF,
Ezeken a szervereken teszteltük a fajokat classokat stb.
Kis segítség mivel érdemes játszani.
Uj patchban az uj dolgok:
55 mauk, 55 siege kit, 55 animusok, ezek a fö dolgok
aztán elementális sebzés- ez föként a varázsló karikank és az elementális löszert használóknak kedvez
1,Bellato oldal:
55 green ütös mau VS 55 striker( 55 int armor, relic +4 fegyver= 55 int +5 +4 kb , 5k potik)
sebzés:4k 5k skillekkel 10k+
A mau alulmaradt 😊
55 Blue lövös mau VS 55 striker ugynaazok a beállitások
sebzés: 6-7k 7k skilekkel 20k+
Az acc kb 4-5 lövést birt ki aztán összecsuklott de a mau hp ja 100% rol 55% ra csökkent.
Hát nemtudom megéri e :S
Acc warroirrl szemben meg egyik maunak sem nagyon van esélye egy az egyben mert túl erös az acc páncél.
És itt egyik armor sem volt plusszolva!
55green ütös mau VS 55 grazie cora, +4 relic staff = 55 int +5 +4 staff , 55 isis
sebzés: 4k 5k + isis 2.5k
megintcsak a mau menekült..
55 blue lövös mau VS 55 grazier ugyanazon cuccok+ 55 isis
sebzés: 7-8k 7k + isis 5k
KB 2 -3 lövést bit ki a cora aztán halál de a mau hp ja itt is 50- 60% on állt meg.
55 ACC striker, VS 55 grazier+55 isis
5k potikkal:2-3 skilkkel 5k 2.5k +isis 2.5k
cora nyer 10mp kb hosszu idö de a cora nyer
55 ac striker VS 55 warlock
egyik sem nyer XD 30mp harc után megáltunk nem tudtuk emgtörni egymás potiját
Szoval egyértelmü a mau a legersösebb DE!!
ha 2 ellen találkozol véged van a mauban!!
és ezek a karik nem voltak plusszolva!!!
se armor plusz se elementál se archon stb.!
és az 55 ös cuccok és armorok között 3 x jobban birják mint az 50 es,
Én és 10 have várunk mindekit Cora oladlon sok jofej külföldivel.
Ez kb 90% biztos már a tesztelések alapján a cora a nyerõ faj köztük is a varázylo karik de ti tudjtáok.
Még meg kell várni a béta tesztelést amire páran jelentkeztünk
A szerver EXP 30X-os, a szörnyek kb 10x-en dobnak, de ez utobbit állandóan piszkálják. Ezeken a neveken találsz meg: HUNapa, HUNapu, HUNapo.
Hanyas rate a szero vagy ez sima 1x-es?
Ja és HUNapa mien néven vagy equlibriumon?
van magyar guild, de nehéz csatizni mert elég ritkán van fenn olyan tag aki fel is tud venni! de ne csüggedj, olyan gyorsan fogsz fejlõdni, hogy nem is fog hiányozni, aztán idõközben csak alakul valami😊
HUNapa van valmi magyar guild bell oldalon ahol csatlakozhatom?
le kell tõltened az Equilibrium-os klienst, meg még pár dolgot😊
Instalation Guide menüpont alatt minden infot megtalálsz
hali
HUNapa mi egyutt toltuk bellato oldalon meg anno egy ideje csak én abbahagytam most gondoltamviszatérek mert nemnagyon találok hasonlo gamet (fizetni meg ugyebar nemakarok azert hogy jol érezzem magam😊) azequilibriumra akartam belépni de a biztonsági kód beirasanal elakadok beirom a kodot meg azt a pet nevet mert anelkül nemenged tovabb de nemtudok az ok gombra ranyomni ? tunal segiteni vagy tudnatok segiteni?
Esetleg azlehet a gond hogy eredeti cliensel tolom nem az equlibiriummal?
pls help jolenne a régi arcokkal ujra beszélni. Válaszokat elöre is köszi.