RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
January 18, 2008, 16:00 (EST)
January 19, 2008, 06:00 (Korea)
2. Server Rate: EXP, PT, Drop rate x 3
3. Number of Servers: 2 servers will be open tentatively.
4. Client to use: same client used in CBT.
5. Others: a. Restored characters by Character Restoration Event
could be used in a designated server.
b. Limit for 1 IP: maximum of 4 accounts per 1 IP
6. Events for Commercial Release Service.
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
eddig az archon 5 ruhadarabot tudott felvenni.
ha már kettö rajta volt kapott +2 bonus tulajdonsõágot: 35% atk 40 dodge.
igy a striker tudta keverni öket 2 laucher +2 ranger armor az 70% atk 80 dodge
mostmár nem tudja mert 3-3 rész az 6 rész és csak 5 öt tud felvenni
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
Ha jól értem 3 archonnak kell lennie egy helyen hogy armor bonuszt kapjon?
még mindig nincs pontos dátum mikor indul a szerver
jo hir:
nincs már ip limit szoval egy netröl többen is leeht tolni
ip limit megszünt
nem lesznek xclassos archononok
mert mostantol nem ad 2 archon armor bonust csak 3 om !!
szal acc striker archonok elmehetnek a faszba mostantol nem lönek le senkit fél lövésböl mert nincs plusz 40 dodge és 35% attak
ja és nem fogják összehuzni a fél térképet sem mert 40 dodge azért csask 40 dodge ám!!! ami msot - nekik
www.playrf.com
klienst kell leszedni majd és azt pathceli a játék minden javitásnál
, amugy most nem lehet asszem leszedni mert valamit elbasztak..
Azt persze javították, de még mindig nem olyan mint január elején hack shield feltöltése elõtt... akkor annyira faszán ment, mintha egy 2000-es játékot futtatnék a mai gépemen.
Mi a differencia az RF,RS kozott?
az osszes patch kell avagy csak a 4.0?eq link
Ahol elet is van,s stabil a kapcsolat😊)
thx
csak az archonjaitok lesznek gyengébbek
nincs dupla archon armor mostantol!!!
és az erejük a 1/3 val csökken 😊
de azokrol nincs infom
öö képem az nincs de vlaami ksi leirásom van amit még nem forditattam le 😄
majd valameik héten irok rola ha tudok valamit
Xinaf - > \o\ |o| /o/ Hogy szerezted a koreai spant? Szerezz már nekem egy koreai lányt thnx 😄
60-65. szintû aknákról tudsz valamit? 😄
én pakoltam fel rf re onnan szedi már mindeki
és van koreai spanom is aki leforditotta nekem dolgokat 😊
lesz 65 szint
60 65 armor
60 mau ---sárga
60 siege kit--- fekete
uj summon : neve Annie , force alapu lesz sztem hecate isis keverék de majd eldöl már várom
igaz az 55 suumonok is már kurva durávn erösek 😊
lásd 5-6 privát szerver mindehol felmentem 55 re naok alatt cska hogy teszteljem az isis hecatét
jol teljsetitett archonokat pusztitottam el velük
😊
kb 3 napig tartott mire 52 lettem XD
és va egy 55 /50 int +4 es staffom meg ien szarságok
szal nem nagy cucc most 3 na játék...gyere corána keredetin te is
jo lezs remélem
amugy mivan ezzel a hjjal télleg lehet változtani ? 😄
nemtudom mi igaz ebbõl 😄
#hhwnd
letöltés
#hhwnd
szóvla nemtudom kezjek e újra mindent elõröl, ráadásul minden cuccom +5intense 😄
#hhwnd
Hogy színezem át a gammában? Van valami kép fájl és át kell photoshoppozni azt visszamásolod a game könyvtárába és készen is van?
Legalább is ha jól értem.
Allock te milyen classba indítasz majd karit?
Nem tudod véletlenül hoyg egy 50 szintû warrior classos és ranger classos karinak mennyi a max hp-ja?
van rá konvertáló ami dds formátumba rakja a cuccokat onnantól meg photoshopozni kell
#hhwnd
Hol látod hogy a játékosok 60% bell? Nah meg 2 új server lesz, szal bármilyen lehet az arány. Én nem az elsõt, hanem a második servert választom majd, ami sorban is a második lesz 😊
Ahogy néztem a statisztikát hiába sok a bell (már ha tényleg sok) de alig nyernek cw-t.
és bármilyen class jöhet tank mágus summoner nyilas specko 😄
mind jok szerintem
bellnek semmiképp ne menjetek mert rengetegen vannak már most 60% bellnek megy és nem tenne jot a szervernek ha egyoldalu lenne az egész mint a régi novus
A lejjeb található kérdésemre senki sem tud válaszolni?
Hogy egy warrior kasztosnak mennyivel több hp-ja van 50. szinten mint egy Ranger kasztúnak?
RF onlineban lesz egy szp világválság, ugyanis Codemasters serverén 3x volt a drop rate, itt csak 1x lesz 😄
Másik, szörnyek lvl 40 alatt nem dobnak páncélt, fegyót stb, csak egyszerû lootot, illetve gyûrûket, fülbevalókat. Intense fegyót csak dungiban tudsz levadászni, illetve ha megcsinálod a questeket.
Talicot már nem dobnak szörnyek.
Csak az bányászhat aki megy CW-re (vagy valami hasonlót hallottam) Ezt hogy oldják meg, jó kérdés.
A lényege, hogy így alacsonyabb szintû karik is mennek majd cw-zni, és többen is, különben no talic.
Nah most így hirtelenjében ennyi jutott eszembe.
Jah, az oreból készíthetõ ajándékdobozok vagy mik régen 10 chaos potit vagy mást dobtak, ez le lett redukálva 1 db-ra, így az ore ára jelentõsen visszaesik. 1000 per darabnál szerintem többet nem fog érni.
Orulok,hogy betesznek a botoloknak,,,hiszen en ius anno orultem minden xp-nek,amire a regi karimat felrantottam 44 .re
Pls,amint vki tud valami infot ide (is) irjon.Ne haljon meg e topic😊)
Tovabbi kellemes jatekot mindenkinek😊
BUÉK mindenkinek😊
Regisztrálj a klán oldalára légyszi😊és minden kérdésre választ kapsz!
mivel én csak az RFE-en csatlakoztam hozzájuk nem biztos, hogy mindenrõl megfelelõ infoval rendelkezem😊
hali
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
Ha jól emlékszem a Fist of Hungarians Bella klán volt ugye? Ott voltam a szeron régen is csak nem nagyon kommunikáltam veletek, én low lvl voltam ti meg high.
Nah Egyenlõre closed beta megy, aztan Open beta jon majd amint meghirdetik. Szerintem closed lejarta utan 2 hettel max. Open beta indulasara a karik torlodnek, viszont Open beta vegen nem, azaz Open beta indultaval indulhat a tapolas.
A servereket megcsinaltak, lagg nincs. Emberek vannak, csak azert nem nagyon latsz oket, mert torlodnek a karik. Akkor mit szenvedjen annyira az ember 😄
Sok minden modosult a hatterben, pl skillek, Accok nem kapnak dodgeot innentol fogva, dodge kisebb lesz ha sokan vesznek korbe, stb. Kismillió apróság.
Két szerver fog indulni majd, illetve az event serverre mindenki visszaszerezheti regi kariját ha van screen shot róla. De csakis az eventserverre, mert ugye Codemasters-é volt az a szerver. Új szervereken nulláról indul mindenki.
Még van olyan, hoyg a botolást és miegyebeket megelõzzék, lehet IP-címenként csak egy playa mehet fel gammolni, hogy 2 legyen azon most törik a fejüket.
Hirtelenjében most ennyi amit tudok mondani. Bocs az ékezetek hiányáért, de hol angol hol magyar bill.en írok és bezavar.
Kérdés van megpróbálok válaszolni, de sokat nem tudok mi van a játékban. Kerestem pl neten hogy egy Templarnak, vagy Punishernek vagy Infiltrator (Most már Saboteur)-nak mennyi a max HP-ja 50. szinten de nem találtam semmi ilyesmit. valaki tudja? persze Kimaxolva 99. szinten a Constitutionnal?
toltam 1 kicsit az eredetit, sok öröm nem volt benne, iszonyat lagg, meg random dc.
ma végre lejött a kliens, 1,8 giga, eddig ez a legnagyobb méretü! települ gond nélkül, directX frissítés, visual basic 2005 valami😊 telepítés ami plussz felment. indítás után még némi update és lehet használni, fireguard már itt is része rendszernek. kreáltam 1 Bell varázslót, kicsit körbenéztem HQ-ban, láttam 4-5 playert, mapchat szinte üres, kevesen voltak fenn, röviden ennyi, ha lessz idõm alaposabban körülnézek!