RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. Starting date: January 18, 2008, 21:00 (GMT)
January 18, 2008, 16:00 (EST)
January 19, 2008, 06:00 (Korea)

2. Server Rate: EXP, PT, Drop rate x 3

3. Number of Servers: 2 servers will be open tentatively.

4. Client to use: same client used in CBT.

5. Others: a. Restored characters by Character Restoration Event
could be used in a designated server.
b. Limit for 1 IP: maximum of 4 accounts per 1 IP

6. Events for Commercial Release Service.

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

nem
eddig az archon 5 ruhadarabot tudott felvenni.
ha már kettö rajta volt kapott +2 bonus tulajdonsõágot: 35% atk 40 dodge.
igy a striker tudta keverni öket 2 laucher +2 ranger armor az 70% atk 80 dodge
mostmár nem tudja mert 3-3 rész az 6 rész és csak 5 öt tud felvenni

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Ryleh
varom a JO HIR-t😊))
azaz mikor lesz OPEN😊)
talalkozunk a CW fronton😊)

rossz hír: egyenlõre van pár hack ami még mindig mûködik a serveren. remélem megoldják ezt a dolgot. Ha nem akkor megyünk ismerõseimmel Coranak. (Nem akarja hogy a Mau-ját ami millákba kerül szétturják egy-két csapással).

Ha jól értem 3 archonnak kell lennie egy helyen hogy armor bonuszt kapjon?
rossz hir:
még mindig nincs pontos dátum mikor indul a szerver
jo hir:
nincs már ip limit szoval egy netröl többen is leeht tolni
ip limit megszünt
nem lesznek xclassos archononok
mert mostantol nem ad 2 archon armor bonust csak 3 om !!
szal acc striker archonok elmehetnek a faszba mostantol nem lönek le senkit fél lövésböl mert nincs plusz 40 dodge és 35% attak
ja és nem fogják összehuzni a fél térképet sem mert 40 dodge azért csask 40 dodge ám!!! ami msot - nekik

Na akkor maj dmegvárom hogy véget érjen a closed beta aztán amikor végképp beindul én is ott leszek. 😊
ujraindul. mindenki 0 rol kezd mindent.
www.playrf.com
klienst kell leszedni majd és azt pathceli a játék minden javitásnál
, amugy most nem lehet asszem leszedni mert valamit elbasztak..

Akkor az official nem fog megszûnni? Vagy újraindul? mert ebben az esetben visszatérek... Óriási csalódás volt hogy alig játszok 3 napja maikor bejelentik hogy Game Over.... 😞
Januárban nagyon jó volt végig official server, de miután felrakták hack shieldet, nagyon szar lett, értsd nem lehetett farmolni sem , és az gáz, chatbe volt mikor 8-10 mp kellett mire megjelent a szöveg. Volt mikor a karik is eltüntek.
Azt persze javították, de még mindig nem olyan mint január elején hack shield feltöltése elõtt... akkor annyira faszán ment, mintha egy 2000-es játékot futtatnék a mai gépemen.
ezt nem ismerem ezt az oldalt de az equibelirium az egy szar szerver....

Ryleh
ezen oldalon mindent down le??

Mi a differencia az RF,RS kozott?
az osszes patch kell avagy csak a 4.0?eq link

Ryleh
a beta szaggat,lagol,s nem tarom ertelmesnek ho x rate -val erre a par napra gorcsoljek rajta,,,amig meg nem indul a hivatalos open beta,mellik alternativ szervert klienst tudnatok ajanlani?(limitalt letoltesem van,igy tobb kliens nem ok,max 1...)
Ahol elet is van,s stabil a kapcsolat😊)
thx

lesz dodge
csak az archonjaitok lesznek gyengébbek
nincs dupla archon armor mostantol!!!
és az erejük a 1/3 val csökken 😊

Ryleh
mik lesznek az ACC faj valtozasai??mi az ho a dodge nem lesz??csak talikozassal huzhatom a dodge-t majd?

allock
mellesleg Giga5 EP2, vagy Giga 4 szerverfájljaitok nicnsenek? 😛
pm rám

#hhwnd

allock
nekem van +7 staffom is 😉

#hhwnd

oksa thnx!
lesznek akán meg tornyok is
de azokrol nincs infom
öö képem az nincs de vlaami ksi leirásom van amit még nem forditattam le 😄
majd valameik héten irok rola ha tudok valamit

Annie-rõl a kis drágáról van egy képed?
Még gondolkodom Corán, Bella saboteurt már nagyon régóta szeretnék készíteni.

Xinaf - > \o\ |o| /o/ Hogy szerezted a koreai spant? Szerezz már nekem egy koreai lányt thnx 😄

60-65. szintû aknákról tudsz valamit? 😄
igen én találtam a koreai oldalt is
én pakoltam fel rf re onnan szedi már mindeki
és van koreai spanom is aki leforditotta nekem dolgokat 😊

lesz 65 szint
60 65 armor
60 mau ---sárga
60 siege kit--- fekete
uj summon : neve Annie , force alapu lesz sztem hecate isis keverék de majd eldöl már várom
igaz az 55 suumonok is már kurva durávn erösek 😊
lásd 5-6 privát szerver mindehol felmentem 55 re naok alatt cska hogy teszteljem az isis hecatét
jol teljsetitett archonokat pusztitottam el velük
😊

Epic RF en nekem is van corám acc és bellem
kb 3 napig tartott mire 52 lettem XD
és va egy 55 /50 int +4 es staffom meg ien szarságok
szal nem nagy cucc most 3 na játék...gyere corána keredetin te is
jo lezs remélem

amugy mivan ezzel a hjjal télleg lehet változtani ? 😄

Thnx a szinezéses cuccot, örök hála 😄. Majd holnap este tudom letölteni igazából, mert most cégnél vagyok, ott meg blokkolják az ilyen letöltéseket.
Állítólag 65. szint lesz hamarosan a maximum. Ez az új infó, Haver küldi a képeket az új cuccokról majd.
Jahm marad a cash shop, ennyi. Tudomásom szerint. Egyébként ingyenes marad a gamma.
allock
am most azt mondta egyik haver hogy miután befejezték a bétázást a szerón fizetõs lesz

nemtudom mi igaz ebbõl 😄

#hhwnd

allock
olyan 10k körül lehet az élet szerintem

#hhwnd

allock
itt a cucc skinezéshez
letöltés

#hhwnd

allock
hát nekem epicrf-en van egy 53as cora spiritualistem, meg egy 48as warriorom 😄
szóvla nemtudom kezjek e újra mindent elõröl, ráadásul minden cuccom +5intense 😄

#hhwnd

Igazából nem is a hajak színével inkább a kinézetükkel van gondom. A sima hosszú belelóg páncélba, a rövidek már nagyon csutkák, a sima rövid copfos annyira nem jó, bár ha hosszabb lenne akkor okés. A hosszúaknál nagyon belelóg elöl ált az arcba. Vicc de ez a legnagyobb problémám. Végülis ha minden jól megy, sokáig játszom, akkor ezt fogom nézegetni jó ideig. Csak 1 karit akarok indítani de az legyen tökéletes.
Hogy? Ez nekem új 😄 Mondom én alma vagyok, annyira nem ismerem a progit, régen volt egy 30. szintû bell karim addig jutottam.

Hogy színezem át a gammában? Van valami kép fájl és át kell photoshoppozni azt visszamásolod a game könyvtárába és készen is van?
Legalább is ha jól értem.

Allock te milyen classba indítasz majd karit?

Nem tudod véletlenül hoyg egy 50 szintû warrior classos és ranger classos karinak mennyi a max hp-ja?

allock
színezd át a haj színt azt kész 😊
van rá konvertáló ami dds formátumba rakja a cuccokat onnantól meg photoshopozni kell

#hhwnd

Tegnap még Bell és Acc is összefogott, hogy legyõzzék Cora-t lol...
Nos én valószínüleg cora leszek, ahogy egyik kedves jó barátom is. Én Templar, õ pedig Summonernek megy. A legnagyobb problémám coranal egyedül, hogy milyen hajat válasszak a karinak. Kár hogy nincs fodrász vagy valami a gammában és azt változtatni.

Hol látod hogy a játékosok 60% bell? Nah meg 2 új server lesz, szal bármilyen lehet az arány. Én nem az elsõt, hanem a második servert választom majd, ami sorban is a második lesz 😊

Ahogy néztem a statisztikát hiába sok a bell (már ha tényleg sok) de alig nyernek cw-t.
ja aki coát választ azt irja már meg ide vagy privibe nekem nem mintha klánta akarnék csinálni de jo ha tudjuk a többiekkel mire számithatunk
és bármilyen class jöhet tank mágus summoner nyilas specko 😄
mind jok szerintem

eredetin corábol bellböl accböl is lesz magyar
bellnek semmiképp ne menjetek mert rengetegen vannak már most 60% bellnek megy és nem tenne jot a szervernek ha egyoldalu lenne az egész mint a régi novus

megszûnt a lagg 😄
Nah feltolták a Fireguard anti hack cuccot RF onlinehoz, szal patchelni fog. Azóta állítólag laggos a szerver ismét, pedig második closed beta óta nem volt semmi gond vele. Most tesztelem.
Ugye õk sem lesznek sokkal erõsebbek :] Sok csíra fogja egymást ütni csóró fegyókkal 😄 milyen vicces lesz 😄

A lejjeb található kérdésemre senki sem tud válaszolni?
Hogy egy warrior kasztosnak mennyivel több hp-ja van 50. szinten mint egy Ranger kasztúnak?
Hát nem biztos, fõleg ha az elején mész CW-re, 25-ként rögtön :]
allock
az alacsony kariknak meg egy életre elmegy a kedve a cw-tõl mert legépelik õket xD

#hhwnd

Nah van még infóm, miközben jöttem hazafelé eszembe jutottak 😄

RF onlineban lesz egy szp világválság, ugyanis Codemasters serverén 3x volt a drop rate, itt csak 1x lesz 😄
Másik, szörnyek lvl 40 alatt nem dobnak páncélt, fegyót stb, csak egyszerû lootot, illetve gyûrûket, fülbevalókat. Intense fegyót csak dungiban tudsz levadászni, illetve ha megcsinálod a questeket.
Talicot már nem dobnak szörnyek.
Csak az bányászhat aki megy CW-re (vagy valami hasonlót hallottam) Ezt hogy oldják meg, jó kérdés.
A lényege, hogy így alacsonyabb szintû karik is mennek majd cw-zni, és többen is, különben no talic.

Nah most így hirtelenjében ennyi jutott eszembe.

Jah, az oreból készíthetõ ajándékdobozok vagy mik régen 10 chaos potit vagy mást dobtak, ez le lett redukálva 1 db-ra, így az ore ára jelentõsen visszaesik. 1000 per darabnál szerintem többet nem fog érni.
Ryleh
kszonom a valaszt😊thx😊
Orulok,hogy betesznek a botoloknak,,,hiszen en ius anno orultem minden xp-nek,amire a regi karimat felrantottam 44 .re
Pls,amint vki tud valami infot ide (is) irjon.Ne haljon meg e topic😊)
Tovabbi kellemes jatekot mindenkinek😊

üdv
BUÉK mindenkinek😊
Regisztrálj a klán oldalára légyszi😊és minden kérdésre választ kapsz!
mivel én csak az RFE-en csatlakoztam hozzájuk nem biztos, hogy mindenrõl megfelelõ infoval rendelkezem😊
hali

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

HunApa engem érdekelne a klán. Jelenleg két faj közül vacilálok, Vagy bella Saboteur irányába mennék, vagy Cora Templar.

Ha jól emlékszem a Fist of Hungarians Bella klán volt ugye? Ott voltam a szeron régen is csak nem nagyon kommunikáltam veletek, én low lvl voltam ti meg high.
Hi!

Nah Egyenlõre closed beta megy, aztan Open beta jon majd amint meghirdetik. Szerintem closed lejarta utan 2 hettel max. Open beta indulasara a karik torlodnek, viszont Open beta vegen nem, azaz Open beta indultaval indulhat a tapolas.

A servereket megcsinaltak, lagg nincs. Emberek vannak, csak azert nem nagyon latsz oket, mert torlodnek a karik. Akkor mit szenvedjen annyira az ember 😄

Sok minden modosult a hatterben, pl skillek, Accok nem kapnak dodgeot innentol fogva, dodge kisebb lesz ha sokan vesznek korbe, stb. Kismillió apróság.

Két szerver fog indulni majd, illetve az event serverre mindenki visszaszerezheti regi kariját ha van screen shot róla. De csakis az eventserverre, mert ugye Codemasters-é volt az a szerver. Új szervereken nulláról indul mindenki.

Még van olyan, hoyg a botolást és miegyebeket megelõzzék, lehet IP-címenként csak egy playa mehet fel gammolni, hogy 2 legyen azon most törik a fejüket.

Hirtelenjében most ennyi amit tudok mondani. Bocs az ékezetek hiányáért, de hol angol hol magyar bill.en írok és bezavar.

Kérdés van megpróbálok válaszolni, de sokat nem tudok mi van a játékban. Kerestem pl neten hogy egy Templarnak, vagy Punishernek vagy Infiltrator (Most már Saboteur)-nak mennyi a max HP-ja 50. szinten de nem találtam semmi ilyesmit. valaki tudja? persze Kimaxolva 99. szinten a Constitutionnal?
Ryleh
leszedtem klienst,intall,etc,,,lag ,neha dc,,,szinte alig van user,,,ok,beta...es aztan?valaki tus vmit?a jan.15,datum utan mi a fax lesz?tort szerot sosem tolok!

Ryleh
sziasztok....régen nem erre..(nagyon)..tört szeron kivûl van valami oan mint tavasszal volt?..azaz ,ahol érdemes lenne ujrakezdeni?...köszi a válaszokat..(valahol még megvan a kilensem..)

üdv
toltam 1 kicsit az eredetit, sok öröm nem volt benne, iszonyat lagg, meg random dc.

üdv
ma végre lejött a kliens, 1,8 giga, eddig ez a legnagyobb méretü! települ gond nélkül, directX frissítés, visual basic 2005 valami😊 telepítés ami plussz felment. indítás után még némi update és lehet használni, fireguard már itt is része rendszernek. kreáltam 1 Bell varázslót, kicsit körbenéztem HQ-ban, láttam 4-5 playert, mapchat szinte üres, kevesen voltak fenn, röviden ennyi, ha lessz idõm alaposabban körülnézek!