RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tehát hogy ilyen patch meg stb töltõdjön le 😞
#hhwnd
megvan minden csak az RF.exe-m nem indul el 😄
de a szerver, webszerver minden megy
#hhwnd
nekem sajna nincs rá lehetõségem, na meg tudásom sem😊 de ha érdekel itt találsz némi infot😊!
http://www.elitepvpers.de/forum/rfo-main-discussions-questions/51066-rf-online-download-center-server-guide.html
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
ahány szerver annyi kliens, mindíg le kell töltened a kiválasztott oldalon található dolgokat, segítséget álltalában az Instalation Guide menüpont alatt találsz, ez többnyire angol nyelvü, mivel egyszerü utasításokat tartalmaznak segíthet 1 fordito program " http://onlinefordito.micom.hu/ " lehetõséged van több kliens használatára is, némi odafigyeléssel megoldható, nekem jelenleg 3 kliens van a gépemen.
sok sikert 😊
mer nekem ezt írja ki ha csatlakozni akarok:
"client data is corrupt or has been modified
please reinstall or repatch, client will now exit"
lehet az a baja, h én az eredeti clienst instaláltam a gépemre mer még annak idején mikor kipróbáltam a játékot ingyenessé tételekor. akkor kiirtam a clienst dvd-re
lekell tõltsem a tört clienst?
brrr....
AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.
hát ez szar...
miota megszünt az eredeti azota kb 5 tört szerót probáltam ki
Aegis-Ascension-Just......
szarok
várok offra,
vagy aoin ha egyszer elindul....
:=(
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
ennek annyi😞
indul a visszaszámlálás, vajon lessz é jogutód vagy nem!
kiderül
Amúgy a Tescoban még mindig árulták a dobozos RF-et.
További kellemes játékot😊)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Srécok aki tud erre a serverre csábitson át magyarokat külföldit bárkit akit lehet, jo ksi szerver semmi gond nincs vele egyeteln baj hogy kihalt =(
kb 70 játkos játszik itt .. és valahogy segiteni kéne .
valaki valami ötlet?
=(
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
http://www.playrf.com/
leszedtem újra 😄D 13óra alatt 3x kezdtem el tölteni, mindíg megállt 400megánál,de 3.-ra siekrült 😄D
igaz h megszûnnek az eredeti szerverek?
#hhwnd
itt van egy csomo magyar !!!!!
skypom: BuMM RF online vagy irj ide ....
😊
a space csak akkor szedi a cuccost, ha nincs mob kijelölve ill. a cset ablak nem aktív!
van valami trükk a kiütött cuccok gyors felszedésére, tovább tart mint leütni a mobot 😊
a ctrl+x meg lassan tönkremegy😞
jatek kozben sehogy sem akar mûködni nekem a gyorsmakro, viszont windowsba meg megy meg mas jatekokba is :S
amugy en is equilibriumon tolom Outblast neven AR karival.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
rf-aegisen is jol mennek a dolgok 😊
már van 12 magyar bell oldaon
csao,
Zergling,RaneRawr,Pipioki,Zehn,Diabolus,Mitternacht jó sztem a hangulat, várunk több accozot is! 😊
egyenlõre az Equilibriumot választom, játékos van bõven, egyre több ismerõs név bukkan fel az eredeti szerverõl. Miller karit indítottam, 35-ös most, lassan haladok vele, igyekszem mindíg maxon tartani. Raiderek vannak, bár ha ilyen tudásu karik nem lessz gond, tegnap a 45-ös acc kétszer is megpróbált kinyírni, de nagyon harmatosan sebzett 😊 gondolom rohan felfelé a szinteken a pt-vel meg nemtörõdik. láttam másik esetet is ahol 45ös ranger spear-al kergetett 1 50-es accot 😊 nagyon tetszett!
tegnap este csináltuk meg. Aki bell oldalon játszik csatizzon nyugodtan.
Ja igen a questeket késõbb is meg lehet csinálni! Nem veszik el egyik sem. CP lesz rendesen, csak sok a raider még. A CW-krõl nem tudok nyilatkozni egyenlõre. Még mindíg csak egy kis teljesítményû laptop-al tolom.
lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes
én letöltöttem és felpakoltam az Aegis-t és az Equilibrium-ot is, a NOD nem jelzett vírust!
most az Equilibriumot próbálgatom, eleinte nehéz volt a szintezés mert nagyon adta az xp-t, de lvl 20-tol már sikerült behozni a lemaradást. ami feltünt eddig, hogy a skill pt 1-2 ütés után eléri a szinthez rendelt max értéket, de a skill fejlõdik tovább, érdemes használni!
ki kell kapcsolni minden virusirtót hidd el ...
nem lesz semi gond
doodii cora lvl47 rozika bell lvl44
Jah tényleg nagy baromság amit a többség csinál. Én inkább elrakok mindent 😊
Sõtt lehet, hogy beruházok 1-2 dologra most, ha már ennyi hülye van 😊
Ma fel is nézek, megnézem az AH-t 😊 hátha adnak olcsóért motyókat...
Low rate-es szerverre nem megyek, nem akarok megint sokáig exp-zni. Inkább kipróbálom a különféle karikat, hogy mit tudnak.
Várom a CCR lépését az eredeti szerver újraindítására.
lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes
Az aegis.exe file trójai vírust tartalmazott,valaki tudna adni 1 linket ahonnan le tudom tölteni? (ezt a RF Aegis Full Patch with every patch
doodii cora lvl47 rozika bell lvl44
Diabolus
Zehn
zergling
RenaRawr
õket keresd 😊
vagy is nem ingyenes
Am sztem én is Acc.-ot kezdek (nem akarja kicsomagolni az 1ik 700mb-s rar.-t :S:S:S:S:S)
az eredetin esti cw-re azért összejön a társaság, legalább is tegnap így volt, remélem ma is😊
10 chaos potiért adnak simán 20 millt 😊
akkor viszont nagyot fogok vigyorogni a sok marhán akik most heccbõl is betörik mindenüket meg ilyesmi, ha ezek vissza akarnak jönni, akkor csórikák lesznek 😄
azé mert a gm állitolag alszik de most probálják meg felhivni telon😊
most meg offline a szerver😞
de csak bejutok 1X 😊
Ott be kell irnod egy olyan jelszot kétszer egymás után ami eltér az eredeti jelszavadtol!
8-10 karakter hosszu legyen és betü+szám keverék!!
ennyi