RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem feles meghalni a max pt miatt. Késõbb is bepótolhatod ami nem lehetetlen. És a végén ugyan oda jutsz, csak törekedni kell rá. Nehéz lesz mondjuk elején a forceot tolni. 90K egy varázslat, örülünk ha healing potira tellik elején 😄

Mussolini! viszont kívánom...
na már csak pár óra...
akinek a pvp 1,2,3 azt csak sajnálni tudom, vagy nem tud tovább számolni 😊
De ebbõl látszik sok rf pvp-t nyomott... Egyedül az acc pvp-zik így, de annak nincs is más dolga, persze pár trükköt avval is belehet tolni.
cabal pvp-be nem értek egyet avval, hogy ki rontja el a combo-t elõbb meg üt nagyobb critet az dönt, de nekem sem tetszik a cabal pvp ettõl függetlenül. A részeltekbe nem mennék bele, régen toltam, de tudom hogy nem ez döntött akkor 😊 jó 2 éven keresztül nem ez 😊

22:00-kor találkozunk acc oldalon.
Lerstal itt senki sem oszt semmit, csak rendre rácáfolunk a hülye hozzászólásaidhoz és segítünk hülyét csinálni magadból a hozzá nem értésednek köszönhetõen. Semmi baj nincs veled, ezt nem mondta senki, jókat mulatok rajtad 😊 Na de ha sértõ amit írunk, akkor elnézést kérek, nem kötözködni akarok, csak hát ja...
Aki elkezdi, annak sok sikert kívánok.
exp, PT, drop 3x szoros ..
szal nem lesz para 😊

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Ryleh
viszont egy azert sztem kisse fura lesz
emlitettetek,hogy megemeltek az xp ratat,namarmost eddig is ha ki akartad maxolni a PT-ket,akkor neha direkthalal kellett,hogy a szintlepes elott legyenek fullona pt-k,most gyorsabb xp,gyorsabb lvl up,s a pt-k???nemtudom,majd kiderul

Nethyrrea
ezért mondom, játékostábora válogatja.

újrakezdeni? egyelõre nem fûlik hozzá a fogam. leköt a mirrors edge/bioshock/cod4/grid/eve online, majd egy unalmasabb napomon lehet felrakom megint, van pár a kintiek közül is aki nyaggat hogy menjek vissza velük

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hát,
aki soluson játszott,
az meg tudhatja hogy ott a cora votl a favor.
volt amikoer a bell+acc ütött minket és vissza vertük öket söt cw is nyertünk hiába voltak ketten ellelnünk.
volt amikor 3 perc alatt nyertünk cw. mikor bell nem védett hanem acc vel darála a chippünket..
kicsit gyorsaban dps-eltünk 😊

na mind1
én azt mondom mindehol vannak jo karik, de az én véleményem hogy egy cora grazierrel 55 ös szinten bárkit el tudok verni 1 VS 1 ben.
legyne az RL acc striker arhcon vagy 55 bell mau vagy meele class
a játékostol függ minden szinte jo játékos jol tud PvP-zni.....
és ja ma 22:00 tol indul és várok mindekit cora oldalon kicsit kevesebb lesz a cora mit acc és bell de hát ez van ...
kihivás lesz ott játszani azt hiszem 😊

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Ryleh
biztos nem gondoltad meg magad?azaz ha mar reaktivalni nem lehet,de ujrakezdeni?
amugy telleg,Novuson a cora telleg a csatlos szerepet toltotte be,s amikor az Acc leverte (mivel csak azt az oldalt toltam)a bell chipet,,akkor sima gennyes modon lenyulta,vagy csak akarta,,,corasok altalaban az acc chip korul ogyelegtek,hatha kiesik egy morzsa,hogy ha esetleg win,akkor beeshet a magba....LOL😊)volt egy -ket nagyagyujuk,de amikor pl settle blokad alatt volt,,,hat azt a Bell csinalta,nem a fules/falls cora😊))
mielott mag vki magara veszi ezt,ez nem a race fikazasa,kanem azon a szeron a racet jatszo userek hozzaallasa volt😊))

Nethyrrea
az hogy melyik faj és annak melyik classa a "leghiperhûdeübertápabb" az nemcsak a classtól magától függ, hanem leginkább attól hogy a játékostábor melyiket favorizálja.

nézzétek meg a koreai officialt meg a nemrég abbamaradt codemasters félét.

koreában mindenki meg a jó anyja is corát játszott, merthát mangamániás sárgák mind. a CM féle is az ennek megfelelõ fajnerfekkel/buffokkal vette át a játékot, és ennek ellenére a bellatok és az acck voltak a 2 domináns faj, a cora meg leginkább a "kinek a hátsóját nyaljuk fényesebbre hogy ne a mi chipünket verjék le megint" típusú underdog volt szinte végig.

mindegyik faj dd-ibõl lehet olyat csinálni hogy népirtást tudsz rendezni vele. akár acc striker/assaulter. akár coránál a grazier/warlock, vagy akár a zerker classa. akár egy bellato zerker/wizard, vagy valamelyik crossclass.

az hogy ki melyikre esküszik az a saját szubjektív véleménye/benyomása. én láttam mindegyik fajból olyan emberkéket amelyekkel nemszeretnék összefutni ha a fegyver rosszabbik oldalán lennék.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gando
Akkor kérdés, Magyar idõ szerint 22órakor fognak beindulni a szerverek, vagy csak én vagyok a hülye? 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Ryleh
ez hihetetlen😊)))
mi ,hol,miben,kinek???
nem jobb jatszani??ez nem az a topic,hogy "csontozzuk ki az MMO-kat"
igy is csoda ,hogy docog ez a topic,,,lassan nehogyma atmenjen abba,hogy ki mit reggelizett,meg a kedvenc cd-je micsoda???
remelem a szeroindulasok utan(ha nem lesznek kezdeti dc,lag,stb)-k akkor arrol fog szolni ez a topic,hogy mik a valtozasok,illetve aki nem vagja a jatekot,es normalisan kerdez(miutan utanaolvasott),akkor egymas segitese,illetve hasonlo dolgok.

Gando
nem így értettem, mert mindenhol ilyen a pvp...

RF-ben a pvp az egy vicc😄
egyben álltok, 1-2-3 1-2-3
táncikáltok kb 😄

Gando
Lineage-t nem szidni! Isten játék volt, csak hát ha egyszer megunja az ember akkor többet vissza nem megy 😄. A cabalt meg azért hagytam abba, mert nincs benne semmi kiemelkedõ, tehát ha eléred (ha vagy annyira kocka és türelmes....) a 170et akkor sem fogsz kiemelkedni a többiek közül mert ugyan az a cuccuk és skilljük van mint neked, és pvpben csak azon múlik a gyõzelem, hogy ki cseszi el a kombót elõbb vagy crittel többet, nagyobbat.

Itt az rf-be azért remélem, hogy lesz valami kihívás is a pvpben.
Nah lehet szidni engem vagy egyetérteni 😄<#mf1>

kulturáltan irtam nem tudom mi bajod
wowot 2 hónapja hagytam abba mert szerintem egy fos. és nem védtem a wowot, csak példának hoztam fel, utálom már, elcseszték
lineage-el meg a franc se fog játszani omg

Xinaf naon osztott télleg 😄DDdddd
meg te is 😊

Jó ötlet 😄

Én megyek Bellának, ott is Szabotálónak 😄 Cw után robot alkatrészeket fogok árulni a piacon 😄
pontosan 😊
cabal-t én is játszottam, mikor még fizetõs volt, akkor kezdtem, most grafika... az is teljesen más ha megnézed. Szerintem az sem rossz grafikára, az inkább rajzolt, manga szerû. Tehát az direkt olyan grafikájú és megint stílus kérdése, nekem az is nagyon tetszett, mert imádom a mangákat meg animeket.
Na meg a cabalba a zene az iszonyat, van hogy csak álltam és hallgattam a zenét XD

acc oldalon aki akar majd rámírhat, Dahin serveren, úgy néz ki Jigglypuff néven leszek, mert páran 'összefogtunk', közös karinév mellett döntöttünk és pokémonok leszünk... no comment ja XD
ha nem akkor meg Bluetooth lesz a nick.
Néha indítsátok el a klienst, mert van hogy updatel és ne akkor kelledjen várnotok, amikor indul a sero (vasárnap 22:00 elvileg)
Ryleh
valoban egy ido utan,ha kicsontoztal egy mmo-t uncsi lesz,,mert telleg a grind,meg minnel magasabb cuccok hajpolasa,,,
de ennel az egynel fogott meg a kimeletlen pvp,es a war,ami telleg kozossegi aktus,s nem egy halalig,vagy rovidke epiozod,,,voltak tobb mint egy oras cw-k is😊)
Az hogy nem kerem a pvp-t hanem kell csinalni,,😊en lvl 40 utan annyit grindeltem,amibol fenntartottam a karaktert,,,a pvp ment egész nap,a cw,ha win volt,,adta az ercet,,,s rendben volt a gzdasagom.
ha meg betepsz vkire,,aki a sajat fajodbolvan??ott a chaospoti😊))
most a Cabalt tolom(mig ez nem roffen be)az sem egy huuuudegrafika,,de pont ez,,nem a fika,meg hasonlitgatni😊)jatszani,vagy .,,,,go home😊😊))

Ranger classból én aknákra akarok gyúrni 😄 azzal meg ha szemtõl szemben nem is de lehet playert ölni 😄
noir66
Vannak olyan hírek, hogy a ranger classokon nagyon sokat erõsítettek, majd meglátjuk mi lesz... Minden class élvezetes a maga módján, de pvp-re azért nem rangert választanék, véleményem szerint veled azonos szintût nem fogsz tudni legyõzni vele, bell rangerrel biztosan nem. Igaz téged se nagyon fognak leszedni a dodge miatt.

Pusztítani akarsz? cora summ vagy acc striker, ami ugyan ranger class, de nem igazán fogja használni a ranger részét, csak a buffjait.

Véleményem szerint cora-t vagy acc-t érdemes csak elkezdeni, persze az legyél ami a legjobban tetszik, ha nem fogod élvezni a kariddal a játékot az ciki...

Meg arra azért felhívnám a figyelmet, hogy ez korai játék, tehát alapvetõen grindelõs erõteljesen. Akinek ez nem fexik, szerintem ne fecsérelje rá az idejét 😊 Aki megteszi, és felverekszi magát nagyobb szintre, annak felejthetetlen élményeket fog nyújtani.
Szép estét.
Gondoltam én is regelek, látom Xinaf osztja itt 😊 sziasztok
Wizzu vagyok Xinaf.

Hát... Hogy Lerstal, ha annyira élveznéd az általad felsorolt elcseszett játékokat, valószinüleg nem ide járnál fel másikat fikázni, hanem azokkal játszanál, szal...
Aztán nem attól lesz valami jó, hogy mióta ismered és tolod.
Valamint kinek mi. Ha már vitatkozok, mert ugye ez forum, vitázni lehet kultúráltan, akkor már legalább kicsit tájékozottabban és hozzáértõbben, a 10 évesek írják ezt, hogy wowkoppintás (megjegyzem minden játékra, mert a wowot ismerték meg, azt futtaták be, mint atyaisten, de már elõtte évekkel is jelentek meg mmo-k...) meg l2, meg ilyen szarok...
Nos a fent leírt játékok tagadhatatlanul jók, hisz elég népszerûek, fõleg a wow. De megjegyezném személy szerint a wow már inkább üzlet mint játék. Nekem sem tetszik, játszottam vele. Az l2-vel is, az jobban tetszett, de idõ után rájöttem, hogy unalmas... bár minden mmo unalmas általában, de az kifejezetten 😊
Grafika... jobbat az Age of Conan-nál még nem láttam... A wow grafikája nekem is avittas kicsit...
RF... maxra állítottátok? Az tény, hogy a zöldellõ helyeket megcsinálhaták volna jobbra, de alapjába véve nagyon szép grafikája van és ahogy írta is valaki, a karakterek nagyon kivannak dolgozva.
Lerstal... a fajok gagyik? Hát elmondom ez sci-fi és fantasy keverék, akinek nem jön ez be, annak nyilván nem tetszik, de elég sok embernek vonzó egy robottal mászkálni pl. és hatalmas rakétákkal, a belleknél a MAU, stb. stb.

Ez a játék is unalmas, mint az összes mmo, egyvalami teszi számomra hihetetlenül élvezetessé. A pvp rendszer. Más játékba ilyet... warok mindenhol vannak meg... de rettentõ élvezetes.
Hogy alapból egymás ellensége a három faj... azért mert a wow-ba is ilyesmi van, attól még nem lesz egy játék wow koppintás omg XD
Utoljára ilyen élvezetes pvp-t személy szerint a silkroad-ban élveztem, amit sajnos szétcsesztek a csalók...

Amúgy ez koreai játék, nem ment csõdbe, csak nem jött volna európába, ha a Codemasters nem veszi meg a klienst. Ez lejárt, a CCR meg megtartotta magának és megcsinálja, szal nem igazán volt itt csõdeljárás 😊

még írhatnék, de akkor a fene se olvassa el, valszeg így se, kész regény... szal mielõtt vitába szállsz, elõször is kultúráltan tedd, másodszor kicsit legyél képbe... Jó wowozást meg l2-zést neked, megérdemled azokat a játékokat 😄
És a hunter assassin irányba érdemes elmenni? Engem az érdekelne a legjobban. Mert ugye bellato Saboteur(infiltator) +nak job a dodge-a és kérhet olyan buffot is amivel a def-ét is növeli. De cora assassin milyen plusszokhoz tud hozzájutni?
hát a legarösebb dps e és dmg e a cora rangernek van,
én meg nem toltam de mindjárt leirom haverom véleménynét ö már tolta bell és cora rangerrel is..
amugy holy buffbol a basic felesleges a regenerálodás meg mi ? kapsz 100hp 5 mp mulva nagyon gyenge sztem.
max anyni jo ott hogy ujratöltöd a buffok idejét maxra...
hát dark buffok meg rangernek felesleges megint sztem...

coran ranger: advanturer: nagy attak range, nagy dps, és le tudod kötni az ellenfeled, jo pvp re.
bell ranger: skill ujratöltödés, nincs dps sajna,
másik ranger bellböl leszedi magárol a buffokat, kurva gyorsan fut

de haver azt mondja cora ranger jobb támadásra, bell meg jobb dodge os nak ennyi

bocsi csak 3éve ismerem és toltam 😉

Hát tényleg környezeti grafika nem a legjobb, de a játékosok kinézete nagyon ott a toppon. Lerstal légyszíves ne írj olyat, amirõl semmi infód nincs, ne tévessz másokat. CMtõl elvették az üzemeltetési jogokat eu-Usa-ban, mert nem nyújtották játékban azt a szolgáltatást amit kellett volna. Koreai szerverrel szemben fejlesztésben 2 év lemaradásban voltak.

Xinaf, van infód arról milyen a cora ranger? Csak azért mert bella rangernek ugye van Holy képességei: bless, regenerálódása, stb... coranak meg Dark Magicbõl szinte minden használhatatlan. sebességet nem kap csak meelere, FP-re fölös konvertálni neki, stb...
Most így elsõ rálátásra a leggyengébb kaszt a játékban. Assassinon gondolkodok még.
Ryleh
mi ertelme annak ho vki azert irjon ide ho fikazzon?akinek nem tetszik ne jatsza
ez annyira gaz😊))
az L2 vel meg nagyon nem comp

1, nem ismerik sokan de eddig akárki megkostolta Cabal linage2 wow mindenki átjött rá
2, csödbe ment? lofaszt, csak a CM szart rá azért megy mindenhol még most is és fog ujra
3,játszottam minden wow szarral és bonyolult szar volt az egész az hogy 3 skill bárod van kétoldalt megalul az mire jo ha az embernak van 100 buffja meg 200 spellje skillje?
4, grafika? hát sci-fi az tény akinek nem jön be az marha bocs...és jobb mint az elavult wow grafika a lineage 2 röl meg ne is beszéljek ..mikor 5 perc után hánytam és már unsitaálltam is 😄 az emberek megdölve futnak csodás 😄
5, mei k mmorpg ben lehetsz robot? vagy kis törpe ami harci robotba ül be ? vagy siege kit nö ki a karjábol?
lol
6, kabbe a faszom te is .... hahah 😄

legjobb mmo? 😄 persze isten lineage2 koppintás 😊 stb..
jobb mint a mai játékok? aha persze 😊 sõt a wownál is jobb 😄 egyszer csõdbe ment de nem baaj az 😄 -.-
egyszerû kezelhetõség... arra gondolsz hogy értelmetlen szar bonyoult interface és irányitás ? mert akkor pompás
grafikáról ne beszéljünk mert ez nem grafika hanem három kocka darab és kész.. minden négyzetes 😄
érdekes fajok ... 😄 hát nem tudom mintha lett volna már máshol ilyen...gratulálok nekik 😛 nekem fögtön valami állatnév ugrott be a 'bellato'-ról
😊

felveszlek msn aztán majd meglátjuk mi a fakk lesz.
akinek van valami kérdése meg amugy is aki jön játszani vegyen fel skypra:
BUMM rf online
vagy msn : [email protected]
van ventrink is azt majd késöbb

legjobb mmorpg amit valaha is készitettek, jobb mint a mai játékok nagyrésze, SÕt !
egyszerü kezelhetöség, fasza grafika, érdekes fajok classok stb...

www.playrf.com

Gando
Csucsu, tudnátok egy oldalt mondani, ahol többet megtudhatok a játékról? Mert elég érdekesnek tûnik és lehet kipróbálom, csak elõbb körbeszimatolok. 😊

hát
nagyon bizonytalan vagyok 😄
eddig mindig cora voltam 😄
msot az össezs haverom acc nek megy ugy néz ki
nemtudom baszus.....
jo nagyon a cora
meg az acc striker is
picsába 😄

Te mondtad hogy cora leszel. Már nem is biztos annyira? 😄 És még azt hittem én vagyok csak ennyire bizonytalan fajválasztást illetõen 😄
hát
majd meglátjuk mi lesz cora vagy micsoda attol függ haverjaim minek mennek az eredetiröl.. mármint a küldöfldi haverok

felmre? bocs a végét nem értem. Mire ment az a nagy sebzés?

Köszi, hosszas kutatás után kiderült, hogy minden fegyverre használhatja a fõ ütõs templar skilljét. Ráadásul azt hittem a sprint is valami roham szerû képesség, de kiderült hogy gyors mozgást ad. Mondjuk nem tudom mennyivel lesz gyorsabb a kari, de már van gyors mozgás, gyors támadás és a legnagyobb DPS-t is õ produkálja a gammában. Szóval elég ígéretes kaszt😄

A ranger viszont nem jön be coranal, pedig szívesen pakolgatnám az aknákat 😄

Ha Cora leszünk, azért Xinaf hadd vegyelek már fel friendsbe. Rileh, téged is 😄 Aztán meglátjuk hogyan jövünk ki egymással 😄
Van egy barátom, aki szintén jön majd, õ valószínüleg summoner lesz, ha corahoz jön (90%).
ja amugy a templar skilleket hasz
lhatod egykezes karddla is . unokatesom is 47 es templar volt és egy fehér +4 es karddal a fö ütös templár skillel nagyobbat csapott nálam... felmre 30k fölött az már jonak tünt 😊

ott én is voltam bell oldalon 2 hétig
aztán ki is léptem meg race-t is váltottam
30 fös klánbol kb 2 ember volt ember igazán....
mellesleg sokkal jobb és eredményesebb egy külföldi össze vissza nemzetiségü klánba játszani mint egy full HUNban ....
sztem...

Ryleh
sztem egy klan,tobb kell ho legyen annal,mint egy cimke a fejem felett,ergo eccer voltam magyaroknal rf ben is,,,,2 hetig,,,aztan klann nelkulis ment,tan meg jobban is,,
35 utan meg ugyis latjak cw zel,irtasz,nem csak a farm,stb,,,

ja igazad van sajnos--- :=(

Ryleh
na ez a klan dolog a legutolso,az is hogy mi a neve,meg stb,,,,ez a LOL
de mind1,,,lvl 30-35 ig ugyis kialakul a haveri kor,,mellesleg sosem voltam magyar klanban,,,,sajnalatos,de minden mmo ban a sajat honfitarsaim lehuzosabbak,stb,,,,

Hát én lehet megyek, ha cora templar full swinges skilljéhez kapok egy pontos infót, hoyg milyen fegyókkal lehet használni a skillt, mert mace axe hammer nem jön be. Swordot akarok használni. Lehet e dual elven bladdel használni a képességet vagy két kezes karddal ez itt a kérdés.
Ha igen megyek templarnak, ha nem akkor megyek belato saboteurnak.
Na, midnen 3 szoros , exp, PT , drop
Codemaster 2x volt midnen!
szoval sok változsá nem lesz kb 1/5 del idövel leszel bentebb nemsok sztem
Szal akkor ki jön corának ?
😊
Lesz ACC magyar klán: Pokemonok...hm LOL nevetséges 😄
magyar BELL klán... gnom szarok 😄
meg lesznek magyar CORÁK is ...királyság 😄
hahaha

Hát ezeket nem tudom. Kraftolásban 0 vagyok. Azt sem tudom mibõl mit lehet csinálni, mikor veszélyes beletenni talicot fegyverbe és mikor nem.

Kérdés viszont hoyg akkor most minden x3 rate? vagy csak a drop? Codemastersnél a drop x2 volt de a többi?
Ryleh
a upgrade,ability hozzaadas,elvetel,craft,stb maradt random??utaltam mindig a HERO-T😊)))
a grade maradt?lehetett csinalni lilat,kivonni,hozzaadni,lehetett INT est is csinalni,illetve (mar nem emlexem a nevere)szint elotti fegyveri is,,az narancs volt,,(hanyszor elqrtam😊)
a Jet pack is elment 1xer,,,amikor upgradelni akartam😊)
nah mind1😊)varom😊)))
kivetelesen hajlando leszek penzt is beletetenni,az up sikere miatt

Régen Codemastersnél x2-es rate volt, elvileg több pénz lesz így, pedig az volt hogy x1-es lesz most. x3 lesz
Ryleh
thx😊)mar nagyon varom
terneszetesen a regi nev alkatt,uaz,,,
Hingoo Accre,ranger,,,aztan sietetve striker.))
ez a rate ami most lesz,uaz mint ami regen volt?
amugy volt egy Cora summoneremn is anno,de teljesen LOL volt anno a tarsasag,de maga a summ kari tetszett,,,,
maradok accre😊)
Kivancsi vagyok a regi nagy klanokbol kik jonnek vissza (Virus,Spec Genocide,World,etc)

Engem az zavar leginkább hoyg 2-3 napja a chatablakban kiírja az XP szezést, de vagy 10 sorban és nem látni a rendes chat szöveget amit a karik nyomatnak. Próbáltam kiállítani, nem ment. Ötlet?
Jahm closed betas kliens teljesen jó az open alatt. Szal nem kell letölteni ismét.
Jahm mi GMT+1-esek vagyunk azaz magyar idõ szerint 22.00-kor indul a cuccos. Második serverre megyek, és valószínüleg bellato ranger, sniper majd saboteur leszek.
Ryleh
na most ez nagyon jo😊))))))))))))))))))))))
a kliens,,,jo az ami a beta alatt volt?..mert megint limit alatt vagyok😞(((
azaz a "RFOnline_US_v100.exe" majd 2GB-s adat?