RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock

#hhwnd

allock
Totál más lett a drop(szarabb jóval), átálltak ezek is a fizetõs játékosokra, alig van online ember, minden rohadt drága, pedig egyik legjobb 2.1.6 szerver volt. Olyan összegbe kerül egy elan teleport, amit ki sem bírok mondani, meg lehet annyit össze sem lehet szedni. :

Meg ugye az 1.5 a kezdeti nehézségek ellenére nekem nagyon tetszett a siege rf-en.

#hhwnd

Miben csalódtál? Kipróbáltál valamit és nem jött be?

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

allock
Ah de nagyot csalódtam most, hát itt már semmi nem olyan amiért szerettem ezt. <#sir>

#hhwnd

allock
Lethal God-on játszik valaki? Kell valami hiánypótló nekem, hiányzik a SiegeRf. Vagy valami más 1.5 szerver létezik már? 😊

#hhwnd

Gondolom az alapvetõ játékmenet nemigen változott, meg a farmolás mennyisége sem.

Én jövõ hónapra tervezem a próbát. Bár a béta teszten voltam és nem igazán gyõzött meg amit láttam ennek ellenére kipróbálom hátha sikerül ráhangolódni😊

Úgy tûnik, nem jár erre senki...

Ha valaki erre jár, adjon némi infót pls... nincs kedvem fölöslegesen letölteni és telepíteni a játékot, ha nincs élet a szerveren, és/vagy lélekölõ grindelés az egész.

Él még az eu szerver? A CW mint esemény kb. mennyi playerrel szokott zajlani? 10-20, esetleg 100-200, vagy csodával határos módon 500+ karival?
Vannak magyarok a Colra oldalon?
Létezik valami leírás, hogy az új rendszerben milyen kasztok, skillek, buffok, alapanyagok, fegyverek ...szóval van leírás a játékhoz?

De most annak kurva sok értelme van, hogy az 20 - 30 ember, aki tényleg rfezni akar szétmegy 20 szerverre. Utána meg magyarokat keresnek... A másik Steve nem tudom mit vársz egy 2006os gametõl... Sztem Eusok elég királyul megcsinálták, de akkor keressél tovább, bár ennél jobbat nem hiszem, hogy találsz. Esetleg Koreiai, vagy US, bár oda szintén kevés lesz a neted.

Nem kötekedni akarok, de inkább jönnének egy helyre a magyarok azt lenne egy értelmes group.
Hát mert ez az új gamescampus-os RF nekem már nem RF.

Indo-k meg jó PvP szerókat csinálnak, csak éppenséggel játszani nem lehet rajta 😄
allock
a host lehet a gond, ilyenkor szokott menni a hírdetést, hogy adjanak pénzt a játékosok gép fejlesztésre 😄

#hhwnd

Steve paszolom... ,de sztem más sem fogja tudni megmondani neked. Egyáltalán miért Indonéz szerveren tolod? Miért nem jössz Eusra?
Helo, nem tudjátok, hogy van arra valami megoldás, hogy az kutya Indonés szerverekrõl ne dobáljon le? DC az egész. Gondolom messze van vagy tudja a franc...

Valaki találkozott már ilyennel írjon légyen szíves. Köszi
https://www.facebook.com/groups/537011553011813/?fref=ts

Itt is megtalálsz minket igaz zárt csoport, de majd jelölj be minket. Milyen néven vagy fent a játékban?
Szeva! Jah toljuk bellato oldalon. Keres meg minket.
Hello azt szeretnem kerdezni meg toljatok az EU n? ha igen enis csatlakoznek!!!
Üdv mindenkinek!

http://rfonline.gamescampus.eu/

Itt toljuk már 6an kõkeményen. Várunk mindenkit szeretettel új/ régi játékost. Satyek, Anonymus, MajerkaHUN néven megtaláltok minket.
Üdv!
Elindult a szeró, cash shop is üzemel.Bell oldalon megtaláltok: Satyek néven.Jó szórakozást!!!
Sziasztok.
Ha jól értelmezem a dolgot, akkor ma 09:00-12:00 közözz karbantartás, éééés élesítés megy.Ezután hivatalosan is üzemel...😊 Remélem nem türlik a karikat...
Ha valakinek segítségre van szüksége akk írjon rám.
Killersatyek vagy Satyek néven egész nap fent vagyok.
Jó szórakozást mindenkinek😊
http://rfonline.gamescampus.eu/news/show/id/28
jelenleg open béta fut a szerveren!

87.229.77.64:9999 Szoba Neve , Rf Online jelszó : bell
Ez a szoba a League Of Legends fül alatt találhato a Habas klánnál 😊 Remélem nem bonyolult .
Csûû csûûû . Mikor indul a rendes szero rf europe eredetin ? Am most kezdem ujra a spanommal . Régen én a Huntersben voltam Xinaf vezetése alatt eléggé kivagyok okosítva . Akik majd jönnek eredeti europe szerverre annak adok egy ts ip-t és itt hátha mindenki össze tud majd rázódni 😊.Elõre is jó gamet .
jelenleg egyik szerveren sem játszom, bár többön is van regisztrációm.
kivárom az EUszerver végleges változatát és majd ott indítok egy karit, valószínüleg Bell oldalon.
adig is maradok a DSO-nál!

Halihó.
Mióta a Novus-t bezárták nem nyomultam.
Fater te merre tolod mostanában?

Üdv.: Killersatyek

UI.: tHUNder 4ever<#wave>
teljes egészében frissítve lett a hivatalos EU oldal.
http://rfonline.gamescampus.eu/
kezd hivatalos formát önteni a tartalom!

friss hír a GC-tõl😊
http://en.forum.gamescampus.eu/showthread.php?888-RF-Online-1-5B-Stress-Test

Lehet tényleg kifulladt ez a téma... mondjuk jönnek az utódok. Hasonló vonásokat vélek felfedezni:

http://www.youtube.com/watch?v=BqJvxok4-iY

Ezek szerint sikerült bekalapálni az utolsó szeget is az RFO koporsójába?

hat ez az uj EU s verzio egy katasztrofalisan hatalmas VICC igy elbaszni ezt a draga gamet tokeletlenseg .....
Jelenleg az EU béta szünetel nem sokára lesz az OBT, wipe mentes lesz a vége ha minden igaz. Sajnos eredeti fórumon is elég sok kérdés vetõdött fel. Nem lett 100% siker a sok módosítás.
Us verzió még mindig fut a 2.1.6 változattal. Lassan rendbe lesznek a dolgok (korábbi csalók újra kitiltva.)
Siege rf röl nincs infóm.

Ha folytatódik az eddigi lámulás, akkor ajánlom keres más játékot mert ezt végkép padlóra küldték, esetleg keres egy pszervert ahol régi CM-es vagy hasonló emu fut. Az fogja a legtöbb örömet okozni.

allock
Igen, SiegeRF megszûnt vagy mi. Talán ha márciusban újraindul ezzel a patchel.

Valami olyasmirõl beszéltek, hogy 3féle RF fut most, más az EU-s más az US és van a koreai.

#hhwnd

Kérdezném a naprakész kollégákat, hogy a decemberi utolsó hsz óta történt valami említésre méltó fejlemény?

allock
open beta van, karaktertörlés nem lesz

#hhwnd

meg acc oldalon van e valaki mert ugynezki enis nekifogom regen az Equilibrumon tolongtam 2 evet aktivan ujra belefogok
es lenne meg egy kerdesem, mar nyilt verzio vagy meg beta?
allock
fogalmam sincs, nincs ilyen számláló

#hhwnd

Siege RF en egyebkent mennyi az atlag online egy idoben?
Ryleh
koszi,,,,akkor inkabb turelem marciusig😊

allock
Márciusban lesz valami új patch.

Koreaiknál meg van valami fullos 1.5b verzió.
Egyébként nyugodtan jöhetsz SiegeRF-re, teljesen ugyanaz mint a Gamescampus. Ami patchet kiadnak GC-re azt megkapja Siege is mert ugyan az a kliens.

#hhwnd

Ryleh
mi van az official -al?par honapig nem kovettem az esemenyeket...
(tort,privat szero nem erdekel)

koszi

allock
Tudtok olyan oldalt, ahol a térképeken fel vannak tüntetve, melyik mob hol található és hogyan néz ki? OCL érdekelne fõleg. Jetdoh-ot ismerem, de ott nincs ocl se bm. Találtam egy ilyet http://rfdb.alphaoptix.com
de ez is kevés, jobban kivehetõ kép kellene ráadásul úgy, hogy a játékból lenne kifotózva.

Tudom nem egyszerû így, de muszáj mivel úgy össze vannak kutyulva a mobok kinézetileg, nevük, szintjük ocl-ben siegerf-en, hogy semmit sem ismerek fel kb. Ahol még 1-1 mob van ott még ki is találom, de ahol csoportosan (cremul outpost) ott fingom nincs.

PL vegyük a Brutal Hookot, tudja mindenki, hogy néz ki.
Na itt nem úgy néz ki, nem is az a neve, se a szintje, se semmije, Mégis ha küldetésben megkapod, hogy öld meg az új nevével akkor elfogadja, persze tudnod kell hol helyezkedik el, mert a küldetéses leírás máshová vezet el, és olyat ölet le veled ami neked nem kell, pedig azt írja a küldi. Nem tudom ez bug, vagy GC-n is így megy de zavaró.

#hhwnd

Nethyrrea
miért is legyen egyszerû az egyik legxarabb dd-nek egy rakat pénzt összeszedni 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

allock
Így legalább már kapok 1%-ot a 10szinttel magasabb mobokéert.

#hhwnd

allock
Igen, mivel a régi hibákat produlál.

Holnap hajnali 05:00-kor 30percees leállás karbantartás miatt.
A szorzó megemelkedik x15-re.

#hhwnd

oké megvan szóval lekel tölteni az új cilent.... ügyfél😊
allock
Mágussal könnyen lehet hentelni most, aoe-t rányomsz egy rakat szörnyre és ömlik az exp meg pénz, már amennyi kell neki.

Bezzeg már a ridernél gond van a pénzzel megint 😄. 80misi a 45ös mau.
Javítási költséggel persze megint beszoptam, 35ös cata 50% hp, 10milliós javítás. Pedig 3,5ért vettem.

Egyébként a kliens más lett teljesen, amik jók voltak azok elrontódtak (GC copy) DC meg 15-20percenként van állandóan.

#hhwnd

Ja....jó nagy kaka mert a potik miatt ki csapdos mint macskát ha be akar csinálni ........ 😄
Ja és törölték a karaktereket......szóval lehet elõröl zúzni......de GM minden 1 szintnél még a sheld is a rengernél az õszes ütés és lövés megvan kaszton belül és nõsz mert jön az EXP mint állat...
16.00 OFLINE
16.50 ONLINE megy a szerver....