RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsi a link lemaradt😊
http://raliuga.110mb.com/

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

aki eredetion akarja tolni
a CCR nek most nyilt egy uj szerója
Owen szerver kb 1 hetes csak
http://www.playrf.com/index.asp
aki jön corának jöjjön ott Pm rám vagy üzit nekem Xinaf

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Hunapa csak azt ird még le hogy mivel legyek. Belláto vagy cora köcce, jah és hogym ia neved.
Nah köccce megvan lassan aktiválják 😊
Meik oldalról ?
üdv
erröl az oldalrol sikerült, kellett némi idõ mire használni is tudtam!

HUNapa lécci ird már le hogy tudok game accot csinálni mert a game cp-t nem találom . KÖSZII
Sziasztok . Én már kb 2.5 éve játszok az rf-el volt az eredetin is sok karakterem elég komolyak . Nagyon rég keresek már magyarokat hogy velük gameljek csak sosem találok 😊 .Irjátok meg lécci meik szerveren vannak a legtöbben .Elöre is kösznöm szépen . Most a blastra megyek fel mivel látom hunapa ott rontya a levegöt 😊.
üdv
sikerült bejutnom a BlastRF szerverére végre😊
kb 50-es rate lehet ami az exp-ét és a pt-ét illeti, szal hamar meg lehet gyártani a karikat, elég kevesn tolják a játékot, a cset szinte kihalt, nekem estére beszaggat rendesen, de lehet hogy csak nállam van gond a hálózattal, csúszik a fejlesztés, pedig már igan csak elkéne!

üdv
jó ez az uj oldal, nem találom rajta a Game CP linket😊

üdv
ismerõs a szitu az Epic RF-röl, ott is a Flemek dobtak Shop-os dolgokat 😊

Magas itt is a rate, h. mennyi azt nemtom, de 6nál több..
A szerver elsõ benyomásra nemtom...a Flemek Stealth potit dobálnak meg teleportokat meg class capsulákat..érdekes.. de más dögök normálisan lootlnak 6x osan kb sztem o.o
http://blastrf.tk/

ui az oldal
Jaja, eltünt, a forum regemmel együtt xD

Remélem ez volt a baj, h. nem küldték máá ki a mailt, de a patchet is még csak most szedem..remélem most már jó lesz.. Hiányzik már egy alacsony rates szeron egy Acc kari.. xD
üdv
lol, eltünt az oldal, bár még csak béta tesztrõl írtak a fórumon!
lehet valami probléma támadt, és azt javítják! sajna én még a klienst sem tudtam leszedni! egyébként a forum oldalra reg nélkül is beengedett tegnap!

AZ oldal linkedtõl ez a link jön be mindig:
http://mybookface.net/
: /
HUNpapa amint sikerül belépned a gambe be pklz mond el, h. csináltad, én hiába reggelek a GameCP ben vagy a forumon nem enged be... = (

regisztrált mailt persze idáig sem kaptam meg, sztem ez gázos...de a szerver az müxik az biztos :@

hi all😊
nézd meg az alábbi linket! valszeg privátban kell kérned a felvételt!
http://blastrf.zobyhost.com/thread-7.html
egyébként ez a szeró engem is érdekel, ha jól látom 2.1.6-os verziót használnak, amit tuningoltak 2.2.x-es extrákal😊

Ejha, jó sûrûn váltakoztok! Megnézem Én is.. xD
Én a Blast RF t "próbálnám" ki, ha kiküldenék már az accont e-mailt...
Ott 6x asszem minden és 55 s szint a max..
Szívbajt akkor kaptam, h. a devestetor is a beast clientet reklámozza.. -.-
oda már mise. 😄
a simply rf en toljuk 2 napja nyilt
alacsony rate-es
s nehéz farmolni is
és nincs nagy donate 60 int+4 a max item shopban 65 öt be sem rakják.

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Hellosztok!

A beastra nem meek már vissza, zavar, h. ilyen magas a rate.. : (

Jó játékot skacok!
nah bogyi néven megtalálsz 😄 szerintem ma elég sokat fentleszek 😄
lol azt sem tom hol kell kimenni a városból xDDDD
nah széép 😄 akkor megint bajban leszek a karakter választással xD
hát 😄
gyere corának mert volt egy kis üzletem a GM mel
sok az ACC.
és kell a cora
ezért átrakott minket CORÁRA.
szoval oda gyere
majd ott segitünk elkezdeni.
. tul erös az acc amugy :S
😞

sziasztok tegnap kezdtem a game-et xinaf írásai alapján accot kezdtem (mondjuk azt is akartam xD) de nem vágok mindent 😛 játékban hogy talállak meg benneteket ? 😄
: (

Oksa, köszi! Majd a játékon tali!
csak ez van jazz ami jo szinten van
a többi szerver hát..
szét van baszva
GM ek állitgatnak mindig
szall.
RF Beasten jo a közösség.
az legyél ami szeretnél striker.
enyi.

25x rates a szero? húha....Úgy emléxem, h. nem rég a 12x szeron én voltam a nagy láma ki magas raten tolja... O.o'

Kisebb nincs?

Az abysst probáldam de az nagyon ratyi lett.. : /
Hõ-hõ csak szarakodott egy picit a Game client..

És mire van még szükségetek a csapatban Én mi jó leek? Én is inkább Stikerhez fûzõdik a szívem, de leszek más ha kell! 😊

Soul ha Acccretiat kezdtél akkor "Skilljeid" vannak és ha azokat minél többször használod úgy tudod fejleszteni, asszem Basic 30 nak kell lennie h. tudj Expert skilleket használni, de persze Ranges karival csak Rangesból lehetnek Expert skilljeid stb...
Köszi! Még egy kérdés hol találom meg ,hogy mik kellenek a varázslatok gyártásához?
pm Xinaf vagy Singularity vagy OPTIMUS

egy szervervan csak
acc.
ranger: striker a legtöb magyar
van 2 tank
1 spec
1 csapdás
7-8 striker

Oké és ott milyen Castot válasszak amivel a legtöbb magyar játszik? Melyik szerver?
http://www.rfbeast.com/

Nézd elite RF.
GM ek átállitotak mindent.

RF Beast minden olyan mint amilyennek kell lennie.
Beast en vagyunk.

Sziasztok! Akkor most melyikre menjek?
Az RF beastra vagy az Elite RF-re?
Hello!
RF Beast download linekt dob vki plz? ^^'
RF BEAST
ide gyertek 😄
ac toljuk 10-15 magyar
de jok a beállitások
bellek erösek mauk.
+ a GM a haverom
félig magyar.
lehet jönni FOHUSOK mindenki
25X rate
gyors fejlödés.!!!
game cp be csak: 55 int +0 cuccok ...
nincs overpowered donate.

Hunter of Deer
megkell adni egy passwordot jatekon belul is, hogy ha esetleg valaki tudja az accod es belep ne tudja hasznalni a karidat, mert nemtudja a belso kodot (vegulis ez egy plusz vedelem).

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

KaszaN
Na most egyszer valahogy elindult csak aztán egy másik akadályba ütköztem. Elõjött egy ilyen ablak. Most itt mi a fenét csináljak?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

KaszaN
Szevasztok, letöltöttem a játékot, reggeltem megvolt minden. Az update is gondnélkül lement. De amikor elindítom a játékot, csak egy fekete ablak jön be, a háttérben szól a menü zenéje de fekete a kép. Van ötlet milehet a baj? Lécci segítsen valaki. Köszi.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

felvettelek.

jó de amikor elindítom ugye kiadja azt a kis képernyõt , aztán amikor beadja az update-t akkor hirtelen kilép pedig kivagyok jelentkezve msn-rõl stb... De lécci ha van msn-ed vegyél fel és akkor ott megtudnánk beszélni : [email protected]

jo a kliens.
csak zárj be minden FOLYAMAt-ot mikor elindiotd elöször a rf.exe fájlt.
msn stb...
mert zavarja a launcher auto updatet.
amugy bellt játszunk.

Mert amikor leszedem a játékot illetve a http://rf.elitekingdoms.com/ és fennvan hogy download akkor onnan leszedem a full clienset nem ? mert úgy csináltam de akkor kilép az updatelésbõl.

Ty 😊 .am az a jó cliens ami az Eliterf honlapján van ugye ?? (FULL CLIENS)

Na eliteRF:
Leszeded a :
1. clienst!
2. leszeded a 0.0.2 patch-et!
3. leszeded az alatta lévö föoldalon a msvd.dll hiba kodot megoldo linket!
4. clienst felrakod rárakod a 0.0.2 patcht majd a hiba üzenet megoldo exe fájl felinstalálod!
5. ha ezután nem indul el az rf.exe file z betöltö oldal akkor:
( bezárod: msn skype xfire explorer midnen folyamatot leállitasz amig auto updatel)
ha valami gond van akkor irj ide vagy privit
bent a játékban meg G betüt megnyomod és beirod guildhez hogy HUNters
vagy pm : Xinaf Piggsy Juhii
vagy irsz chatba all chatba hogy magyarok valaki itt van?

ksözi üdv.

meiket?

Nethyrrea
hö?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX