RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vki tud segíteni hogy mia küldi neve?
nem tudom kivenni a szöveget mert ne mangolul van
#hhwnd
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
hát, a texT hackre tippelni tudok csak, elvileg azzal az amúgy cenzúrázott anyázást is megjeleníti a képen, twink az asszem a wowból jött fogalom, ha jólemlékszem azokra az altkarikra mondják amik fel vannak szerelve topos cuccokkal, RMT az real money trading rövidítése, a goldsellerekre mondják, vagy azokra akik ezektõl vesznek pénzt, debuff az meg ugye a buff ellentéte, vagyis káros hatású skill rajtad, mittomén, mikor az ellenség lerootol hogy ne tudj mozogni, vagy leveszi az agilityt rólad vagy ilyesmi.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
pedig elég a 2.1.6is
#hhwnd
input passhoz beírok egy 8 karakteres szót, átkattintanék az alatta lévõ rublikába, de nem engedi, nem tudok odalépni bármit nyomok, ha esc nyomok akkor meg már sehova sem tudok kattintani csakis a kilépésre
f*szom a fireguardba -.-
volt már nekem ilyen akkor is kerestem másik szervert inkább mert sehogy sem tudtam belépni
#hhwnd
A gonodom az, hogy a három betûs rövidítéssel jelzett okból nem fogom tudni mi a francot is fordítsak. Gugli meg hoz rá annyi mindent, hogy nem nagyon tudom, hogy szûkítsem. NEm az érdekel, hogyan kell hackelni, csak az, hogy az adott serveren ránéztem a banlistre, hogy legyen infóm róla, milyen a játékosok mentalitása, milyen aljasságok várhatóak el azon a szerveren, és mi az a szint, amit a GM-ek meg tudnak fogni.
HA azt látom, hogy az RMT és tvink miatti banok jók, akkor tudom, hogy a GM-ek odafigyelnek, és érdemes a szerveren elkezdeni játszani. Tekintve, hogy sok esetben indokként csak a fireguard bann van megjelölve. De hogy miért, passz...
Van, akinek ez eszébe sem jut, nekem meg fontos...
Mondjuk annyit, hogy az RMT az real money trade, a TVINK = multiple account used in farming GP, szerintem nyugodtan meg lehetne osztani a másikkal, mert nem attól lesz valaki cheater, hogy megkérdezi, mi is az.
És akkor a piros szám azt jelenti, mennyi player volt a maximum, a zöld meg azt, hogy most mennyien vannak rajta?
ez a FireGuard nevû szõrnyeteg😊
az inputpass és a confirm mezõbe ugyan azt a 8-12 karakteres tetszõleges sorozatot kell beírnod, az answer mezõ elfelejtett jelszó esetére van itt olyasmit írj be amit tuti nem felejtessz el 😊
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
azért merészeltem felrakni a képet mert eddig ahol játszottam tört szervereken ott nem volt ilyen fos
#hhwnd
Ez a fireguard jelszava, egy belsõ jelszó, baloldali két részre a jelszó és jelszó ismétlése kell a jobb oldali részre meg egy általad kreált kérdés.
Csak kiváncsiságból hack-rõl ne itt érdeklõdj. Kis angol tudással, vagy szótárral amúgy lefordítható, bár tudom egyszerûbb kérdezni...
A tört seroknál azt ne vedd figyelembe, a lényeg kb. hogy ha minél nagyobb számok vannak, annál többen vannak azon a serveren, vagy csak voltak persze, ha már nem olyan "menõ".
Siar Bliendet ott dobnak igen, de nem csak a Heller, hanem azon a környéken szinte az összes mob.
nem tudok továbblépni ezen az ablakon bármit írok be nem fogadja el, és csak az elsõ mezõbe enged írni
#hhwnd
Kíváncsiságból megnéztem egy szerver bannolt listáját, de egy kukkot sem értek belõle.
#hhwnd
Sair BliDendet emlékeim szerint a NaiadHeller dob
Az tuti hogy tutorialt teljesen végigböngészem. 😄
My streams: https://beam.pro/oriic
ragzonet böngészgettem uróbbi 2napban de minden szerveres link halott, már mint ami 64bites szerverekkel foglalkozik
#hhwnd
Köszi. (7végén kipróbálom játékot)
kedvenc forumunk megy megint😊 http://forum.ragezone.com/f152/ , vagy itt is találsz http://rf-dev.com/
pls help
nincsenek mûködõ linkek
hátha van vkinek :s
#hhwnd
Justificeiero: yes because my topend with eleven duals + burst premium + elems + mau blessing + blue arms =108k
Bar lattam ti is felkeszultok a haboruba 😉 lvl "25"-os fegyokkal jottok 😛
köszi szépen.
Hát jol összekaptuk a corákat most hogy a mi haverjaink lettek az archonok.
igaz az RL még mindig offline cwken többnyire.
de ja elég jol alakulnak a dolgok most, bár bányászni még igy sem tudunk.. 😞
Justificeiero meg uristen
10k/ lövés az archon ruchámon..
3 lövés vagyok neki...
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
http://www.epicrf.com/
5-en vagyunk, tudom nem sok 😊
orichalcos: nyugodtan indulj neki, ha nekem ment akkor neked is fog. ha valami nem tiszta itt kérdezhetsz 😊 van pár játékos aki alaposan ismeri a dolgokat. infókat a kezdéshez itt találhatsz, hála Mordak-nak😊
http://rfo.gportal.hu/
A játék amúgy szerintem nehéz, ill. nehezebb mint az átlag, de egyszer belejössz és kész.
Szükséges a kliens és egy regisztrált account, hogy játszani tudj.
Ha eredeti serveren akarsz játszani, akkor playrf.com, ha tört seron, akkor azt én nem reklámozom.
WarLord, akkor téged ölt le Xinaf, csak mondta ventrin hogy egy magyart leszedett 😄
Amúgy tényleg, 8 50-es cora van csak, nálatok egy rakat. Kis idõ és esélyetek sem lesz. Én 49-es vagyok, Nearco a nevem, warlock, de nem járok ki még cw-re. Nálunk most már vannak archonok és én ki merem jelenteni, hogy a legjobb guildünk van a cora oldalon.
Ha netán corák lennétek, akkor se lennétek egyedül tehát 😊
HUNapa mennyi magyar van az epicen? Egy linket tudnál dobni róla ide vagy pm-be pls?
Amúgy én is csináltam egy bellt hogy lássam hogy fejlõdnek a magyarok, Prestige a neve, de nem nagyon játszom vele, hisz cora a tuti 😊
Jó játékot mindenkinek.
Mi szükséges ahhoz hogy játszani tudjak vele?
Hivatalosan megy még ez a játék?
Elkell ismerni jolnyomtad. 2x haltam haboru allat mindketszer a te kezd alatt 😊 .. igaz meg igyis boven + os lett hala a tobbi coranak 😛
Vesekomanak meg integetni akartam erre arebb menz es le lot 😄 (bar jo nagyott sebezz)
Amennyiben valaki Bellatos szeretne lenni az uj (Owen) szerveren azt szivesen varjuk a guild neve:
Gyertek egyre tobben vagyunk! 😊
Na mind1, gondoltam ezt be linkelem -> http://www.playrf.com/
Hivatalos RF online szerver.
Gondoltam hátha tudok segíteni nektek,és be linkelem.
További szép napot 😊.
www.rfonline.mlap.hu - csak azért mlap-os h amíg az új oldalt csinálom legyen vmi infó a játékról!
Aki szeretne segíteni egy oldal elkészítésében vegyen fel mns-re!
MSN: [email protected]
-1337-
ujra elérhetõ az EpicRF szervere, immár 2.2.3-as verzió fut, magyarok az acc oldalon nyomulnak!
az Owen az uja szeró az egyelöre marad maga.
aki akar jöhet corának szenvedni.
miota a bellek 10X anynian vannak mint a corák kb csak szenvedni lehet.
kb 1 honapja megy a szerver és még csak a bellek nyertek Cw-ét 😊
itt semmi csunyát nem mondtam ne töröljétek a ****** mamitok 😊
Hozzászólások törlése:
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén.
kérek mindenkit tartsa magát a fentiekhez!
Xinaf RF #3030-as üzenete törölve lett a tartalma miatt!
Xinaf RF #3021, #3024, #3027-es bejegyzései törölve lettek tartalmuk miatt.
Konkrétan mennyi regelt játékos van, mennyien vannak benn éppen a különbözõ fajokból, CW idõpont visszaszámláló, stb?
Miyen ratekkel megy az Owen?
Ugyhogy aki BELL. szeretne lenni azt tenyleg szivesen varjuk. A guild-on beruli rangok is valtoznak (nincsenek kobe vesve) aki jol nyomja kituntetest kap, sot ha jon egy hozzaerto regi guild vezetoje annak szivesen atadjuk meg a Guild Master rangot is.
Sziasztok!
Gondolom TE vagy az KIVETEL aki most szegeny coras magyar jatekosokat itt lejarattad... amikor belesz kerj TOLUK bocsanatott... ja es kellemes szorakozast mindenkinek 😊
nemvágom miért mentek bellnek
easy mode most
kb 150 bell vs 80 acc vs 60 cora
amugy már cora oldalon vannak magyarok de ahogy érzitek.
mennyen mindenki faszom bellnek mert azok kurva sokan vannak.
a sok csicska fujj de uátlom az ilyet.
aki keménye kihivásra vágyik az corának vagy acc nek menjen .
Cora oldalon guild neve: Coras.Destiny ha jönne bárki is
a HunEmpire guildre meg vadászni fogok szószerint.
büdös bellek utállakt titeket
Az uj szerveren az Owen-en ami 16.-an nyilt es elerheto a lvl 65, Sarga MAU, Gold fegyok..... nehany magyarral alapitottunk egy Bell-es guildot, mindenkit varunk! (jelenleg 10.ek vagyunk a bell guildok kozul. Igaz 1.5 het utan ez nemszamit) 😊 a guild neve HunEmpire