RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt tolja egy kicsiny magyar csapat 15 fö kb
elég aktivak vagyunk.
akinek van kedve jöjjön, Bell-t játszuk
65 mauk stb...
igaz csak 56 os a legnagyobb a szerón meg pár 57 , nehéz 56 után expet kapni moboktol szal egyelöre még a sárga mau messze van 😊
akit érdekel az irjon itt vagy töltse le a klienst.
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
OFF:Én már szívtam meg , hogy fake adatokat adtam meg a Codemasternél, zárolták az accountom bár küldtem nekik e-mailt, hogy majd kijavítom és visszaadták 1 hét után ^^
UI: CCR RF-en játszik valaki ?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
szerintem nem ellenõrzik, megalégszenek az email cím ellenõrzéssel!
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
Nézik, ha kamu adatokat adunk meg irányítószámnál névnél és településnél, vagy nem ellenõrzik ?
a legtöbb RF szerveren a fix IP-ét fogadják csak el, valószínüleg így próbálják kivédeni a külõmbözö hacker teknikákat😊 de az is lehet, hogy valaki már használt nem megengedett módszert a szólgáltatod IP tartományábol és emiatt zárták ki az általad használt IP cím tartományt!
Nemtudja valaki miért nem tudok accountot csinálni a playrf-en ?
Amikor befejezném a regelést kiírja, hogy bannolva van az ip-m.
Vagy európából egyálltalán nem is lehet játszani ?
Most nyilt!! 2-3 napja!!
2.2.3 mas szerver sárga MAU-val 65 siege kit 65 summons!
Irjátok meg itt a neveteket vagy vegyetek fel Bell oldalon egyelöre.
Xinaf
Ja és aki tud szoljon a FOHU-s srácoknak itt durván lehet tolni és már ezdéstöl szinte.
Szal ha valamit most akartok akkor most it az esély.
ha még egy
ltalán van kedvetek RF ezni
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
az equilibrium szerveren tesztelik a 2.2.3-as verziót!
akinek van karija ott és kedve a teszthez töltse le a dolgokat, és hajrá cél az lvl65😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Aki tud valamit az RF-rõl, hogy mikor fog újra kinyilni akkor plz: [email protected] egy levelet. Van két 50-es karim és folytatni akarnám õket:S
de ez régi verziójú RF, nincs benne sok minden
csak 50ig vannak a cuccok, meg hiányzik pár terület is 😄
majd ha lesz 64bites op rendszerem bepróbálom a teljes 2.1.6-ot 😄
#hhwnd
nem kajál nagy sávszéleséget, nekem a NETmeter minimális forgalmat mér. alig pár kilobite az egész, 4-5 embert simán bírna a 1 megabites adsl is
install
itt az oldalon lévõ cuccokat ne szedd le, csak a gm commandsot meg a Microsoft SQL Server 2000-t
ezeket szedd le, itt rajta van minden, igaz regelni kell a fórumba hogy lássad a linkeket de megéri
video-s telepítés 😄 itt is csak a menet a lényeg, nem a fájlok mert ezek már nem lanban mennek hanem a fószer saját ip-jén
#hhwnd
de tudok adni linkeket ha akar vki szervert
a legfrissebb verzió a 2.2.1es de ahoz 64bites oprendszer szükségeltetik
#hhwnd
király😊
és mikor kezdõdik a nyílt béta teszt?
még most sem vágom mi az entropia 😞
mmo ban entropia?
valami skill vagy mi a fasz???
zz 😞
EMBERI nyelven mondom!!!!
ha Entropia,es egy kib...tt MMO topicban vagyunk,akkor TE ÁLLAT!!!!berakod a kulcsszot"entropia" es MMO,,,,right????
ahelyett hoigy ujfent megint beugatnal innkabb kussolj.
hihetetlenul BUNKO vagy.
De elore szolok,,,,nem neked valo,mert Neked tokmindegy hol jatszanal,csak a pofadat jaratod......
nem kell valaszolni,,,mivel emberi modon ugysem sikerulne,,,,
😊
emberi nyelven forditsd ezt le nekem kérlek
az egész kommented ha lehet 😄
😞
tudom mit kell még elérnem
GM debuffok !!!
Hiaba a masik szero,,,,(a fosok kozott).....megborult a game,,es kiegett😞((foleg az elbagatelizalt pvp pont system.
Most egy meroban mas,de sokkal nagyobb kihivasokkal teli game: az Entropia ami ugyanugy kitolti az RF helyet....es ebben sosem leszel a "mar mindenem megvan,mindent elertem,,,"😊))
(sorry az OFF ert)
Mindenem megvan.
.....
és uncsi lett a game.
nincs kedvetek dahinon tolni cora oldalon?
hátha jobb lenne minden
Ksvés a játékos.
nagyon 😞
esti CW kb 20 cora
..merre van az a baba/vc party? <#phone>#phone>
Hogy kell oda jutni, hol van, és merre a térképen. Köszi.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
peidg elég erösek lettek a bellek
zzzzzzz
ne adjátok fel probáljatok már visszajönni vagy valami mert kajak 3 magyar tolja az off RFet ez lofasz és szomoru 😞
ui: az extrások elbasztak vmi és sokszor offline az oldal
tegnap beugrottam az off-ra, ami jó: 3 szerver is van😊 ami rossz "nekem!!!!", hogy mind: Busy, sajna továbbra sem tudok ott játszani😞
Animus fejlesztés témában senkinek sincs bevált receptje, a Pai nagyon gáz, 2 perc alatt 1% max amit kitudok hozni.
Direkt azért irtam ezt hogy lásd most kötözködni akarok.
ZZZZZzzzz
Forumot soha ne vedd komolyan , legalábbis az én részemröl FOHUUS forumra mennék szivesen irogatni de az off most 😞
es ez is eleve megbukott: ,,ha ezt forumozasnak nevezed,,,amit kopkodtel..akkor nezz utana a forum etikett fogalmanak,,tudod: a forum az F,es az etikett pedig az E betunel van.
ami bajom az eredetivel:instabil szerver,es unbalanszalt jatek...
de Te nem forumozol,hanem LOL modra beugatsz,,,ennyi...
en gratulaltam Neked mikor bejelentetted Te lettel az 1. lvl 50.,,itt a pont...
amugy qrvara nem nagy kaland meg az eredeti CCr en is 50 re huzni,,szoval azert ne tapetazd magaddal ki a forumot....
de summa summarum:ha nekem nem teccik az ujitasokkal teletuzdelt CCR es,es ez egy nyitott topic,,akkor had en dontsem el mi az ami nekem jobb
es hogy vkit "fos" nak nevezel,,ezt azt mutatja: valszeg egy roppant ures,es egoista,de szanalmas kis gyermek agyad van....
ennyi.))
A "buszke" fogalom,,hogy valaki maga teljesitmenyere buszke,,,az jo,,,de mellette ha egy arrogans,es alpari egyed,,,akkor tehet barmit,,,,de nem kozossegba(pl egy topic ba)valo....
szal.. elöször is
egy fos vagy
De nem csak te aki nem eredetin tolja mert jahj nehézmeg pénzröl szol meg igy ugy amugy leölnek laggol meg sokat kell farmolni exp bla bla nem leszek 1 hét alatt 50.
Szal ja ez ilynekenek valo a tört 30X rate szerverek.
Jo belátom lehet rajta hüléyskedni tesztelgetni meg haverokkal szorakozni, de hogy valaki egy tört szerón elért eredményre legyen büszke( ezt nem rád értem most) az gusztustalan télleg.
Az offra már lehet valaki büszke.
És nem kell ahhoz über kocka elborult fasznak lennie senkinek hogy eredtin jo karija legyen.
Na msot akkor egy kis dicsekedés részemröl is már mit értem el 1 honap alatt eredetin Dahinon cora fajnál Cash shop hack csalás és RMT nélkül
,100% Legális uton.
lvl 51 , 52 summonok,Full lvl 50 archon armor,Full perf. elemenátlok 100% atk 40%def, int+4 Hora staff, összes Spells elite minden, Full MAx és GM PT(range meel shield force summon def mind GM)
3dik legerösebb guild vezére vagyok és archon mindne héten amikr ocsak akarom és... nem jáccok minden nap het 4-5 alkalom kb 4-5 ora.zzz
na erre varjál gombot XD
az EQU honlapján, a forum menüben lehet szavazni a játékra, ezért pontokat kapsz amit a vote shop-ban költhetsz el, hasznos tud lenni😊