RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali all. valaki segítsen elmagyarázná nekem hogycsináljam meg az RF Online-t . elõre is köszi

Xinar RF én jövök oda szívesen gamelni😊 jónak néz ki ez az EliteRF😄 hûát kíváncsi vagyok rá angyon^^
http://rf.elitekingdoms.com/

Itt tolja egy kicsiny magyar csapat 15 fö kb
elég aktivak vagyunk.

akinek van kedve jöjjön, Bell-t játszuk
65 mauk stb...
igaz csak 56 os a legnagyobb a szerón meg pár 57 , nehéz 56 után expet kapni moboktol szal egyelöre még a sárga mau messze van 😊

akit érdekel az irjon itt vagy töltse le a klienst.

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Sziasztok ha valakit érdekelne én játszok a hivatalos szerveren és minden délután fenn is vagyok.Van egy 47-es Bellato Berserkerem a novus szerveren ha fenn jár valaki akkor fel vehet buddynak ha gondolja
FrostBite
Köszi a választ, bár jobb az elõvigyázatosság 😄
OFF:Én már szívtam meg , hogy fake adatokat adtam meg a Codemasternél, zárolták az accountom bár küldtem nekik e-mailt, hogy majd kijavítom és visszaadták 1 hét után ^^

UI: CCR RF-en játszik valaki ?

Nethyrrea
meg különbenis, nemtudhatják hogy minden országban ahonnan jelentkeznek tuti van-e olyan nevû utca vagy város amit éppp odaírsz 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

üdv
szerintem nem ellenõrzik, megalégszenek az email cím ellenõrzéssel!

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

FrostBite
Bocs a dupla postért, de lenne még 1 kérdésem.
Nézik, ha kamu adatokat adunk meg irányítószámnál névnél és településnél, vagy nem ellenõrzik ?

FrostBite
Hello
Na végre tudok regelni CCR-n.
Valaki Játszik CCR RF Online-val ?

üdv
a legtöbb RF szerveren a fix IP-ét fogadják csak el, valószínüleg így próbálják kivédeni a külõmbözö hacker teknikákat😊 de az is lehet, hogy valaki már használt nem megengedett módszert a szólgáltatod IP tartományábol és emiatt zárták ki az általad használt IP cím tartományt!

FrostBite
Hello!
Nemtudja valaki miért nem tudok accountot csinálni a playrf-en ?
Amikor befejezném a regelést kiírja, hogy bannolva van az ip-m.
Vagy európából egyálltalán nem is lehet játszani ?

http://rf.elitekingdoms.com/
Most nyilt!! 2-3 napja!!
2.2.3 mas szerver sárga MAU-val 65 siege kit 65 summons!
Irjátok meg itt a neveteket vagy vegyetek fel Bell oldalon egyelöre.
Xinaf
Ja és aki tud szoljon a FOHU-s srácoknak itt durván lehet tolni és már ezdéstöl szinte.
Szal ha valamit most akartok akkor most it az esély.

ha még egy
ltalán van kedvetek RF ezni

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

üdv
az equilibrium szerveren tesztelik a 2.2.3-as verziót!
akinek van karija ott és kedve a teszthez töltse le a dolgokat, és hajrá cél az lvl65😊

.

Nethyrrea
melyik rf. a hivatalos codemasters féle?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hali!!
Aki tud valamit az RF-rõl, hogy mikor fog újra kinyilni akkor plz: [email protected] egy levelet. Van két 50-es karim és folytatni akarnám õket:S
allock
én nem tudom mennyit enne
de ez régi verziójú RF, nincs benne sok minden
csak 50ig vannak a cuccok, meg hiányzik pár terület is 😄
majd ha lesz 64bites op rendszerem bepróbálom a teljes 2.1.6-ot 😄

#hhwnd

üdv
nem kajál nagy sávszéleséget, nekem a NETmeter minimális forgalmat mér. alig pár kilobite az egész, 4-5 embert simán bírna a 1 megabites adsl is

allock
*nap 😄

#hhwnd

allock
sajna az ftp-s kliens nem megy ahogy látom, de próbálgatni kell an pa folyamán többször

#hhwnd

allock
telepítési segédlet
install
itt az oldalon lévõ cuccokat ne szedd le, csak a gm commandsot meg a Microsoft SQL Server 2000-t

ezeket szedd le, itt rajta van minden, igaz regelni kell a fórumba hogy lássad a linkeket de megéri

video-s telepítés 😄 itt is csak a menet a lényeg, nem a fájlok mert ezek már nem lanban mennek hanem a fószer saját ip-jén

#hhwnd

Nekem jöhet a link meg némi magyarázat hogy és mit kell mert ....zz vagyok ehhez sztem

allock

#hhwnd

allock
hát a netsebességem miatt nem lesz nyilt béta sosem sajna
de tudok adni linkeket ha akar vki szervert
a legfrissebb verzió a 2.2.1es de ahoz 64bites oprendszer szükségeltetik

#hhwnd

üdv
király😊
és mikor kezdõdik a nyílt béta teszt?

allock
sikerült. megy a lan szerverem 😊
igaz csak G4 Ep2-es

#hhwnd

KILLER2
Az egy MMO.

Töltsük le az internetet!

... 😊
még most sem vágom mi az entropia 😞
mmo ban entropia?
valami skill vagy mi a fasz???
zz 😞

Ryleh
ugylaccik Te nem tudsz normalis lenni!!!
EMBERI nyelven mondom!!!!

ha Entropia,es egy kib...tt MMO topicban vagyunk,akkor TE ÁLLAT!!!!berakod a kulcsszot"entropia" es MMO,,,,right????
ahelyett hoigy ujfent megint beugatnal innkabb kussolj.

hihetetlenul BUNKO vagy.
De elore szolok,,,,nem neked valo,mert Neked tokmindegy hol jatszanal,csak a pofadat jaratod......

nem kell valaszolni,,,mivel emberi modon ugysem sikerulne,,,,

entropia wtf?
😊
emberi nyelven forditsd ezt le nekem kérlek
az egész kommented ha lehet 😄
😞
tudom mit kell még elérnem
GM debuffok !!!

Ryleh
En erre sajna mar 3 hete rajottem,,,,elveszett a regi hangulat8ami a CM es off on volt)
Hiaba a masik szero,,,,(a fosok kozott).....megborult a game,,es kiegett😞((foleg az elbagatelizalt pvp pont system.

Most egy meroban mas,de sokkal nagyobb kihivasokkal teli game: az Entropia ami ugyanugy kitolti az RF helyet....es ebben sosem leszel a "mar mindenem megvan,mindent elertem,,,"😊))

(sorry az OFF ert)

allock
ilyenkor jön el az idõ saját szerver kialakítására 😊

#hhwnd

Eljött az én idöm is mikor már nincs kihivás a játékban.
Mindenem megvan.
.....
és uncsi lett a game.
nincs kedvetek dahinon tolni cora oldalon?
hátha jobb lenne minden

Nethyrrea
a régi szép idõk, amikor 5 fps jónak számított a monitorodon annyian voltak cw-n... 😄

Ryleh
.............

Kurva unics a ccr rf.

Ksvés a játékos.
nagyon 😞
esti CW kb 20 cora

Nethyrrea
volcanic cauldron, elmész sette desertbe és a túloldalán van az átjáró oda

Nah így a sikeres cw mining után, egy gyors kérdés:
..merre van az a baba/vc party? <#phone>

Hogy kell oda jutni, hol van, és merre a térképen. Köszi.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Baszus....
peidg elég erösek lettek a bellek
zzzzzzz
ne adjátok fel probáljatok már visszajönni vagy valami mert kajak 3 magyar tolja az off RFet ez lofasz és szomoru 😞

hiány vagy mi? ha kell kiszedünk tiltó listáról, de magaddal beszélnél sajna mert már nem rf-ezünk, én azért mert nem megy a gépemen elszált a video kari ami most bent van azzal meg nem megy,meg alapból sincs kedvem , a többiek se játszanak szóval..leves
ui: az extrások elbasztak vmi és sokszor offline az oldal

üdv
tegnap beugrottam az off-ra, ami jó: 3 szerver is van😊 ami rossz "nekem!!!!", hogy mind: Busy, sajna továbbra sem tudok ott játszani😞
Animus fejlesztés témában senkinek sincs bevált receptje, a Pai nagyon gáz, 2 perc alatt 1% max amit kitudok hozni.

Mekkor az újraindult official RO szerver népsûrûsége?
nah
Direkt azért irtam ezt hogy lásd most kötözködni akarok.
ZZZZZzzzz
Forumot soha ne vedd komolyan , legalábbis az én részemröl FOHUUS forumra mennék szivesen irogatni de az off most 😞

Ryleh
"Hát, eezt nem fogod megköszönni 😄 muszály kötözködnöm olyan rég nem forumonztam már XD"
es ez is eleve megbukott: ,,ha ezt forumozasnak nevezed,,,amit kopkodtel..akkor nezz utana a forum etikett fogalmanak,,tudod: a forum az F,es az etikett pedig az E betunel van.

Ryleh
1.minosithetetlen a stilus,ergo: 1/10...ennyi vagy,,,s nem egy urulek szinominaja.
ami bajom az eredetivel:instabil szerver,es unbalanszalt jatek...
de Te nem forumozol,hanem LOL modra beugatsz,,,ennyi...
en gratulaltam Neked mikor bejelentetted Te lettel az 1. lvl 50.,,itt a pont...
amugy qrvara nem nagy kaland meg az eredeti CCr en is 50 re huzni,,szoval azert ne tapetazd magaddal ki a forumot....
de summa summarum:ha nekem nem teccik az ujitasokkal teletuzdelt CCR es,es ez egy nyitott topic,,akkor had en dontsem el mi az ami nekem jobb
es hogy vkit "fos" nak nevezel,,ezt azt mutatja: valszeg egy roppant ures,es egoista,de szanalmas kis gyermek agyad van....
ennyi.))

A "buszke" fogalom,,hogy valaki maga teljesitmenyere buszke,,,az jo,,,de mellette ha egy arrogans,es alpari egyed,,,akkor tehet barmit,,,,de nem kozossegba(pl egy topic ba)valo....

Hát, eezt nem fogod megköszönni 😄 muszály kötözködnöm olyan rég nem forumonztam már XD
szal.. elöször is
egy fos vagy
De nem csak te aki nem eredetin tolja mert jahj nehézmeg pénzröl szol meg igy ugy amugy leölnek laggol meg sokat kell farmolni exp bla bla nem leszek 1 hét alatt 50.
Szal ja ez ilynekenek valo a tört 30X rate szerverek.
Jo belátom lehet rajta hüléyskedni tesztelgetni meg haverokkal szorakozni, de hogy valaki egy tört szerón elért eredményre legyen büszke( ezt nem rád értem most) az gusztustalan télleg.
Az offra már lehet valaki büszke.
És nem kell ahhoz über kocka elborult fasznak lennie senkinek hogy eredtin jo karija legyen.
Na msot akkor egy kis dicsekedés részemröl is már mit értem el 1 honap alatt eredetin Dahinon cora fajnál Cash shop hack csalás és RMT nélkül
,100% Legális uton.
lvl 51 , 52 summonok,Full lvl 50 archon armor,Full perf. elemenátlok 100% atk 40%def, int+4 Hora staff, összes Spells elite minden, Full MAx és GM PT(range meel shield force summon def mind GM)
3dik legerösebb guild vezére vagyok és archon mindne héten amikr ocsak akarom és... nem jáccok minden nap het 4-5 alkalom kb 4-5 ora.zzz

na erre varjál gombot XD

üdv
az EQU honlapján, a forum menüben lehet szavazni a játékra, ezért pontokat kapsz amit a vote shop-ban költhetsz el, hasznos tud lenni😊

Nethyrrea
ha talicokat szeretnél gyûjteni, akkor igen, az ore-bõl nyerhetõ ki, a process ore gombot megnyomod, berakod fentre a követ amit fel akarsz dolgozni, gomb megnyom, sok pénz tárcádból levonódik, és kapsz érte random valamit, jó esetben gemeket és talicokat is. meg craft alapanyagokat.

Ja még egy a talicolás, az hogy készül? Állitólag az orésnél kell finomítani, és véletlenszerûen esik, na most ott van néhány gomb, valaki meg receptekrõl beszél.

Thx, a scanerrel volt gond, másét akartam felvenni.