RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üdv
LOL "undorító aranyos mosolygós fejük"! tetszik😊 hát arrol senki sem tehet, hogy a legtöbb játékosnak ez jön be, az én karimnak mindig morci feje volt, mert van olyan is😊 mondjuk az tény, hogy annó a CM-es korszakban azért jártunk át a cora oldalra Tiesto-val mert bámultuk a cora lánykarikat, nekem bejöttek nagyon😊 de ha még is az arcuk tartana vissza a Bell oldaltol, válaszd a ranger vagy driver osztályt, 55-ön már olyan sisakot kapsz amitöl nem látszik az arcuk😊
LOL "undorító aranyos mosolygós fejük"! tetszik😊 hát arrol senki sem tehet, hogy a legtöbb játékosnak ez jön be, az én karimnak mindig morci feje volt, mert van olyan is😊 mondjuk az tény, hogy annó a CM-es korszakban azért jártunk át a cora oldalra Tiesto-val mert bámultuk a cora lánykarikat, nekem bejöttek nagyon😊 de ha még is az arcuk tartana vissza a Bell oldaltol, válaszd a ranger vagy driver osztályt, 55-ön már olyan sisakot kapsz amitöl nem látszik az arcuk😊
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
Ha van kedved akkor kezd egy Bell t is! "undorító aranyos mosolygós fejük"
Mért a kocka tömör vas Acc fej jobb?😄 Szeretem amúgy az accokat!
Mért a kocka tömör vas Acc fej jobb?😄 Szeretem amúgy az accokat!
bellatom sosem volt..nemtom zavar a bellák undorító aranyos mosolygós fejük, am biztos jó faj mau, forces és a tankjuk is bazi jó combokat lehet velük csinálni, de a fejük......
Acc..jaja, nincs idõm gamelni annyi amennyit szeretnék.. -.- még egy csicska lvl 50 specko cora is levert a mai nap
Te hol játszol és milyen néven?
Én is Bell vagyok! Tiesto123 lvl 55 Driver (Archon)
üdv
Bell oldalon vagyok, HUNapa néven 😊
a forumban találsz infót mi mit dob!
Bell oldalon vagyok, HUNapa néven 😊
a forumban találsz infót mi mit dob!
Milyen felhasználónévként nyomjátok? Mert nem lenne hülyeség együtt csinálni dolgokat pb meg ilyenek.. 😛 Bár még nem nagyon találom meg benne a dolgokat, de igyekszem... Most a ign box t keresem .. xD
Nekem már rendesen megy minden! Csak az NPC knek krix-krax os a nevük...
ok sikerült..
Hogy kell accontot kérni?
Register menünél íro kegy oylat, h.
"I need 1 registation"?
Register menünél íro kegy oylat, h.
"I need 1 registation"?
Müxik a game?
nekem nem megy a szerver
francért nem tudnak egy normális fórumot csinálni csak a Lethalnak,
felpatcheltem de nincs szerver O.o
francért nem tudnak egy normális fórumot csinálni csak a Lethalnak,
felpatcheltem de nincs szerver O.o
#hhwnd
üdv
uj patch van hozzá, a Lethal forumban megtalálod a linket!
reg-hez szintén a forumban kell privátot írni!
uj patch van hozzá, a Lethal forumban megtalálod a linket!
reg-hez szintén a forumban kell privátot írni!
Ahol nyomjátok az RF lethalt adtok infót h. hol kell rá reggelni? Mert látom, h. Online a szero de még tegnap sem és ma sem tudtam fellépni.....
(meg, h. miket töltsek le?) Sztem az jó, bejön az ablak meg minden, de ez a regisztrácios doilog nem megy...simán Game CP azon az áttetszõ oldalon engednie kéne? vagy a régi accontnak is jónak kéne lennie? Nem értem...mé nem megy...
(meg, h. miket töltsek le?) Sztem az jó, bejön az ablak meg minden, de ez a regisztrácios doilog nem megy...simán Game CP azon az áttetszõ oldalon engednie kéne? vagy a régi accontnak is jónak kéne lennie? Nem értem...mé nem megy...
De ha telepakolod a bankot Gli vel meg Beam al akkor megoldható eza probléma!
Ilyen olcsó? Azt hittem drágább😄😄
Mért mibe kerül egy jade?
hát elég sok, mondjuk a bow nem jött be +5ön, gyenbégg volt mint a brutal inferno +2
de már azóta fixelve lett, azóta nem néztem, nincs annyi pénzem hogy minden nap veygek jade-t
de már azóta fixelve lett, azóta nem néztem, nincs annyi pénzem hogy minden nap veygek jade-t
#hhwnd
És most panaszkodsz hogy csak 351 dodged van és vagy 45k def ed? Most erre mit mondjak😄 De am egy olyan 60 as fegyóval mennyi lehet a gen.att.?
20K? 25k?
20K? 25k?
Mindennek eljön az ideje! Egyenlõre én már annak is örülnék ha lenne szerver.
újabb lvl60 cuccok, csak azt a kurva lvl6Olaunchert fixelnék már -.-
nem dobja semmi a játékban így nekünk accoknak szívás.. corák meg bellek 60 +os armorban 60+os staffal rohangálnak
nem dobja semmi a játékban így nekünk accoknak szívás.. corák meg bellek 60 +os armorban 60+os staffal rohangálnak
#hhwnd
Hajrá neki!😊
Tényleg csinálhatnának valamit mert én is unatkozom...
Tényleg csinálhatnának valamit mert én is unatkozom...
azé még a távoli országokban is ott vagyunk😊
1 Lethal forumos hozzászólása a szerver témához:
Thx for the info.....while waiting...i will finish my rubik's cube...
1 Lethal forumos hozzászólása a szerver témához:
Thx for the info.....while waiting...i will finish my rubik's cube...
Akkor ebbõl ma sem lesz játék!
lol
sajna még alszanak😊
sajna még alszanak😊
az a baj hogy aza fórum valami nagy fos, Blast RF fórumja én szerintem
és kurva szar így
ráadásul beregeltem, és nemtudok belépni 😄
mindrát ajánlok ingyenes sg fórumit xD
és kurva szar így
ráadásul beregeltem, és nemtudok belépni 😄
mindrát ajánlok ingyenes sg fórumit xD
#hhwnd
a Lethal-os fiuknak nem erõs oldaluk a tájékoztatás😊
a forumok download részében uj patch jelent meg! mivel sok dolgot lecserél, készítettem másolatot az rf könyvtárol és oda pakoltam az ujdonságokat😊 eredmény 1 hibaüzenet " login server hiba".
de legalább csinált valamit, valszeg megint variáltak a szerveren, és még nem sikerült beindítani
a forumok download részében uj patch jelent meg! mivel sok dolgot lecserél, készítettem másolatot az rf könyvtárol és oda pakoltam az ujdonságokat😊 eredmény 1 hibaüzenet " login server hiba".
de legalább csinált valamit, valszeg megint variáltak a szerveren, és még nem sikerült beindítani
Hello! Most nekem se akar elindulni az RF igaz én sem tudom már hogy melyik melyik szerver😊
nekem a szerver 1 nem megy reggel óta xd
nemtudom mi van :s
tegnap este felhúztam a haverod 50re 😄
nemtudom mi van :s
tegnap este felhúztam a haverod 50re 😄
#hhwnd
maradok én is szerver 1-en, csak az infoként írtam a dolgokat😊
sajna a regisztráció az szerver 1-re még mindig nemjó😞 reggel 7-kor még nem ment, a szerver 2-re lehet regisztrálni!
sajna a regisztráció az szerver 1-re még mindig nemjó😞 reggel 7-kor még nem ment, a szerver 2-re lehet regisztrálni!
én szerver 1en vagoyk még midníg, és maradok is 😄
láttam hogy hq mobok dobnak glit meg beamet de legjobban még mindíg a Kur meg Greate Kur dob, fél óra alatt 800misit összeszedek 😄
láttam hogy hq mobok dobnak glit meg beamet de legjobban még mindíg a Kur meg Greate Kur dob, fél óra alatt 800misit összeszedek 😄
#hhwnd
üdv
LethalRF ujdonságok.
tegnap uj patch került fel a server 2-höz is.
kijavították a regisztrációt is, lehet ujra próbálkozni.
Bell oldalon lehet Gli-t farmolni HQ mobok-bol😊
LethalRF ujdonságok.
tegnap uj patch került fel a server 2-höz is.
kijavították a regisztrációt is, lehet ujra próbálkozni.
Bell oldalon lehet Gli-t farmolni HQ mobok-bol😊
Kössz-Kösssz-Kösssz a helpet
ritkán járok úgy, h. "másoknak is szar".. =D
Örülök, h. még ilyen aktív a fórum...toljátok am vhol többen? Acc/cora faj még megy..asszem.. ><
ritkán járok úgy, h. "másoknak is szar".. =D
Örülök, h. még ilyen aktív a fórum...toljátok am vhol többen? Acc/cora faj még megy..asszem.. ><
üdv
Lethal server 1 mátol üzemel, de uj patch van hozzá!
a regisztrált accountot próbáljátok ki, lehet mükszik annak ellenére, hogy error-t dobott, nekem is csinált ilyet mikor a saját szerveremmel küzdöttem😊 írta a hibát de annak ellenére a regit megcsinálta!
Lethal server 1 mátol üzemel, de uj patch van hozzá!
a regisztrált accountot próbáljátok ki, lehet mükszik annak ellenére, hogy error-t dobott, nekem is csinált ilyet mikor a saját szerveremmel küzdöttem😊 írta a hibát de annak ellenére a regit megcsinálta!